Fakta-fakta Biografi Aleksandar Mitrovic

0
2753

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi jeneng "Mitro". Kisah Kisah Kanak-kanak Aleksandar Mitrovic Kita ditambah Biografi Biografi Nuduhake sampeyan kanthi lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan gawat gol. Nanging mung sawetara nganggep Aleksandar Mitrovic's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Aleksandar Mitrovic lair ing dina 16th September 1994 marang ibune, Natasha Mitrović, lan bapakne, Ivica Mitrović ing Smederevo Serbia, Slowakia mantan Yugoslavia.

Ayah Tua Alexandr Mitrović lan Natasha Mitrović

Mitrovic tansaya tambah karo sadulur Milan sing saiki dadi agen ing kutha Smederevo, Serbia wétan. Wiwit saka wiwitan, kulawarga Mitrovic wis dadi peminat Newcastle sing kuwat banget Alan Shearer. Ing papan sing luwih pribadi, Mitrovic nalika awal dheweke metu, yakin sosial lan mbanting. Dheweke tau ngenteni maneh lan diwartakake dheweke bakal dadi pidana utawa kickboxer dening bapakne. Ing tembung kasebut;

Nggambarake urip awal, nalika ditakoni Telegraph ing apa sing bakal dilakoni tanpa bal-balan. Mitrovic tau mangsuli; ...

Aku ora ngerti apa sing arep daklakoni yen aku ora main bal-balan. Mungkin ana ngendi aku bisa nggunakake adrenalin. Mungkin kaya tinju.

Mitrovic duweni akeh energi nalika dheweke isih bocah. Tuwuh akeh, dheweke pancen angel kanggo wong tuwa kanggo ngetrapake prilaku. Iku partisipasi ing bal-balan sing ngarahake dheweke adoh saka pilihan sing ora apik sing digawe minangka bocah.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Mitrovic minangka anak percaya dheweke ora mung dadi pemain bal-balan nanging seneng main lan pensiun ing Newcastle. Sakdurunge bali minangka bocah, dheweke nduweni saperangan kael saka Newcastle. Ing tembung kasebut;

Newcastle wis dadi klub favoritku wiwit aku dadi bocah cilik ing Serbia. Aku wis ngetutake Newcastle kabeh uripku. Aku duwe kaos Newcastle nalika aku cilik. Iku ora biasa, akeh wong milih tim kaya Manchester United utawa Barcelona, ​​nanging kanggo aku, iku tansah dadi Newcastle.

Katresnan Mitro kanggo bal-balan nyumurupi dhewek weruh dheweke ing 2005 enrolling ing daptar tugas tim muda Serbia saka Partizan sing menehi dheweke panggung kanggo kickstart karir lan pertunjukan bakat.

Karir remaja sing sukses ing akhire dadi 2011, ing taun iku dheweke dadi profesional sawise mantra silihan ing Teleoptik. Sasampunipun wangsul malih, piyambakipun dados pemain bal-balan ingkang beda. Mitrovic mimpin tim kanggo menang SuperLiga Serbia ing musim pisanan.

Alexandr Mitrović Meningkat Kepenuhan

Ing umur 18, Mitrović dijenengi ing antarane bakat 10 ndhuwur ing umur 19 ing Eropah kanthi pilihan UEFA wartawan. Iki apik tenan keprigelan pengintun antarane klub Eropah. Sawise negosiasi, Mitro pungkasane gabung karo Belgia Anderlecht ing pundi piyambakipun nglajengaken gol 44 wonten ing pertandhingan 90 lan menangaken pencetak gol paling inggil ing musim kapindho.

Alexandr Mitrović Cerita Belgia

Lagu kasebut narik kawigaten klub ngimpi liga premier, Newcastle sing entuk dheweke ing 2015. Sawise perang karo Rafa Benitez ing 2018, Mitro mutusake yen wektu karo klub kanak-kanak wis liwat. Ing reaksi, piyambakipun nyuwun dipinjam saking klub North East. Fulham ing London sisih lor dadi tujuane. Ing tembung kasebut;

Aku kudu ninggalake Newcastle amarga aku butuh wektu game lan mbutuhake game ing sikilku. Aku kepengin main bal-balan, dadi ing lapangan, kanggo gol.

Panjenenganipun kagabung ing Fulham kanthi permanen sasampunipun nampi promosi ing Liga Premier ing 20118. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan meh saben pemain bal-balan sing sukses ing Serbia (Deleng Nemanja Matić), ana wag utawa pacar sing glamor kaya sing ditemokake ing jeneng Kristina, digambar kanthi katresnan.

Istri Alexandr Mitrović- Kristina

Kanthi partner Kristina, Mitrović nduweni putra, dijenengi Luka lan putri sing jeneng ora dingerteni.

Famili Keluarga Alexandr Mitrović- Istri lan AnakTanpa mangu-mangu, kemampuan Mitrovic, uga gaya urip kulawarga sehat ngasilake gambar lengkap babagan dheweke.

Gambar asil kanggo Aleksandar MitroviÄ ?? lan Kristina

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Panas digawe panas

Mitrovic's fisik ngarsane ing kothak lan aerial wedi mung bisa dicocogake dening eman-edan lan ora bisa diprediksi eman sing padha karo Zinedine Zidane. Mitrovic misuwur minangka mungsuh lawan dhéwé.

Kejadian sing paling nyenengake dumadi ing Mei 2014, nalika bintang Anderlecht nyerang pusat Klub Brugge bali Bjorn Engels lan ditolak. Watch Video Ngisor;

Ora ngagetake manawa mayoritas pamain bal-balan ngerteni yen dipateni dening Mitrovic sing wis entuk jenenge klawan jeneng sing ora becik ing klub sadurunge Anderlecht lan ing Serbia. Mitrovic wis diterangake dening Wartawan Belgia minangka wong kang pribadine wildcard yen dibandhingake bisa nggawe Mario Balotelli Deleng Normal.Mario Balotelli looking Normal

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Kontroversi Perayaan GolAlexandr Mitrović prasaja kontrovèrsi

Perayaan Mitrovic (digambarake ing ndhuwur) ora perlu dijelasake apa sing dianggep wong. Sanajan Mitrovic piyambak nolak iku referensi se ** al.

Nanging, basa Serbia nyariosaken bilih piyambakipun njebol ilatipun lan nglebetaken driji kalihipun wonten ing sisihipun amargi piyambakipun mimicking "Ngutuk ilat kritikusipun".

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- The Next Zlatan

Apa Sampeyan Ngerti? ... Mitrovic wis diarani The "Sabanjure Zlatan Ibrahimovic"Amarga dheweke teka saka garis getihé.

Kepribadian Zlatan Alexandr Mitrović

Ana rong alasan ana apa Mitrovic dijuluki "sabanjuré Zlatan Ibrahimovic"Wiwit umur dini. Kaping pisanan, Ibrahimovic nanging lair ing Swedia nanging kulawargane pindhah saka negara bekas Yugoslavia nganti Eropa lor akeh taun kepungkur. Mitrovic uga asal saka tlatah mantan bangsa sing dikenal kanthi sifat sing padha.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kita Aleksandar Mitrovic Childhood Story plus bukti biografi untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, please nulis komentar sampeyan utawa hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene