Fakta Bernama Silva Silva

0
5290
Fakta Bernama Silva Silva

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna;'Little Messi'. Kisah Kanak-kanak Bernardo Silva lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan playmaking Bernardo Silva nanging sawetara nganggep urip ing njaba lapangan sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Bernardo Mota Veiga de Carvalho e Silva lair ing 10th of August, 1994 ing Lisboa, Portugal kanggo Mota Veiga Silva (bapak) lan Maria João Silva (ibu).

Fakta Bernama Silva SilvaMinangka bocah enom, dheweke tansaya ndhukung Benfica. Dheweke yaiku salah sijine IQ sing dhuwur banget. Sikap lan kerja keras iku kriteri kanggo ngendi dheweke saiki ing donya bal-balan.

Dheweke miwiti karir bal-balane nalika umur wolung taun lan pungkasanipun ngembang ing sistem pemuda saderengipun miwiti debutnya kanggo Benfica B ing tingkat kapindho bal-balan Portugis ing 2013. Bernardo dijuluki 'Messizinho ' lan 'Little Messi' amarga bakatipun ageng.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Jorge Mendes iku Agenipun

Fakta Bernama Silva SilvaBernardo minangka klien marang Jorge Paulo Agostinho Mendes sacara global. Mendes yaiku salah sawijining agen bal-balan sing paling berpengaruh ing donya, kanthi klien kalebu Cristiano Ronaldo, David de Gea, Diego Costa, James Rodríguez, Marcos Rojo lan José Mourinho. Dheweke asring diarani minangka "Super agen".

Dheweke wis dijenengi Agen paling apik ing Taun iki ing Globe Soccer Awards enem kali berturut-turut, saka 2010 nganti 2015. Mendes wiwit dadi pemain bal-balan nanging kepeksa kudu ninggalake karir profésional sawise ditolak klub-klub Portugis nalika dhèwèké ana ing awalé 20. Nanging, dheweke mlayu nyimpen rental video, nyambut gawe minangka DJ lan mbukak bar lan klub malam ing Caminha, kotamadya ing sisih lor-kulon Portugal.

Akeh pracaya pemain playmaker bakal gabung karo Manchester United nalika ninggalaké Monaco, amarga hubungan karo 'super-agen' Jorge Mendes - sing nduwèni manager Jose Mourinho minangka salah sawijining kliené. Guardiola menangake pertandhingan kanggo wong sing kasengsem nalika kalah ing 5-3 Monaco ing babak pisanan pertandhingan babak final Liga Champions.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sawise Ngiwa

Fakta Bernama Silva SilvaJorge Jesus of Benfica ngrambah ing klub kasebut. Nanging nganti saiki fans ing klub tetep kritis babagan kekurangan iman ing bakat homegrown, karo Bernardo Silva dipengini minangka conto paling apik.

Dheweke ora pracaya marang playmaker enom. Kanggo musim, Jorge Jesus ngijini Bernardo muter mung menit 31 liwat telung pertandhingan kanggo tim pisanan Benfica. Bernardo Silva dhéwé ngakoni menawa ana ing sangisore Yesus 'ora duwe pangarep-arep kanggo nggeser sisih senior Benfica', matur: "Nalika Jorge ndamel kula latihan wonten ing kiwa ing Benfica, kula sedaya mangertos boten wonten masa depan ing klub."

Benfica minangka klub Bernardo sing ditahan ing ati. Dadi sayang banget kanggo dheweke sing duwe semboyan 'E Pluribus Unum' Tato ing tangan kiwa. Impen-impen dheweke karo wong-wong mau dipateni dening Jorge Jesus.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nama Kaya, Jenis Tipe Kaya, Teman Baik

Fakta Bernama Silva SilvaPemain playmaker mengeti nalika rawuh ing City yen dheweke bakal ora mung Silva ing tim. Loro-loroné dadi kanca paling apik nalika ngelingi padha nuduhake jeneng lan kepribadian lan sipat sing padha ing lapangan. Wong loro iki nduweni sikil kiwa, budhal kanggo lintasan, pusat gravitasi sing kurang, lan kemampuan dribbling sing mbela pertahanan oposisi.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ngantuk lan Trajure Intelligence

Fakta Bernama Silva SilvaBernardo Silva ngentekake wektu ing lantai kanthi nutup mata watara jam sawise saben latihan. Ngapikake kemampuan mikirmu lan tanggung jawab marang intelijen ing lapangan. Iki ndadekake dheweke dadi salah sijine bal-balan paling pinter ing donya. Intelligence uga katon ing jawaban sing apik lan apik kanggo wartawan.

Bernardo Silva wis nuduhaké marang rekan-rekané tim kutha supaya bisa adaptasi karo negara anyar, basa anyar lan budaya anyar. Dheweke digunakake kanggo migrasi bal-balan. Nganti cepet ing Prancis nalika umur dini mung mbantu dheweke berkembang dadi wong.

Untunge dheweke sinau Basa Inggris sadurunge dheweke ngimpi teka ing Inggris. Bernardo iku cerdas lan alam ngantuk sawise latihan menehi kemampuan kanggo mikir marang kabutuhan lan kanthi mangkono, "Nggawe jerami nalika srengenge cerah".

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Liga 1 Player of the Year 2016-2017 Season

Iku mesthine wis dadi Silva, adhedhasar Edinson Cavani, sing ngangkat judhul Ligue 1 Player of the Year, nanging ngakoni yen Monaco wus akeh bintang, pamungutan suara kasebut bisa dipisah. Iki wawasan saka goal.

Fakta Bernama Silva SilvaKabeh pemain sing nyenengake ing pesisir kidul Prancis musim iki, senadyan, iku wong Portugis sing paling konsisten nalika durasi kampanye.

Bekas timipun, Fabinho ngakeni ing Februari, 2017: "Dheweke mungkin anggota tim paling penting. Dibandhingake karo predator kaya Radamel Falcao lan Kylian Mbappe, kontribusi kasebut bisa gampang diabaikan. Sawise kabeh, dheweke ora dadi pemain sing nomer akeh. Sacara rinci, dheweke ora nyedhiyakake swagger, jeblugan utawa kekuwatan sing disenengi dening Benjamin Mendy utawa Tiemoue Bakayoko. Nalika aku teka ing Monaco ing 2014, aku ora ngerti bakal kaya iki. Pancen, dheweke teka minangka sing ora dingerteni ing Prancis. Aku dijaluk wong sing wis ditandatangani dheweke sawise mung siji karo pemain senior Benfica. Dina iki, dheweke dadi liyane.

Bernardo Silva Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Panjenengane selawasih gedhe banget kanggo Jardim

Bernardo Silva wis ngakoni yen dheweke duwe utang akeh Leonardo Jardim sing luwih kaya bapak kanggo dheweke tinimbang mantan pelatih.

Fakta Bernama Silva Silva

Ing tembung kasebut... "Pribadi, Jardim sampun maringi kula kathah," Bernardo Silva nandheske. "Dheweke kerja apik karo pemain enom. Dheweke weruh aku enom lan menehi kula opportunitie. Ing sirahku aku beda. Aku wis nambah ing sawetara sasi 3 saka gabung klub Prancis. "

Jadim tresna banget marang dheweke lan nggawe dheweke nomer tradisional 10 ing klub kasebut sawise menehi dheweke nomer kaos 15. Alesan amarga dheweke kepincut sikil kiwa, gerakan lan keterampilan. Bernardo nggawe penampilan 132 kanggo Monaco, mbiyantu klub kasebut ing gelar Ligue 1 ing 2016 / 17.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene