Facto Biografi Antonio Conte

0
8422
Antonio Conte Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh Manajer Bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'The Godfather'. Kisah Kanak-kanak Antonio Conte lan Sejatine Sejatine Biografi nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa diragukan, Antonio Conte minangka maestro kanthi kepinginan sing ora bisa dikendhaleni kanggo menang game. Wong-wong sing ora kenal karo dheweke uga mikir yen dheweke pancen apik banget, nanging dheweke kuwi wong sing apik lan minangka pro pameran sing urip lan ngalami olahraga.

Facto Biografi Antonio Conte -Awal Masa Siaga

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte Childhood Life

Antonio Conte lair ing Lecce, Italia kidul ing 31st Juli 1969 karo bapake Cosimino Conte, pelatih bal-balan lan Ibu Ada Briamo, garwane omah. Cosimino lan Ada nggawa dheweke lan sedulure Gianluca lan Daniele kanthi aturan sing ketat banget. Kaya ing wektu iku, Antonio ngenteni wektu bebas ing dalan lan cepet sinau babagan apa sing kudu dikontrak karo kanca-kancane. Sanajan, ing wektu-wektu, fistikuffs ora ono.

Ing pawarta anyar, dheweke ngandhani iki;

'Lurung iki sepisan bal-balan, lan uga lapangan tenis kita ... Iku kabeh! Saben taun kepungkur, mung kanggo nindakake bab sing beda-beda, kita nggambar garis kapur putih ing tarmac, kabeh ing jeneng nggawe lapangan bal-balan kanggo bal-balan. '

Facto Biografi Antonio Conte -Nggabungake bal-balan lan Pendidikan

Sanajan dadi pelatih bal-balan, bapake Anthonio tansah ngupaya sinau kudu teka dhisik kanggo putrane. Dheweke nggawe aturan lan wates kanggo dheweke. Minangka wong tuwa sing santai lan akting kaya kanca, Cosimino Conte cetha nyedhiyakake marang putrane apa sing diarep-arepake saka dheweke lan apa paukuman kanggo ngiringke aturane.

Facto Biografi Antonio Conte
Antonio Conte lan Rama (Cosimino Conte)

Ing sekolah, guru-gurune kerep nyekel Antonio minangka conto becik kanggo kanca-kancané lan senadyan ngurangi wektu kanggo bal-balan, Antonio isih salah sawijining siswa paling apik ing kelas.

Miturut dheweke,

'Kita cukup sugih duwe tuan sejatine konco kita, bapakku apik ing ngajar bal-balan. Dheweke uga duwe kawicaksanan kanggo nuntun aku ing pendidikan. Dheweke tanggung jawab kanggo nguripake aku saka bocah lanang menyang wong '.

Facto Biografi Antonio Conte -Hubungan karo wong tuwa

Iku Juventina Lecce, tim amatir sing dilatih lan dipimpin dening bapakné, sing menehi Antonio tresna marang bal-balan. Hubungane sing kuat karo wong tuwa dheweke diwangun ing kerangka nyedhiyakake, nurturing lan nuntun putrane marang kebesaran.

Antonio Conte Childhood Story
Hubungan Antonio Conte karo tuwane

Facto Biografi Antonio Conte -Awal Karir Sepak Bola

Conte miwiti kariré karo tim pemuda klub kelahirané US Lecce lan digawe Serie A debut karo tim pisanan ing 6 April 1986, umur 16, ing babak 1-1 Pisa. Ing ngisor iki manajer Carlo Mazzone, dheweke dadi pemain dhasar kanggo skuad. Ing 1987, dheweke ngilangi tibia, nglakokake risiko ciloko karir.

Antonio Conte Childhood Story
Fakta-fakta Biografi Antonio Conte

Sawise pulih saka cedera serius, mbebayani karir profesional amarga tibia pecut ing sikil kiwa, dheweke bali menyang lapangan kanthi tekad gedhe ing 1988-1989 musim. Kang gol pisanan karo Lecce lan ing Serie A yaiku nglawan Naples. Conte ngagem jersey abang lan kuning kanggo 7 taun, playing Cocog 89 lan nyetak Tujuan 1 kanggo Lecce.

Facto Biografi Antonio Conte -Muter kanggo Juventus

Antonio Conte dibeli dening klub sing berbasis ing Tivat panas saka 1991 kanggo 7 bilion lire sing setara karo saiki 3 yuta kilogram. Dheweke nampilake kemampuan kanggo adaptasi sasampunipun rawuh ing klub. Kang debut kanggo Juve teka ing 17th November nalika derby karo Torino, nalika ngganti Totò Schillaci. Sajrone mantra loro musim, dheweke dadi pemain titik kanggo Juve, main peran beda, nyetak gol 7 sakwisé Game Championship lan 3 ing Pertandingan Piala UEFA.
Facto Biografi Antonio Conte
Antonio Conte main dina Juventus

Tim iku menangaké Piala UEFA ing mangsa 1992-93. Ing 22nd Mei 1996, sak Final Liga Champions nglawan Ajax, dheweke tatu ing pertandhingan karo Edgar Steven Davids lan kudu diganti. Pertandhingan rampung ing babak 1-1 sawise wektu ekstra, meksa penalti tembak-tembakan, kang Juventus menang 4-2. Antonio Cotne nyerang kapten Juventus ing taun sing padha (1996) sawise Ravanelli lan Vialli ninggal klub kasebut.

Antonio Conte pensiun saka bal-balan profesional karo Juventus ing taun 2004. Dheweke ngginakaken 13 taun (1991 - 2004) ing klub, nggawe 296 penampilan lan nyetak gol 30.

Facto Biografi Antonio Conte -Muter kanggo Tim Nasional Italia

Ibune Antonio Conte sing njawab telpon saka Arrigo Sacchi, Pelatih Kepala Nasional Italia. Panggilane yaiku kanggo ngundang Antonio Conte kanggo Piala Dunia FIFA 1994 sing bakal dianakake ing Amerika Serikat. Senajan debuté sawetara sasi awal, ing 27 May 1994, nalika pertandingan pra-Piala ramah ing Parma nglawan Finlandia.

Antonio Conte main banget kanggo Piala Donya 1994 Amerika Serikat. Senajan tim kasebut Italia dipukul dening Brasil ing final. Krisis cedera Conte isih teka kanggo mburu dheweke ing kompetisi. Ngimpi sing ditampilake ing kompetisi rampung ing final babak ing ngendi dheweke ngangkat cedera pergelaran ligamen tengen kanthi nangani keras saka Rumanian Hagi. Senajan pihak Italia dikalahaké déning Prancis ing babak final.

Conte uga main ing Kejuaraan Eropa 2000 ing Belgia lan Walanda, dipimpin dening Pelatih Kepala Dino Zoff. Sajrone pertandhingan babak kapisan nalika nglawan Turki, dhèwèké nyétak apa sing bakal ditélakaké minangka gol paling apik ing turnamen Eropa. Iki minangka tendangan sepedha sepeda. Perayaan dheweke ora bisa ditemtokake.

Antonio Conte Childhood Story
Perayaan Antonio Conte Goal ing Italia

Antonio Conte pensiun saka tim nasional Italia ing taun 2000. Dheweke ngginakaken 6 taun kanggo negarane. Panjenenganipun damel total penampilan 20 lan nyétakaken gol 2 kanggé negaranipun.

Facto Biografi Antonio Conte -Hubungan urip (The Anthonio Conte Love Story)

Nalika Antonio pindhah menyang Turin kanggo main kanggo Juventus, dheweke ketemu Elisabetta, putri ayu saka pepadhamu lan kanca jenenge Gianni. Dheweke terus nonton dheweke, nunggu wektu sampurna lan kesempatan kanggo ngobrol karo dheweke.
Ing dina setya, September 2004 pancen, Elisabetta mandheg ing Bar ing Corso Vinzaglio kanggo ngucapake matur nuwun marang bapakne lan dheweke ketemu karo Antonio, sing ngandhani pemula pemain bal-balan paling anyar sajrone kopi. Sepurane yaiku kabeh sing dibutuhake sadurunge crita cinta antara Antonio lan Elisabetta diobong. Iki wektu dheweke entuk tugas dadi manajer bal-balan. Ora suwé sawisé ana putri sing dijenengi Vittoria Conte. Dheweke lair ing 2007.

Antonio Conte Childhood Story
Keluarga Antonio Conte (The Happy One)

Antonio lan Elisabetta tanggal kanggo 9 taun sadurunge ngrayakake pernikahane sing teka ing 10th of June, 2013.

Antonio Conte Childhood Story
Dina pernikahan Antonio Conte

Antonio Conte minangka wong sing bener. Dheweke yaiku wong sing kalebu loro bojone lan anak ing mbesukake masa depan.

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte- The Family Man
Dheweke mangerteni carane menehi gegandhèngan supaya bisa nglampahi kualitas wektu karo anak sing dikasihi.
Tanpa mangu-mangu, dhèwèké dadi pamimpin kanggo ngembangaké nilai kulawarga swara.
Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte lan Putri (Vittoria Conte)

Facto Biografi Antonio Conte -Nggawa sadulurane

Gianluca Conte yaiku adhine saka Antonio Conte. Siji wektu, loro sedulur loro kasebut minangka pemain enom ing klub kutha asalé ing Lecce. Moreso, padha sinau ing Universitas Foggia. Antonio Conte tansah nangkep adhine. Gianluca wis kerja minangka analis karo adhine ing Bari, Juventus, timnas Italia lan Chelsea FC. Dheweke saiki dadi pelatih tim pelatih Chelsea FC nalika wektu nulis.

Facto Biografi Antonio Conte -Managerial Career

Sadurunge teka ing Juventus ing 2011, Conte dadi Manager ing Bari. Dheweke teka ing Bari menyang mburi 2007 nalika Materazzi mundur. Prestasi apik Conte mimpin promosi tim bali menyang Serie A. Nalika ing Bari, Conte mutusake kanggo nggabungake tugas lan sekolah manajerial. Ing Oktober 2008. Panjenenganipun lulus kanthi keprihatinan lengkap ing Motor Sciences. Panjenenganipun kusus ing "Psikologi Manager".
CATETAN: 'Psikologi manajerial minangka subdisiplin industri lan organisasi psikologi, sing fokus ing efikasi individu, kelompok lan organisasi ing panggonan makaryo. Tujuane kanggo mbiyantu manajer ing entuk manfaat saka pola psikologis sing luwih becik ing kalangan individu lan kelompok ing organisasi apa wae. '
Sajrone pasinaon, Conte nulis tesis babagan psikologi olah raga sing disebut (Kepribadian pelatih) nalika dheweke nganalisa bahan-bahan sing nggawe manajer bal-balan dadi boss becik tim.
Dheweke duwe interval singkat ing Atalanta kanggo musim 2010 / 2011. Iki diterusake dening pindhah menyang Siena kang wus mung wis dipundhawuhi Seri B. Conte kesengsem ing proyek kepemimpinan awal ing Siena, njupuk tim dipun Seri A sak Nulis ing pangisian daya.
Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte - Dina Pelatihan Awal

Dheweke nyelarasake banget tim kasebut ing musim Siera B. Sing ngasilake tugas ing Juventus.

Antonio Conte Childhood Story
Kasile Antonio Conte karo Siera B

Facto Biografi Antonio Conte -2011 kanggo 2013 Season karo Juventus

Antonio Conte nglampahi tiga musim kanthi Juventus. Tiga musim sawisé nggawa Lady Old ing kompetisi Siera A. Ing tanggal setya, 31 May 2011, Conte mutusake kanggo mlebu kontrak rong taun sing ndhuweni klub Turin nganti 30 Juni 2013. Rekane dheweke bali menyang pejabat bianconero peran. Peranan iki biasane diwenehake kanggo manajer bal-balan Italia sing uga main kanggo tim lan uga nganggo armband kapten kanggo tim.

Conte main kanggo Juventus kanggo 13 taun lan ngagem armband kapten klub kanggo 5 taun.

Nalika dadi pemain tuwa, asil cepet teka kanggo dheweke. Musim kawiwitan nedahaken piyambakipun menang gelar Kejuaraan Seri A.

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte Glory dinten ing Juventus

Iku Juventus sing saiki tetep ora kalah karo pemburu 38 game consecutive, ngilangi rekaman sadurungé saka musim 1949 / 1950. Kaya Arsene Wenger, Antonio Conte tau dadi musim sing ora bisa dikalahake.

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte dibuwang dening Juventus Players

Conte menangake telung judul Seria A sajrone telung taun dheweke ditugasake. Dheweke uga menangaké rong gelar Supercoppa lan dijuluki dadi pelatih Serie A ing kabeh musim kanthi Old Lady.

Facto Biografi Antonio Conte -Urip minangka Manager Tim Nasional

Conte bali menyang tim nasional Italia minangka pelatih sawise 14 taun pensiun saka tim nasional sing padha. Amarga dheweké dikasihi dening akeh, Conte diangkat dadi peran ganda dening Federasi Sepak Bola Italia.

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte Story minangka Pelatih Italia

Dheweke njabat minangka manajer tim nasional lan koordinator tim junior Italia. Debut dheweke teka karo mesra marang Walanda. Iki Maret kedadean ing 4 September, 2014 lan rampung kanthi kamenangan 2-0.

Facto Biografi Antonio Conte - Gaya Perayaan Gol Crazy (Sebagai Player and Manager)

Antonio Conte bejangan kanggo lunga mad sawise nyetak langkagoal ing minggu 2-2 imbang karo Aston Villa. Neville ngandika: "Aku

Kanggo sawetara alasan sing ora bisa digatèkaké, pemain bal-balan sok-sok seneng banget aneh samubarang ngrayakake gol

Kanggo sawetara alasan sing ora bisa digatèkaké, pemain bal-balan sok-sok seneng banget aneh samubarang ngrayakake gol

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte ngrayakake gol minangka pemain lan pelatih

Minangka manajer, Antonio Conte meh ora bisa ngetokake dasi sing apik banget ing wilayah tèknis. Minangka pelatih, akeh sing bisa ndeleng dheweke minangka raja saka penghibur touchline. Conte wis nggawé kebiasaan ngerayakno karo para staf teknis lan panyengkuyung. Sawetara nyebut dheweke 'The New Michael Jackson'. Nanging, akeh seneng nelpon kanthi jeneng julukan- 'The GodFather'. Kita diwenehi sawetara saka Perayaan Goal Antotio Conte.

Facto Biografi Antonio Conte -Ngetokake Rafa Benitez

Conte ora wedi gole to-toe karo manajer. Bebarengan karo mantan pimpinan klub Chelsea, Rafa Benitez, pasangan kasebut main ing pidato bab Juventus utawa Napoli.

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte dibarengi karo Rafa Benitez

Iki apa sing dikandhakake Conte: "We have invested 25 million euros in our team, they have spent more than 100. Padha wis ngenteni setahun apa sing wis ditinggalake ing telung, nanging iku nilai 17 sing ana ing mburi lan metu saka Eropa. Wong kudu ngerti fakta sing bener lan ora nyebar pesen sing salah. Muga-muga Benitez bakal mriksa perhitungane. "

Facto Biografi Antonio Conte -Tactician Agung (formasi 3-4-3 diterangake)

Cathetan dheweke nuduhake dheweke bener-bener dadi tukang sulap. Conte tau main ing game 11, menang 11, gol 25, gol 2, lan dipindhah saka 8th Panggonan lan 8 poin mateni angka 6 kanthi cetha ing ndhuwur meja. Iki, mesthi, cathetan Chelsea wiwit Conte diganti dadi formasi 3-4-3. Salah sawijining cara kanggo nyerang Conte yaiku nggunakake kombinasi ing wilayah sing dawa. Analisis tatama saka formasi 3-4-3 diterangake ing ngisor iki.

Facto Biografi Antonio Conte -Statistik Statistik

Thanks for reading this piece long. Minangka biasanipun, kita nglumpukake kanthi statistik popularitas kita miturut riset intensif.

Ndeleng sing saka Antonio Conte Ngisor;

Antonio Conte Childhood Story
Antonio Conte Statistik Statistik

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene