Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Alex Sandro Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; 'The Next Roberto Carlos'. Our Alex Sandro Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga, lan akèh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Juventus Eksploitasi nanging sawetara nganggep Biografi Alex Sandro sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Alex Sandro Lobo Silva lair ing dina 26th Januari 1991 Catanduva, São Paulo, Brasil. Panjenengané lair saka ibuné, Mrs. Lobo lan bapané, Reinaldo Ramos da Silva.

Alex Sandro tansaya munggah ing Lingkungan Bom Pastor ing Catanduva, ing tlatah pegunungan São Paulo State, 400 kilometer saka ibukutha Brasil. Dheweke tansaya ngewangi wong tani lan pamrosese tebu sing umure wis dikenal. Malah nalika nindakake iki, dheweke main bal-balan bareng karo bocah-bocah ing lurung-lurung.

Sasampunipun ningkataken pangkat wonten ing bal-balan kejutan, Young Alex wiwit main ing klub kithanipun CELT, klub kasebut dikelola dening kotamadya Catanduva. Sisihé njupuk bagéyan ing kabeh turnamen pemuda ing São Paulo State. Alex Sandro kapan wae dianggep minangka pemain paling apik ing tim. Iki minangka pamindhahan kanggo nggayuh klub sing luwih apik kanggo dheweke. Dheweke ngrampungake karir remaja ing Atletico Parananense antarane 2006 lan 2008 lan mungkasi karir profesional kanthi klub ing 2010.

Sandro mbutuhake klub sing bener kanggo ngirim dheweke menyang Eropah. Panjenenganipun mutusaken kanggé ménèhi panyuwunan pinjaman kanggé Santos. Sing main ana ing salah sawijining pemain paling apik, pamriksan Porto nuli ndeleng dheweke ngimpi supaya teka ing Eropa. Sasampunipun mainaken 4 musim, piyambakipun nindakaken langkah langkung maju ing kariripun. Wektu iki, saka Porto dadi salah sawijining klub paling apik ing Eropa, Juventus. Minangka wektu, nulis, Antonio Conte nunggu teken lan kabar transfer Alex Sandro menyang Chelsea FC.

Alex Sandro- Bahan sampurna kanggo Antonio Conte
Alex Sandro- Bahan sampurna kanggo Antonio Conte

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sampeyan wis ketemu Natalia Regina? Dheweke dadi garwane Brazil pemain bal-balan Alex Sandro.

Natalia Regina lan Alex Sandro
Natalia Regina lan Alex Sandro

Sayange, ora akeh babagan Natalia Regina; kaya dheweke kandang jaran, dheweke lair lan diunggahake ing Brasil. Natalia nglairake putra lan putri pisanane Alexia nalika Oktober 8, 2016.

Foto Alex Sandro Family
Foto Alex Sandro Family

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Alex Sandro Lobo Silva nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Alex Sandro: Progresif, asli, merdika, kemanusiaan.

Kekurangan Alex Sandro: Nganggo ekspresi emosional, temperamental, tanpa kompromi, aloof

Apa Alex Sandro seneng: Seneng karo kanca-kanca, ngewangi wong liya, gelut kanggo nimbulaké, obrolan intelektual lan ngrungokake.

Apa Alex Sandro dislikes: Watesan, janji sing rusak, sing kesepian, kahanan sing ora pati pas, lan sing ora setuju.

Ing ringkesan, Alex Sandro semangat lan eksentrik lan energik. Dheweke dadi pemikir jero lan tokoh intelektual.

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Babagan bal-balan

Keahlian nyerang: Tanpa mangu, Alex Sandro minangka pangaruh dinamis saka flank kiwa. Dheweke ndhukung tim kanthi wektu sing tepat. Dheweke bisa ngetokake bal lan bisa nggunakake body solid ing serangan kasebut.

Defensive skills. Alex alien kanggo proses pemikiran sing keset, sing ngerteni manawa sebagian sing paling apik ing Brasil bisa dadi luwih gampang. Ing kasunyatan, dheweke uga bisa maca game kasebut kanthi apik lan ora bisa dadi wedi. Iki sebabe Roberto Carlos ngucapake basa jerman kasebut 'pewaris'.

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Perang kanggo Kaos Brasil

Brazil nduweni rasa isin ing slot bek kiri Sandro, ngepeng Real Madrid Marcelo lan Filipe Luis saka Atletico Madrid minangka opsi pilihan sing biasa.

Dheweke mung duwe sawetara gelar kanggo negarané, senadyan dianggep minangka salah sawijining pemain paling apik ing donya. Njupuk Marcos Alonso tinimbang, Sandro minangka senjata liyane kanggo tim Sepak Bola Chelsea.

Alex Sandro Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Awalé, Alex Sandro teka saka latar mburi kelas menengah. Iki sadurunge dheweke kerja keras lan investasi bal-balan mbayar kanggo dheweke lan kulawarga. Dheweke saiki dadi wong kelas siji sing sugih banget. Dina iki, bapak Alex Sandro (Reinaldo Ramos da Silva), ibune (Lobo Sandro), sedulur, sedulur, paman, auntie lan anggota dulur-dulur liyane sing bangga dhewe-dhewe.

TUTUP: Thanks kanggo maca Alex Sandro Childhood Story plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene