Factor Alex Alex Oxlade Chamberlain Kanak-kanak Plus Untold

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Sepur Full of Sepakbola Genius sing misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Sapi'. Kisah Kanak-kanak Uskup Alex Oxlade Chamberlain ditambah Biografi Biak Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan kemampuan dolanane nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Alex Oxlade Chamberlain sing melu sinau babagan tuwanane, sedulure, lan gaya urip liyane. Uripe njaba pitch cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Awal urip

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Childhood Pic

Alexander Mark David "Alex" Oxlade-Chamberlain lair ing dina 15th Agustus, 1993 ing Portsmouth, Inggris dening Mark Chamberlain (bapake) lan Wendy Oxlade (Ibu).

Catetan: Jeneng Oxlade jenenge bapakne nalika Chamberlain minangka bapakne. Alex lair minangka balapan campuran. Ibune biyunge putih nalika bapakne ireng.

Kulawarga bapake yaiku latar mburi Jamacian. Iku kakek-kakek Alex sing hijrah menyang Inggris saka Jamaika kanggo nggoleki urip sing luwih apik.

Alex nglampahi gesangipun ing pinten-pinten olahraga. Panjenenganipun wiwit nyepak ing umur 2. Dheweke dianggep banget pinter dening para guru ing sekolah. Anak sing unggul ing olahraga ngluwihi bal-balan. Saene, Oxlade-Chamberlain dirawuhi St John's College, Portsmouth.

The Sun ngandhani yen Oxlade-Chamberlain meh milih rugby union liwat bal-balan nalika ditawakake ing London Irish. Nanging, dheweke main rugby minangka setengah scrum utawa bali.

Miturut mantan bintang Arsenal, "Sekolah menengah sandi ora main bal-balan. Iku sekolah rugby lan cricket lan nalika ana ing beasiswa olahraga, aku dipeksa bisa main rugby. Aku main scrum-half utawa full-back lan aku kabeh tengen ing. Aku bisa nyoba kanggo London Irlandia nanging ora bisa nindakake amarga Southampton ora bakal nglilani kula. "

Oxlade-Chamberlain uga minangka cricketer sing seneng banget karo dheweke minangka pemain wicketkeeper, pembalap lan pembuka batman karo Hampshire kidul. Dheweke ditawani nyoba minangka batsman wicketkeeper Hampshire, nanging ditolak amerga tresna marang olahraga liyane.

Alex uga salah sawijining sekolah favorit ing olahraga minangka bocah cilik. Dheweke dadi pemain sprinter paling apik ing sekolah. Jebulane dheweke ketok alesan kenapa dheweke melu ing akeh olahraga ing tingkat kiro-kiro.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Crita Sejati Alex Oxlade Chamberlain

Panjenenganipun mutusaken kanggé mungkasi jejeripun bapakipun kanthi milih bal-balan minangka olahraga ingkang badhe nindakaken kanthi langkung reguler.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Facts: How Football Started

Minangka pemain bal-balan saka sekolah, Alex Oxlade-Chamberlain ngira yen ora duwe inci bakal ngilangi impen dadi pemain sing misuwur kaya bapakne. Miturut Olahraga DailyMail, bekas remaja Arsenal bakal dijupuk dening bapakne, Mark Chamberlain, menyang taman ing Port Marina Port Solent, kanggo latihan bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Childhood- Untold Story

Dheweke entuk julukan 'The Ox' saka pawiyatan sekolah amarga gaya dolanane sing kuat kang dadi piala pisanane lan pemain pamenang kompetisi minangka bocah.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Piala pisanan ing Sekolah

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Urip Keluarga

Bapakne, Mark Chamberlain yaiku mantan pemain sayap Inggris. Dheweke dianggep minangka pemain basa Inggris paling cepet ing 1970s lan 1980s.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Mark Chamberlain

Minangka putrané Alex,

'Nganti aku sangang utawa 10, aku bener-bener ngira aku luwih cepet tinimbang bapakku,' ngandika Oxlade-Chamberlain. 'Sawijining dina, nalika kita mlaku, dheweke mbela aku lan aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Aku miwiti nyatakake dheweke mbantah. Temenan, dheweke mikir yen umur aku bisa ilang. '

Bapakne, Mark Chamberlain ngandhani anekdot sing beda-beda. 'Dhewek entuk titik nalika dheweke ana 11 utawa dadi - Aku ora bisa elinga persis lawas - lan dheweke ngomong karo sawetara wong sing wis ndeleng kula muter. Padha matur marang, "Panjenengan bapak cepet", lan ngandika: "Cepet! Dheweke ora cepet. Aku tansah ngalahake dheweke! "Nalika aku takon marang dheweke," Nanging aku menehi kowe ora "Iki nalika kita tantangan.

Iki Nanging ora ngganti kasunyatan sing loro isih kanca paling apik nganti tanggal.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex lan Mark - Kaya Rama, Kaya Putra

Alex Oxlade-Chamberlain ora nduweni ilusi kayata beda urip nganti saiki wis dadi karir bapake Mark minangka pemain bal profesional ing 1970s lan 1980s. Bapakipun menangaken piala utama nalika wekdalipun.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Father- Mark

Dheweke misuwur kanthi kemampuan nggawe playune ing kamenangan 1984 Inggris ing Maracana. Pemain sayap Arsenal nyathet bapake kanthi menehi dhuwit ekstra kanggo dadi pemain bal profesional

MOTHER: Wendy Oxlade (digambar ngisor) yaiku ibu Alex. Kathah penggemaripun ingkang taksih ningali foto kasebut badhé pracaya Alex kagungan ibu ingkang alit. Wendy lahir saka Inggris lan diangkat saka Portsmouth, Inggris.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Mother- Wendy Oxlade

Dheweke minangka ibu sing sedherhana lan ora seneng banget. Dheweke duwe harapan tambahan minangka bal-balan kanggo bintang cilik nalika dheweke apik ing kabeh kegiatan.

Miturut Alex liwat ExpressSports, .. "Mbok kula tansah nyoba kanggo nindakake drama ing sekolahAku ora tau mangerteni apa nganti saiki, jujur. Aku ora tau kepengin dadi wong ing panggung, nanging aku tansah apik ing kono supaya guru-guru saya terus dipeksa. Aku terus-terusan nindakake drama nganti aku ana ing babagan 14 nanging aku durung tau entuk akeh-akeh ing salah sijine pertunjukan gedhe lan akeh banget kanggo entuk bal-balan enomku. Aku almarhum saka drama pungkasane sawise aku meh dirilis dening Southampton, klub pemuda "

BROTHER: Sampeyan, sethitik dikenal bab Panjenengane. Kristen Oxlade-Chamberlain adhine. Dheweke lair ing taun 1998 ing Portsmouth, Inggris. Dheweke dadi gelandang sing gabung karo Portsmouth FC ing 2015. Loro-lorone sedulur ora katon.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Brother- Christain

Kristen, sampeyan isih enom durung dadi ing pepadhang kaya adhine.

UNCLE: Neville Chamberlain lair 22 Januari 1960 yaiku paman kanggo Alex. Panjenenganipun punika ingkang sepuh (2 taun langkung) sadherekipun kaliyan bapakipun Chamberlain (Mark). Bapake (bapak paling gedhe Alex Chamberlain) sawise pindah saka Jamica nikah karo wanita putih. Neville duweni gene ibune.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Paman Alex Oxlade Chamberlain, Neville

Sasampunipun pensiun minangka pemain, piyambakipun nyambut damel dados agen kanggen Markusipun. Neville Chamberlain uga kerja minangka asisten manajer ing Alsager Town lan manajer Hanley Town.

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Urip Hubungan

Urip Cinta: Sadurungé, ora ana kasedhiyan sajarah hubungané. Nanging, ana spekulasi sing cetha lan gossips sing disenengi karo pacar. Sawetara jeneng bocah-bocah wadon metu kanthi prasaja menawa dheweke bisa dadi bocah wadon kaya kacarita MarriedWiki. Nanging iki wis bubar bubar sajrone crita cinta rahasia saka Alex Oxlade Chamberlain.

Iki dikonfirmasi ing Februari 2017 sing Oxlade-Chamberlain wis digawe publik, hubungane karo penyanyi Perrie Edwards saka grup girl Little Mix.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Girlfriend, Perrie

Pasangan kasebut katon ketawa lan dolanan nalika nedha isuk nyenengake ing Mayfair, sadurunge ndhelikake nomer kasebut ing telpon lan dheweke bubar cara.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Girlfriend (Paragon of Beauty)

Hubungane Perrie lan Alex wis ilang saka kekuwatan kanggo kekuatan amarga padha dadi publik karo post Instagram ing Februari, 2017. Keduanya digunakake kanggo mangan katering lan sehat lima bintang.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain lan Gendhakan bakal mangan

Kaloro pasangan bakal ngumumake nikah kasebut kanthi cepet miturut laporan. Padha ora bakal mandheg.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain lan Gendakan

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Cars

Boten kados skuad Liga Premier ingkang saestu lengkap kajawi wonten paling boten satunggal pemain ingkang ngusir Range Rover.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Car

Ing tim Liverpool saiki, pemain tengah Inggris sing nyerang Alex Oxlade-Chamberlain minangka pamuter sing kerep tampil nganti latihan ing salah siji SUV merek Inggris.

Dheweke uga ngerti nduweni merek mobil liyane kaya ing ngisor iki.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Koleksi mobil Alex Oxlade Chamberlain

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Mentor-Nya

Minangka Alex nempatake ..."Yen sampeyan nggoleki mentor, bakal diwenehake wong ing seni bal-balan; sing luwih apik kanggo nguripake Thierry Henry? "

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Pahlawan Alex Oxlade Chamberlain

Sing katon kaya Alex Oxlade-Chamberlain.

Dipetik ing TeamTalk, Oxlade-Chamberlain uga ngandika: "Aku kudu duwe sawetara tembung Thierry sadurunge aku pindhah menyang Liverpool. Aku isih mikir ora ana wong sing luwih apik kanggo menehi saran babagan carane dadi paling apik sanajan urip klub sing menehi dheweke minangka legenda sing bener "

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Nolak Sambungan Kontrak Big Money

Dheweke wis ditawani tawaran £ 180,000-a-minggu anyar kanggo ngeterake dheweke ing Emirates nanging milih kanggo nggabungake Liverpool Jurgen Klopp.

Laporan kasebut nyatakake Oxlade-Chamberlain wis setuju kontrak £ 120,000-a-minggu karo Reds sawise ngalami medis ing St George's Park ing 30th Agustus, 2017.

Factor Fakultas Peternak Alex Oxlade Chamberlain Plus Untold: Karir ing Ringkasan

Alex miwiti karir bal-balan karo Southampton Academy nalika umur pitung taun. Dheweke mlebu kontrak profesional pertamane karo Southampton ing 2010 lan nggawe debut kanggo klub nalika umur nembelas taun. Ing sawetara panggonan, ora ana sing apik kanggo dheweke. Ing rong kesempatan, dheweke teka kanthi cedhak karo akademi Southampton. Panjenenganipun mengko mbenerake wangune.

Ing taun 16 lan dina 111, Oxlade-Chamberlain dadi pamain paling enom kaping kalih ing Southampton nalika dhèwèké teka ing bench nalika menang 5-0 League One ing Huddersfield Town ing Maret 2010.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain di 16

Alex banjur dadi pemain bal-balan paling enom nomer loro sing tau nggawe penampilan Liga Primer kanggo 'The Saints' (sawise Theo Walcott).

Dheweke tokoh populer sing nganggo nomer jersey nomer 10 kanggo wong-wong mursid.

Kisah Kanak-kanak Alex Oxlade Chamberlain
Alex Oxlade Chamberlain Shirt Number at Southampton

Ing wulan Agustus 2011 dadi misuwur amarga Oxlade-Chamberlain mlebu kanggo Arsenal. Ana gosip sing 'The Gunners' mbayar babagan £ 12 yuta.

Alex Oxlade-Chamberlain dadi pemain Inggris paling enom sing tau nggawe gol Liga Champions. Panjenenganipun mboten saged main ing pertandhingan musim kapisan, minangka Walcott lan Arshavin diputer kanggo tim. Nanging, sawise Gervinho mlebu Piala Afrika, pemain sepak bola entuk kesempatan kanggo teka ing lapangan luwih kerep. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene