Bocah cilik Antoine Griezmann ditambah Untold Biografi Fakta

0
10061
Antoine Griezmann Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Le Petit Diable'. Antoine Griezmann Childhood Story plus Untold Biography Facts brings to you full account of events known from childhood until date. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan dolanane nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Antoine Griezmann sing melu sinau luwih akeh babagan wong tuwa, adhine, adhine, lan gaya urip. Dheweke urip ing njaba lapangan cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldAwal urip

Antoine Griezmann Childhood Story
Antoine Griezmann Childhood Pic

Antoine Griezmann lair ing 21st Maret 1991 ing Mâcon, Prancis dening Alain Griezmann (bapak) lan Isabelle Griezmann (ibu).

Dheweke lair saka bapak sugih sing dadi tokoh politik ing Prancis. Bapake yaiku mantan dewan kota sing cukup sugih bisa ngetrapake Antoine sing enom saben barang sing dibutuhake nalika isih cilik. Nanging, ibune kuwi luwih resik rumah sakit.

Naluri bal-balane teka liwat basa Portugis. Perlu kanggo ngeling yen getih Portugis ngliwati pembuluh darah Antoine Griezmann. Kakek Antoine, Amaro Lopes, minangka bek tengah pusat sing diwakili dening tim Portugis.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldMiwiti Sepak Bola

Duwe mbah kakung sing dadi pemain bal-balan sing ndadekake dheweke kepengin main ing game kasebut. Nanging, Antoine kepengin mbayar final nalika nonton Zinedine Zidane lan Thierry Henry nalika Piala Dunia 1998. Iki menehi inspirasi marang ing umur cilik kanggo entuk bal-balan lan sabanjuré, ngimpi kanggo mbaleni nalika Zidane lan Henry iya nganggo klambi Perancis.

Antoine Griezmann Childhood Story
Antoine Griezmann Childhood Story

Griezmann sing dadi penyokong Lyon minangka bocah tansah nduweni kemampuan. Dumunung kilometer 70 saka Lyon ing Mâcon, tegese kesempatan kanggo karir enom. Panjenengané tau ngalami uji coba ing klub bocah cilik ing Lyon minangka bocah cilik, nanging uga dianggep kurang akrab kanggo gabung karo akademi lan ditolak.

Griezmann bali menyang omah lan miwiti kariré kanggo klub kutha UF Mâcon. Dheweke ditampa ana amarga pengaruh politik bapakne. Ing kana, dheweke miwiti maneh ing pirang-pirang cobaan karo klub-klub profesional liyane kanggo entuk papan ing salah sawijining akademi mudha.

Maneh dheweke ditolak amerga klub takon marang ukuran lan pigura entheng. Antoine Griezmann ana ing wektu kuwi banget umur kanggo umuré. Panjenenganipun kagungan ingkang paling apik ing salju lan wekdal minangka pemain bal-balan. Iki amarga dheweke bocah sing sugih.

Antoine Griezmann Childhood Story
Young Antoine Griezmann

Akhire, terobosan teka kanggo bocah enom. Ing 2005, nalika ditangani karo Montpellier, Griezmann main ing pertandingan persahabatan nglawan akademi remaja Paris Saint-Germain ing Paris, lan narik kawigatosan para pramuka klub. Klub Spanyol kanggo Real Sociedad, sing nekani acara kasebut. Dheweke luwih seneng marang dheweke ora kaya Pramuka liyane. Sasampuning pertandhingan apa sing menang piala, para pejabat klub kasebut menehi Griezmann sawijining sidhang 1 minggu ing tanah uji coba San Sebastián, sing ditampa.

Antoine Griezmann Childhood Story
Antoine Griezmann Life Story

Thanks kanggo sukses, Antoine lajeng nate nawakne minggu liya ing klub kasebut. Nalika dheweke ngandharake bakal dadi bintang, klub kasebut banjur ngubungi wong tuwane lan kanthi resmi menehi Antoine dadi kontraktor pemuda. Wong tuwané Griezmann wiwitan mula ora ngerti yèn anaké pindhah menyang Spanyol. Sawise nyuwun pangapunten, dheweke ngidini dheweke pindhah. Iki teka sawise reassurances positif.

Nalika dhèwèké pisanan teka ing Real Sociedad, Griezmann manggon ing omah pamriksiran klub Perancis sing ngangkat dheweke ing Prancis. Dheweke duwe dhuwit kanggo ngamanake omah, nanging dheweke isih enom kanggo urip piyambak. Dheweke uga sekolah ing seberang perbatasan ing Bayonne. Dheweke latihan luwih ing wayah sore ing markas klub. Ora suwe sadurunge Antoine weruh dheweke wis dikembangake saka bocah lanang cilik dadi remaja.

Antoine Griezmann Childhood Story
Antoine Griezmann Youth Career

Nanging, dheweke njupuk wektu kanggo ngalahake tim pisanan Real Sociedad. Iki teka sawise patang taun ing sistem pemuda klub.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldNgobrol

Ing musim panas 2014, Griezmann dipeksa kanggo Atletico Madrid. Sabenere ing 28th saka Juli 2014, Atletico Madrid ngrampungake perjanjian karo Real Sociedad kanggo transfer Griezmann, kanggo biaya sing dipercaya cedhak karo dheweke 30 yuta (£24 juta) tuku-metu.

Dheweke lulus pemeriksaan medis ing dina sing padha lan mlebu kontrak enem taun ing 29 July, 2014. Panjenenganipun punika La Liga Player of the Month kanggo Januari 2015 senadyan katon mung telu saka limang pertandhingan Atlético. Ing 2015 sing padha, dheweke dipilih dadi siji-sijiné pemain ATM lan siji saka telung pemain ing Team of the Year ing penghargaan LFP bebarengan karo C. Ronaldo lan Lionel Messi. Wiwit kuwi, dominasi kasebut wis luar biasa. Liyane kaya sing kasebut ing sajarah.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldUrip Keluarga

WULANG: Bapakne Alain, sing dadi anggota Déwan kutha, yaiku keturunan Alsatian. Iki minangka jenenge basa Jerman.

Antoine Griezmann Family Life
Antoine Griezmann's parents - Alain and Isabelle

MOTHER: Ibune Isabelle (digambarake ing ndhuwur) yaiku bekas resik rumah sakit. Dheweke keturunan Portugis kaya kasebut ing ndhuwur. Bojone Amaro Lopes kuwi pemain bal-balan sing misuwur ing Portugal kanggo FC Paços de Ferreira.

Amaro Lopes rawuh ing Prancis karo garwane Carolina kanggo makarya ing 1957. Ing Perancis, ibuné Antione Isabelle lair. Bapakne seda nalika putu minangka bayi. Minangka bocah, Griezmann kerep nginep ing Paços de Ferreira. Iki ana ing ngendi wae dheweke ngangkat bal-balan. minangka karir.

SISTER: Jeneng adhine Antione Griezmann yaiku Maude. Dheweke dadi korban saka pengepungan teater Bataclan nalika serangan Nopember 2015 Paris, sing dilakoni nalika dheweke nglawan Jerman ing Stade de France. Saiki, dheweke saiki dadi hak panganggo gambar.

Antoine Griezmann
Sister-Maude Antoine Griezmann

BROTHER: Antione duwe adhine jenenge Theo. Theo uga pemain bal profesional karo klub bal-balan Portugal Sporting Macon (kaya ing wektu nulis).

Antoine Griezmann Family Life
Young Antoine Griezmann lan kakang adhine- Theo

Theo dadi luwih dhuwur. Iki minangka bukti yen Antione tau ngalami masalah wutah minangka bocah. Iki sebabe dheweke tau ditolak klub pemuda.

Antoine Griezmann Family Life
Antoine Griezmann lan sadulur

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldUrip Hubungan

Ing wulan Juni, 2017, Antoine nikah kaliyan kekasihipun Erika Choperena. Dheweke nduwe apa wong nyebut 'Wedding Secret'. Mung kanca-kanca lan kulawarga sing diundang sing diundang. Striker lan bojoné sing anyar narik kawigatèn nalika metu foto wedding.

Dheweke nyathet gambar Instagram sing nyenengake: "Un camino lleno de felicidad", sing kira-kira tegese 'A path kebak kabingahan'.

Antoine Griezmann Hubungan Urip
Antoine Griezmann Weds Erika

Siji-sijine, padha digawe akeh janji ayu. Yen dheweke dadi ponsel, saestu, Antoine luwih seneng dadi charger. Saben uwong ngerti dheweke bakal ngrampungake nikah. Iki kelakon.

Antoine Griezmann Hubungan Urip
Antoine Griezmann Love Story karo Erika

Griezmann lan garwane sadurunge nikah duwe anak siji. A putri sing dijenengi Mia Griezmann. Saenipun, Antoine gesang gesang pribadi lan mboten kagungan gadhah pasuryanipun ingkang kapasang ing media.

Antoine Griezmann Putri
Antoine Griezmann Putri- Mia

Antoine Griezmann sapisan entuk denda 520 lan bebaya ... kanggo ngrayakake ulang tahun garwane sawise nyetak. Sawise mencetak gol ing kemenangan 3-0 sisihane saka Valencia, dheweke tau ngungkapake t-shirt karo pesen tangan marang bojone: "Feliz Cumple Gordita", utawa "Happy Birthday Lob".

Nalika Erika seneng banget karo tampilan manis saka Griezmann, FA Spanyol ora nemokake sing lucu. Panjenenganipun cepet-cepet mbayar denda lan nuli ngrayakake katresnan ing uripe kanthi gaya dhewe.

Antoine Griezmann Love Story
Antoine Griezmann lan Cinta marang Uripane

Nanging, Antoine ngoperasikake hubungan sing jujur ​​kaya sing Robert Lewandowski, Roberto Firmino lan Juan Mata.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldGaya Rambut lan Tato

Sanajan, gaya rambut Griezmann sing apik menehi kesan sing banget gayane lan duwe gaya urip partai.

Tato menehi gagasan sing beda. Wong Perancis duweni tato sing ana hubungane karo agama.

Fakta Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Facts - Tattoo

Lengen ndhuwuré nduweni potret Yesus nalika lengan ngisor dheweke nduweni rosario karo awan lan bintang.

Inisial saka wong tuwane uga tato ing dheweke. Antoine ora wong sing nyuwun marang awak tanpa alasan. Dheweke banget agama lan tato iku bukti kabeh.

Facto: Antoine Griezmann Childhood Story Plus UntoldBan Ban

Antoine Griezmann sapisan dilereni minangka wakil tim nasional Prancis ing tingkat maneka kanggo luwih saka setahun.

Fakta Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Facts- The Big Ban

Tumindak kasebut ana hubungane karo kedadeyan ing ngendi Griezmann lan kanca-kancané ketemu ing klub wengi Paris nalika kudu nglakoni skuad liyane ing basis latihan ing sisih lor negara.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene