Fakta-fakta Biografi Ben Davies

0
2331
Fakta-fakta Biografi Ben Davies

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Ben". Crita Usia Kanak-kanak Ben Davies lan Sejatine Biografi Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti babagan penampilan lucu lan gaya dolanan. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Ben Davies sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal & Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Benjamin Thomas Davies. Ben Davis lair ing dina 24th April 1993 kanggo ibune, Eryl Davies (bapak rumah tangga) lan bapake, Alun Davies (insinyur pompa) ing komunitas Welsh Neath, Britania Raya.

Ben asalé saka kulawarga sing seneng banget kanthi sedhih banget sedhéla nyawa.

Foto Keluarga Ben Davies

Minangka diamati saka foto ing ndhuwur, Ben ora tuwuh bebarengan ing kulawarga Davies. Dheweke tansaya tuwa bareng adhine kang ayu banget, kanthi jeneng Hannah.

Ben Davies sister- Hannah Davies

Hannah banget ngrasa babagan karir bal-balan saka adhine wiwit wiwitan. Minangka bocah lanang, Ben diwenehi tag "bocah sing seneng main bal-balan"Dening bapak lan ibu. Ben nalika isih enom wis ora kecolongan saka bal-balan lan olahraga liyane, utamane sing umum ing Wales.

Tegesé, Ben main rugby sajrone période sekolah dasar nalika bal-balan lan kriket adoh saka sekolah, utamané ing mangsa panas. Sepakbola iku nomer 1 lan Rugby minangka olahraga sabanjuré. Ora kaya kebanyakan warga Welsh, Ben milih bal-balan tinimbang Rugby minangka olahraga pilihan. Iki weruh dheweke ing taun 2001 enrolling ing daptar tugas tim bal-balan Swansea, wektu dheweke mung 7.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ing Denmark Pump Job

Ora sawetara taun sawisé Ben éntuk pendhidhikan ing Swansea, keputusane teka supaya ora nglanjutake bal-balan saka klub Welsh. Iki teka ing wektu kulawarga Davies wis nyetel pikiran ing Denmark.

Bapak Ben, Alun Davies entuk pekerjaan anyar minangka insinyur kanthi pabrik pompa Denmark multilabel dolar sing dijenengi Grundfos. Iki nyritakaké kulawarga Ben Davies lan ninggalake Wales kanggo Denmark. Ing Denmark, padha manggon ing kutha Viborg sing ayu.

Ben Davies Family Story- Life at Viborg.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip ing Viborg

Nalika keluarga Ben Davies pindhah menyang Viborg, dheweke dadi tetangge dening Torben Primsø, pelatih bal-balan muda ing wétan Viborg.

Hubungan Ben Davies karo Torben Primso

Wekasane, Torben Primsø duwe taman bal-balan sing nyenengake bocah-bocah cilik kayata Ben sing ana ing antarane bocah-bocah cilik sing dolanan bal-balan kanthi kaget banget marang tanggane tetangga Denmark.

The Dilemma: Senadyan Ben nderek akademi bal-balan Swansea maneh ing Wales lan uga nyinaoni bal-balan ing taman Torben, wong tuwané ora seneng karo karir. Iki teka sawise Eryl lan Alun nemokake kesempatan sing luwih apik kanggo anak sing ditulari ing Denmark. Amarga Ben uga akrab ing akademisi, wong tuwané kepéngin dadi dokter utawa insinyur amarga disiplin paling dhuwur ing negara kasebut.

Ben Davies Childhood Story- Choosing between Medicine and Engineering

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Intervensi

Minangka meksa kanggo ninggalaké bal-balan sing isih ana, Torben Primso kanthi cepet ngintervensi kanggo ngluwari Ben. Panjenenganipun ngendika bilih tiyang sepuhipun Ben ngidini putranipun nindakaken bal-balan ingkang saé ing panalitiipun dados pemain bal profesional. Akreditasi Ben, Primso luwih ngandika;

Ben duwe kepinginan lan leg kiwa sing apik banget. Malah sampeyan bakaté ora ketok, Ben nduweni motivasi dadi pro.

Tiyang sepuh Ben pungkasanipun ngeculake kapribaden pribadhi kanggo pilihan karir putrane. Iki menehi Torben Primso kanggo nggawe aransemen uji coba bal-balan kanggo Ben lan kanca-kancane. Ben umuré 10 taun nalika dheweke lan kanca-kancané lulus ujian. Dheweke entuk gelar ing departemen bal-balan muda ing Viborg FF. Tumindak iki luwih cepet nulung hubungan sesambungan antarane Torben lan lanang nalika dheweke mentor mentri karir.

Ben Davies Childhood Story- Early Life with Torben Primso

Foto ing ndhuwur nuduhake Ben Davies bebarengan karo kanca-kancane sing lungguh ing kursi ing jejere Torben nalika dheweke nonton greenblock ing televisi.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- New Football Life

Ben sinau kepenak kanggo dolanan bal-balan ing negara manca, nalika dheweke ngadhepi musim dingin lan panas maneh. Ing Denmark, dheweke main bal-balan ing jero ruangan, utamane nalika mangsa abot.

Thanks kanggo pengalaman sakdurunge ing Swansea, pembangunan teknis Ben cepet banget. Dheweke sinau babagan carane nggoleki kontrol sing luwih apik, siji-loro kombinasi lan nambahake gerakan sing luwih cepet marang jangkahane. Iki pungkasane mlayu amarga dheweke bisa mimpin pasukan kanggo menang medali emas pisanan. Ngisor iki Ben sing seneng karo medali emas ing gulu.

Ben Davies Childhood Story- Early Career Life

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Welsh Return

Minangka wong tuwa Ben Davies weruh putrane bakal sukses ing bal-balan, padha dianggep pindhah bali menyang Inggris ing ngendi kesempatan bal-balan profesional bakal teka.

Rawuh menyang Wales ora mung kanggo bal-balan nanging uga pendidikan. Nalika ing Denmark, Ben lan wong tuane setuju yen dheweke bakal paling ngrampungake GCSE dheweke sadurunge ngadhepi bal-balan. Ben nandatangani magang kapisanan karo Swansea nalika dhèwèké dadi 16, sawisé dhèwèké kasil tamat GSCE karo basa Welsh secondary Ysgol Gyfun Ystalyfera.

Ing taun 2012 nalika umur 19, Ben dipromosikake ing tim senior Swansea. Ing taun sing padha, dheweke dadi starter reguler kanggo tim kasebut.

Young Ben Davies at Swansea

Ben cepet-cepet ngembangake ngejarke pengamat bal-balan sing akeh pengalamane, nanging ora adhine Hannah lan wong tuwa.

"Wong-wong ing sekolah tansah ngandhani yen ana gawe kaget yen adhiku nindakake kanthi becik"

ngandika Hannah, adhine Ben. Liwat kerja keras lan kepinginan kanggo terus nambah, Ben entuk daya Mauricio Pochettino sing ing 2014 nggawa dheweke menyang tim London, Spurs. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Urip sesambetan Ben Davis mbantu sampeyan luwih bisa njupuk gambar sing luwih lengkap saka panjenengan. Tanpa mangu-mangu, iku perasaan sing paling nyenengake kanggo wong sing duwe partner sing bisa tansah dianggep.

Ben Davies lan Kayleigh Elise Hughes.jpg

Hubungane antara Ben Davies lan Kayleigh Elise Hughes wis diselehake karo pelangi lan kupu-kupu wiwit dheweke jatuh cinta ing taun 2013. Loro-lorone penyayang teka saka kutha sing padha, Neath ing Wales.

Ben Davies Girlfriend- Kayleigh Elise HughesBen tindak ing rata-rata cah wadon Welsh sing mbuktekake dheweke mudhun banget ing bumi. Sadurunge patemon Ben, Kayleigh Elise dadi mantan asisten dodolan ing kantor cabang Zara di Swansea. Dheweke uga wis nggawe modeling kanggo fotografi Chicproduksi.

Ben Davies Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ing cathetan pribadi lan pribadi, Ben dipercaya, sabar, praktis, pengabdian, tanggung jawab lan stabil banget. Aside dadi praktis lan ngopeni, dheweke yaiku wong sing wis nyebar lan saiki ngasilake woh-wohan kasebut.

Ben kadang-kadang seneng ngalang-alangi saben wong ing pesisir Swansea supaya bisa mulihake kekuwatan.

Ben Davies Private Life

Closness to Family: Senadyan manggon ing London, kulawarga Ben luwih seneng tetep manggon ing Wales. Ben isih tetep cedhak karo kulawargane ing Wales sanajan karir bal-balan dheweke njupuk menyang London kanggo main ing Liga Premier.

"Dheweke seneng omah lan dheweke banget cedhak karo kulawargane,"

ibune, Eryl sapisan marang BBC Radio Wales.

Masak Hobbie: Aside minangka anggota kulawarga, Ben uga seneng njaga kesehatan kasebut kanthi mlaku mung ing pawon. Dheweke salah siji saka sawetara pemain bal sing ngerti carane masak apik.

Ben Davies Personal Life- Kenapa dheweke seneng masak

Ndhuweni Mobil Wost: Ben Davies lan N'golo Kante dianggep minangka pemain paling modhèrn ing liga utama. Waca alasan ing ngisor iki;

Mobil Paling Apik sing dimainake dening Pemain Liga Utama (1) mobil Ben Davies

Nonton mobil lan mbandhingake MONIES sing lumebu ing akun bank mesthi bakal nggawe sampeyan percaya ing debat sing ngandika 'Iman ing sawetara pemain bal-balan modhèrn saiki wis dibalèkaké !! '

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Ben Davies plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene