Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts

1
1453
Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Kredit kanggo SportsMole lan Instagram
Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Kredit kanggo SportsMole lan Instagram

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola dikenal kanthi jeneng; "Ayo". Kita Ayoze Perez Story Story lan Untold Biography Bukti nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal.

Ayoze Perez Childhood Story- Analisis Tanggal. Kredit kanggo Alchetron lan Gol
Ayoze Perez Childhood Story- Analisis Tanggal. Kredit kanggo Alchetron lan Gol

Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, pendidikan, karier, karir awal, dalan kanggo crita-crita, crita-crita, crita-crita, urip pribadi, riwayat urip, lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti babagan versatility dheweke ing adaptasi menyang posisi nyerang sing nggawe dheweke "Pak Reliable". Nanging, mung sawetara pemain bal-balan sing nganggep Biografi Ayoze Perez sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Ayoze Pérez Gutiérrez. Ayoze Perez minangka dheweke asring dilahirake ing 23 Juli 1993 ing Santa Cruz de Tenerife, Spanyol. Ing ngisor iki ana foto apik saka wong tuwa Ayoze Perez sing pribumi saka Kapuloan Canary dumunung ing pesisir Afrika lor-kulon.

Ayoze Perez's Parents. Kredit kanggo Instagram
Ayoze Perez's Parents. Kredit kanggo Instagram

Bebarengan karo apa sing paling dipercaya para fans, kulawarga Ayoze Perez duwe werna saka Pulau Afrika Barat sing adoh saka Spanyol. Sawijining pulo sing dijajah dening Spanyol lan dumunung ing Samudra Atlantik, 100 kilometer ing kulon Maroko sing paling cedhak.

Latar mburi lan Asal Usul Keluarga Ayoze Perez
Latar mburi lan Asal Usul Keluarga Ayoze Perez. Kredit kanggo Lelungan karo MJ, Liga lan Wikipedia.

Tuwuh saka latar mburi kelas menengah, Ayoze ngenteni wektu suwe karo rayine sing jenenge Samuel utawa Sammy digambarake ing sangisore adhine lan tuwane.

Keluarga Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram
Keluarga Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram

Ayoze Perez uga gedhé ing papan agama, saka cabang Katulik Kristen Katolik Roma sing dadi komunitas agama utama sing nyatakaké 84.9% pedunung ing Tenerife.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Education and Career Buildup

Urip Karir Awal Ayoze Perez
Ayoze Perez digambarake kiwa, sadherekipun Samuel digambar kanthi bener. Kredit kanggo Instagram

Sajrone 1990 akhir, pulo Tenerife sing ngantuk bakal kerep diganggu dening swara bal-balan sing digawe dening Ayoze lan kakangne ​​Sammy. Nalika lagi tuwuh, pasangan kasebut main bal-balan bareng saben dina ing lapangan lan ing omah keluarga.

Wong-wong sing ngerti dheweke banjur bakal nggambarake bocah lanang minangka bintang ing mangsa sing duwe hubungan unik lan pemahaman telepati ing gameplay. Wiwitane, bocah lanang iki urip ing impen nampa pendidikan sepak bola liwat akademi. Minangka alternatif tumrap latihan ing njero ruangan, wong tuwane Ayoze Perez mutusake kanggo ngusir anak-anake marang akademi terkenal Tenerife, CD San ​​Andrés.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Semangat kanggo bal-balan lan kabutuhan kanggo nyedhiyakake bakat dheweke weruh Ayoze lan Sammy bisa mlebu ing daftar lokal, CD San ​​Andrés.

Urip Karir Awal Ayoze Perez
Ayoze Perez digambarake kiwa, sadherekipun Samuel digambar kanthi bener. Kredit kanggo Instagram

Nalika Ayoze main minangka gelandang nyerang, kakaknya Samuel main minangka pemain sing maju. Wong tuwane setuju yen anak lanang loro mau bakal tampil ing tim sing padha supaya bisa tetep bebarengan. Njupuk pertandhingan bebarengan ing tim sing padha kanthi kompetitif weruh Ayoze main marang pemain sing luwih gedhe sing digawe dheweke diwasa cepet.

Sawise mbuwang 4 taun ing CD San ​​Andrés, Ayoze enom entuk pindah menyang UD Santa Cruz, akademi sing misuwur kanggo ngusulake pemain muda menyang akademi Tenerife sing dadi salah sawijining akademi bal-balan paling gedhe ing Pulau.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame Story

Ambisi lan shalat Ayoze dadi pemain bal-balan senior karo Tenerife ora dadi maringaken fancy.

Ayoze Perez's Road to Fame Story. Kredit kanggo World Soccer
Ayoze Perez's Road to Fame Story. Kredit kanggo World Soccer

Taun 2011 lan 2012 nyathet titik balik ing karir enom. Iku taun sing dipromosekake ing Tenerife B lan A.

Nolak Real Madrid lan FC Barcelona:

Ora suwe Ayoze mulai gawe kesan marang Tenerife. Ing Oktober 2014, Ayoze menangake Pemain Terobosan ing 2013-14 Segunda División. Dheweke uga menangaké Gelandang Paling Ngerang ing 2013-14 Segunda División penghargaan.

Ayoze pindhah ing pucuk senior kanthi cepet amarga kinerja nyengsemake ing Divisi Segunda. Iki weruh Real Madrid lan Barcelona ngeplos ing tengah musim panas ing 2014. Antarane klub-klub gedhe sing dikepruk, yaiku Newcastle sing tenan nedahake kepinginan kanggo mlebu Ayoze.

Ngerti pora?… Ayoze Perez, adhine uga pemain sepak bola, banjur ninggalake klub dheweke kanggo ngetutake adhine ing Inggris kanthi harapan bisa ndandani klub ana ing kana. Sedulur loro sing ninggalake Santa Cruz sing cerah ing Tenerife sisih lor kanggo nggoleki impen ing Newcastle.

Ayoze lan Sammy manggen impen bebarengan. Kredit kanggo Chronicle Live
Ayoze lan Sammy manggen impen bebarengan. Kredit kanggo Chronicle Live

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise to Fame Story

Newcastle mbayar mung £ 2 kanggo Ayoze kang minangka biaya kacang ing game modern. Sasampunipun rawuh ing Newcastle, Ayoze pindhah dhateng flat kaliyan rayinipun Samuel.

Loro-lorone padha kudu sinau kanggo ngganti kutha, basa, wong, budaya.

Perez tau ngomong. "Aku ora ngerti babagan panggonan, sing ana ing Inggris, apa wae. Iku surprise kanggo ndeleng, mung carane Newcastle ana becik. Ya, aku pindhah bareng karo sadulurku nalika aku teka dhisik. Sanalika aku mlebu dheweke ngajokake keputusan kanggo teka bareng karo aku, aku ora tau takon, dheweke mung teka! Kita wis bebarengan kabeh. "

Sawijining dina wis gedhe kanggo sedulur-sedulur ing Tyneside sing diarani omah. Ana momen apik, momotan apik bal-balan. Minangka nalika nulis, gelandang nyerang nduweni dadi dhuwur lan kuwat ing kemitraan apik banget karo Salomón Rondón.

Pungkasane Ayoze Perez ningkatake crita. Kredit kanggo Chronicle Live
Pungkasane Ayoze Perez ningkatake crita. Kredit kanggo Chronicle Live

Kaya Alan Shearer, Ayoze bakal tansah eling minangka legenda Newcastle. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Kanthi raos Ayoze Perez mujudake perjuangan, pitakonan ing lambene ...Sinten toyanipun Ayoze Perez, garwanipun, utawa WAG?.

Pacar Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram
Pacar Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram

Riwayate Ayoze Perez sing bisa didhelikake minangka salah siji sing mesthi bisa ngalahake pengawasan mata umum mung amarga urip tresna dheweke banget. Swara taun, Ayoze Perez luwih milih fokus ing kariré lan wis ngupaya supaya ora nyolong marang urip pribadine. Kasunyatan iki nggawe angel kanggo kita duwe informasi konkrit bab urip katresnan.

Nanging, miturut laporan sing bisa dipercaya, Ayoze Perez wis pacaran karo pacar sing ora dingerteni luwih saka 3 taun sadurunge nggawe proposal. Miturut FootallImagines;

"Ayoze Perez wiwit adoh karo dheweke lan dheweke mikir yen dheweke bakal bubar karo dheweke, nanging dheweke wis ngrancang (ing lapangan sawise pertandingan)." Iku dianggep yen dheweke kudu nikah saiki.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadhi Ayoze Perez adoh saka bal-balan bakal nggawe sampeyan bisa ngisi gambar sing lengkap. Miwiti, Perez seneng, mulyo, seneng-seneng, ceria. Iki ndadekake dheweke dadi anggur saka Darling kanggo bal-balan.

Miwiti, dheweke yaiku wong sing wis nandhang sangsara nalika nerangake tanggung jawab sosial karo bocah-bocah.

Ngerti pora?… Perez minangka duta yayasan Newcastle. Kadhangkala, dheweke munggah ing sekolah kanggo partisipasi sosial karo bocah-bocah liwat charisma bal-balan.

Ayoze Perez Fakta Pribadi Pribadi- Kredit kanggo Instagram
Ayoze Perez Fakta Pribadi Pribadi- Kredit kanggo Instagram

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Saka Tenerife menyang Tyneside, kulawarga Ayoze Perez nemokake omah ing Newcastle amarga keberhasilan putrane bungsune. Ngisor iki video sing nuduhake wayahe jumlahe kebahagiaan monumental dening kulawarga Perez nalika ngrayakake ulang tahun anggota kulawarga paling sukses.

Yen ditilik saka akun media sosial Ayoze lan video kulawarga ing ndhuwur, sampeyan bakal gampang nyadari dheweke luwih nyenengake tinimbang ibune saka bapak. Nanging, Ayozepengabdiane kanggo nggawe manawa wong tuwa iku nyaman lan isi kaya kanggo prasetya kanggo bal-balan.

Ibu Ayoze Perez
Ibu Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram

Liyane babagan sadulur: Samuel Pérez Gutiérrez lair ing Mar 23, 1990 sing ngakoni yèn dheweke telung taun luwih tuwa tinimbang kakangne ​​Ayoze.

Kakang Ayoze Perez-Samuel. Kredit kanggo Instagram
Kakang Ayoze Perez-Samuel. Kredit kanggo Instagram

Big Sammy bakal dikenang ing salawas-lawase minangka salah sijine sedulur sing paling prihatin ing bal-balan. Minangka diamati sadurungé, dhèwèké nglakoni kurban pungkasan kanggo mbantu adhiné tetep lan tetep dadi perusahaan sanajan dheweke ngiringake arah kariré supaya cocog karo adhine.

Ngerti pora?… Sammy dadi pemain non-liga nalika dumunung ing Newcastle bareng karo seduluré. Nalika Ayoze cepet-cepet munggah amarga dheweke teka ing Tyneside ing wulan Juni 2014 kondhang, lelampahane leluhure wis adoh saka dokumentasi glamor lan kurang apik.

About Ayoze Perez Relative: Ora kabeh putra lanang ing kulawarga Perez dadi bisnis bal-balan. Malah kulawarga akeh. Ngerti pora?… Piyambak Ayoze, María José Pérez minangka nalika nulis kasebut minangka pemain Levante UD Femenino lan uga anggota tim nasional wanita Spanyol.

Ayoze Perez's Cousin- María José Pérez. Kredit menyang YouTube
Ayoze Perez's Cousin- María José Pérez. Kredit menyang YouTube

Kang menehi kritik saka dheweke katon, sampeyan bakal sok dong mirsani sing cedhak resemblance menyang Perezs.

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Miturut TransferMarker, Ayoze Perez nduweni nilai saiki pasar 10,00 Mill €. Sasi mingguan saka £ 45,000 mesthi ndadekake dheweke dadi pemain bal-balan milyuner. Nanging, iki ora ngluwihi gaya urip sing glamor.
Ayoze pinter ngelola dhuwit bal-balan. Iki tegese ora mbuwang kaya gila, utawa ngganti gaya urip.
Fakta LifeStyle Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram
Fakta LifeStyle Ayoze Perez. Kredit kanggo Instagram

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Ngerti pora?…

Jeneng "Ayoze"Asring misinterpreted dening sawetara penggemar bal-balan kanggo menehi asal saka Nigeria. Jeneng iki sinonim karo suku Igbo ing Afrika Kulon. Uga, julukan Ayoze Perez minangka "Ayo". Panggonan iki uga ditepungi dening suku Yoruba ing Nigeria

Ngerti pora?…

Ayoze Perez nduweni lookalike, kasus sing entuk fans lan blogger sing salah anggone mentingake foto Santiago Munez tartamtu yaiku Ayoze nalika isih cilik.

Ayoze Perez Fact Fact- About dheweke katon. Kredit kanggo Twitter
Ayoze Perez Fact Fact- About dheweke katon. Kredit kanggo Twitter

Ngerti pora?…

Ayoze Perez lair ing 1990s sing asring eling minangka dasawarsa kemakmuran ing donya. Senadyan mangkono, 1990s nyatakake Uni Soviet ambruk lan band lanang (Boyz II Men, Backstreet Boys lan Westlife) ngatur tangga musik.

Dasawarsa iki nyawang munggah Internet (World Wide Web). Uga ing 1990, pesen teks SMS pisanan dikirim, DVD dicithak, Sony PlayStation dirilis lan Google didegaké. Ngomong PlayStation, Ayoze minangka pecandu FIFA.

Ayoze Perez Untold Facts- A FIFA Lover. Kredit kanggo Twitter
Ayoze Perez Untold Facts- A FIFA Lover. Kredit kanggo Twitter

Ngerti pora?…

Saiki ing wektu nulis, Ayoze dadi 13 ing pamain gol kabeh-wektu Newcastle. Michael Owen nderek sabanjure.

Rank Pemandhangan Newcastle Goal Ayoze Perez. Kredit kanggo Twitter
Rank Pemandhangan Newcastle Goal Ayoze Perez. Kredit kanggo Twitter

Ayoze Perez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and subscribe to our youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Ayoze Perez Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene