Ben Godfrey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ben Godfrey Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ben Godfrey kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Ing istilah sing gampang, saiki dakwenehake perjalanan urip, wiwit jaman biyen, nganti nalika dadi misuwur ing game kasebut. Kanggo nambah napsu otobiografi, iki dadi bal-balan bocah cilik nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Ben Godfrey sing sampurna.

Biografi Ben Godfrey, pemain bal-balan Inggris. Waca Kisah Wiwitane lan Bangkit.
Biografi Ben Godfrey, pemain bal-balan Inggris. Waca Kisah Wiwitane lan Bangkit.

Saklawasé kabeh ngerti kontrak £ 25 yuta karo Everton ing transfer taun 2020 salah sawijining kesepakatan paling gedhe ing sejarah Canaries. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar bal-balan sing ngerti Kisah Urip Godfrey sing cukup menarik. Tanpa mikir akeh, ayo miwiti.

Ben Godfrey Childhood Story:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe jeneng asli Benjamin Matthew Godfrey. Ben mung celukan. Pemain bal-balan Inggris lair tanggal 15 Januari 1998 saka wong tuwane, Pak lan Mrs Alex Godfrey ing kutha York, North Yorkshire, Inggris. Ben Godfrey katon minangka siji-sijine anak saka Ibu lan Bapake sing digambar ing kene.

Wong tuwa kalorone asring golek wektu kanggo nonton game. Apa sampeyan bisa nemokake kamiripan sing cedhak karo Ben lan Alex Godfrey, Bapake?
Wong tuwa kalorone asring golek wektu kanggo nonton game. Apa sampeyan bisa nemokake kamiripan sing cedhak karo Ben lan Alex Godfrey, Bapake?

Tuwuh Taun:

Kayane, tengah-tengah sing tuwuh saya gedhe nalika nate ngibadah Thierry Henry. Ya! Dheweke kepengin banget main bal-balan wiwit isih cilik. Thanks kanggo dhukungan saka bapak atletik, Ben seneng banget ing bal-balan ora mung pungkasane dadi hobi.

Latar Belakang Kulawarga Ben Godfrey:

Saka kulawarga atletik, wajar yen wong tuwane sing seneng olahraga nuwuhake rasa tresna marang game sing apik kasebut. Mungkin sampeyan ora ngerti manawa atletik kalebu ing genetika kulawarga Godfrey.

Nyatane, bapake, Alex Godfrey minangka mantan pemain liga rugbi profesional. Kanthi penghasilan sing gedhe banget sajrone karir, wong gedhe kasebut mesthekake yen Ben cilik, garwane lan kulawargane akeh bisa seneng gaya urip mewah.

Ben Godfrey Kulawarga Asal:

Pendhudhuk bangsa campuran bangsa Inggris asalé saka kabupaten non-metropolitan (North Yorkshire) paling gedhe ing Inggris. Apike, kutha asal Godfrey udakara 328.1 km adoh saka London, ing endi ikon Inggris sing paling dihormati (David Beckham) lair.

Iki asalé Kulawarga Ben Godfrey. Mesthi wae, dheweke bakal terus ngelingi papane sejarahe diwiwiti.
Iki asalé Kulawarga Ben Godfrey. Dheweke mesthi eling ing endi sejarahe diwiwiti.

Apa sampeyan ngerti?… Papan asale minangka papan wisata sing nyenengake. Nyatane, Yorkshire Lor misuwur amarga Yorkshire Dales lan North York Moors, sing kalebu salah sawijining tujuan paling apik ing Inggris.

Kepiye Karir Sepakbola Ben Godfrey Miwiti:

Tuwa ing Yorkshire, pemain taktir seneng main bal-balan karo kanca-kancane sawise sekolah. Nalika semana, Godfrey main dadi striker nganti umure 12 taun. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke ngerti yen dheweke ora kalah nyerang. Mula, dheweke fokus nggawe pengaruh saka mburi.

Nalika berkembang nalika remaja, Godfrey sekolah ing Sekolah Uskup Agung Holgate, yaiku Greja pendhidhikan bebarengan kanthi status akademik. Ing kana, dheweke melu sepak bola sekolah menengah lan entuk pangakuan saka akeh sponsor lan pelatih. Kanthi bakat sing ora bisa dipungkiri, Godfrey dadi kapten regu York lan Distrik U-13 dadi juara Piala Inggris Antar-Asosiasi FA Sekolah-Sekolah 2011.

Pendidikan Ben Godfrey lan karir - Sing enom mbantu kanca-kancane supaya bisa menang piala pertama.
Pendidikan Ben Godfrey lan karir - Sing enom mbantu kanca-kancane supaya bisa menang piala pertama.

Ben Godfrey Urip Awal kanthi Sepakbola Karir:

Sawise nampilake katrampilan hebat ing game kasebut, sawetara pramuka arep mbahas masa depan karo wong tuwane. Kanthi matur nuwun sanget, Alex Godfrey lan garwa nggayuh kesepakatan sing cukup karo York City FC. Mula, dheweke njaluk putra lanang mlebu tim pemuda Minstermen ing 2011.

Nanging sedhih, dina karier Ben Godfrey wiwit awal duwe akeh kekurangan lan kekurangan. Kaping pisanan, dheweke sambat marang ibu lan bapake babagan carane sistem Kota York ora disenengi. Banjur, bapake kudu ngalami stres serius supaya dheweke gabung karo Middlesbrough ing pungkasan taun 2011.

Biografi Ben Godfrey - Crita dalan kanggo Fame:

Ora suwe sadurunge ibune menehi saran supaya putrane kudu nyoba karo tim liyane. Sarujuk karo saran, bapaknas bek kasebut nyoba dheweke dites ing Leeds United lan Sheffield Rebo.

Sedhih, Godfrey ditolak dening loro klub nalika umure isih 15 taun. Kabeh cobaan kasebut ngrusak dheweke lan meh nggawe dheweke nyerah ing bal-balan. Nanging, pangarep-arep dheweke kanggo masa depan sing luwih apik ing bal-balan urip nalika entuk beasiswa kanggo gabung karo tim U-15 ing York.

Ben Godfrey Roadd dadi misuwur
Pemain taktik sing enom duwe pengarep-arep sing bakal unggul ing bal-balan wiwit umur 15.

Ben Godfrey Bio - Crita Sukses Gedhe:

Ora suwe sadurunge petugas dadi kapten U-18 York sawise debut profesional ing 17. Ora suwe, kulawarga Ben Godfrey ngrayakake sukses nalika lulus uji coba kutha Norwich, gabung karo telung lan kontrak kaping setengah taun ing 2016. Kanthi Canaries, bocah lanang kita nulungi tim kanggo menang piala Kejuaraan EFL.

Bebungah Ben Godfrey
Ekspresi kasebut nerangake manawa dheweke seneng nalika nulungi tim kasebut dadi juara.

Nalika tampil ing Canaries, pemain pertahanan kasebut duwe mantra utang setaun karo Shrewsbury Town ing Liga siji. Kanthi keahliane minangka bek tengah, Godfrey narik perhatian pelatih Everton, Carlo Ancelotti.

Apike, Ancelotti ngubungi Norwich City kanggo ngrembug babagan transfer taktik sing bisa ditindakake. Minangka nasib sing bakal ditindakake, Ben Godfrey nutup kesepakatan £ 25 yuta karo Everton ing taun 2020. Ing kana, dheweke nggawe kemitraan sing angel Michael Keane - bakat liyane kanthi cepet. Liyane kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Ben Godfrey gabung karo Everton
Dheweke pindhah menyang Everton dadi luwih sithik kanggo karir.

Ben Godfrey Pacar lan Garwa dadi:

Mung ana akeh penggemar sing setuju manawa bek tengah ora kudu jomblo sawise sukses banget. Ora bisa ditolak kasunyatane yen tampan Ben sing apik ditambah karo gaya dolanane bakal narik kawigaten para wanita sing bakal nganggep bahan garwane.

Ben Godfrey pacar / garwa
Mesthi, bakal teka nalika dheweke bakal nampilake lelungan ing media sosial.

Ing Lifebogger, kita yakin (kanthi kemungkinan dhuwur) yen Ben Godfrey wis duwe wanita sajrone urip, nanging ngenteni wektu sing tepat kanggo mbukak dheweke. Mesthi, kita yakin dheweke bakal bakal (utawa wis) ngenalake pacare karo wong tuwane nalika dheweke njaluk berkah ing wektu sing ora suwe.

Ben Godfrey Urip Pribadi:

Apa sing nggawe pemain bal-balan Yorkshire kandel? Kaping pisanan lan paling penting, dheweke duwe campuran sifat zodiak Capricorn. Ternyata, Godfrey cerdas, disiplin lan uga setya marang tumindak sing adil. Andhap asor sadurunge reputasi.

Mesthi, dheweke yaiku penggemar disenengi amarga kepribadiane ing njaba lapangan. Ana kalane Godfrey lenggah ing pemandangan hias kanggo ngrasakake hawa seger ing lingkungane. Kanggo cathetan, dheweke uga duwe eseman sing lucu.

Ben Godfrey urip pribadi
Mesthi wae, dheweke duwe eseman sing apik banget. Apa sing bisa dipikirake nalika lungguh ing papan sing apik banget?

Gaya urip lan Net Worth:

Analisis gaji Everton 2021 nuduhake manawa Ben Godfrey entuk luwih murah tinimbang Theo Walcott. Kanthi gaji taunan £ 4 yuta (Statistik Januari 2021), tackler produktif duwe gaya urip mewah.

Dheweke duwe omah mewah lan mobil eksotis. Kajaba iku, kanthi pengalaman pengalaman dadi bintang bal-balan, dheweke ngira kira-kira £ 3.5 yuta nalika Februari 2021.

Ben Godfrey mulih
Sekilas babagan desain internal sing apik ing papan dununge. Cukup mewah yen dideleng.

Kulawarga Ben Godfrey:

Kanggo atlet sing kuwat, ora ana sing luwih becik tinimbang mulih menyang kulawarga lan mangan panganan sing lawas saka Ibune. Godfrey ngurmati kenangan lan wektu sing ditindakake karo wong tuwane. Ing bagean iki, sampeyan bakal menehi katrangan babagan saben anggota kulawarga.

Babagan Bapake Ben Godfrey:

Ora diraguhi, bapake menehi hadiah paling gedhe sing dheweke karepake kanthi percaya marang dheweke. Bapakné tengah yaiku Alex Godfrey, mantan pemain Rugby sing putrane wis nindakake cita-cita olahraga kulawarga. Nalika lelungan Godfrey menyang stardom dadi angel banget, dheweke menehi Alex nggoleki dheweke.

Ben Godfrey bapak
Ketemu Alex Godfrey, dheweke yaiku bapake Ben. Delengen kepiye rupane enom. Saiki apa bedane umure?

Babagan Ibune Ben Godfrey:

Ora ana tembung sing bisa nemtokake katresnan tanpa syarat sing dipandhegani ibune wiwit isih cilik. Kaget, Godfrey durung nyebut jeneng ibune sajrone wawancara. Nanging, tembung-tembung sing nyemangati dheweke wis ngerteni dheweke sajrone wektu kangelan. Kita curiga yen mbok Ben Godfrey bisa uga etnis putih.

Ben Godfrey ibu
Mungkin dheweke ibune Ben Godfrey, sing durung ngerti babagan lintang.

Babagan Sedulur Ben Godfrey:

Nalika aku nulis Bio iki, durung ana informasi sing nuduhake sedulur-sedulure. Katon yen Ben Godfrey ora duwe sedulur. Nanging, dheweke wis entuk akeh kanca sing dianggep sadulure.

Babagan Kerabat Ben Godfrey:

Ngalih saka keturunane, durung ana informasi babagan simbah lan mbah putri. Mesthine, kabeh kulawargane ngrayakake sukses ing bal-balan sing galak. Nanging, ora ana sing diandharake babagan paman, bibi lan sedulur sing adoh.

Ben Godfrey Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Biografi tackler, iki ana sawetara kasunyatan babagan dheweke sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Crita Urip.

Fakta # 1: Jeneng Kesalahan:

Kanggo njlentrehake siji kasunyatan penting, dheweke ora ana gandhengane karo Bintang Superbike Inggris (Ben Godfrey) sing tilar donya ing kacilakan. Kapan jenenge disebutake, ana penggemar sing nyalahake dheweke dadi sedulur saka pro motor sing tilar donya nalika yuswa 25 taun sawise kacilakan ing Donington Park.

Jeneng Ben Godfrey
Ketoke, dheweke duwe jeneng sing padha, nanging kalorone kapribadian sing beda kanthi bakat sing brilian. RIP Ben Godfrey (R).

Fakta # 2: Pecah Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

Nalika dheweke tampil ing Norwich, pemain pertahanan kasebut asring nggawa gaji tahunan £ 489,000. Nanging, kesepakatan karo The Toffees ganti penghasilan dadi udakara 4 juta nganti taun 2021. Mula, saiki sampeyan menehi breakdown saka Gaji Ben Godfrey nalika nulis Crita Urip iki.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben Taun:£ 4,000,000
Saben sasi:£ 333,333
Saben Minggu:£ 76,805
Saben dina:£ 10,972
Saben Jam:£ 457
Saben Menit:£ 7.6
Saben Detik:£ 0.13

Riset nuduhake manawa rata-rata wong Inggris kudu kerja suwene 10 taun setengah kanggo entuk apa sing ditampa Godfrey sajrone sewulan. Pungkasan, kita wis kanthi strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Ben Godfrey's Bio, iki sing diasilake karo Everton.

£ 0

Fakta # 3: Napa Dheweke Milih Toffees:

Sawise gabung Mason Holgate ing Everton, Godfrey nyritakake wong sing wis nulungi dheweke nggawe keputusan gedhe. Miturut HITC, tembunge Everton Tom Davies minangka semangat paling gedhe sing nggawe Ben njupuk langkah gedhe kanggo gabung karo Toffeemen. Ing sawijining wawancara, Godfrey nate ujar;

"Sanalika aku krungu bisikan babagan Toffees, iku kanggo aku. Sanalika, aku entuk rasa seneng yen Davies seneng banget karo bal-balane ing kene. Uga, dheweke nggawe aku ngerti yen bakal gampang diatasi. ”

Fakta # 4: Tato Ben Godfrey:

Ya! Ben Godfrey uga pengin inking. Jebule, dheweke ora butuh persetujuan bapak lan ibune sadurunge nggawe kulit ing desain apik sing bakal nyritakake babagan sejarah urip.

Tato Ben Godfrey
Deleng tato glamourous ing lengen. Katon ora apik banget?

Fakta # 5: Statistik FIFA Apik:

Sanajan ratinge nuduhake prospek luwih gedhe tinimbang Emile Smith sing duwe utang FIFA akeh. Kowe cah loro isih duwe dalan sing adoh. Saka FIFA Stats, dheweke kudu ngupayakake ngontrol bola, posisi lan nyerang supaya bisa dadi pengaruh ing lapangan.

Statistik Ben Godfrey FIFA
Dheweke duwe potensi sing janjeni. Sing kudu ditindakake yaiku kerja keras lan ningkatake kemampuane.

kesimpulan:

Kadhangkala, kita kudu kalah mudhun luwih dhisik tinimbang sadurunge sadurunge ngadeg maneh kanthi luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Amarga Godfrey ngerti kasunyatan iki, dheweke ora nyerah ing impene nalika beda klub nolak dheweke.

Kita kudu muji marang wong tuwane (utamane bapake sing seneng olahraga, Alex) amarga percaya karo keputusan karir. Pancen, tekad kanggo ngidini Godfrey main bal-balan wis nggawe kulawarga bangga kabeh.

Lifebogger ngupayakake keadilan lan akurasi nalika nggawe Biografi Ben Godfrey. Hubungi kami yen sampeyan ndeleng sing ora disenengi babagan Memoir iki. Utamane, pasang komentar supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan bintang Three Lions mbesuk. Kanggo entuk ringkesan Bio sing cepet, gunakake tabel wiki kita.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Benjamin Matius Godfrey
Nama Pangguna:Ben
Age:23 taun lan 2 wulan.
Papan Lair:15 Januari 1998
Rama:Alex Godfrey
Basa:N / A
Net Worth:£ 3.5 yuta (Statistik 2021)
Annual Salary:£ 4 yuta (Statistik 2021)
Profesi:Pemain bal-balan
Zodiak:Capricorn
dhuwur:1.83 m (6 ft 0 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar