Factor Anak Andres Iniesta Untold Biografi Fakta

0
8177
Factor Anak Andres Iniesta Untold Biografi Fakta

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'don Andrés'. Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Andres Iniesta biografi crita sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Factor Anak Andres Iniesta Untold Biografi Fakta -Almost Life

Andrés Iniesta Lujánwas lair ing dina 11th, 1984 ing desa Fuentealbilla, Spanyol, dening bapakne, José Antonio Iniesta (bisnis mongol) lan Ibu, María Luján Iniesta (penjaga rumah).

Dheweke lair minangka anak sugih lan sugih. Sugih kaya wong tuwané lan sugih teka saka Municipal Albacete, Spanyol. Panjenengané saya gedhé ing kotamadya Albacete sing dikenal kanthi jeneng loro; persentasi dhuwur pamicara Spanyol lokal lan anggur apik.

Andres duwe kabeh sing dibutuhake lan pengin ing urip minangka bocah enom. Dheweke uga ngajeni marang wong tuwane.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Karir Awal

Dheweke wiwit main ing umur 10 karo Albacete Balompié, sawijining klub lokal ing kota Albacete.

Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta
Foto Anak Andres Iniesta

Nalika umure 12, nalika main ing turnamen, dheweke narik perhatian klub bal-balan ing Spanyol. Wong tuwa Ikiesta kagungan hubungan karo pelatih FC Barcelona, ​​Enrique Orizola.

Given sing putra wis diwenehake ing game, padha yakin Orizola kanggo nimbang ngakoni Iniesta dadi Akademi Pemuda Barcelona.

Ing wawancara anyar, ayah Ikiesta remen nalika dheweke takon. "Apa sampeyan ngelingi wektu nalika Andrés kudu ngemas tas lan pindhah menyang Barcelona?". Miturut dheweke ..Iku cukup proses dawa kang digawe keputusan final. Kita nampi tawaran FC Barcelona lan dheweke kudu pindhah menyang La Masia, akademi klub, kanthi awake dhewe, amarga ora bisa ninggalake kampung halaman kita saka Fuentealbilla. Dheweke ora gelem ninggalake kulawarga lan ngomong yen dheweke ora weruh yen dheweke bakal lunga. Aku ngomong marang kesempatan iki ora kerep, dheweke bakal nampa formasi apik ing akademi ... Sawetara dina sawisé Andrés teka lan ngandika: "Bapak, aku arep menyang Barcelona". Aku bingung, supaya aku takon marang apa dheweke wis ngowahi pikiran. Lan dheweke ngomongke aku sing paling nggegirisi. Panjenenganipun ngandika: "Aku arep, amarga sampeyan pengin aku pindhah, amarga iku ngimpi sampeyan". Saka wayahe aku bisa ngomong aku wis sinau akeh barang-barang saka anakku. Dheweke ngajari aku akeh nalika dheweke mung 12.

Dheweke lelungan karo para tuwane ngunjungi akademi La Masia sing paling prasaja kanggo pemain sepak bola, lan sawise iku, wong tuwa dheweke mutusake kanggo ndaftar ing akademi. Sasampunipun nembak foto, tiyang sepuhipun tindak dhumateng dalem. Iki kedadeyan ing taun 1996.

Boten kados kathah akademi, FC Barcelona damel sedaya pemainipun saking luar kota ing asrama piyambak saking jaman 13 utawi 14. Nanging, Iniesta mung 12 lan ora ana sing aneh kanggo klub kasebut kanggo mlebu wong sing enom. Senadyan sawetara bantahan, klub kasebut maju kanthi mundur lan bisa yakin kasebut minangka salah sijine keputusan paling apik sing bisa ditindakake kanggo piyambak lan pemain.

Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta
Andres Iniesta Mulai ing FC Barcelona

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Ing Mula angel

A ikiesta muda berjuang urip adoh saka tuwane, asring omah-omah lan disimpen kanggo awake dhewe.

Ikiesta ngandika dheweke "Sumur-sumur" ing dina kang ditinggalake La Masia lan berjuang kanthi kapisah saka wong tuwane. Dheweke pancen isin lan tetep urip nalika ana.

Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta
Young Andres Iniesta Missing orang tuanya

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Rising to Fame

Dheweke dadi ketua tim Barcelona Under-15 kanggo kamenangan ing Piala Nike Nike 1999, nyetak gol kemenangan ing menit pungkasan final, lan dijenengi pemain turnamen. Ing ngisor iki ana gambar Guardiola sing nyedhiyakake kanggo Iniesta, piala dheweke.

Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta
Andres Iniesta nampa penghargaan saka Pep Guardiola

Gaya, keseimbangan lan skill nyebabake Spanyol kanggo menang UEFA European Under-17 Championship 2001 lan Kejuaraan UEFA Championship ing taun sabanjure.

Sakwise Iniesta tekan ing klub, banjur dadi kapten Pep Guardiola kondhang marang midfielder Xavi: "Sampeyan bakal pensiun kula. Iki bocah [Iniesta] bakal pensiun kita kabeh "

Dheweke mung bisa ngalahake Guardiola saka kariré taun 11 ing klub sing nyebar saka 1990 menyang 2001.

Kisah Kanak-kanak Andres Iniesta
Young Andres Iniesta, meksa Pep Guardiola kanggo pensiun

Liyane, lagi ngomong saiki dadi sejarah.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Andres Iniesta asalé saka latar kulawarga lan sedulur sugih. Kulawarga Spanyol khas.

Kang bapak bisnis mogul sing wiwit metu saka awal. José Antonio Iniesta wiwit minangka pekerja konstruksi sadurunge ndhuweni karajan bisnis. Nalika dheweke ora duwe gawe, dheweke kerep pindhah menyang pantai kanggo dadi pelayan.

Andres Iniesta Family Life
Andres Iniesta Dad-José Antonio Iniesta

Dheweke tansah dadi pacarku ing bal-balan lan gawe kabeh usaha, supaya putrane Andrés bisa ngimpor impen duwe bal ing sikilane.

Latar mburi Andres Iniesta
José Antonio lan Andres

Saka awal dheweké ing kutha cilik Fuentealbilla ing Spanyol nganti tekan puncak sepak bola dunia, José Antonio wis jejere putrané.

José Antonio Iniesta lan Putra, Andres
Andres Iniesta hubungan karo bapak, Jose

Dheweke dikenal nangis nalika mirsani putrane kasebut kanthi rasa sakit utawa cilaka. Miturut José Antonio Iniesta,

"Ya, akeh. Aku nangis kanthi gampang. Aku nangis nalika Andres kesrakat utawa ningali dheweke ing njerit ngerti sing ora bener. Mulane, ana akeh momen kanggo nangis nalika Andrés lunga saka omah kanggo miwiti karire ing FC Barcelona. "

Senadyan ing sawetara pemain paling apik ing donya, Iniesta isih nduweni wektu kanggo bisnis kulawarga.

José Antonio Iniesta lan Son nglakoni Business Family
José Antonio Iniesta lan Putra, Andres Iniesta nglakoni Business Family

Saiki, José Antonio nganggo kobongan anggur ing Bodegas Iniesta. Nalika wong njaluk dheweke kanggo mbandhingake putrane karo anggur, piyambakipun ngandika "Iki bakal dadi anggur sing apik, tulus lan wicaksana."

José Antonio Iniesta marang putraneIkiesta Sr. nerangake yen anaké wis tau fokus ing bal-balan lan kudu apik kanggo klub lan negara.

"Dheweke ora kepengin dadi pemimpin utawa kapten apa-apa," piyambakipun ngandika. "Ana kapten sing menangake peran kanthi keberanian lan liya-liyane sing nglakoni kabecikan, sing dipilih dening kanca-kanca. Anakku Andres mung loro. "

MOTHER: María Luján digambar ing ngisor iki yaiku ibu saka Andres Iniesta.

Andres Iniesta lan Ibu, María Luján
Andres Iniesta lan Ibu, María Luján

María Luján ora akèh wong sing mèlu media, nanging wong sing wis tau weruh watara saben dolanan sing wis diputer déning putrané wiwit wiwitan kariré.

SISTER: Maribel Iniesta mung adhine lan adhi kanggo Andres Iniesta. Dheweke tansaya gedhene ing dhaerah bisnis anggur isih berkembang. Dheweke kaya dheweke kaya dheweke ora kaya bapak dheweke.

Suster Andres Iniesta- Maribel Iniesta
Suster Andres Iniesta- Maribel Iniesta

Maribel isih tetep karo dheweke minangka saiki ngelola perusahaan anggur kulawarga.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Crita Cinta Andres Iniesta lan urip mung siji wanita. Dheweke ora beda karo sing ayu, Anna Ortiz.

Crita Cinta Andres Iniesta karo Anna Ortiz
Crita Cinta Andres Iniesta karo Anna Ortiz

Anna Ortiz minangka basa Katalan lan spesialis ing gaweyan profesional, konsultasi gambar,
dressing rambut, kaendahan lan kesehatan, dheweke saiki dianggo minangka desainer interior Coton et Bois.

Padha ketemu ing wektu ikiesta mengalami cedera nalika nyenyet ing taun 2008. Dheweke tresna karo dheweke nalika dheweke menehi sawetara layanan kesehatan fisioterapi.

Ing September 2010 Andrés Iniesta dikonfirmasi yen Anna ngandhut karo anaké. Dheweke nglairake Valeria Iniesta Ortiz. Ing ngisor iki gambar Valeria karo wong tuwané.

Andres Iniesta, Anna Ortiz lan putriné, Valeria
Andres Iniesta, Anna Ortiz lan putriné, Valeria

Andres ikiesta lan Anna Ortiz sawise papat taun tetep seneng bebarengan mutusake nikah ing 2012. Perkawinan kasebut dumadi ing istana Tamarit cedhak Tarragona.

Antarane jeneng sing terkenal ing pesta kasebut yaiku Lionel Messi, uga mantan striker Samuel Eto'o.

Sakcepete sawise nikah ngumumake kabar menyang para pengikut 3.9mily ing Twitter, ngirim foto dewe karo bojone lan nggawe tweet: 'Nuwun sewu dina! Mung nikah. '

Foto wedding Andres Iniesta
Foto wedding Andres Iniesta

Andres Iniesta lan bojoné sing anyar, Anna Ortiz, ngenteni bulan madu ing pantai Cancun, Meksiko. Ana ing kono, pasangan sing nembe wae seneng banget lan rileks kaya nalika cuaca panas.

Foto wedding Andres Iniesta
Andres Iniesta éntuk madu karo garwane

Ing 31st of May, 2015, Andres lan Anna nduweni anak kaloro lan putra kapisan. Jenengé Paolo Andrea Iniesta.

Andres Iniesta foto kulawarga penuh
Andres Iniesta foto kulawarga penuh

Andres Iniesta iku bapak sing apik kanggo ngenteni wektu sing apik karo anak-anake. Dheweke tansah nyoba supaya donya ngerti. Dheweke dadi wong tuwa sing ndadekake anak-anake luwih dhuwur tinimbang kabutuhan lan kabutuhan.

Andres Iniesta- Ayah ingkang Waringin
Andres Iniesta- Ayah ingkang Waringin

Kaya Radamel Falcao lan Robert Lewandowski, Andres Iniesta wis urip kanthi seneng urip.

Andres Iniesta Kanak-kanak Story Plus Untold Biography Facts-Wine Company

Ya, Mantan manajer Liga Premier Sir Alex Ferguson lan Harry Redknapp kawentar amarga katresnan anggur, nanging ora ana sing gelem ngingu kebon anggur utawa winih.

Mangkono, pemain bal-balan saiki sing luwih seneng nyedhiyakake kasugihan menyang mobil olahraga utawa apartemen sing nyolok, tinimbang nandur modal apa wae minangka esoterik minangka budidaya anggur.

Nanging mbokmenawa kurang dikenal, amarga sikap tenang, yaiku Andres Iniesta sing wis ngetrapaké wektu lan dhuwit marang produksi anggur.

Andres Iniesta- The Business man
Andres Iniesta- Anggur Produksi Anggur

Sajrone pesta, dheweke nggawe kabeh pengunjung ngombe anggur Iniesta kang dijenengi sawise Valeria putrane.

Bisnis Anggur Andres Iniesta

Iku bisnis kulawarga kanggo dheweke. Yen sampeyan isih urip ing Spanyol, sampeyan uga bisa ndeleng pasuryan dheweke metu saka iklan sing ngembangake anggur saka bisnis kulawarga, Bodega Iniesta. Iki bisnis gedhe lan kabeh kulawarga melu ing kono.

Kulawarga wis duwe bisnis kasebut sadurunge dadi pemain bal-balan sing sukses, lan nalika dheweke wis dewasa, dheweke uga melu tuwuh ing perkembangane.

Malah, Iniesta minangka generasi katelu saka kulawargane kanggo njupuk peran ing bisnis anggur, kang didegake dening mbah kakungipun Jose Antonio.

Secara total, kulawargane duwe lahan kebon anggur 180 hektar, lan kabeh anggur digawe saka woh-wohan khusus.

Andres Iniesta Vineyard
Anggur Anggur Andres Iniesta

Bisnis dumunung ing Albacete, sing adoh rong jam saka Valencia, lan rong jam setengah saka Madrid, pasar paling gedhe. Perusahaan-perusahaané nganggur wong 35, 25 ing winery, lan 10 kebak ing kebon anggur ngendi woh-wohan anggur khusus sing dipanen.

Andres Iniesta Anggur woh-wohan
Andres Iniesta Anggur woh-wohan

Minangka nalika nulis, perusahaane ngedol anggur sing dijenengi sawise Valeria putrane, lan liyane sawise putrane Paolo Andrea.

Dheweke uga ngenal anggur liyane sing disebut "116" kang ngelingi menit ing pertandhingan nalika dheweke mencetak gol kemenangan ing final Piala Dunia 2010.

Secara sakabèhé, botol 1 nganti 1.2 yuta botol diprodhuksi ing perusahaan saben taun. Angguré kasedhiya ing negara 33, kalebu Asia Wétan, kidul, tengah lan lor Amérika, lan Eropah kulon lan wétan. Ing UK padha ngedol kanggo £ 6.50 kanggo £ 17.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Dheweke tau dadi Fan Madrid

Kaya kabeh penggemar bal-balan sing isih enom, Andres Iniesta ndhukung klub lokal, Albacete lan Barcelona sing kaping pindho amarga dheweke pancen nyembah Michael Laudrup. Nalika yuswa enem, raksasa Catalonia ngalahaken sisih kekasihipun 7-1 lan piyambakipun ngembangaken kekejeman ingkang saé kanggé sisi ingkang saged dipunkubuh kanthi nggeser kasetyanipun dhateng saingan ingkang paling asor kaliyan Real Madrid.

Owah-owahan ing kasetyané luwih apik nalika Laudrup pindhah menyang Real Madrid ing 1994. Minangka sing dicethakaké sadurungé, Iku bapakne sing ndadekake dheweke bisa gabung karo FC Barcelona.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Highly Respected

Minangka nalika nulis, Andres Iniesta ora diragukan minangka pemain bal-balan paling disegani ing Spanyol. Angguré jual banget ing Madrid, omah para saingan arch.

Ing Catalonia piyambakipun dipunhormati dados kapten Barcelona, ​​lan ing sakiwa tengenipun piyambakipun dipun ajeni minangka tiyang ingkang menangaken Piala Dunia kangge Spanyol.

Uga, dheweke minangka wong khas Spanyol, sing dianggep wong. Lan dheweke ora melu kontroversi politik, sing uga ana pemain Barcelona utawa Real Madrid liyane.

Andres Iniesta Kanak-kanak Cerita Plus Untold Biografi Fakta -Dheweke tau tau pengin FC Barcelona

Bintang Barcelona, ​​Andres Iniesta wis ngandhakake sensasi dheweke pisanan ora pengin gabung karo klub Catalan minangka bocah enom amarga kuwaté klub sing kuwat karo klub kasebut. Dheweke kepengin tantangan anyar, sawijining quest kanggo pindhah ing ngarep.

Ing tembe, "Aku ora kepengin teka amarga aku nganggep kanca kulawarga karo dheweke. Aku kudu pindhah menyang papan supaya ora adoh, " Ikiesta ngandika BeIN OLAHRAGA.

Wacana minggu lan ngobrol karo bapake digawe dheweke nguripake.

Iniesta terus ..."Kanthi bapakku aku duwe rasa percaya diri, akeh afinitas lan aku ngerti yen dheweke ngandhani aku, dheweke biasane sukses. Aku ngajeni marang bapakku lan aku ngerti aku kudu njupuk risiko. Sasampunipun kaputusan kanggé main kanggé FC Barcelona, ​​kula ningali wulan paling awon ing gesang kula minangka tiyang, nanging kanthi bantuan saben tiyang, saben dinten, langkung sae. "

Ora perlu dikira, keputusan Ikiesta awalé medeni banget.

Andres Iniesta Kanak-kanak Story Plus Untold Biography Facts-Dheweke akeh Nicknames

Ikiesta nduweni julukan. Penerbit Spanyol asring nyebut dheweke minangka Don Andres nalika ana wong nelpon El Ilusionista (The Illusionist) amarga kemampuan lan kesenengane kanggo main ing posisi apa wae ing lapangan.

Liyane nyebut dheweke El Cerebro (The Brain) amarga kecerdasan bal-balan luar biasa.

Ing penggalian ing Galacticos ing Real Madrid, down-to-earth Iniesta uga diarani El Anti-Galactico.

Pungkasane, pola iki ngenani Ikiesta uga nduweni julukan (The Pale Knight).

Factor Anak Andres Iniesta Untold Biografi Fakta-Sawise nyolong akun IG

Andrés Iniesta migunakake Instagram kaya wong liya. "Aku bapa sing seneng njupuk foto anak-anake, pangan enom, lan bangunan sing menarik," piyambakipun nyerat ing postingan Sedhèrèk salajengipun.

Siji dina, Iniesta dumadakan nemokake akun kasebut ditanggepi, karo Instagram ngaku yen dheweke wis tau nerak syarat layanan perusahaan karo foto kulawarga, pangan, lan arsitektur.

Andres Iniesta InstagramIkiesta ketemu sing rada aneh, lan kahanan mung entuk liyane babagan nalika ngarsane Instagram, tanpa peringatan, diganti karo Andrés Iniesta liyane.

Ikiesta nyoba njelajah ing Instagram kaping pirang-pirang kanthi ora nanggepi perusahaan, sanajan foto kasebut ilang lan jeneng panganggo diserahake marang wong liya.

Nanging pungkasane Instagram nggawé hak-hak kasebut, ngowahi rekening asli Iniesta lan meksa bintang bal-balan ing posisi liyane, jeneng panganggo sing rada kurang dipengini.

Ing statement kasedhiya kanggo Gizmodo, Instagram ora njlentrehake babagan kaya mangkene iki bisa kelakon supaya cepet lan tanpa sebab sing jelas utawa adil.

"We digawe salah kene lan dibalèkaké akun sanalika kita sinau babagan," perusahaan ngandika. "Kula nyuwun pangapunten mlebet Pak Ikiesta kangge kesulitan ingkang kula nyebabaken piyambakipun."

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene