Fakta-fakta Biografi Aleksandar Mitrovic

Fakta-fakta Biografi Aleksandar Mitrovic

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Mitro". Kisah Kanak-kanak Aleksandar Mitrovic Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, latar kulawarga, urip sesambetan, lan akeh kasunyatan OFF-Pitch liyane (sing ora dingerteni) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan skor target targete. Nanging mung sawetara sing nganggep Bio Aleksandar Mitrovic's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Awal lan Keluarga

Aleksandar Mitrovic lair tanggal 16 September 1994 saka ibune, Natasha Mitrović, lan bapakne, Ivica Mitrović ing Smederevo Serbia, Slowakia sadurunge Yugoslavia.

Mitrovic tansaya tambah karo sadulur Milan sing saiki dadi agen ing kutha Smederevo, Serbia wétan. Wiwit saka wiwitan, kulawarga Mitrovic wis dadi peminat Newcastle sing kuwat banget Alan Shearer. Ing papan sing luwih pribadi, Mitrovic nalika awal dheweke metu, yakin sosial lan mbanting. Dheweke tau ngenteni maneh lan diwartakake dheweke bakal dadi pidana utawa kickboxer dening bapakne. Ing tembung kasebut;

Nggambarake urip awal, nalika ditakoni Telegraph apa sing bakal ditindakake tanpa bal-balan. Mitrovic nate mangsuli;…

Aku ora ngerti apa sing arep daklakoni yen aku ora main bal-balan. Mungkin ana ngendi aku bisa nggunakake adrenalin. Mungkin kaya tinju.

Mitrovic duweni akeh energi nalika dheweke isih bocah. Tuwuh akeh, dheweke pancen angel kanggo wong tuwa kanggo ngetrapake prilaku. Iku partisipasi ing bal-balan sing ngarahake dheweke adoh saka pilihan sing ora apik sing digawe minangka bocah.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Mitrovic minangka anak percaya dheweke ora mung dadi pemain bal-balan nanging seneng main lan pensiun ing Newcastle. Sakdurunge bali minangka bocah, dheweke nduweni saperangan kael saka Newcastle. Ing tembung kasebut;

 Newcastle wis dadi klub favoritku wiwit aku dadi bocah cilik ing Serbia. Aku wis ngetutake Newcastle kabeh uripku. Aku duwe kaos Newcastle nalika aku cilik. Iku ora biasa, akeh wong milih tim kaya Manchester United utawa Barcelona, ​​nanging kanggo aku, iku tansah dadi Newcastle.

Katresnan Mitro kanggo bal-balan ndeleng dheweke ndeleng dheweke ing taun 2005 ndhaptar dhaptar tim pemuda Serbia lokal Partizan sing menehi panggung kanggo miwiti karir lan nampilake bakat.

Karir pemuda sing sukses rampung ing 2011, taun dadi profesional sawise mantra utang ing Teleoptik. Sawise bali, dheweke dadi pemain bal-balan liyane. Mitrovic nuntun time kanggo menang SuperLiga Serbia ing musim pertamane.

Ing umur 18 taun, Mitrović diarani 10 talenta paling dhuwur ing sangisore 19 taun ing Eropa kanthi pilihan wartawan UEFA. Prestasi apik tenan iki narik kawigaten para pramuka ing klub-klub Eropa. Sawise negosiasi, Mitro pungkasane gabung karo Belgian Anderlecht lan terus mencetak 44 gol ing 90 game lan menang pencetak gol terbanyak liga ing musim kaping loro.

Lagu kasebut narik kawigaten klub ngimpi liga premier, Newcastle sing entuk dheweke ing 2015. Sawise perang karo Rafa Benitez ing 2018, Mitro mutusake wektu karo klub bocah wis entek. Minangka reaksi, dheweke njaluk dipinjam metu saka klub Timur Laut. Fulham ing London Kulon dadi tujuane. Ing tembunge;

Aku kudu ninggalake Newcastle amarga aku butuh wektu game lan mbutuhake game ing sikilku. Aku kepengin main bal-balan, dadi ing lapangan, kanggo gol.

Panjenenganipun kagabung ing Fulham kanthi permanen sasampunipun nampi promosi ing Liga Premier ing 20118. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Lan ana meh kabeh pemain bal-balan Serbia sing sukses (Deleng Nemanja Matić), ana wager utawa pacar sing sugeh kaya sing dideleng ing jeneng Kristina, digambar kanthi rasa tresna.

Kanthi partner Kristina, Mitrović nduweni putra, dijenengi Luka lan putri sing jeneng ora dingerteni.

Tanpa mangu-mangu, kemampuan Mitrovic sing apik, uga gaya urip kulawarga sing sehat nggawe gambaran lengkap babagan dheweke.

 

 

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Panas digawe panas

Kehadiran fisik Mitrovic ing kothak lan keahlian udara mung bisa dicocogake karo sikap murub lan ora bisa ditebak sing padha karo Zinedine Zidane. Mitrovic misuwur minangka mungsuh lawan dhéwé.

Kejadian kondhang kasebut kedadeyan ing Mei 2014, nalika bintang Anderlecht nyerang pusat Club Brugge bali Bjorn Engels lan dikirim langsung. Tonton Video ing ngisor iki;

Ora ngagetake manawa mayoritas pamain bal-balan ngerteni yen dipateni dening Mitrovic sing wis entuk jenenge klawan jeneng sing ora becik ing klub sadurunge Anderlecht lan ing Serbia. Mitrovic wis diterangake dening Wartawan Belgia minangka wong kang pribadine wildcard yen dibandhingake bisa nggawe Mario Balotelli Deleng Normal.

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- Kontroversi Perayaan Gol

Perayaan Mitrovic (gambar ing ndhuwur) ora mbutuhake panjelasan babagan apa sing diklaim masarakat. Sanajan Mitrovic dhewe nolak minangka referensi sing kurang apik.

Nanging, basa Serbia nyariosaken bilih piyambakipun njebol ilatipun lan nglebetaken driji kalihipun wonten ing sisihipun amargi piyambakipun mimicking "Nglereni ilate para kritikus".

Aleksandar Mitrovic Story of Childhood Plus Untold Biography Facts- The Next Zlatan

Apa Sampeyan Ngerti?… Mitrovic diarani "Sabanjure Zlatan Ibrahimovic"Nalika teka saka garis keturunan.

Ana rong sebab kenapa Mitrovic diarani "sabanjuré Zlatan Ibrahimovic”Wiwit cilik. Kaping kabeh, Ibrahimovic nanging lair ing Swedia nanging kulawargane pindhah saka negara bekas Yugoslavia nganti Eropa lor akeh taun kepungkur. Mitrovic uga asal saka tlatah mantan bangsa sing dikenal kanthi sifat sing padha.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Aleksandar Mitrovic lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar