Alex Telles Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Alex Telles Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Alex Telles kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Fakta Kulawarga, Bojo, Mobil, Net Net, Gaya Hidup, lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing ringkes, kita crita ing kene, Crita Urip saka para pemain bal-balan Brasil wiwit cilik nganti dadi misuwur. Saiki, mula umure isih enom kanggo nambah cetakan - nuduhake ringkesan Alex Telles Bio sing jelas.

Ya, ora akeh penggemar sing ngerti babagan perjuangan sing dikalahake dadi pemain sing apik banget. Menapa malih, sampeyan mung bisa ngerti Brasil nalika pasar transfer. Kita mrene kanggo menehi critane lan ora suwi maneh, ayo miwiti.

Alex Crita Childhood Story:

Kanggo Wiwitan Biografi, jeneng lengkap yaiku Alex Nicolao Telles. Alex lair tanggal 15 Desember 1992 saka bapakne, Jose Telles lan ibune, Claudete Telles ing kutha Caxias do Sul, Brasil.

Pemain bal-balan Brasil teka ing jagad iki minangka sing paling enom saka rong bocah sing lair saka persatuan antarane wong tuwane sing bisa umure 60-an. Tanpa wong-wong mau, ora bakal ana Alex.

Wiwitane, Alex cilik dikasihi tresna banget karo wong tuwa lan mbakyune. Moreso, dheweke meh ora bisa sedina utawa rong dina tanpa entuk permen utawa dolanan saka kulawargane.

Nalika semana, bocah cilik kasebut cepet-cepet mlayu sing bakal sampeyan kira sejatine Usain Bolt nyamar. Kacepetane rada ora percaya yen kanca-kancane meh ora bisa nyekel dheweke. Iki minangka pandangan langka babagan bocah lanang sing energik sing ora nate ngerti yen dheweke bakal urip hebat iki.

Alex Ngandhani Latar Kulawarga:

Beda karo pemahaman sampeyan, wong tuwa Telles ora mesthi sugih. Dheweke tuwuh ing Latar Belakang Kulawarga kelas menengah. Nanging, kulawargane wareg karo kabeh sing diduweni. Mula, urip dadi luwih apik kanggo dheweke.

Akeh taun:

Minangka bocah, Telles nuduhake ikatan sing ora bisa ditemokake karo saben anggota kulawarga. Sejatine, mbakyune meh ora bisa ngerteni yen dheweke nangis. Mula, dheweke tumindak minangka sadulur tuwa sing ora bisa protektif lan nindakake sing paling apik kanggo nglindhungi, utamane saka wong sing nindhes. Iki mbakyu sing wis mesthi mulih wiwit cilik.

Alex Ngandhani Asal Kulawarga:

Asring diarani manawa apel ora tiba adoh saka wit apel. Kanthi cara sing padha, Alex ora kalah karo ciri leluhure. Kaya sing wis kita ngerteni, Brasil wis menehi kamulyan ing jagad iki kanthi para pemain sing ora ana tandhingane, lan Telles ora bakal kalebu dhaptar kasebut.

Ora ana sangsi manawa Kulawarga Telles wis bosok ing Caxias do Sul, ing kana laire. Nanging, Etnisitas ora mung winates ing Brasil nanging uga kalebu Italia amarga simbah simbah sing Italia.

Apa sampeyan ngerti?… Alex Telles papan asale, Caxias do Sul minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Rio Grande do Sul, Brasil Kidul. Kutha iki minangka kutha industri, digawe dening para imigran Italia ing abad kaping 19.

Cara Ekspedisi Sepak Bola Alex Miwiti:

Pemain muda Brasil ora nuwuhake rasa tresna kanthi bal-balan. Nanging, dheweke kanthi bertahap entuk minat karo kekecualian kanca-kancane sing main bal-balan ing dalan. Nalika Telles umur 8 taun, dheweke yakin tenan yen bakal ngilangi kabeh kemungkinan dadi profesional bal-balan sing dihormati. Mula, dheweke menehi tag karo kanca-kancane kanggo main bal-balan ing dalan.

Sawetara taun main ing lurung-lurung weruh Telles mlebu ing akademi remaja Esporte Clube Juventude ing taun 2007. Amarga ngerti yen dheweke entuk kasenengan nalika main bal-balan ing akademi kasebut, Telles nyalurake kabeh tenagane kanggo nambah katrampilan. Tim kita nyritakake prestasi paling awal karo akademi remaja Esporte Clube Juventude.

Alex Ngandhani Urip Karir Awal:

Pracaya utawa ora, Brasil wis latihan kanthi pirang-pirang taun sadurunge entuk hak istimewa kanggo main ing pertandingan bergengsi. Nalika wis pas, dheweke ing 18 debut kanggo klub profesional pertama (Juventude). Bocah enom kasebut ngluncurake karir profesional kanthi nampilake katrampilan, prestasi sing mbantu Juventude menang Copa FGF 2011 lan 2012.

Ora suwi setaun sawise pamer istiméwa, Telles ditransfer menyang Gremio ing endi dheweke menang penghargaan Best left left luwih saka kaping pindho. Sabanjure, dheweke gabung karo Galatasaray ing 2014 lan mbantu klub kasebut bisa nyekel akeh piala kalebu Super Lig, Piala Turki lan Piala Super Turki.

Alex Crita Cara Nggawe Fame:

Sawise entuk prestasi ing umur enom, Brasil wiwit narik kawigaten tim utama. Ing sawijining acara ing 2015, Telles dikabarake dadi pilihan paling apik kanggo ngganti Filipe Luis ing Chelsea. Nanging, klub Inggris ora entuk kesepakatan apa wae. Mesthi wae, nggawe dheweke kuciwa.

Maneh, nalika dheweke entuk luwih akeh kanggo Galatasaray, gelombang pinjaman ditarik adoh saka klub. Daya tahan sanget Telles kanggo akrab karo Inter Milan, sing mlebu dheweke kanggo utang setaun ing taun 2015. Babagan dadi rumit amarga dheweke ora ketemu pelatih Galatasaray sing dikasihi, Roberto Mancini, ing klub sing anyar.

Alex Crita Sukses:

Ing Inter Milan, rejeki nemokake Telles nalika mlebu kontrak kontrak € 6.5 yuta karo FC Porto ing wulan Juli 2016. Mesthine, gabung karo pihak Portugis menehi luwih akeh wektu lan pajanan. Mula, Alex Telles menang juara Pertahanan Wulan Perdanaira Liga lan akeh penghargaan uga piala ing FC Porto.

Maju banget nalika nulis Alex Telles Bio, dheweke ora bakal mangu-mangu, minangka salah sawijining bek sing paling ora diremehake ing donya. Sanajan ngono, pengaruhe isih dirasakake ing FC Porto nganti saiki.

Perlu dingerteni, kabeh kulawargane ngucap matur nuwun amarga Brasil pungkasane ngakoni kehebatan bal-balan Alex Telles ing taun 2019. Mula, Telles nggawe debut kanggo negarane ing dina kaping 23 Maret 2019. Liyane, kayata, minangka sejarah.

Dolanan kanggo Brasil minangka salah sawijining prestasi paling gedhe ing Telles.
Dolanan kanggo Brasil minangka salah sawijining prestasi paling gedhe ing Telles.

Alex Ngandhani Urip Hubungan:

Boten kados Gabriel Magalhaes wiwit taun 2020, Telles duwe urip katresnan sing aktif. Nyatane, dheweke kayane kebak ing samodra katresnan karo pacare sing dadi garwane. Asil saka panelitiane nuduhake manawa dheweke mung ana gandhengane karo siji wanita wiwit cilik nganti saiki. Aku yakin sampeyan kudu penasaran ngerti wanita sing beruntung ing Bio kasebut. Wacanen terus!

Babagan Alex Telles Wife:

Crita tresnane ora diragukan, apik banget. Wong Brasil kasebut asring nduwe pengaruh ing kaca Instagram kanggo nuduhake foto garwane sing ayu, Priscila Minuzzo.

Opo maneh Alex lan garwane ngikat tali ing greja St. Pelegrin ing dina kaping 6 Juni 2018. Wiwit kuwi, para pasangan kasebut tresna banget tinimbang sing bisa ditindakake ing sinetron. Iki minangka sekilas babagan manten Alex Telles karo Priscila Minuzzo.

Ayo! Muga-muga bintang Brasil liyane sing bakal teka kaya Vinicius Junior bakal sinau saka urip sesambetan. Kurang lali, katon Telles duwe anak nalika nulis Bio. Kesempatan dheweke duwe putra lanang pancen gedhe banget amarga dheweke terus-terusan nampilake foto bocah lanang cilik minangka bagean saka kulawargane. Apa iki putra Alex Telles?

Alex Ngandhani Urip Kulawarga:

Latihan ing omah sing apik bisa ngasilake kepribadian sing luar biasa. Percaya utawa ora, Telles Life Story ora bakal bisa dipenuhi yen ora amarga piwulang sing paling awal sing ditampa saka wong tuwane. Saiki ayo critakake babagan anggota kulawarga wiwit saka wong tuwane.

Babagan Rama Alex Telles ':

Bapak saka Brasil, Jose Telles minangka sumber pinunjul saka keahlian bal-balan sing produktif. Aja kaget yen aku pitutur marang kowe manawa Jose uga pemain bal-balan. Nanging, dheweke nyerah bal-balan ing umur 19 taun kanggo fokus ing pakaryan minangka asisten mekanik kanggo nyukupi kabutuhane kulawarga. Ketemu bapake Alex Telles, Jose Telles nalika dheweke mesem saka dagu nganti dagu.

Apa sampeyan ngerti?… Gol sing kapisan kanggo Gremio teka amarga motivasi sing ditampa saka bapake. Minangka prestasi sing ngucapke matur nuwun banget marang bapakne amarga motivasi tujuan pertama, Alex Telles ujar;

"Dadi pemain iku ngimpi. bapakku ora ngerti yen aku urip kanggo dheweke. Aku seneng bisa nggayuh tujuan kasebut. ”

Pracayaa nalika dakkandhani, bapakne Alex Telles, Jose Telles isih sehat, sanajan wis tuwa. Menarik, dheweke nate melu lan ngrampungake maraton 15km nalika umur 61. Priksa olahragawan bapak sing hebat.

Babagan Ibu Alex Telles ':

Ibu-ibu sing hebat ngasilake putra sing sukses lan dheweke ora liya. Ikatan putra-ibu sing metu ing antarane Alex Telles lan ibune, Claudete ora bisa dipecah. Pemain Porto asring njupuk kaca Instagram lan Facebook kanggo ngobrol babagan tresnane banget marang ibune. Ketemu dheweke maneh Claudete Telles, nalika dheweke nganggo eseman saka dagu nganti dagu.

Alex menehi tembung apik ing katrangan foto ibune, sing nyatakake dheweke minangka ibu paling apik ing saindenging jagad. Sampeyan ngerti, Claudete Telles ndhukung karir putrane. Kerep, dheweke menyang stadion kanggo nonton nalika main langsung. Ora diraguhi, ibune katon dadi penggemar nomer.

Babagan Suster Alex Telles:

Thanks kanggo mbakyune, Hellen, Telles nikmati masa kanak-kanak sing nyenengake. Sanajan sedulur bisa duwe bedane, dheweke wis saling ndhukung ngluwihi imajinasi wong liya.

Apike, sadulur Telles mesthi ngawasi dheweke wiwit cilik. Mula, dheweke ora rumangsa butuh sedulur. Gambar ing ngisor iki, kakang lan adhine nuduhake ikatan sing ora bisa dipecah.

Babagan sederek Alex Telles:

Salah sawijining kekuatan pendorong sing nggawe dheweke fokus yaiku keluargane. Suwe-suwe, bocah cilik kasebut entuk pujian saka sedulur-seduluré, paman lan bibi sing wis motivasi. Mula, dheweke nyoba tenanan supaya ora nguciwani sedulur.

Nanging, Telles durung ngomong babagan simbah lan simbah kakung. Muga-muga dheweke bakal enggal nuduhake crita kasebut karo kabeh wong.

Alex ngandhani Urip Pribadi:

Ngomong babagan pemain bal-balan sing yakin karo kemampuane, lan aku bakal nuduhake Alex. Bek FC Porto ora wedi ngadhepi tantangan apa wae. Kejaba main bal-balan, dheweke seneng musik. Kaget? Bek FC Porto apik karo nyanyi lagu-lagu sing apik. Sapa ngerti, dheweke bisa uga seneng nembang yen bal-balan gagal.

Wiwit cilik, Telles ngembangake kebiasaan ngunjungi pantai. Sanajan ing jaman kamulyan, Brasil isih sawetara wektu metu karo kanca-kanca kanggo santai ing pesisir lan kapal pesiar. Kadhangkala, dheweke melu surfing ombak karo papane.

Alex Telles Gaya Hidup:

Percaya utawa ora, Telles wis mbuktekake manawa dheweke urip kanthi nyenengake. Sanajan dheweke wis nglumpukake kekayaan gedhe tenan, dheweke ora kepeksa nampilake nggawe Gaya Hidup sing mewah. Nanging, dheweke nganggep hubungane karo wong sing dikasihi minangka aset paling gedhe sing ora bisa diganti.

Alex Telles Net Worth:

Dolanan kanggo klub-klub sing misuwur ing saindenging jagad iki nyebutake proses finansial sing penting kanggo Telles. Kasunyatane, ing taun 2020, bathi Alex Telles kira-kira udakara € 40 yuta. Ing FC Porto, wong Brasil entuk kira-kira gaji reged tahunan € 2 yuta.

Omah lan Mobil Alex Telles:

Amarga Telles main ing Liga Country, dadi luwih gampang dheweke duwe omah lan mobil mewah. Nanging, dheweke ora kepengin nuduhake gambar aset sing larang ing media sosial.

Alex Nyritakake Kasunyatan:

Kanggo ngrampungake Biografi, kene sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan crita urip.

Fakta # 1: Penghasilan Gaji Gawe Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds
Saben taun€ 2,000,000
Saben sasi€ 166,667
Saben Minggu€ 38,402
Saben dina€ 5,486
Saben Jam€ 229
Saben Menit€ 3.8
Saben Detik€ 0.06

Maneh, kita wis analisa kanthi strategis babagan penghasilan Alex Telles nalika jam mandheg. Mangga, goleki gajine per detik lan deleng pira penghasilane wiwit sampeyan teka ing kene.

Iki apa Alex Telles wis entuk dhuwit wiwit sampeyan wiwit ndeleng Bio.

€ 0

Fakta # 2: Duta Besar proyek Os Maiores Pequenos Heróis:

Kanggo ngupayakake menang perang ganas nglawan kanker, Telles diangkat dadi Duta Besar Os Maiores Pequenos Heróis ing taun 2018. Amarga sipat filantropi, dheweke nampa tanggung jawab kasebut kanthi nasib apik kanthi tujuan nylametake akeh wong saka penyakit sing ngeri. .

Sawetara taun sadurunge Telles nampa penghormatan kasebut, dheweke seneng banget mbantu pasien kanker. Ing salah sawijining kunjungan menyang wong sing kena pengaruh, dheweke ujar;

"Dikunjungi Institut Kanker Anak! Eseme minangka balesan sing paling apik! Sinau pelajaran urip sing hebat saka kunjungan iki dina iki! ”

Fakta # 3: Alex Telles Dogs:

Siji prekara sing padha karo dheweke lan kulawargane yaiku tresna marang asu. Dheweke meh ora bisa sedina tanpa main karo kewan kewan. Yen sampeyan ora ngerti, bintang FC Porto nduwe loro asu sing penting banget kanggo dheweke. Katresnane kanggo segawon ora bisa dingerteni.

Fakta # 4: Tato Alex Telles:

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa Telles wis nulis tinta ing awake. Kanggo sampeyan sing terus-terusan nonton dheweke main, mesthine sampeyan bisa uga seneng karo tato glamouring sing dipasang ing lengen kiwa. Deleng kepiye dheweke ora sengaja nampilake tato.

Sejatine, perspektif babagan inking padha karo perspektif pemain bal-balan Brasil, Anderson Talisca.

Fakta # 5: Alex Telles Agama:

Kabeh wong ngerti manawa Brasil minangka negara religius kanthi umume warga sing nindakake Katulik. Kaya Ferran Torres lan Quique Setien, Telles minangka wong Katulik sing tresna marang kapercayan Kristen. Dheweke asring ngunggah sawetara gambar awake dhewe sing dirancang ing latar mburi sing ngemot Our Lady's (Maryam, ibune Yesus).

Apa sampeyan ngerti?… Alex Telles ora milih jersey nomer 13 sing ora sengaja. Nanging, dheweke milih nomer kasebut kanggo ngurmati penampilan Maria, sing kedadeyan ing Portugal saben dina kaping 13 saben wulan (wiwit Mei nganti Oktober) ing taun 1917.

Fakta # 6: Rating FIFA sing apik:

Kinerja Alex Telles meksa Fifa supaya pangkat dheweke meh padha karo Marcelo lan Dan Alves. Ora Ragu, dheweke bakal dadi garis pertahanan sing apik yen Telles nate menehi kesepakatan kanggo main bareng Wan Bissaka, Maguire, Lan Lindelof. Priksa statistik ing ngisor iki, wong kasebut wis entuk meh kabeh perkara.

Wiki:

Kanggo entuk ringkesan Bio, yaiku tabel sing nuduhake profil Alex Telles.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Alex Nicolao Telles
Tanggal Lahir: 15th Desember 1992
Papan Lair:Caxias do Sul
Rama:Jose Telles
Basa:Claudete Telles
Sandhangan:Hellen Telles
Bojo:Priscila Minuzzo
Nilai Pasar:€ 40.00m
Perkiraan Gaji Tahunan:€ 2 yuta
Kabangsan:Nigerian
Profesi:Pamuter bal-balan
Pet:Anjing
Hobi:Nyanyi lan Surf
dhuwur:1.81m (ing meter) lan 5 ′ 11 ″ (ing sikil)

kesimpulan:

Pungkasan, kita kudu ngerti manawa ora ana sing bakal nulungi kita ngimpi, kajaba kita. Ayo sinau saka Alex Telles crita urip lan ngupayakake karir kanthi dhuwur. Elinga, sampeyan ora bakal bisa nggayuh impen nganti sampeyan nyoba. Kita matur nuwun banget marang wong tuwa lan mbakyune Alex Telles amarga menehi sumbangan kanggo kepribadian sing luar biasa.

Wis ngenteni akeh wektu kanggo Biografi Alex Telles, kita mutusake mungkasi ing kene. Elinga manawa tim kita asring ngupayakake sampeyan supaya bisa nyedhiyakake konten sing berkualitas. Nanging, yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog karo Bio Telles iki, hubungi kami.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar