Factor Arthur Melo Ngomong Basa Inggris

Factor Arthur Melo Ngomong Basa Inggris

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Direktur". Crita Biografi Arthur Melo lan Sejatine Biografi Ora bisa nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita-crita sadurunge, ketenaran, hubungan lan kanyatan urip. Kajaba iku, fakta-fakta sing ora pati ngerti liyane babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Sublime Passes. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Arthur Melo sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts-Awal & Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo. Arthur lair nalika dina 12th Agustus 1996 marang ibune, Lúcia de Melo, lan bapaké, Aílton de Melo ing Goiânia, Goiás, Brasil.

Wong Tuwa Arthur Melo

Mbalik maneh, tuwane Arthur ngoperasikake rumah tangga Katulik Roma lan latar belakang keluarga kelas menengah sing nyaman. Kulawarga Arthur Melo didegake dening bapakne ing kutha Goiânia sing nduweni jumlah paling akeh ing wilayah kumuh ing negara kasebut. Aílton de Melo tansah dadi wong sing kerja keras sing nyedhiyakake kanggo kulawarga lan bocah-bocah sing dikasihi.

Arthur Melo's Dad

Tuwuh, sahabat sing paling apik tansah dadi adhine sing jenenge Paulo Henrique. Paulo luwih cendhek nanging telung taun luwih tuwa tinimbang kakang adhine selebriti.

Arthur Melo

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts-Karir BuildUp

Sepak Bola Brasil

Kaya pemain bal-balan sing paling akeh ing Brasil nalika isih enom, Arthur uga ndherek logika Brasil kanggo ngowahi lurung-lurung sing kosong lan permukaan konkret dadi stadion bal-balan imajinasi. Keuntungan saka tetanggan sing tenang ora mung menehi dheweke, nanging sadulur lan kanca-kanca mung bisa muter bal-balan ing ngendi wae. Arthur sapisan ngandika ing tembung;

"Pendhaftaran tetanggan banget tentrem, mulane aku diputer ing dalan karo sedulur-sedulurku lan kanca-kanca, sawetara sing aku tetep nganti saiki. Aku ngelingi yen aku nindakake iku tanpa alas lan sing, ing sawetara kesempatan, aku nyelehake dhengkul lan jempol sikilku. bal-balan wis mesthi ana sing paling disenengi. "

Sajrone dina Arthur main bal-balan werna-werna, kanca-kancané kang agung ing perang tansah dadi adhiné Paulo Henrique. Mbalik maneh, ora ana wangun lan taktik tim. Iku kabeh babagan teknik, trik, shooting, dribbling lan spontanitas.Arthur Melo Storytime - Early Days

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Carane Kariré Diwiwiti

Awal ing urip, Arthur lan sadulure Paulo mutusake menawa dheweke bakal nyiapake kabeh umur pemuda menyang bal-balan, ora kaya karir liyane. Hearing anak-anake kandha yen iki dadi wong sing kurang ajar kanggo wong tuwa sing dikalahake amarga kasunyatane yen bal-balan Brasil ana saingan. Wong tuwane Arthur Lúcia de Melo, lan Aílton, meksa njaluk pendidikan utawa kombinasi saka loro.

Cara Arthur Melo nyampur Education lan Football ing Karir

Arthur bisa ngyakinake para tuwanane supaya bisa fokus marang para akademisi lan isih bisa ningkatake kinerja olah raga tanpa kringet. Pungkasane, wong tuane sarujuk marang dheweke lan sedulurane dolanan bal-balan nanging wektu iki, nggawe kabeh formal.

Ing Registrasi: Ing umur 5, bapaké Authur, Aílton nggawa dheweke bebarengan karo seduluré Paulo Henrique kanggo Nilton Maravilha, sawijining akademi Fustal ing njaba kanggo ndhaftar. Loro-lorone padha lunga bebarengan nang endi wae nanging diputer kanthi kapisah. Arthur main karo 1996 nalika Paul diputer kanggo nyetel 1993. Ing ngisor iki foto Arthur nalika umuré ing Nilton Maravilha.

Arthur Melo Childhood Story- Early Years

Hubungane Arthur karo bal-balan futsal iki tanggung jawab kanggo mbantu dheweke kanggo njupuk teknik bal-balan sing bener. Nalika seduluran dheweke kalah ing olahraga kasebut, Arthur terus. Ing kasus Arthur, Fustal metu lawange luwih penting. Dribbles, dinamika lan teknik-teknik penglihatan game dheweke sinau saka fustal nglebokake dhasar kanggo modul bal-balan sing saiki dianggo minangka flyer.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Dadi Goias

Arthur nglampahi tigang taun wonten ing akademi futsal Nilton Maravilha sadèrèngipun mutusaken kanggé pindhah saking fustal dhateng bal-balan akademi normal. Dheweke nyoba sukses ing Goias, klub bal-balan paling gedhe lan paling éndah ing kutha Brasil.

Arthur Melo Story Childhood- Early Years at Goiás Esporte Clube

Ngomongake gabung karo Goias, Arthur sapisan ngomong;

"Iku bapakku sing nyengkuyung kula kanggo mlebu amarga kanggo kula kabeh iku banget playful,"

Sasampunipun ngagem klambi Goiás sapisanan, piyambakipun dados kondhang amargi piyambakipun badhé mbikak kabegjanipun sedaya pemuda.

Crita Sedhih Arthur Melo - Apa dhewek ngedumake kabeh urip kanggo Sepak Bola

Muter kanthi bebarengan dadi gawat kanggo Arthur amarga dheweke dadi pemain paling apik ing klompok umur. Iki nggawe pelatih nyetujoni dheweke bisa main karo tingkat umur sing luwih dhuwur. Thanks kanggo kualitas, Arthur diputer kanggo rong kategori umur karo Goias. Panjenenganipun nyakseni lawan ingkang langkung ageng, oposisi ingkang ageng lan dados dewasa. Ing ngisor iki foto Arthur sing enom nalika dheweke dadi pemain cilik ing antarané.

Arthur Melo Early Life Story- Career Buildup

Kemampuan Arthur kanggo ngganti lan muter kanthi apik karo tim kasebut didhukung dening ngarsane ibune, bapak, sederek lan kanca-kancane sing seneng nonton dheweke. Awal karire, dheweke wiwit menang gelar.

Arthur Melo Childhood Story- Best Moments at Goiás Esporte Clube

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Njupuk Risk lan Rising

Keluwen Arthur tetep menang sawise perayaan piala masa kanak-kanak. Keluwen iki ndadekake dheweke nate nyumurupi karakter sejatine sing nyebabake kahanan sing ora biasa. Wonten ing panjalukipun klub, Arthur badhe nampi undangan pribadhi saking klub-klub Fustal ingkang badhe nyewa piyambakipun kangge dolanan turnamen.

Malah nalika Arthur main bal-balan enom karo 11 ing Goiás, dheweke tetep nampi tawaran rahasia kasebut. Miturut bapakne,

"Tim liyane iki takon marang ora menehi apa-apa marang Goiás, Arthur wis umur 12 lan wis dadi"

Sengaja muter karo tim liyane nggawa akeh pengalaman lan lemes kanggo bintang muda. Arthur dadi banget penting kanggo tim utama amarga dheweke dadi kapten klompok umur. Dheweke pancen penting banget supaya dheweke ora bakal diselehake. Arthur tau tampil ing antarané kanggo main turnamen kanthi tangan kiwa sing kiwa (Waca Foto ing ngisor).

Arthur Melo Story of Childhood - Playing football with a broken hand

Puteran kamera sadurunge wis rampung lan aksi game diwiwiti kanthi kabeh kamera fokus marang kapten enom kanthi tangan sing rusak. Arthur dadi bakat lini tengah sing paling éndah lan éndah ing game kasebut. Pemain playmaker kasebut dipuji déning klompok penggemar amarga nduweni pangerten sing wajar wektu lan papan kanthi werni senadyan duwe tangan sing rusak.

Arthur Melo Story of Childhood - A Leader Bidang Tengah wiwit wiwitan

Sasampunipun turnamen, Arthur wiwit nampi undangan uji coba. Sakliyane karir mudha, kapten Arthur Melo dikenal dadi wong sing nggawa visi, kreativitas kanggo tim.

Arthur Melo Childhood Story- His Captaincy Story

Dheweke banget disegani minangka dheweke katon minangka pemain bal-balan sing paling apik ing kutha Goiânia.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts-Ningkatake Fame Eropa

Ing 2010 nalika umur 14, Arthur mutusake yen wektu sing tepat kanggo ninggalake kutha. Dheweke nduwe dhuwit kanggo nggabungake dhewe lan supaya ora dikenal minangka pahlawan lokal. Dheweke kepengin weruh dening Gremio sawisé pameran ing turnamen pemuda ing kampung halamané.

Arthur mutusake kanggo ninggalake klub kuta asalé kanggo Grêmio, klub bal-balan paling apik lan paling larang katelu (worth $ 295.5 juta) ing kabeh bawana Amérika Kidul.

Arthur Melo Ringkasan Karir Remaja

Ing Gremio, Arthur minggah ing kabeh pangkat remaja lan pikantuk piyambak ing pandhita senior ing 2015. Iki uga minangka wektu berlian sing atos digawé dadi bintang nasional dening pelatih banjur, Renato Gaucho.Arthur Melo Rise Fame Story- Peran Renato Gaucho

Arthur dadi reguler tim pisanan sawise pagelaran apik. Ing Gremio, dhèwèké nyipta rékor 40, kabeh kanthi sukses tingkat 100. Iki kedadeyan nalika debut Copa Libertadores.

Arthur Melo Vision- The Untold Story

Aturan iki narik kawigaten klub-klub Éropah kayata Chelsea, Barcelona lan Athletico Madrid. Iki uga minangka wektu klub-klub Éropah wiwit mbandhingaké gaya dolanan karo sing Andres Iniesta lan Thiago. Gelandang gelandang mimpin tim supaya menang Copa do Brasil ing 2016, ing Copa Libertadores ing 2017 lan Recopa Sudamericana ing 2018.

Kenapa Arthur diarani Pemung Tilik

Minangka pemain utama ing saben kemenangan pungkasan, Arthur dijuluki "Title Collector"Dening wong-wong sing nyumurupi rekaman ngangkat piala. Ing final Copa Libertadores, Arthur ngatur rata-rata sukses 94.8%. Mung Deco wis ngrambah kualitas gedhe kuwi.

Minangka wektu lanjut, gaya main lan disiplin Arthur dadi merek pribadhi. Iki minangka pramuka bal-balan wektu saka Eropa sing bisa nggawe perjuangan kanggo bocah cilik. Loro-lorone saka Eropa, malah klub-klub Amerika Kidul sing ngetutake bintang bal-balan. Bapak Arthur, Ailton, sapisan ngelingake;

"Sao Paulo Aku takon, dheweke pengin mlebu Arthur, "dheweke ngeling," nanging Gremio ora bakal nglilani dheweke. "

Kanggo Renato dadi pelatih, ora kaget yen penjualan Arthur dadi sesuatu sing diduweni ing tingkat dewan. Ngerti klub-klub sing bakal teka, anggota dewan Gremio kabeh mutusake kanggo nambah klausa release saka endhog emas.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts-Plot FC Barcelona

Sadhuwure sawetara noses ditarik metu ing Brazil nalika foto gelandang suporter Grêmio Arthur diamati kanthi anomali gedhe. Arthur main ing foto sing nganggo klambi Barcelona sing nglawan standar klub.

Klub-klubé Gremio ora olèh kunjungan resmi nanging takon pojok dening FC Barcelona scout Andre Cury lan Ronaldinho adhine Roberto Assis. Tim scouting iki langsung menyang kulawarga Arthur kanggo njupuk metu kanggo nedha bengi.
Arthur Melo FC Barcelona Conspiracy Story

Ngerti pora?!! Diego Assis, putra Roberto de Assis lan Ronaldinhokeponakan uga muncul ing foto thanks kanggo bapakne sing ngijini putrane kanggo nggantosi dheweke. Sasampunipun ningali foto kasebut, para penggemar nyimpulaken punika klasifikasi kanthi jelas dening FC Barcelona kanthi Assis kulawarga kanggo ngyakinake bocah kasebut ninggal klub dheweke. Peharbs ora anyar kanggo sawetara penggemar sing ngerti Arthur bisa digunakake kanggo nampi tawaran negosiasi kanggo main kanggo tim pihak katelu backdoor.

Reaksi Gremio: Foto kasebut ngremehake klub kang Grêmio sing nglapurake prastawa kasebut marang FIFA sing tuduh Barcelona manipulasi. Penasehat hukum Grêmio, Nestor Hein ing sawijining laporan ngandika ing ngisor iki;

"Iki bocah enom Arthur sing dadi pemain kita. Kanggo kabeh cara iki orchestrated, iku ora nyalahke. Aku wis dikandhani yen Barça dikirim scout kabeh cara saka Eropah kanggo njupuk Arthur lan kulawarga kanggo nedha awan.

Grêmio ora bisa ngalangi dheweke amarga bisa nglakoni, nanging Barça nyiptakake masalah karo Grêmio kanthi nyoba ngaruhe bocah "

Kemenangan Kanggo FC Barcelona: Ing pungkasan, Gamio sujud kanggo meksa lan permata pungkasane dadi donat karo FC Barcelona jersey minangka dheweke yakin bisa ngganti Andreas Iniesta.

Arthur Melo Biorgraphy- Cara dhewekne entuk gelar Barcelona

Kanggo Arthur, iki minangka impen sing bener amarga dheweke tansah kepengin dadi pemain Barcelona wiwit cilik. Arthur dadi bangga dadi pemain Brasil 34th sing ditandatangani dening klub kasebut.

FC Barcelona, ​​Arthur Melo

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Ngerti hubungan urip Arthur bakal mbantu sampeyan mbangun gambaran lengkap babagan panjenengan. Wiwit saka wiwitan karier senior ing Gremio, Arthur wis karo pacar sing ayu banget kanthi jeneng Keila Garcia.

Arthur Melo Hubungan Urip

Kelia misuwur minangka model ing Brasil. Ningali dheweke kepengin ditransfer menyang FC Barcelona mesthi kudu nggawe dheweke, nanging ketundha nalika ketemu ing Spanyol. Keila Garcia pancen apik banget amarga dheweke seneng banget karo foto-foto ayu sing diunggahake ing akun media sosial dheweke. Kita wis entuk telung foto kanggo kesenengan ndeleng.

Arthur Melo's Girfriend- Keila Garcia

Kang menehi kritik saka penampilan dheweke, pacar Arthur Melo, Keila Garcia mesthine bakal luwih lawas saka 1 utawa 2.

Keil Garcia saka Arthur Melo

Tanpa mangu-mangu, Keila minangka paragon of beauty sing ndadekake kelas kanggo koleksi wags FC Barcelona.

Urip Cinta Arthur Melo- Crita sing ora dikeprulake dening Keila Garcia

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Pribadi Pribadi Arthur Melo

Miwiti, Arthur Melo dadi ganteng. Ngadili saka dina karo Goias, Arthur Melo tansah dadi pimpinan alam. Dheweke yaiku wong sing bisa entuk apa wae ing saben wilayah uripé. Dheweke kreatif, karir gairah, mulya lan banget anget.

Ningali crita karir, Arthur minangka wong sing ora seneng ditolak lan duwe masalah ngalami kasunyatan angel. Luwih kaya mangkono, dheweke seneng banget ora dianggep kaya raja amarga dheweke nduweni elemen Fire (a Leo).

Akademik: Saben uwong ngerti bal-balan sing dikenal kanggo apa sing dilakoni ing lapangan. Aside apa sing dilakoni ing lapangan, Penulis milih peran akademisi ing njaba lapangan. Dheweke nemokake wektu kanggo sinau online.

Arthur Melo Pribadi Bukti Pribadi

Sandhangan Sense: Arthur dikenal dadi pacangan Peluncur Panas. Iki dheweke nggarap game.

Sandhangan Busana Arthur Melo

Arthur Melo Family Facts: Lucu Lucia Arthur Melo mlayu pribadi Twitter akun sing didhukung kanggo ndhukung putrane.

Arthur Melo lan Ibu

Arthur ora bakal lali kanggo ngurmati ibu sing disenengi kanggo tresna lan ajaran-ajaran kasebut sajrone urip awal.

Ibu Arthur Melo

Kulawarga Arthur duweni hubungan sing erat karo kanca teater saka Brasil Neymar.

Hubungane Arthur Melo karo Neymar

Keluarga Besar: Kulawargane luwih gedhe saka kulawarga Arthur sing digawe saka kulawarga cedhak, kanca-kancane uga kalebu para teammate FC Barcelona kaya Coutinho lan Rafinha. Saka wektu kanggo wektu, kabeh padha metu duwe masakan sawetara Brasil (farofa, picana, churrasco, kacang, dsb.)

Fakta-fakta Biografi Arthur Melo- Nggawe Makan Malam karo Kanca

Arthur nduweni akeh kanca amarga dheweke dadi loman lan setia. Dheweke bisa nggabungake kelompok wong liya.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Faktor Untold

Konflik Idol: Arthur Melo seneng karo idola Andreas Iniesta sing ninggalake Barca ing pungkasan mangsa 2017 / 2018. Nanging, iki ora kelakon. Nanging, dheweke tansah disandang Xavi kaping tanpa nomer.

Konflik Idol Arthur Melo

  • FC Barcelona nandatangani pemain ing musim panas Arthur Melo. Kalebu; Laurent Blanc, Fernando Couto, Giovanni, Luis Enrique, Juan Pizzi, Ronaldo, Hristo Stoichkov lan Vítor Baía.

Ciloko paling awon: Arthur tau duwe cedera sekawan wulan amarga kerusakan ligamen ing tungkak kiwa. Iki kedadeyan ing final Libertadores ing 2017.

Arthur Melo Ngenani Crita Anak Untold Biography Facts- Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Visit and SUBSCRIBE kanggo kita youtube Channel kanggo Video liyane.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of the Child Arthur Melo plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene