Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

Fakta-fakta Biografi Angel Di Maria

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Mie". Kisah Para Malaikat Di Maria Kita lan Kisah Bocah-Bocah Mangkunegaran sing mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Angel Di Maria sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Awal urip

Ángel Fabián Di María Hernández lair ing St. Valentine, 14th Februari, 1988 di Rosario, Argentina. Aside Kristen Eriksen lan Edinson Cavani, Di María minangka pemain bal-balan sing paling sukses ing mripat umum sing wis mlebu ing jagad iki nalika Hari St Valentine 1988.

Tuwa ing Perdriel, dheweke minangka salah siji saka telung anak ibune, Diana Hernández lan bapake, Miguel Di María. Minangka bayi, Angel Di Maria pancen aktif ing olahraga, lan rekomendasi saka dokter wis mlebu bal-balan nalika umur telung taun. Angel wiwit olahraga bal-balan sawise dokter menehi saran marang wong tuwa bocah kasebut supaya dheweke lunga olahraga supaya bisa menehi tenaga sing akeh.

"Aku ora tenang nalika isih cilik, aku hyperkinetic, dhokter ujar marang aku: 'Bocah lanang kasebut kudu olahraga lan dheweke bakal luwih tenang.' Lan tinimbang of karate, pdelengen bal-balan. ”

Sanajan main bal-balan, dheweke uga nulungi wong tuwane kerja ing lapangan batu bara lokal karo loro sedulur wadon, Vanesa lan Evelyn. Amarga penghasilan sing murah, kulawargane entuk, tuku sepatu bal-balan lan tetep karo hobi Di María dadi angel kanggo wong tuwane.

Miturut Angel Di Maria,…"Iku soko aku bakal terus njero aku. Kanggo aku muter bal-balan lan duwe sapatu, berarti loro sadulurku padha tanpa, " ngandika ing sawijining wawancara. "Iku ana ngarsane nggegirisi lan nalika wEterno ala kabeh padha ana gendheng logam liwat kepala. Nanging kula lan sedhèrèk kula makarya ing tpiyambakipun dados pabrik batu bara. Aku miwiti umur 10 lan nalika aku ana 15, aku ngewangi pengiriman. Iku kerja keras. "

Dadi Mar Digabung karo klub lokal Rosario Central ing 1995 (sing wis weruh nalika umure wis puteran kanggo tim lokal cilik lan tuku dolanan kanggo bal-balan 30) lan lulus saka akademi muda ing 2005. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Crita tresnane Angel Di Maria fokus ing wanita.

Dheweke ora liya yaiku pirang Argentina, Jorgelina Cardoso sing umure umure luwih saka 5 taun. Jorgelina misuwur ing saindenging Argentina amarga kecantikan awak sing apik. Iki sebabe Di Maria nyedhaki dheweke sajrone karir ing Benfica. Nalika semana dheweke dijenengi "Magic Tri Maria" dening kabeh koran ing Portugal. Sawetara wektu dheweke didhukung dening Diego Maradona dadi "Superstar Argentina sabanjure".

Media Argentina nggambarake Jorgelina minangka penggemar paling gedhe saka bojone sing main ing bal-balan lan dheweke ora wedi kanggo nutup kupinge sapa sing bakal nganiaya Di Maria. Ora ana wektu sadurunge Di Maria dijenengi dheweke minangka manajer.

Dheweke dadi otak ing kasuksesan warga Argentina. Karo dheweke, Di Maria dadi luwih manteb ing lapangan. Iki nggawe dheweke pindhah menyang Real Madrid kaya sing diumumake kanthi kaget, dening entitas pengatur Bursa Efek Portugis.

Sasampunipun ningali kesuksesan punika, Angel Di Maria mutusaken kangge ngamanake tresnane marang rekanipun Jorgelina Argentina (née Cardoso). Dheweke nikah karo 2011 (rong taun sawisé ketemu).

Ing 2013 putriné Mia lair. Amarga kesehatane sing gerah, dheweke kudu tetep ana ing rumah sakit suwene rong sasi.

Iku wektu banget angel, "Jorgita" dikirim ing akun Instagram dheweke.
Iku wektu banget angel, "Jorgita" dikirim ing akun Instagram dheweke.

Mia, sing lair prematur telung wulan lan slamet sawise perawatan ing unit perawatan intensif ing Rumah Sakit Universitario Montepríncipe ing Madrid.

Alhamdulillah Mia slamet. Ing ulang tahun kapisan, Jorgelina nerbitaké foto ing Instagram, nulis, "Ora ana sing liya, nanging bapak lan aku ngerti, yen lara banget yen ndeleng raimu ditutupi kabel medis."

Dheweke terus ....

"Ora ana sing luwih sedhih tinimbang mulih saka rumah sakit kanthi tangan kosong. Tangis ngrendhem bantal saben wengi. Lan saiki kita bisa ujar manawa sampeyan bocah wadon sing kuwat, sehat, lan seneng. Sampeyan menang perang kanggo urip, kanggo urip kita. "

Angel Di Maria lan Garwane mengeti ulang taune putri

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Kulawarga Angel Di Maria dudu sing paling sugih ing La Ceramica. Dheweke asale saka latar kulawarga sing ora apik.

Dina iki, Di Maria nganggep awake dhewe dadi "Wong kulawarga" lan wis nggunakake jumlah gedhe saka gaji kanggo “Wangsulana”Marang kulawargane. Sawise ditransfer menyang Benfica, dheweke njaluk bapakne supaya ora bisa kerja maneh lan tuku omah kanggo wong tuwa lan adhine.

Wong tuwa Ángel, Miguel, uga pemain bal-balan sing apik, nanging cita-citane dadi pemain Sungai Plate hancur sawise ngalami cedera lutut sing karier sadurunge bakal debut. Nanging, dheweke kerja ing pekarangan batu bara suwene 16 taun, kanthi golek upah sing sithik. Nuduhake kamar karo adhine loro, putra Miguel, Ángel, mengko ngerti yen bal-balan minangka kasempatan kanggo entuk urip sing luwih apik (Lionel Messi uga diterusake ing Rosario, sanajan pendhudhuke kelas tengah dheweke nyedhiyakake dalan kanggo bocah cilik).

Ing tembung…."Aku asring mikir yen begja yen duwe bal-balan. Aku dadi murid sing elek. Yen aku ora duwe sikilkabeh aku wis terus kerja ing halaman batubara. Apa maneh aku wis rampung ?. Aku kesel banget karo bapakku amarga dheweke bisa main bal-balan nanging duwe cedera nyuda lutut serius kanggo cadangan River Plate. Ibuku tansah ngelingake aku carane aku duwe untung lan yen aku nglakoni apa sing dienggo bapake, aku isih ngimpi, " dheweke ngelingi.

MOTHER: Diana Hernández, ibune Ángel Di María minangka otak utama sing nyebabake putrane melu bal-balan.

Bojone wedi milih sepak bola minangka pilihan karir kanggo putrane nganggep kegagalan ing olahraga kasebut. Ngerti manawa bojone isih seneng banget babagan bal-balan, dheweke ndorong dheweke bisa nampa apa sing bakal teka.

Dheweke mutusake menawa malaekat cilik, anak pisanane, bakal main bal-balan sawise dhokter dianjurake Little Angel kudu dileksanakake olahraga (Martial Art utawa Sepakbola) kanggo ngontrol hyperactivity kang enom.

Kajaba garwane Jorgelina Cardoso, Diana Hernández tetep putrane dadi penggemar nomer loro sing paling gedhe.

Diana Hernández- Penggemar paling gedhe nomer loro ing Maria

SISTERS: Angel Di Maria duwe loro adhine wadon sing jenenge Evelyn Di María Hernández lan Vanesa Di María Hernández. Nalika semana, Evelyn lan Vanesa dadi instrumental kanggo nulungi wong tuwa lan adhine (Angel) kerja ing pekarangan batu bara lokal.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Tato Tattoo

Kaya akeh pemain bal-balan, dheweke seneng karo tatoe. Sadurunge dheweke lunga menyang Benfica, dheweke lan kanca-kancane enem padha duwe ukara sing padha ing tangan lengen kiwa: "Lair ing El Perdriel yaiku lan bakal dadi prekara paling apik sing daklakoni ing uripku."

Iki kasus saka Argentina kaya sing katon ing ngisor iki.

Di Maria Tattoo Facts

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Apa dheweke tetep bisu nalika dituntut ing Real Madrid

Sawise suwe, Real Madrid kepengin ngedol winger sanajan kinerja apik ing klub kasebut. Iki nalika nyithak rekor donya kanthi angka 80 kanggo Gareth Bale, liyane sikil kiwa (sing uga nduweni piala gol sing apik), nanging Di María tetep mantep. Dheweke ora tau njaluk dhuwit marang klub kasebut amarga dhèwèké disengiti. Dheweke tetep adhem banget amarga putriné ora pati kondhang nalika iku.

Anake Winger ora gelem ngidini drama pribadine kanggo ngetokne pamaine kanggo klub dheweke lan malah ngalahake pemenang ing derby Madrid vs Athlete mung limang dina sawise dheweke lair. Dheweke isih bisa didol senadyan bisa menang ing pertandhingan UEFA ing final Liga Champions 2014. Minangka nalika nulis, ana kabar menawa dheweke bisa pindhah menyang FC Barcelona kanggo gawe dendam.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Babagan Katon Arab lan Julukan

Apa sampeyan wis ngerteni Angel duwe penampilan saka bangsa Arab?… Bisa uga, keturunan kulawargane duwe kesan kanggo bangsa kasebut. Kajaba iku, julukane yaiku 'Video', Mie, amarga fisik kang kurus kaya diamati ing ngisor iki.

Sanajan ora meksa fisik, Angel pancen sipate rajin. Sanajan striker alami, dheweke duwe tendensi pertahanan.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Prison Sentence

Ing pertengahan 2017, Angel Di Maria dihukum penjara setaun sawise ngakoni yen apus-apus pajak.

Tuduhan kasebut gegayutan karo kesepakatan hak gambar wiwit jaman bintang Argentina karo Real Madrid. Dheweke diarani ngapusi pamrentah Spanyol saka £ 1.14 yuta sajrone mantra patang taun ing Bernabeu. Dheweke dilaporake ngakoni penipuan kasebut lan bakal mbayar dhendha £ 1.76 juta - supaya ora diadili ing Pengadilan Tinggi Spanyol.

Senadyan diwenehi ukuman pakunjaran, Di Maria ora bisa ngenteni kapan wae. Pidato ing rong taun dipungkasi ing Spanyol nyedhiyakake didakwahan ora duwe rekaman pidana.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Apa dheweke ninggalake United

Kejadian malang berlaku ing waktune ing Manchester United.

Omah Di María ing Prestbury, Cheshire, dikepung tanggal 31 Januari 2015. Garwane ora bisa mulih sawise pecah dening maling ing omah tilas pemain sayap Manchester United. Iki nggawe dheweke gugup sedina muput lan menehi tandha pungkasan ing pamrih ing Manchester United lan Inggris.

Senadyan diwenehi keamanan dening United, Di Maria pindhahake kulawarga menyang sawijining hotel adoh. Dheweke ninggalake United lan Inggris ing jendela transfer sabanjure.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Acara sing kedadeyan nalika dheweke lair

Ing dina Di María lair, Buzz Aldrin, wong nomer loro sing mlaku ing Bulan, omah-omah karo garwane sing nomer telu, Lois Driggs Cannon, nalika umur 58 taun. Dheweke saiki wis dipegat lan pamukiman manawa dheweke bisa njaga Mercedes, sing nduwe piring nomer 'MOONGAL'.

Kisah Kanak-kanak Angel Di Maria Plus Kisah Biografi -Idol

Ora mung Diego Diego Maradona sing dikenal wis ngidungake Di Maria ing pirang-pirang kesempatan.

Idul Adha yaiku Kily González, mantan Valencia lan Inter winger, sing entuk kapten 56 kanggo Argentina lan duweni kaki kenceng, kaya Di María.

Panjenenganipun nonton González main kangge Rosario Central ing 1995 lan dados kanca setunggalipun nalika dipromosikaken dados tim sepisanan ing yuswa 17. Anyar ing María ngelingi carane González nesu marang dheweke sajrone pertandhingan nalika dheweke ninggalake dheweke katon ing flank. "Iku kabeh sing kowe ora iso lali," Ngandika.

Cek Katrangan

Kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar