Factor Aleksandr Golovin Plus Untold Biography Facts

Factor Aleksandr Golovin Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan; "cah ayu". Kisah Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin lan Biografi Tanpa Kasar Bukti sing nyedhiyani sampeyan kanthi lengkap babagan acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke kalebu tim Rusia ing FIFA World Cup 2018. Nanging, mung sawetara sing nganggep Aleksandr Golovin's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin Plus Kisah Biografi -Awal urip

Aleksandr Sergeyevich Golovin lair tanggal 30 Mei 1996 karo ibune, Svetlana (akuntan) lan bapakne, Sergei Golovin (penambang) ing KaltanRusia.

Golovin tansaya gedhe karo adhine, Ivan ing Kaltan, kutha sing padha lair. Kaltan dikenal minangka monotown para penambang lan pabrik gedhe sing nyedhiyakake mayoritas lapangan kerja ing wilayah wilayah Rusia.

Golovin seneng banget tuwuh nalika bapake dadi bapakne. Nalika isih cilik, dheweke seneng main karo truk pertambangan bapakne.

Kontak pertamane karo olahraga liwat skateboarding, olahraga sing ora ana wates ing Rusia.

Sanajan kepincut kanggo skateboard, Golovin seneng nendhang bal-balan wiwit isih cilik. Kontak resmi pertama karo bal-balan nalika umur 6, nalika bapake nggawa dheweke menyang kancane Aleksandr Plyasunov, sawijining pekerja ing sekolah olahraga bocah-bocah lan bocah-bocah Kaltan. Nalika Golovin pangguna ing sekolah olahraga, Plyasunov dadi pelatih pertama Golovin. Crita karir lan kepiye dadi misuwur ditemokake ing bagean pungkasan saka artikel iki.

Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Urip hubungan Golovin menarik, yen ora umum. Yaiku wong sing apik banget sing mbukak publik kanggo menehi pitutur marang para penggemar babagan tunggale lan kebutuhan kanggo pasangan. Golovin minangka salah sawijining pemain bal-balan sing bener-bener ngiklanake urip pribadi kaya ing Rusia Vk situs web. 

Ing mburine Golovin sing sukses, ana pacar sing sugeh karo wong Angelina Vaschenko, gambar ing ngisor iki.

Loro-lorone Golovin lan Angelina Vaschenko wis bebarengan wiwit dina awal CSKA Moskow sing tanggal bali menyang 2016. Loro-lorone kekasih kasebut seneng banget karo siji lan liyane sing mbuktekake keikhlasan Golovin babagan kabutuhan sesambetan sing serius. Kaloro kekasih kasebut urip seneng karo kethek kewan ingon.

Kaya wag Rusia liyane, Angelina seneng menehi dhukungan marang wong lanang kasebut. Dheweke dadi bahan bakar tekad ing bidang main. Ing ngisor iki dheweke gabung karo sedulur Golovin, Ivan lan pacare, Anika.

Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin Plus Kisah Biografi -Nickname

  • Golovin diwenehi julukan "cah ayu"Amarga wujudé cilik lan ngadhepi cahya sing mirip karo Paulo Dybala. Sanajan katon, Rusia ora nuduhake tandha-tandha kekirangan ing lapangan. Dheweke kadang diarani "Bayi Ngadhepi Assasin".

  • Game favoritipun tetep "FIFA"Lan"Dota-2. "
  • Golovin iku gentle, affectionate, curious, adaptable lan nduweni kemampuan kanggo sinau kanthi cepet.
  • Golovin sengit marang piyambak, sing dikurung. Kepengin ora bisa piye piyambak yaiku alasan kenapa dheweke lunga menyang publik babagan mbutuhake pacare.

Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin Plus Kisah Biografi -Carane Dheweke Learned Sepak Bola

Sajrone taun kaping pisanan ing akademi, Golovin bocah anyar sinau kanthi orientasi ing lapangan kanthi gampang amarga dhisik diajari babagan cara nggunakake sikil loro kanggo nyepak. Minangka pelatih pertamane ujar ing wawancara Sports.ru;

Aleksandr Golovin marang kula aspiration dadi pro. HE ngimpi main ing timnas Rusia wiwit cilik.

Pernyataan iki nyebabake kabutuhan kanggo dheweke muter bal-balan luwih kompetitif sing tegese pindhah menyang klub pemuda sing luwih gedhe. Ing liyane kanggo nambah, Golovin kedah nonton gaya gelandang liyane. Senadyan ana sing maju, model perané yaiku Luka Modrić, Xavi lan Andrés Iniesta.

Ing umur 12 taun, Golovin lan bapake, Sergei lunga menyang Moskow kanggo nyoba ing Spartak. Nyesel banget, dheweke gagal nyoba amarga dheweke katon cilik banget, ringkih lan ora ngganggu. Penolakan kasebut ngilangi pangarep-arep dadi pemain bal profesional. Nanging, Golovin isih tekad, percaya yen dheweke bakal sukses. Gagal uji coba nggawe dheweke bali menyang Kaltan nalika perjalanan bal-balane diwiwiti.

Sanajan ngalami kesulitan, katergantungan Golovin tetep padha karo dheweke terus latihan karo klub muda. Nalika dheweke latihan, dheweke nyoba kanggo nyoba liyane, salah sawijining tes sukses. Golovin ditampa ing sekolah bal-balan Metallurg-Zapsib. Sawise main ing kono suwene 2 taun, luwih dhuwur tinimbang kabeh peringkat pemuda. Amarga asile, dheweke kalebu ing tim Siberia kanggo melu turnamen Krymsk kaya ing ngisor iki.

Iki ing ngendi wakil CSKA Moskwa weruh kuwalitasé. Golovin pungkasanipun pikantuk percobaan ingkang sukses kangge klub ngimpi, CSKA Moskwa, ing pundhi piyambakipun kasil ngrampungaken kariripun remaja lan ndherek tim nasional. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Wong tuwa lan sedulur Aleksandr Golovin isih urip ing kutha Kaltan, wilayah Kemerovo. Dheweke ngunjungi kulawarga lan kanca-kancane ing kutha asale 2 utawa 3 kali sajrone setaun lan ngentekake udakara seminggu. Sanajan plancongan, Golovin isih seneng olahraga.

Thanks kanggo uang sepak bola, Golovin kanthi saran saka bapakne wiwit miwiti program sponsor turnamen pemuda ing wilayah kasebut. Delengen kompetisi sugih sing hadiah kanggo pemenang.

Ibu Aleksandr Golovin, Svetlana tresna ing Inggris lan pengin putranipun main kanggé Chelsea. Minangka titik tulis, Chelsea ana ing proses ngamanake layanane.

TUTUP: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar