Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

0
6218
Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'El Turco'. Kisah Kita Arda Turan Anak lan Biografi Untold mbuktekaken kanggo sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa luwih adi, ayo mulai.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Awal Taun

Arda Turan lair ing 30 Januari 1987 ing Istanbul, Turki kanggo Pak Adnan Turan (Rama) lan Yuksel Turan (Ibu). Panjenengané saya gedhé lan ora ngerti apa sing arep ditindakake.

Cathetan akademik Arda adoh saka teladan uga. Ing awal remaja dheweke berjuang ing sekolah lan asring ditemokake ing mburi salah kunjungan menyang kepala sekolah. Iku masalah disiplin sing nggawe dheweke arep sekolah ora panggilan. Ing wekdal punika, bal-balan dadi siji-sijine sing bisa dipikirake.

Kaputusan Arda menyang bal-balan ditampa dening wong tuwa. Dheweke cepet-cepet nganakake reaksi karo dheweke kanthi cepet ndhaptar dheweke menyang akademi bal-balan lokal ing Istanbul.

Wong tuwa dheweke ngerti yen mangerteni anak kasebut minangka salah sawijining sing paling penting sing kudu sinau dadi wong tuwa.

Dheweke mbantu lan efektif kanggo nuntun lan ngopeni Arda nalika dheweke gedhe. Arda kanthi wektu ngembangake sipat kepribadian sing unik sing nuduhaké bal-balan lan tetep konsisten ing urip nganti tanggal.

Minangka bakaté dikembangaké, tuwané dadi luwih ndhukung. Cara paling apik kanggo ndadekake dheweke seneng nggawa dheweke metu kanggo belanja. Dheweke bakal tuku apa wae sing dikarepake. Dheweke nglindhungi dheweke saka apa wae sing bisa ngalang-alangi impen. Saenipun, dheweke nonton dheweke turu, mangan lan main game apik.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Urip Keluarga

Rama: Pak Adnan Turan kuwi wong sing tentrem banget sing bisnis bisnis lokal ing distrik Bayrampaşa ing Istanbul.

Dheweke tansah eling kanggo peran sing ndhukung marang putrane ing dalan karir. Ora kaya bojoné Yuksel, dheweke ora nglakoni pakaryan marang putrane.

Basa: Yuksel iku ibu Arda. Dheweke banget wicara sing paling dikenal kanggo nglindhungi putrane ing tengah-tengah kontroversi.

Dheweke cepet kanggo nglindhungi putrané nalika kedadeyan ing tim nasional ing ngendi putrané Arda nyerbu sesanti wartawan Turk Bilal Meşe.

Miturut Yüksel Turansaid, "Kampanye kanggo anakku wis diwiwiti".

Ibune Arda Turan, Yüksel Turan, ngandika, "Arda yaiku wong sing apik banget lan biasane wong sing ora pengin ngilangi sapa wae, wis entuk sukses sing ora duwe pemain bal-balan ing negara iki, dheweke entuk rega saiki ... Dheweke nyoba ngrampungake anakku kanthi kampanye lumbung bebarengan ! Aku wis nulis supaya ora ana pawadan bab anakku, yen ora angel ditindakake. " Anggone menehi panggonan kanggo ekspresi.

Sadulur: Okan Turan Arda.

Okan nampa gelar Sarjana Muda Sarjana (BSc) saka Fakultas Teknik Universitas Istanbul, Fakultas Teknik Aeronautika lan Astronautika ing 1989 lan gelar Master saka Istanbul Technical University, Fakultas Teknik, Manajemen Manajemen ing 1992. Okan miwiti karir profesional ing bidang pasar modal minangka Analis Financial ing Data Securities Co. ing 1992 lan njabat minangka Analis Keuangan Utama nganti tanggal.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Urip Hubungan

Miranda Shelia lan Arda Turan wis ono dating wiwit Dec 2016. Model Georgia wis dadi pacar anyar nalika nulis.

Aslian Dogan (dicethak ngisor) yaiku mantan pacar Arda Turan. Dheweke lair ing Desember 4th, 1985 lan ngomongake basa Inggris lan Turki. Aslian lan Arda diwiwiti ing 2014 lan rampung ing Desember 2016. Loro-lorone padha cedhak.

Asides Aslian, Arda Turan wis duwe hubungan liyane 5 sajrone taun. Riwayat hidup Arda Turan ing ringkesan nyakup jeneng 6. (1) Sinar Kobal (Dated from 2007 - 2008) (2) Selin Imer (Dated in 2012) (2013) (Tanggal ing 3) (2012) Miranda Shelia (4).

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Dheweke mikir dheweke dadi bintang pop

Ing mangsa liburan ing La Liga, Turan mutusake nyoba lan nggawe minangka bintang pop. Panjenenganipun kondur dhateng Turki kanggé nyanyi ing 'The Voice'. Panjenenganipun nindakaken nyanyian kanthi irah-irahan 'Sari Cizmeli Mehmet Aga' - lagu klasik rock Turki lan, sumangga, mugi-mugi nyariosaken punapa ingkang kedah dipun tetepaken ing bal-balan. Hakim-hakim isih nunggoni kursi-kursi mung kanggo ndeleng tamu sing khusus.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Idolisasi Michael Jordan lan Roger Federer

Gelandang gelandang dipandang sebagai ikon oleh akeh utamané ing Turki. Nanging Arda Turan duweni lambang kepunyaan olahraga liyane. Legenda tenis Roger Federer lan ikon basket Michael Jordan yaiku atlit sing katon.

Wonten ing wekdal, piyambakipun sampun nyatakake, "Aku tansah usaha kanggo nambah, olahragawan paling apik lan wanita tansah usaha supaya luwih apik. Mulane Michael Jordan lan Federer iku lambangku. "

Loro-lorone legenda iki dikenal ora mung kanggo skills lan kabisan ing lapangan nanging uga sih-rahmat lan alam manungsa. Teammates saka Turan kerep nyatakake dheweke minangka wong sing seneng ati lan becik sing emosine bab-bab sing dheweke pracaya.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Tresna kanggo Mobil

Miturut Tekan Turki, Turan duweni Aston Martin DB9 lan Mercedes-Benz SLS AMG.

Dheweke nduweni semangat kanggo mobil lan saiki drive Audi RS6. Ing Januari 2009, dheweke melu ing kacilakan mobil Istanbul. Untung, Turan ora nandhang lara serius lan latihan terus kanthi mung ngethok lan ngilang.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Isu Cilaka

Ing 16 November 2008, Turan ambruk nalika pertandhingan nglawan İstanbul BB.

Sawise diterusake menyang rumah sakit, dheweke didiagnosis kanthi aritmia jantung. Dina sawise kedadeyan kasebut, para dokter ngandhakake yen Turan sehat lan keluwen sing nyebabake arrhythmia. Ing Nopember 2009, dheweke nandhang pertelingkahan babi flu babi nanging sawisé sawetara dina kanggo nerusake latihan.

Sanajan saiki, Turki wis dikenal kanthi ciloko. Dina iki, sawijining lutut utawa hamstring. Ing kasunyatane, amarga dheweke tatu ing game marang para pengusaha, dheweke ninggalaké lapangan kanthi nangis.

Senadyan cedera fisik, dheweke dikenal dadi pejuang. Asring dianggep minangka pemain sing ora tau ngomong mati. Sifat sing ora gampang teka nanging ora pantes kanggo pemain bal.

Arjuna Turan Biografi Anak Untold Biografi Facts-Stricking Resemblance karo Leonidas

The Uncanny Resemblance Among Actor Populer, Gerard Butler AKA Leonidas saka 300 lan Arda Turan wis tau nyetel internet ing badai. Apa sing dikarepake dening kabeh wong bisa kasedhiya ing gambar runtuh saka Arda sing dipasangkan bebarengan karo Leonidas.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Ngimpi main kanggo Liverpool

Pemain asring dikenal minangka penyanyi kanggo klub tartamtu. Sawetara nduweni rejeki apik kanggo dolanan kanggo pihak sing dikasihi, nanging ana uga sing ora.

Arda Turan kalebu kategori terakhir. Mbalik maneh ing Euro 2008, Andrey Arshavin nyatakake tresna marang FC Barcelona. Sayange, pamindhahan iki ora pernah dadi materi. Ing 2011, Turan, banjur main kanggo Galatasaray uga nyritakake katresnan marang raksasa Inggris Liverpool. Dheweke ngandika: "Nalika aku tansah nyebut, Liverpool narik kawigatenku amarga tradisi.

"Ing Eropah, aku dadi pendukung Liverpool, jadi yen aku arep main ing Eropa, aku arep main kanggo dheweke."

Dheweke nyatakake yen dheweke ngimpi kanggo main kanggo Reds of Merseyside. Nanging, Liverpool ora tau nelpon. Atletico Madrid nindakake lan ngetutake dheweke karo Diego Simeone ing tim sing menang menyang gelar La Liga lan final Liga Champions dheweke saiki pindhah menyang Camp Nou. Apa sing katon kaya mundhut Liverpool mesthi bisa ngasilake Barcelona.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Sawise mbuwang boot ing wasit

Sanajan dadi umpamane kanthi apik ing pamrentahane ing lapangan, Turan ndadekake dheweke kepengin banget nalika ngalahake dheweke ing garis keturunan Copa del Rey ing musim kepungkur ing Barcelona.

Isih, dheweke ora bakal dadi pemain teratas pungkasan kanggo ilang.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Manungsa kanthi Jantung Golden

Arda dikenal dadi jantung emas. Dheweke bubar melu ing pertandhingan amal ing Mesir kanggo ngunggahake dana kanggo panti asuhan ing donya Arab. Taun kepungkur, dheweke main game amal ing omah mantan (Stadion Izmir Ataturk) kanggo ngunggahake dana kanggo kulawarga korban tambang Soma.

Dheweke luwih dikenal amarga mbantu bocah lara. Ing wulan Mei, 2014, dheweke ditunjuk minangka Duta Besar Goodwill kanggo Pembantaian Khojalay sing nyatakake yen nyababake wong-wong sipil etnis 161 atlet. Kegiatan-Nya kalebu raising kesadaran lan promosi perdamaian donya.

Dheweke uga wong lanang. Kanthi gaji sing sepisanan, dheweke tuku omah kanggo wong tuwa lan mentas dituku mobil kanggo sedulure, ora mung apa wae mobil, Porsche.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -A Sosialis

Arda Turan tau mbukak omahé ing Madrid kanggo wong ing spektrum politik kutha. Panggonan digunakake kanggo tujuan debat lan diskusi. Turan piyambakipun minangka tiyang sosialis lan dipunpanggihaken kanggé nambani saben tiyang ing rumah tangga kanthi cara ingkang sami tanpa mangertosi kasugihan lan profesi.

Dhèwèké saya gedhé ing tlatah kelas ing Istanbul lan ngentèkaké taun-taun awal ing lurung-lurung. Mangsa-mangsa angel sajrone mangsa kanak-kanak lan masalah sing ditangani dening kelas buruh wis ana pangaruh marang urip. Ing sawijining wawancara, "Aku tansah ndhukung hak-hak buruh, hak-hak rakyat biasa."

Tentara politik sing ditemtokake ditiru dening Turan liwat generasi. Bapakne wis ngiwa ideologi, kakekne minangka pendukung politik sayap tengen.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Bal-balan Karir

Turan wiwit main bal-balan ing Bayrampaşa. Nalika iku mung 12, dheweke gabung karo Galatasaray ing 2000 ing ngendi dheweke metu. Dheweke miwiti debut profesional karo Galatasaray ing 2006 sawisé limang musim main ing posisi pemuda. Iku ora tansah rosy iki. Pemain muda cilik kasebut berjuang kanggo ngatasi bebaya bal-balan saben dina, paling ora kecepatan lan kekuatan sing dibutuhake kanggo game kasebut. Arda yaiku pamuter paling cedhak ing klas umur 1987, lan nuduhake ing pertunjukan awal. Pemain sing luwih gedhe lan luwih akeh ing liga padha ora seneng karo pemain sing duwe kabeh trik nanging ora nduweni efektivitas.

Dheweke miwiti debut kanggo timnas Turki ing wulan Agustus 2006. Turan dimainaké kanggo Turki nalika pisanan nglawan Luksemburg ing pertandingan persahabatan sing Turki menang 1-0.

Ing mangsa 2006 / 07, Turan dadi salah sawijining pemain paling penting ing Galatasaray. Dheweke nyatakake gelar Super League pisanan ing 2008. Klub Spanyol, Atletico Madrid nglayang dheweke kanggo 12 yuta euro nalika Agustus 2011. Ing musim pisanan ing Atletico Madrid, Turan menang Liga Europa lan Piala Super UEFA. Nominasi Atletico 10 memegang peranan penting dalam kemenangan gelar liga timnya ing musim 2013 / 14. Ing musim sing padha, Atletico Madrid lolos kanggo final Liga Champions kanggo pisanan ing 40 taun. Turan Turki Turan nyétak gol 22 lan duwéni 32 ing pertandhingan 177 sajroné pandhita patang taun ing Atletico Madrid. Kanthi ragad transfer 34 yuta euro, panandha anyar Barcelona dadi pemain paling berharga Turki ing sajarah.

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -Choking a Journalist

Pensiun Arda Turan saka tim nasional Turki sawise dilapurake nyedhot wartawan ing pesawat.

Dheweke dianggep duwe konfrontasi lisan lan fisik karo wartawan ing pesawat sasuwene sing ramah marang Makedonia babagan laporan sing wis rampung sing nyalahake Turan kanggo nggawe perselisihan antarane skuad liwat bonus dhuwit.

miturut Reuters, Turan ngaku "nggawe kesalahan" lan wis ninggalake timnas.

"Aku salah nalika nganggo seragam tim nasional. Iku soko sing ora kudu kedadean ing bidang tim nasional, " Ngandika.

Miturut koran Inggris The Independent, kedadeyan kasebut kedadeyan ing pesawat tim Italia nalika Turan diduga pendekatan Bilal Meşe saka publikasi Turki Milliyet. Punika ingkang dipunwastani Independen:

"Kula pitados dhateng Bilal Meşe, punapa sampeyan wonten?" Dheweke wiwit. "Apa sampeyan karo kita nalika sampeyan nulis babagan masalah bonus? Sapa sing aku njaluk dhuwit? Sapa sing takon aku kanggo bonus? Dhiskusi. Ayo. Sapa sing nggawe sampeyan nulis laporan kasebut? "Turan kacarita ing Meşe, wartawan veteran sing wis nyalahake kapten Turan amarga ora ketompet.

Lan biyen Turan diarani wis ana sadurunge laporan nyatakake yen dheweke kudu dikalahake dening teammate nalika dheweke nyekel Meşe kanthi tenggorokan. Arda Turan nyatakake yen dheweke ora ngrasakake remorse lan dheweke ora bakal main kanggo Turki maneh. Iku pantes kanggo nerangake yen loro-lorone padha bebarengan kanca apik kaya sing katon ing gambar ngisor iki.

Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

Kisah Nyata Arda Turan Anak Untold Biografi -LifeBogger Tingkatan biografi

Dheweke biasane misuwur amarga kontrol bal dheweke, skill dribbling, lan vision. We presented his biography rankings below.

Fakta-fakta tentang Arda Turan Anak Untold

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene