Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
4277
Andre Villas-Boas Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh Manajer Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "AVB". Crita Biografi Andre Villas-Boas lan Sejatine Biografi Untold ndadekke sampeyan acara lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan manajerial, nanging sawetara mikirake Andre Villas-Boas Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Luís André de Pina Cabral e Villas-Boas lair ing dina 17th Oktober 1977 in Porto, Portugal. Villas-Boas yaiku anak kaping pindho lan putra kapisan marang ibune, Teresa Maria lan bapaké, Luís Filipe Manuel.

Villas-Boas wis ngandika basa Inggris sing fasih wiwit cilik amarga nenemé sing asalé saka Stockport, Inggris. Ing umur 16, Villas-Boas nemokake dheweke manggon ing blok apartemen kaya Sir Bobby Robson, sing saiki dadi manajer Porto. Dheweke dadi tetanggungan sing ramah sawise diskusi bal-balan antarane loro kasebut. Iki minangka wektu Villas-Boas ketemu mentor.

AVB lan Sir Bobby enom

Robson tresna banget marang panaliten kasebut, dheweke yakin dheweke bisa menehi tugas ing departemen pengamatan Porto. Sasampuning kemajuanipun, piyambakipun nate nyengkuyung piyambakipun kanggé pikantuk lisensi kepelatihan FA. Villas-Boas minangka sing paling enom lan paling cerdas ing sekolah kepelatihan. Dheweke entuk lisensi C ing umur 17, lan lisensi B ing 18. Akeh banget, dheweke entuk lisensi A nalika umur 19 lan banjur entuk Lisensi UEFA Pro ing jurusan Jim Fleeting. Kualifikasi iki bisa ditemokake menawa Villas-Boas siap kanggo nggelar tim apa wae sanajan isih enom.

Villas-Boas nduweni tugas singkat minangka direktur teknis tim nasional Kepulauan Virgin Inggris ing umur 21, sadurunge pindah ing karir minangka pelatih asisten ing Porto José Mourinho. minangka Mourinho pindah klub menyang Chelsea lan Internazionale, Villas-Boas.

AVB muda lan Jose Mourinho

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ana mung siji wanita ing uripé. Dheweke ora ana wong liya saka Joana Maria.

AVB lan tresna marang urip- Joana

Ing 2004, Villas-Boas nikah karo Joana Maria Noronha de Ornelas Teixeira, karo dheweke saiki duwe anak wadon loro, Benedita (lair 2009 Agustus), Carolina (lair Oktober 2010) lan putra, Frederico (lair Mei 2015). Ing ngisor iki ana Villas-Boas lan loro anak wadon sing apik banget.

Ing ngisor iki Andre Villas-Boas lan putrane, Frederico Villas-Boas.

AVB lan Son- Frederico Villas-Boas

Ing ngisor iki Joana Maria lan loro anak wadon sing apik banget.

Joana Maria lan Putri

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Andre Villas-Boas nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Andre Villas-Boas Strengths: Villas-Boas minangka koperasi, diplomatik, ramah, adil lan sosial.

Andre Villas-Boas Weaknesses: Dheweke bisa dadi indecisive. Dheweke seneng nggawa dendam.

Apa Andre Villas-Boas Likes: Dheweke nduweni rupa kanggo Harmoni, semangat lan nuduhake sesambungan karo wong liya.

Apa Andre Villas-Boas ora seneng: Dheweke ora seneng kekerasan, kasepen, ketidakadilan, banter lan kesetiaan.

Ing ringkesan, Andre Villas-Boas nduweni kepribadian sing tentrem lan adil. Malah panjenenganipun saged tetep setya anggenipun mirsani kaliyan sesambetan kaliyan pemain, piyambakipun minangka tiyang ingkang salajengipun badhe nyuwun pangapunten. Andre Villas-Boas siap gawe apa wae kanggo nyegah konflik lan njaga perdamaian sabisa-bisa.

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Andre-Villas Boas teka saka kulawarga sugih lan kraton sadurunge bal-balan mlayu kanggo wong. Piyambakipun minangka anak kaping kalih lan putra kaping pisan Luís Filipe Manuel Henrique do Vale Peixoto de Sousa e Villas-Boas (lair 29 Februari 1952) lan Teresa Maria de Pina Cabral e Silva (lair 11 Februari 1951).

Dheweke bisa ngomong kanthi lisan Inggris, sing wis diwulang dening nenekane Margaret Kendall, ibune pindah menyang Portugal saka Cheadle, Greater Manchester, Inggris, kanggo miwiti bisnis anggur. Adhine Douglas Kendall dadi komandan sayap kanggo SHELF sajrone Perang Donya II.

Villas-Boas uga cucu gedhe saka Dom José Gerardo Coelho Vieira Pinto do Vale Peixoto de Vilas-Boas, 1st Viscount of Guilhomil. Luwih kaya mangkono, pamane abang José Rui Villas-Boas yaiku Viscount of Guilhomil, gelar pisanan diparingake dening bapakne José Gerado Villas-Boas dening Raja Carlos I ing 1890.

Akhire, adhine Villas-Boas João Luís de Pina Cabral Villas-Boas yaiku aktor lan aktor televisi. Ing ngisor iki foto sing katon kaya.

Andre Villas Boas Brother- João Luís de Pina Cabral Villas

João Luís duwé peran ing drama kostum Mistérios de Lisboa (Misteri Lisbon).

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Apa sing diarani Chelsea Fans

Pemain-pemain Chelsea FC tau disebut Andre Villas-Boas DVD amarga saben-saben dheweke weruh dheweke mlaku-mlaku kanthi tumpukan DVD ing tangane lan nggawe dheweke nonton.

Nalika Andre Villas Boas aran metu pemain Chelsea

Watch video DVDs ora mbantu para pemain. iku nyebabake tingkat menang 45. Iki ndadekake ora seneng banget kanggo AVB.

Minangka penggemar Chelsea nempatake, ...

"Pemain (Lampard lan Terry) ora ngandel marang dheweke lan cara DVD. Dheweke ora nonton dolanan bal-balan kanggo sinau bal-balan.

Dadi, Andre Villas-Boas dijenengi julukan AVB kanggo DVD wiwit dheweke ora percaya karo pemain Chelsea.

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rekaman Liga Premier lan Beyond

Villas-Boas wektu ing Chelsea wiwit gugur sawisé akeh pemain senior ngucapake kuciwo ing metode kepelatihan. Dheweke ngeculake tugas minangka manajer Chelsea sasampunipun. Portugis wis wiwit duwe tugas ing Tottenham, nanging dheweke gagal. Dheweke banjur pindhah menyang Rusia kanggo pelatih Zenit St. Petersburg lan dadi raja sing dheweke dikenal.

AVB Premier League lan Boyond

Andre Villas-Boas Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Warisan Raja

Ing Zenit St. Petersburg, dhèwèké menang telung trofi, kalebu liga. Sanajan reputasiné njupuk korban sawisé wektu ing London, Villas-Boas dadi lan tetep dadi raja kanggo wong-wong ing Rusia minangka digambarke ing ngisor iki.

Andre Villas-Boas - Raja Rusia

Villas-Boas dianggep paling apik babagan analisis lawane. Gaya bal-balan iku adhedhasar pertahanan sing kuat.

TUTUP: Thanks kanggo maca Andre Villas-Boas Childhood Story karo fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene