Anderson Tuladha Tilarata Kisah Dongeng Untold Biografi

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal minangka Talisca. Kita Anderson Story Tanggungkan Anak plus Tanggung Jawab Biografi Bukti nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuane tembak lan pamungkas. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Anderson Talisca sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Miwiti, Anderson Souza Conceicao lair ing dina 1st Februari 1994 ing Feira de Santana ing Bahia, Brasil. Dheweke lair saka ibune Ivone da Silva lan marang bapakne Augusto Carlos.

Tuwuh ing Feira de Santana, Talisca enom wis wiwit urip angel amarga pemisahan wong tuwa nalika dheweke mung umur lima taun. Minangka asil, prodigy bal-balan tansaya munggah karo saben tuwane ing beda titik ing wektu.

Pisanan karo bapake, Augusto sing urip nganti dheweke nguripake 11. Talisca sabanjuré urip karo mbah lan pungkasané karo ibuné, Ivone. Ing Brazillian taun-taun sabanjure nggambarake wektu kasebut minangka wektu sing paling angel nyawane kanthi menehi pemahaman babagan kepiye.

"Aku urip nganti umur 11 ing Feira, karo bapake lan mbah putri saka paman (Ana)," Saka 11 nganti taun 13, aku urip bareng ibuku ing sawah (saka Sao Jose) ing sacedhake Feira de Santana. Kahanan banget ala, ibuku ora bisa ngrampungake kahanan sing apik, amarga aku urip karo glepung, roti lan jus, aku banget luwe ".

Talisca ngelingi.

Sakliyane uji coba lan kasulitan ing wektu iki, Talisca dianakake kanggo semangat bocah-bocah cilik kanggo dolanan bal-balan, diwiwiti ing Yayasan Dhukungan Anak Feira de Santana (FAMFS), ing ngendi dheweke dikenal kanthi jeneng "Doda".

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Babak pisanan ing karir Talisca digawé ing bal-balan minangka tugasé ing Astro Community Sports Association, pusat pelatihan kanthi kerjasama karo Yayasan Dhukungan Anak Feira de Santana.

Ana ing tengah sing tampil ing Talisca sing nyenengake. Akibaté, dheweke ana ing 2007 nalika umur 13, diundang kanggo latihan ing Vasco da Gama dening Alvaro Miranda, anak saka presiden klub nalika iku, Eurico Miranda. Taun-taun sabanjure, Alvaro bakal ngeling-eling kahanan sing ndadekake dheweke ngundang undangan kanggo Talisca kanthi cara kasebut.

"Aku ketemu Talisca sajrone turnamen Piala ing Bahia. Aku weruh dheweke muter bal ing lapangan lan kesengsem karo gayae. Aku cedhak karo dheweke lan takon marang jenenge, umure lan yen dheweke pengin latihan ing Vasco. Talisca Said ya. Kira-kira loro, telung sasi mengko, cedhak pungkasan taun, dheweke tampil siap ing Sao Januario. Aku kaget nalika semangat kanggo olahraga. "

Nanging, Talisca manggon ing Vasco rada suwe amarga dheweke ditolak ing klub Rio de Janeiro. ngomentari babagan pembangunan Álvaro nyatakake yen:

"Sawise budhal saka jabatan kepresidenan, manajer anyar njupuk alih urusan klub lan akhire kalahake Talisca. Saben uwong nyeluk dheweke. "

Ing cahya sing padha, Newton Motta, mantan direktur kanthi klub kasebut nyatakake yen prodhuk bal-balan wis dilangkahi amarga kasunyatane ora ana papan sing bisa menehi dheweke.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Ngalih saka larangan, Talisca ora bisa ditindakake ditampa ing klub sing relatif cilik ing Salvador sing dikenal minangka Esporte Clube Bahia. Nalika ing Bahia, bocah cilik sing dhuwur ing wektu kasebut munggah ing jajaran akademi lan lulus ing 2013.

Talisca sabanjuré disusun dadi pemain senior Bahia ing ngendi dheweke miwiti debut profesional marang Korintus ing 7th Juli 2013 lan ngetung gol kapisan ing pertandhingan sabanjuré nglawan São Paulo.

Senadyan Talisca utamane minangka pemain pengganti ing musim pertamane, dheweke uga bisa ngalahake perhatian dening mbantu tim menangake Kejuaraan Bahia State, pamrentahan sing nggawe pramuka hebat saka Benfica pindhah kanthi cepet kanggo mlebu timnas kasebut.

Ngalih ing Benfica, Talisca narik kawigaten kapentingan klub ing dheweke kanthi mencetak gol menang ing tim kasebut nalika 2014-15 uga musim 2015-2016. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Talisca nglangi hubungan karo garwane karo Anna Paula Ramos.

Pasangan sing ing 2014 manggon ing Portugal minangka lovebirds, kadhangkala ora sithik nalika saben Talisca lelungan ing Algarve, ninggalake jantung ing Lisbon.

Nanging, dhèwèké pancèn kepeksa tetep ing wektu sing ora suwé kanthi nikah ing 6th Juni 2015 sajrone upacara sing dianakaké ing Bahia, Brasil.

Hubungane dheweke diberkahi karo bocah loro, putri, Maria Laura (lair Agustus 2016) lan putrane, Samuel Davi (Lair Februari 2018).

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Jeneng asline

Akeh sing nganggep jenius bal-balan minangka "Talisca" tanpa ngerti yen jeneng kasebut bener-bener nada affectionate sing diwenehake marang dheweke dening penggemar, teammate lan admirers nalika dheweke tetep ing Esporte Clube Bahia. Talisca sing diucapake minangka "Talişka" minangka 'Beanpole', minangka referensi kanggo dhuwur, bingkai tipis Brazillian.

Ditambahake, Talisca dijuluki "Yaya Talisca" sajrone nginep ing Benfica babagan kemiripan dheweke Ivoyan Yaya Toure.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Perbandingan karo Rivaldo

Talisca wis luwih cepet tinimbang Brazillian Legenda Rivaldo. Akeh pracaya Talisca sing dijuluki "The New Rivaldo" bareng karo legenda ing wilayah sing ora ana sing bisa nerangake kajaba manajer Benfica Jorge Jesus. Miturut Jorge:

"Ciri fisik lan tèknik Talisca banget padha karo Rivaldo. Mulane kita mlebu dheweke. Nalika aku weruh bocah iku, aku langsung ngelingi Rivaldo, ".

Ngisor iki video sing nuduhake kamiripan antarane kemampuane pemain.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Disrespected By Benfica

Senadyan Talisca tresna ing Benfica, dheweke ninggal klub kasebut kanthi temenan amarga tuduhan ora dibayar yen dheweke paling akeh.

"Aku ora disenengi ing Benfica. Enem dina sawise putriku lair kabeh wong wis dibayar tanpa kula ".

Cathetan Talisca.

Ngusulake tuntutan, perwakilan Talisca Nuno Oliveira nerangake maneh:

"Nalika putri lair, Benfica ora nulak, dheweke entuk dhuwit lan mbutuhake bantuan kanca. Panjenenganipun punika taun 22, sanadyan panjenenganipun ugi mboten kepengin nilaraken Portugal. Padha becik dicocogake, putrane lahir ing kene. Dheweke ora mercenary, dheweke luwih prihatin karo kesejahteraan kulawarga. Wong mikir yen pemain bal-balan iku beda karo buruh liyane. Apa sing kedadeyan nalika akhir bulan iki lan perusahaan sampeyan ora mbayar? Aku yakin sampeyan uga bakal duwe masalah, ora. "

Talisca sing ora seneng banget mung nglilani dendam ing September 2016 kanthi nyetak gol marang Benfica kanggo Beşiktaş (klub dheweke dipinjamkan menyang Benfica). Talisca sing bungah lan kepenak nalika ngendheg kanthi ngrayakake gol kang nyegah kamenangan Benfica liwat Beşiktaş ing Liga Champions UEFA ing 13th September 2016.

Iki nggawe mantan teater Talisca sing sengit marang dheweke lan nyebabake para penggemar Benfica ngrasakake penganiayaan rasis ing kaca Instagram bojone.

Anderson Talisca Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Talisca minangka pamrih ambisi sing tresna marang Gusti Allah lan Pamilune minangka bukti ing pasuryan Yesus Kristus tato ing sikil kiwa lan pasuryane ing bangkekan. Ndhuwur kabeh, dheweke tresna menehi bali lan kondhang amarga menehi beasiswa $ 850 ewu rencanane Benfica kanggo Asosiasi Olahraga Komunitas Astro ing ngendi dheweke njupuk langkah utama ing bal-balan.

Ing sisih flip saka pribadine, Talisca bisa kadhangkala temperamental lan ora kompromi. Nanging, dheweke dadi pemain tim gedhe sing paling apik durung teka.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Anderson Talisca lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene