Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

Paling Keri Dianyari

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Mie". Kisah Para Malaikat Di Maria Kita lan Kisah Bocah-Bocah Mangkunegaran sing mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara nganggep Biografi Angel Di Maria sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Awal urip

Ángel Fabián Di María Hernández lair ing St. Valentine, 14th Februari, 1988 di Rosario, Argentina. Aside Kristen Eriksen lan Edinson Cavani, Di María minangka pemain bal-balan sing paling sukses ing mata umum kanggo ngetik donya ing St Valentine's Day 1988.

Angel Di Maria Childhood StoryTuwuh ing Perdriel, piyambakipun minangka salah satunggal saking telung anak ibunipun, Diana Hernández lan bapanipun, Miguel Di María. Minangka bayi, Angel Di Maria ora aktif aktif ing olah raga, lan kanthi rekomendasi dokter diwenehake kanggo bal-balan ing umur telung taun. Angel wiwit nglakoni latihan bal-balan sawisé dokter dianjurake para wong tuwa kasebut supaya bisa nglakokake olahraga supaya bisa menehi energi kanggo dheweke.

"Aku gelisah kaya bocah, aku hyperkinetic, dhokter nyatak: 'Anak lanang kudu nglakoni olahraga lan dheweke bakal luwih tenang.' Lan tinimbang of karate, pwaca wong kanggo main bal-balan. "

Sanajan dheweke uga main bal-balan, dheweke uga mbantu wong tuwa karo karya ing sawijining batubara lokal bebarengan karo sedulur loro, Vanesa lan Evelyn. Amarga income sing kurang, kulawargane entuk, dolanan sepak bola lan njaga karier Di María iku angel kanggo wong tuwané.

Miturut Angel Di Maria, ..."Iku soko aku bakal terus njero aku. Kanggo aku muter bal-balan lan duwe sapatu, berarti loro sadulurku padha tanpa, " ngandika ing sawijining wawancara. "Iku ana ngarsane nggegirisi lan nalika wEterno ala kabeh padha ana gendheng logam liwat kepala. Nanging kula lan sedhèrèk kula makarya ing tpiyambakipun dados pabrik batu bara. Aku miwiti umur 10 lan nalika aku ana 15, aku ngewangi pengiriman. Iku kerja keras. "

Dadi Mar Digabung karo klub lokal Rosario Central ing 1995 (sing wis weruh nalika umure wis puteran kanggo tim lokal cilik lan tuku dolanan kanggo bal-balan 30) lan lulus saka akademi muda ing 2005. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Urip Hubungan

Kisah cinta Angel Di Maria dipusatake watara wong wadon.

Dheweke ora ana liyane saka Argentinian pirang, Jorgelina Cardoso sing umur luwih saka 5. Jorgelina dikenal ing saindhenging Argentina kanggo dheweke kaendahan awak sing apik. Iki sebabe Di Maria nyedhaki dheweke nalika nggoleki karir ing Benfica. Ing wektu dheweke dijenengi "Magic Tri Maria" dening kabeh koran ing Portugal. Sawijining wektu dheweke didukung Diego Maradona dadi "Superstar sabanjuré Argentina".

Media Argentina nggambarake Jorgelina minangka penggemar paling gedhe saka bojone sing main ing bal-balan lan dheweke ora wedi kanggo nutup kupinge sapa sing bakal nganiaya Di Maria. Ora ana wektu sadurunge Di Maria dijenengi dheweke minangka manajer.

Dheweke yaiku otak sing nyuda sukses Argentina. Kanthi dheweke, Di Maria dadi luwih yakin ing lapangan. Iki entuk gelar pindah menyang Real Madrid sing diumumake sacara mengejarke dening entitas entitas Bursa Saham Portugis.

Sasampunipun ningali kesuksesan punika, Angel Di Maria mutusaken kangge ngamanake tresnane marang rekanipun Jorgelina Argentina (née Cardoso). Dheweke nikah karo 2011 (rong taun sawisé ketemu).

Foto pesta Angel Di Maria
Foto pesta Angel Di Maria

Ing 2013 putriné Mia lair. Amarga kesehatane sing gerah, dheweke kudu tetep ana ing rumah sakit suwene rong sasi.

Angel Di Maria komplikasi lahir saka putriIku wektu banget angel, "Jorgita" dikirim ing akun Instagram dheweke.

Mia, sing lair telung wulan durung suwe lan bisa urip bareng perawatan ing unit perawatan intensif ing Hospital Universitario Montepríncipe ing Madrid.

Alhamdulillah Mia slamet. Ing ulang tahun kapisan, Jorgelina nerbitaké foto ing Instagram, nulis, "Ora, nanging biyung lan aku ngerti yen rasa sengit iku kanggo ndeleng pasuryane sampeyan ditutupi kabel medis."

Dheweke terus ....

"Ora ana sing sedhih tinimbang mulih saka rumah sakit kanthi tangan kosong. Luh sing digawe bantal saben wengi. Lan saiki kita bisa ngomong yen sampeyan bocah wadon sing kuat, sehat, lan seneng. Sampeyan menang perang kanggo urip, kanggo urip kita. "

Angel Di Maria lan Wife celebrates birthday putri
Angel Di Maria lan Istri merjoyo ulang tahun putri

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Urip Keluarga

Kulawargane Angel Di Maria ora paling sugih ing La Ceramica. Dheweke teka saka latar mburi kulawarga miskin.

Dina iki, Di Maria nganggep awake dhewe dadi "Keluarga wong" lan wis nggunakake jumlah gedhe saka gaji kanggo "balekake"Kanggo kulawargane. Sawise ditransfer menyang Benfica, dheweke takon bapakné ora bisa kerja maneh lan mbuwang omah kanggo wong tuwane.

Angel Di Maria's Father- Miguel Di MariaWong tuwa Ángel, Miguel, uga dadi pemain bal-balan sing prayoga, nanging impen dadi pemain River Plate ambruk sawisé nandhang cedera lutut karier sadurunge dheweke kudu nggawe debut. Nanging, piyambakipun makarya wonten ing halaman batu bara kangge 16 taun, pikantuk upah ingkang mboten sae. Nuduhake kamar karo rayine loro, putra Angelo Ángel langsung nyadari yen bal-balan iku kesempatan kanggo entuk urip sing luwih apik (Lionel Messi uga diterusake ing Rosario, sanajan pendhudhuke kelas tengah dheweke nyedhiyakake dalan kanggo bocah cilik).

Ing tembung ...."Aku kerep mikir piye kabare aku duwe bal-balan. Aku dadi murid sing elek. Yen aku ora duwe footbkabeh aku wis terus kerja ing halaman batubara. Apa maneh aku wis rampung ?. Aku kesel banget karo bapakku amarga dheweke bisa main bal-balan nanging duwe cedera nyuda lutut serius kanggo cadangan River Plate. Ibuku tansah ngelingake aku carane aku duwe untung lan yen aku nglakoni apa sing dienggo bapake, aku isih ngimpi, " dheweke ngelingi.

MOTHER: Diana Hernández, ibuné Ángel Di María minangka otak utamané keterlibatan putrané ing bal-balan.

Ibu Angel Di Maria- Diana Hernández, Bojone wedi milih sepak bola minangka pilihan karir kanggo putrane nganggep kegagalan ing olahraga kasebut. Ngerti manawa bojone isih seneng banget babagan bal-balan, dheweke ndorong dheweke bisa nampa apa sing bakal teka.

Dheweke mutusake menawa malaekat cilik, anak pisanane, bakal main bal-balan sawise dhokter dianjurake Little Angel kudu dileksanakake olahraga (Martial Art utawa Sepakbola) kanggo ngontrol hyperactivity kang enom.

Aside bojone Jorgelina Cardoso, Diana Hernández tetep dadi penggemar paling gedhe nomer loro.

Diana Hernández- Penggemar paling gedhe ing Di Maria
Diana Hernández- Penggemar paling gedhe ing Di Maria

SISTERS: Angel Di Maria nduweni loro bocah wadon jenenge Evelyn Di María Hernández lan Vanesa Di María Hernández. Mbalik ing dina, Evelyn lan Vanesa minangka instrumentalitas kanggo mbantu wong tuwa lan kakange (Angel) kanthi karya ing wilayah batu bara lokal.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Tato Tattoo

Kaya akeh pemain bal-balan, dheweke seneng karo tatoe. Sadurunge dheweke lunga menyang Benfica, dheweke lan kanca-kancane enem padha duwe ukara sing padha ing tangan lengen kiwa: "Kanggo lair ing El Perdriel lan bakal dadi hal sing paling apik sing wis kedadeyan ing uripku."

Iki kasus saka Argentina kaya sing katon ing ngisor iki.

Di Maria Tattoo Facts
Di Maria Tattoo Facts

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Apa dheweke tetep bisu nalika dituntut ing Real Madrid

Sawise suwe, Real Madrid kepengin ngedol winger sanajan kinerja apik ing klub kasebut. Iki nalika nyithak rekor donya kanthi angka 80 kanggo Gareth Bale, liyane sikil kiwa (sing uga nduweni piala gol sing apik), nanging Di María tetep mantep. Dheweke ora tau njaluk dhuwit marang klub kasebut amarga dhèwèké disengiti. Dheweke tetep adhem banget amarga putriné ora pati kondhang nalika iku.

Anake Winger ora gelem ngidini drama pribadine kanggo ngetokne pamaine kanggo klub dheweke lan malah ngalahake pemenang ing derby Madrid vs Athlete mung limang dina sawise dheweke lair. Dheweke isih bisa didol senadyan bisa menang ing pertandhingan UEFA ing final Liga Champions 2014. Minangka nalika nulis, ana kabar menawa dheweke bisa pindhah menyang FC Barcelona kanggo gawe dendam.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Kira-kira kang katon

Panggonan iku 'Video', Mie, amarga fisik kang kurus kaya diamati ing ngisor iki.

Katrangan babagan Katon Jahitan Di Maria
Katrangan babagan Katon Jahitan Di Maria

Senadyan ora ngenal babagan fisik, Angel minangka alamiah banget. Malah minangka striker alam, dheweke nduweni tendensi defensif.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Prison Sentence

Ing pertengahan 2017, Angel Di Maria dijatuhi hukuman setahun sawise penjara.

Bebaya nandhatangani kesepakatan hak gambar saka wektu bintang Argentina karo Real Madrid. Dheweke dianggep nandhang panjaluk marang pamaréntah Spanyol saka £ 1.14million sajrone mantra papat taun ing Bernabeu. Dheweke wis dilapurake ngakoni loro-lorone penipuan lan bakal nggoleki denda £ 1.76million - ngindari sidhang ing Mahkamah Agung Spanyol.

Senadyan diwenehi ukuman pakunjaran, Di Maria ora bisa ngenteni kapan wae. Pidato ing rong taun dipungkasi ing Spanyol nyedhiyakake didakwahan ora duwe rekaman pidana.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Apa dheweke ninggalake United

Kejadian malang berlaku ing waktune ing Manchester United.

Di María's home in Prestbury, Cheshire, diremes ing 31 Januari 2015. Bojone ora bisa mulih maneh sawise maling ing mantan pemain sayap Manchester United. Iki nggawe dheweke digegem kabeh dina lan menehi tandha wiwitan pungkasan nalika dumunung ing Manchester United lan Inggris.

Senadyan diwenehi keamanan dening United, Di Maria pindhahake kulawarga menyang sawijining hotel adoh. Dheweke ninggalake United lan Inggris ing jendela transfer sabanjure.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Acara sing kedadeyan nalika dheweke lair

Ing dina Di María lair, Buzz Aldrin, wong liya sing mlaku ing Bulan, nikah karo bojo kaloro jenenge Lois Driggs Cannon nalika umure 58. Saiki dheweke pegatan lan pemukiman bisa nggawe dheweke Mercedes, sing duwe plat nomor 'MOONGAL'.

Kisah Nyata Angel Di Maria Tanpa Kisah Biografi -Idol

Ora mung Diego Diego Maradona sing dikenal wis ngidungake Di Maria ing pirang-pirang kesempatan.

Idul Adha yaiku Kily González, mantan Valencia lan Inter winger, sing entuk kapten 56 kanggo Argentina lan duweni kaki kenceng, kaya Di María.

Panjenenganipun nonton González main kangge Rosario Central ing 1995 lan dados kanca setunggalipun nalika dipromosikaken dados tim sepisanan ing yuswa 17. Anyar ing María ngelingi carane González nesu marang dheweke sajrone pertandhingan nalika dheweke ninggalake dheweke katon ing flank. "Iku kabeh sing kowe ora iso lali," Ngandika.

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene