Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

LB menehi Kisah Penuh babagan Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'El Turco'. Kisah Kanak-kanak Arda Turan Kita lan kasunyatan Biografi sing ora dingerteni nggawa sampeyan acara lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal Taun

Arda Turan lair tanggal 30 Januari 1987 ing Istanbul, Turki karo Pak Adnan Turan (Bapak) lan Yuksel Turan (Ibu). Dheweke tansaya gedhe tanpa profil lan ora ngerti babagan apa sing bakal dadi dheweke utawa apa sing bakal kelakon ing uripe.

Cathetan akademik Arda uga ora tuladha. Nalika remaja, dheweke isih berjuang ing sekolah lan asring ditemokake ing pungkasan kunjungan menyang kepala sekolah. Masalah disiplin iki sing nggawe dheweke mutusake sekolah ora dadi panggilan dheweke. Ing jalur iki, bal-balan dadi siji-sijine sing bisa dipikirake.

Keputusan Arda kanggo bal-balan ditampa dening wong tuwane. Dheweke menehi reaksi cepet marang keputusan kasebut kanthi cepet ndhaptar ing akademi bal-balan lokal ing Istanbul.

Wong tuwa dheweke ngerti yen mangerteni anak kasebut minangka salah sawijining sing paling penting sing kudu sinau dadi wong tuwa.

Dheweke mbiyantu lan efektif kanggo nuntun lan ngopeni Arda nalika wis gedhe. Arda kanthi wektu ngembangake sipat kepribadian unik sing nuduhake bal-balan lan tetep konsisten ing urip nganti saiki.

Minangka bakaté dikembangaké, tuwané dadi luwih ndhukung. Cara paling apik kanggo ndadekake dheweke seneng nggawa dheweke metu kanggo belanja. Dheweke bakal tuku apa wae sing dikarepake. Dheweke nglindhungi dheweke saka apa wae sing bisa ngalang-alangi impen. Saenipun, dheweke nonton dheweke turu, mangan lan main game apik.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Rama: Pak Adnan Turan kuwi wong sing tentrem banget sing bisnis bisnis lokal ing distrik Bayrampaşa ing Istanbul.

Dheweke mesthi eling amarga peran dhukungan marang putrane ing karir. Beda karo garwane Yuksel, dheweke ora asring melu kegiyatan putrane.

Basa: Yuksel minangka ibune Arda. Dheweke pancen lantang ujar sing paling misuwur amarga nglindhungi putrane nalika ana kontroversi.

Dheweke cepet kanggo nglindhungi putrané nalika kedadeyan ing tim nasional ing ngendi putrané Arda nyerbu sesanti wartawan Turk Bilal Meşe.

Miturut Yüksel Turansaid, "Kampanye lynching kanggo anakku wis diwiwiti '.

Ibune Arda Turan, Yüksel Turan, ujar, "Arda pancen wong sing apikan banget lan biasane wong sing ora pengin ngganggu sapa wae, wis entuk sukses sing ora bisa dipikolehi para pemain bal-balan ing negara iki, dheweke saiki wis mbayar rega ... Dheweke nyoba ngrampungake anakku kanthi kampanye kolektif ! Aku wis nulis tanpa dhasar babagan anakku, dadi angel banget supaya ora responsif marang dheweke. " Anggone menehi panggonan kanggo ekspresi.

Sadulur: Okan Turan yaiku sedulur Arda.

Okan pikantuk gelar Sarjana (BSc) saka Universitas Teknik Istanbul, Fakultas Teknik Aeronautika lan Astronautika ing taun 1989 lan gelar Master (MSc) saka Universitas Teknik Istanbul, Fakultas Manajemen, Teknik Manajemen ing taun 1992. Okan miwiti karir profesional ing bidang kapital pasar minangka Analis Keuangan ing Data Securities Co. ing taun 1992 lan dadi Kepala Analis Keuangan nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Miranda Shelia lan Arda Turan wis ono dating wiwit Dec 2016. Model Georgia wis dadi pacar anyar nalika nulis.

Aslian Dogan (ditemokake ing ngisor iki) yaiku pacare Arda Turan. Dheweke lair tanggal 4 Desember 1985 lan nganggo basa Inggris lan Turki. Aslian lan Arda diwiwiti ing 2014 lan rampung ing Desember 2016. Kalorone perches cedhak banget.

Aside Aslian, Arda Turan duwe 5 sesambetan liyane sajrone taun. Urip hubungan Arda Turan ing ringkesan kalebu 6 jeneng. (1) Dilara Oztunç (Tanggal 2007 - 2008), (2) Sinem Kobal (Tanggal 2012 - 2013) (3) Selin Imer (Tanggal 2012) (4) Idil Firat (Tanggal 2013) (5) Aslihan Dogan (Tanggal 2014) (6) Miranda Shelia (2017).

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Dheweke Ngira Dheweke Bintang Pop

Sajrone istirahat musim dingin La Liga, Turan mutusake nyoba lan dadi bintang pop.

Dheweke mulih menyang Turki kanggo nyanyi ing 'The Voice'. Dheweke main lagu sing diarani 'Sari Cizmeli Mehmet Aga' - lagu rock klasik Turki, lan, umpamane dheweke kudu tetep bal-balan. Para hakim isih nguripake kursi kanggo ndeleng sapa tamu istimewa kasebut.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Idolisasi Michael Jordan lan Roger Federer

Gelandang jenggot dipandang minangka ikon dening akeh wong utamane ing Turki. Nanging Arda Turan duwe ikon duweke olahraga liyane. Legenda tenis Roger Federer lan ikon Basket Michael Jordan minangka atlit sing digayuh.

Ing sawijining wawancara, dheweke ujar, "Aku tansah usaha kanggo nambah, olahragawan paling apik lan wanita tansah usaha supaya luwih apik. Mulane Michael Jordan lan Federer iku lambangku. "

Loro-lorone legenda iki dikenal ora mung kanggo skills lan kabisan ing lapangan nanging uga sih-rahmat lan alam manungsa. Teammates saka Turan kerep nyatakake dheweke minangka wong sing seneng ati lan becik sing emosine bab-bab sing dheweke pracaya.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Tresna kanggo Mobil

Miturut Tekan Turki, Turan duweni Aston Martin DB9 lan Mercedes-Benz SLS AMG.

Dheweke nduweni semangat kanggo mobil lan saiki drive Audi RS6. Ing Januari 2009, dheweke melu ing kacilakan mobil Istanbul. Untung, Turan ora nandhang lara serius lan latihan terus kanthi mung ngethok lan ngilang.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Isu Cilaka

Ing 16 November 2008, Turan ambruk nalika pertandhingan nglawan İstanbul BB.

Sawise diterusake menyang rumah sakit, dheweke didiagnosis kanthi aritmia jantung. Dina sawise kedadeyan kasebut, para dokter ngandhakake yen Turan sehat lan keluwen sing nyebabake arrhythmia. Ing Nopember 2009, dheweke nandhang pertelingkahan babi flu babi nanging sawisé sawetara dina kanggo nerusake latihan.

Sanajan saiki, Turki wis dikenal kanthi ciloko. Dina iki, sawijining lutut utawa hamstring. Ing kasunyatane, amarga dheweke tatu ing game marang para pengusaha, dheweke ninggalaké lapangan kanthi nangis.

Sanajan cedera fisik, dheweke misuwur dadi pejuang. Asring dianggep apik karo para pemain sing ora nate tumindak mati. Sipat sing ora gampang ditemokake, nanging migunani banget kanggo para pemain bal-balan.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Stricking Resemblance karo Leonidas 

Pendhapat Tanpa Beda Antarane Aktor Populer, Gerard Butler AKA Leonidas saka 300 lan Arda Turan tau nggawe internet dadi badai. Sing nggawe kabeh wong trampil yaiku kasedhiya gambar runtuh lapangan Arda sing pas karo Leonidas.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Ngimpi main kanggo Liverpool

Pemain asring dikenal minangka penyanyi kanggo klub tartamtu. Sawetara nduweni rejeki apik kanggo dolanan kanggo pihak sing dikasihi, nanging ana uga sing ora.

Arda Turan kalebu kategori terakhir. Mbalik maneh ing Euro 2008, Andrey Arshavin nyatakake tresna marang FC Barcelona. Sayange, pamindhahan iki ora pernah dadi materi. Ing 2011, Turan, banjur main kanggo Galatasaray uga nyritakake katresnan marang raksasa Inggris Liverpool. Dheweke ngandika: "Nalika aku tansah nyebut, Liverpool narik kawigatenku amarga tradisi.

"Ing Eropah, aku dadi pendukung Liverpool, jadi yen aku arep main ing Eropa, aku arep main kanggo dheweke."

Dheweke nyatakake yen dheweke ngimpi kanggo main kanggo Reds of Merseyside. Nanging, Liverpool ora tau nelpon. Atletico Madrid nindakake lan ngetutake dheweke karo Diego Simeone ing tim sing menang menyang gelar La Liga lan final Liga Champions dheweke saiki pindhah menyang Camp Nou. Apa sing katon kaya mundhut Liverpool mesthi bisa ngasilake Barcelona.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Sawise mbuwang boot ing wasit

Sanajan dadi umpamane kanthi apik ing pamrentahane ing lapangan, Turan ndadekake dheweke kepengin banget nalika ngalahake dheweke ing garis keturunan Copa del Rey ing musim kepungkur ing Barcelona.

Isih, dheweke ora bakal dadi pemain teratas pungkasan kanggo ilang.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Manungsa kanthi Jantung Golden

Arda dikenal dadi jantung emas. Dheweke bubar melu ing pertandhingan amal ing Mesir kanggo ngunggahake dana kanggo panti asuhan ing donya Arab. Taun kepungkur, dheweke main game amal ing omah mantan (Stadion Izmir Ataturk) kanggo ngunggahake dana kanggo kulawarga korban tambang Soma.

Dheweke misuwur amarga ngewangi bocah sing lara. Ing wulan Mei 2014, dheweke ditunjuk dadi Duta Besar kanggo Pembantaian Khojalay sing ana gandhengane karo pembunuhan 161 warga sipil ing Azerbaijan. Kagiyatan kasebut kalebu ningkatake kesadharan lan ningkatake perdamaian dunya.

Dheweke uga wong lanang. Kanthi gaji sing sepisanan, dheweke tuku omah kanggo wong tuwa lan mentas dituku mobil kanggo sedulure, ora mung apa wae mobil, Porsche.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -A Sosialis

Arda Turan tau mbukak omahé ing Madrid kanggo wong ing spektrum politik kutha. Panggonan digunakake kanggo tujuan debat lan diskusi. Turan piyambakipun minangka tiyang sosialis lan dipunpanggihaken kanggé nambani saben tiyang ing rumah tangga kanthi cara ingkang sami tanpa mangertosi kasugihan lan profesi.

Dheweke tansaya gedhe ing wilayah kelas pekerja ing Istanbul lan taun-taun awal ing dalan. Wektu sing angel nalika isih cilik lan masalah sing diadhepi kelas pekerja wis mengaruhi uripe. Ing sawijining wawancara, dheweke ujar, "Aku tansah ndhukung hak-hak buruh, hak-hak rakyat biasa."

Sikap politik definitif diwarisake dening Turan kanthi turun-tumurun. Bapake wis ninggal ideologi condong, simbah dadi pendukung politik sayap kanan.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Bal-balan Karir

Turan wiwit main bal-balan ing Bayrampaşa. Nalika umure mung 12, dheweke gabung karo Galatasaray ing taun 2000 nalika dheweke misuwur. Dheweke nggawe debut profesional karo Galatasaray ing 2006 sawise limang musim main ing jajaran pemuda skuad. Ora mesthi rosy iki.

Bocah cilik sing angel ngupayakake ngrampungake tantangan bal-balan saben dina, ora kalah kacepetan lan kekuwatan sing dibutuhake kanggo game kasebut. Arda minangka pemain paling cendhak ing klompok umur taun 1987, lan ditampilake ing pagelaran awal. Pemain liga sing luwih gedhe lan luwih berpengalaman ora seneng karo pemain sing trik nanging ora duwe efektivitas.

Dheweke miwiti debut kanggo timnas Turki ing wulan Agustus 2006. Turan dimainaké kanggo Turki nalika pisanan nglawan Luksemburg ing pertandingan persahabatan sing Turki menang 1-0.

Ing musim 2006/07, Turan dadi salah sawijining pemain Galatasaray sing paling penting. Dheweke menang judhul Liga Super kaping pisanan ing taun 2008. Klub Spanyol Atletico Madrid ngusir dheweke nganti 12 yuta euro ing wulan Agustus 2011. Ing musim pertamane ing Atletico Madrid, Turan menang Liga Europa lan Piala Super UEFA. Nomer 10 Atletico duwe peran penting sajrone menang judhul liga ing musim 2013/14.

Ing musim sing padha, Atletico Madrid lolos menyang final Liga Champions kaping pisanan ing 40 taun. Bintang Turki Turan ngetung 22 gol lan duwe 32 assist ing 177 pertandingan sajrone mantra patang taun ing Atletico Madrid. Kanthi biaya transfer 34 yuta euro, tondo asto anyar Barcelona dadi pemain Turki paling terkenal ing sejarah.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Choking a Journalist

Pensiun Arda Turan saka tim nasional Turki sawise dilapurake nyedhot wartawan ing pesawat.

Dheweke dianggep duwe konfrontasi lisan lan fisik karo wartawan ing pesawat sasuwene sing ramah marang Makedonia babagan laporan sing wis rampung sing nyalahake Turan kanggo nggawe perselisihan antarane skuad liwat bonus dhuwit.

miturut Reuters, Turan ngakoni "nggawe kesalahan" lan wis ninggalake timnas.

“Aku nggawe kesalahan nalika nganggo seragam tim nasional. Iki kedadeyan sing kudune ora kedadeyan ing pesawat tim nasional, ” Ngandika.

Miturut koran Inggris The Independent, kedadeyan kasebut kedadeyan ing pesawat tim menyang Italia nalika Turan diduga nyedhaki Bilal Meşe saka publikasi Turki Milliyet. Punika ingkang dipunwastani Independen:

"Kandhani Bilal Meşe, apa sampeyan ana ing kana?" dheweke wiwit. "Apa sampeyan karo kita nalika nulis babagan masalah bonus? Aku njaluk dhuwit saka sapa? Saka sapa aku njaluk bonus? Dhiskusi Ayo. Sapa sing nggawe sampeyan nulis laporan kasebut? " Turan dilaporake bengok-bengok karo Meşe, sawijining jurnalis veteran sing nyalahake juragan Turan amarga akeh ketidaksetaraan regu.

Lan rasane Turan dikatutake sadurunge laporan kasebut nyathet yen dheweke kudu dicegah karo kanca-kanca tim nalika nyekel Meşe ing tenggorokan. Arda Turan ujar manawa dheweke ora rumangsa gela lan dheweke ora bakal main maneh karo Turki. Sampeyan kudu negesake manawa kalorone pancen kanca apik kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Arda Turan Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -LifeBogger Tingkatan biografi

Dheweke biasane misuwur amarga kontrol bal dheweke, skill dribbling, lan vision. We presented his biography rankings below.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar