Fakta-fakta Biografi Alan Shearer

0
5133
Alan Shearer Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Legenda Liga Premier sing misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Smokey". Kisah Kanak-kanak Alan Shearer plus Biografi Biografi sing ora ditepungi nyedhiyakake sampeyan kanthi akun lengkap saka wektu tinamtu nganti tanggal. Analisis nglibatake crita urip sadurunge kondhang, urip ing kulawarga lan akeh fakta ON lan Pitch babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara mikirake Biografi Alan Shearer sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Alan Shearer lair ing dina 13th Agustus 1970 ing Gosforth, Newcastle upon Tyne, Britania Raya. Dheweke lair saka ibune, Anne Shearer lan bapake, Alan Shearer Snr (pekerja sheet-metal). Loro-lorone padha tandhang kelas.

Shearer didhukung kanggo muter bal-balan dening bapake nalika sekolah ing sekolah. Dheweke sinau ing Gosforth Central Middle School lan Sekolah Tinggi Gosforth. Tuwuh kanthi cepet ing lurung-lurung ing kutha asalé, Shearer wiwit main ing lini tengah amerga dheweke ora bisa nandhang kompetisi lan kanthi mangkono, entuk luwih akeh ing game.

Dheweke tansaya munggah pangkat ing bal-balan sekolah lan dadi kapten tim sekolah. Penemuan dheweke teka nalika dheweke mbantu tim Sekolah Newcastle City menang turnamen pitu siji ing St James 'Park. Iki ndadekake dheweke bisa njupuk bola-bali kanthi luwih akeh, saéngga mlebu kanggo Wallsend Boys Club minangka bocah enom.

Nalika main kanggo klub Wallsend, dheweke kepincut dening Jack Hixon sing pramuka kanggo Southampton. Jack Hixon felt adamant ing Shearer. Dheweke dipeksa kanggo menehi saran marang Southampton sawisé ketemu karo Shearer kanthi sukses nguji kanggo klub Divisi Utama West Bromwich Albion, Manchester City lan Newcastle United. Liyane, minangka video sing nuduhake ing ngisor iki, saiki dadi sajarah.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Shearer nikah karo Lainya, dheweke ketemu nalika dadi pemain Southampton.

Pasangan iki tinggal bebarengan karo wong tuwané nalika taun kapindho Shearer ing klub pantai kidul, lan nikah ing 8 Juni 1991 ing Gereja St. James ing kutha.

Benten kaliyan gambaran sawetara WAGs (garwane lan pacar) pemain liyane lewat media, Lainya digambarake dening Shearer minangka wong sing tenang lan ora disengaja, ora seneng ing kawruh sing kondhang kadhangkala kondhang.

Alan Shearer lan anak-anake
Alan Shearer lan Anak

Pasangan iki duwe telung anak; Hollie Shearer, Chloe Shearer lan Will Shearer. Ing ngisor iki gambar Alan lan telu anak-anake. Ing ngisor iki ana foto saka rumah tangga Alan Shearer.

Alan Shearer's Household
Alan Shearer's Household

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Alan Shearer nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Kreatif, hasrat, murah hati, anget, seneng, humor

Kelemahane: Sombong, deg degan, kuwat, lemes, ora fleksibel.

Leo seneng: Teater, njupuk preian, dikagumi, barang sing larang, warna sing cerah, seneng karo kanca.

Leo ora seneng: Dadi ora digatekake, ngadhepi kasunyatan angel, ora dianggep kaya raja utawa ratu

Ndhuwur kabeh, Alan Shearer minangka pimpinan alam sing lair. Dheweke seneng banget, kreatif, percaya diri, dominan lan angel banget. Dheweke bisa entuk apa wae sing dikarepake ing sembarang bidang urip sing diprentahake. Conto iki minangka rekaman Goal Liga Perdana.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kang Deleng Kaya

Alan Shearer nduweni sesambungan fisik kanthi cedhak karo selebriti film, Bruce Willis. Walter Bruce Willis minangka aktor, produser, lan penyanyi saka Amérika Sarékat. Kariré diwiwiti ing panggung Off-Broadway lan banjur ing televisi ing 1980, utamané minangka David Addison ing Moonlighting.

Alan Shearer Deleng
Alan Shearer Deleng

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Katon

Kacamata hitam Alan Shearer minangka aksesori utama kanggo dheweke. Nganggo lan ngumbara ing pinggir pantai kuwi minangka wangun rekreasi kanggo Legenda Liga.

Alan Shearer - Wong tanpa shirt lan tedha
Alan Shearer - Wong tanpa shirt lan tedha

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Issue karo Mike Ashley

Mantan ketua Newcastle Freddy Shepherd ngumumake yen sawise Shearer rampung musim 2005-06 minangka asisten manager Newcastle, dheweke bakal dadi klub "Olah Raga Ambassador" kanggo mangsa 2006-07.

Nanging, ing September 2008, dilaporake yen Shearer dicopot saka posisi kaurmatan kasebut dening pemilik klub Mike Ashley, senajan protes saka pemain kayata Steven Taylor lan Damien Duff.

Isu Alan Shearer karo Mike Ashley- Untold Story
Isu Alan Shearer karo Mike Ashley- Untold Story

Mike Ashley ditemokake minangka akibat saka kritik Shearer babagan klub kasebut nalika mbukak Kevin Keegan. Laporan kasebut ditolak déning klub.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Posting Pensiun Proyek

Pensiun sasampunipun, Shearer sampun misuwur minangka karyanipun ing BBC Pertandingan Dina. Striker mantan minangka salah sawijine pasuryan sing paling penting ing pertunjukan srengenge sabanjure lan uga katon minangka analis kanggo Piala FA, Kejuaraan Eropa, lan Piala Dunia.

Shearer wis tau dikritik amarga kurang wawasan ing taun-taun awal minangka pawongan nanging wis entuk sambutan hangat sing pungkasan, dheweke nolak kanggo mbuang ambisine kanggo ngurus manajemen. "Nalika aku pisanan pindhah menyang [punditry] ing 2006, aku tansah felt sing aku bakal bali menyang manajemen supaya aku ora kuwat kanggo criticize minangka akeh aku mesthine kudu wis," Dheweke ngomong Mati Ball.

Shearer terus ..."Nanging nalika aku nggawe keputusan sadar papat utawa limang taun kepungkur, aku mbokmenawa ora bakal bali menyang game. Aku banjur nyelehake lan aku kepengin mlayu menyang punditry. Aku ngomong karo wong sing beda-beda, aku lungguh lan sinau, njupuk wektu kanggo ngomong karo wong lan, alon-alon nanging mesthi, aku dadi master. "

Iku penting kanggo mangerteni yen Alan Shearer mung foray menyang pembinaan ora tahan suwe. Shearer ngawali Newcastle ing mburi mburi musim 2008-09 nanging ora bisa nylametake saka degradasi menyang Kejuaraan, mung entuk lima poin saka 24.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Net Worth

Miturut Sunday Times Dhaptar Rich, Nilai net Shearer iku £ 36m ing 2013.

Ing ndhuwur penghasilan saka dina-dina dolanan, kontrak sadurunge Shearer karo BBC minangka pandhukung Pertandingan Dina dilaporake dheweke mbayar £ 500,000 setahun. Dheweke mlebu kontrak anyar ing 2016 lan uga muncul ing jaringan liya ing luar negeri, kayata Bein Olahraga.

Uga, aransemen endorsen karo Umbro sing mlaku ngluwihi pungkasan karir main dheweke weruh poket Shearer £ 1.33m saben taun nganti kadaluwarsa ing 2013.

Alan Shearer Childhood Story Plus Untold Biography Facts -The Honor Statue

Arca penghormatan Alan Shearer
Arca penghormatan Alan Shearer

Newcastle ngumumaké patung kanggo Shearer ing sanjaban St James 'Park ing September saka 2016. Iku kanggo ngurmati rekaman skor legendaris Legendary lan sikap mati-hard minangka katon ing ngisor iki.

Alan Shearer Die-Hard Attitude- Explained
Alan Shearer's Die-Hard Attitude

Monumen kuningan biaya £ 250,000 dan dibayarkan oleh keluarga Freddy Shepherd, ketua klub, sementara Shearer bermain di sana.

TUTUP: Thanks kanggo maca Alan Shearer Childhood Story plus fakta biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene