Factor Aleksandr Golovin Plus Untold Biography Facts

Karya Aleksandr Golovin Plus Untold Biografi Facts by LB

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Sepakbola Genius sing paling misuwur kanthi jeneng celukan; "cah ayu". Kisah Kisah Kanak-kanak Aleksandr Golovin lan Biografi Tanpa Kasar Bukti sing nyedhiyani sampeyan kanthi lengkap babagan acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi bagian saka tim Rusia ing Piala Donya FIFA 2018. Nanging, mung sawetara nganggep Bio Aleksandr Golovin sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Aleksandr Golovin Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Aleksandr Sergeyevich Golovin lair ing 30th May 1996 marang ibuné, Svetlana (akauntan) lan bapaké, Sergei Golovin (tukang miner) ing Kaltan, Rusia.

Golovin tansaya tambah karo adhine, Ivan ing Kaltan, kutha sing padha karo dheweke. Kaltan dikenal minangka monotown saka penambang lan pabrik gedhe sing nyedhiyakake mayoritas proyek ing wilayah oblast Rusia.

Golovin seneng banget karo ramané nalika isih ana ing upacara kasebut. Sakdurunge dheweke minangka bocah cilik, dheweke seneng banget karo dolanan karo truk pertambangan bapakne kaya ing foto ing ngisor iki.Foto Sekretaris Aleksandr Golovin- Kisah Untold

Kontak utama Golovin kanthi olah raga teka liwat skateboard, olahraga sing ora ana watesan ing Rusia. Aleksandr Golovin Childhood Story

Senajan narik kawigaten ing skateboard, Golovin seneng mencet bal nalika dheweke isih cilik. Hubungane pisanan karo bal-balan nalika dheweke ana 6, wektu bapakne ngajak dheweke menyang kanca kancané Aleksandr Plyasunov, sawijining pekerja ing bocah-bocah sekolah Kaltan lan sekolah olahraga wong enom. Nalika Golovin ndhaftar ing sekolah olahraga, Plyasunov dadi pelatih pisanan Golovin. Kisah karir lan carane dheweke tambah kondur bisa ditemokake ing bagian paling akhir saka artikel iki.

Aleksandr Golovin Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Urip hubungan Golovin menarik, yen ora umum. Iku saka wong sing nyenengake sing nyedhiyakake publik marang para penggemar saka singlehood lan perlu kanggo partner. Golovin minangka salah sawijining pemain sepak bola sing wis tau ngumumake pribadine pribadhi minangka pemain Rusia Vk situs web.

Konco Golovin sing sukses, ana pacar sing sugih ing wong Angelina Vaschenko, digambarake ing ngisor iki.

Aleksandr Golovin's Girlfriend- Angelina Vaschenko

Loro-lorone Golovin lan Angelina Vaschenko wis bebarengan wiwit dina awal CSKA Moskow sing tanggal bali menyang 2016. Loro-lorone seneng banget karo saben liyane sing mbuktikake ketulusan Golovin sing perlu kanggo hubungan serius. Loro-lorone penyayang urip kanthi seneng karo monyet kewan.

Aleksandr Golovin's Girlfriend and wife to Be

Kaya dene liyane Russian wag, Angelina tresna kanggo nuduhake dheweke support kanggo wong. Dheweke dadi bahan bakar kanggo netepake ing lapangan. Ing ngisor iki dheweke digabung karo adhine Golovin, Ivan lan pacare, Anika.

Kakang Aleksandr Golovin, Ivan, pacare, Anika lan Angelina

Aleksandr Golovin Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Nickname

Apa Aleksandr Golovin dijuluki BABY FACE

  • Golovin diwenehi julukan "cah ayu"Amarga wujudé cilik lan ngadhepi cahya sing mirip karo Paulo Dybala. Senadyan penampilané, Rusia ora nuduhaké kekirangan ing lapangan. Panjenenganipun kadang disebut minangka "Bayi Ngadhepi Assasin".

Aleksandr Golovin Hobbies

  • Game favoritipun tetep "FIFA"Lan"Dota-2. "
  • Golovin iku gentle, affectionate, curious, adaptable lan nduweni kemampuan kanggo sinau kanthi cepet.
  • Golovin sengit marang piyambak, sing dikurung. Kepengin ora bisa piye piyambak yaiku alasan kenapa dheweke lunga menyang publik babagan mbutuhake pacare.

Aleksandr Golovin Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Carane Dheweke Learned Sepak Bola

Ing taun kapungkur ing akademi, Golovin, pemula, sinau kanggo ngarahake dheweke ing lapangan kanthi gampang nalika dheweke wiwit sinau babagan nggunakake sikil loro kanggo nyepak. Minangka pelatih kapisan ngandika ing Interview Sports.ru;

Aleksandr Golovin marang kula aspiration dadi pro. HE ngimpi main ing timnas Rusia wiwit cilik.

Pernyataan iki nyebabake kabutuhan kanggo dheweke muter bal-balan luwih kompetitif sing tegese pindhah menyang klub pemuda sing luwih gedhe. Ing liyane kanggo nambah, Golovin kedah nonton gaya gelandang liyane. Senadyan ana sing maju, model perané yaiku Luka Modrić, Xavi lan Andrés Iniesta.

Ing umur 12, Golovin lan bapakné, Sergei tindak menyang Moskow kanggo nyoba metu ing Spartak. Painfully, dheweke gagal amarga dheweke katon minangka cilik, lemah lan ora ngrokok. Penolakan kasebut nyebabake dheweke dadi pemain bal profesional. Nanging, Golovin isih ditemtokake, pracaya dheweke bakal tetep. Kesalahan nyoba gawe dheweke bali menyang Kaltan nalika lelungan bal-balane diwiwiti. Senadyan travails, kekarepan Golovin tetep padha karo dheweke terus berlatih karo klub pemuda lawas. Nalika piyambakipun sinau, piyambakipun tindak wonten ing trials sanèsipun, salah satunggalipun ingkang sukses. Golovin ditampa ing sekolah sepak bola Metallurg-Zapsib. Sawise dheweke main ana ing 2 taun, dheweke luwih dhuwur tinimbang kabeh kalangan muda. Amarga asilé, piyambakipun kagabung ing tim Siberia kanggé ndhèrèk ing turnamen Krymsk kados ing ngandhap punika.

Aleksandr Golovin- Kadosipun Rose to Fame

Iki ing ngendi wakil CSKA Moskwa weruh kuwalitasé. Golovin pungkasanipun pikantuk percobaan ingkang sukses kangge klub ngimpi, CSKA Moskwa, ing pundhi piyambakipun kasil ngrampungaken kariripun remaja lan ndherek tim nasional. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Aleksandr Golovin Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Wong tuwa lan kakang Aleksandr Golovin isih urip ing kutha Kaltan ing wilayah Kemerovo. Panjenenganipun tindak dhateng kulawarga lan kanca-kanca wonten ing kutha 2 utawi 3 ing taun salajengipun lan mlebet wonten ing antawisipun setunggal minggu. Nalika isih sibuk, Golovin isih seneng olahraga.

Thanks kanggo uang sepak bola, Golovin kanthi saran saka bapakne wiwit miwiti program sponsor turnamen pemuda ing wilayah kasebut. Delengen kompetisi sugih sing hadiah kanggo pemenang.

Program sponsor turnamen pemuda Aleksandr Golovin

Ibu Aleksandr Golovin, Svetlana tresna ing Inggris lan pengin putranipun main kanggé Chelsea. Minangka titik tulis, Chelsea ana ing proses ngamanake layanane.

TUTUP: Thanks kanggo maca Aleksandr Golovin Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene