Ainsley Maitland-Niles Storytime Anak Untold Biography Facts

0
2703
Ainsley Maitland-Niles Storytime Anak Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing dikenal kanthi jeneng "Ainsley". Kisah Kanak-kanak Ainsley Maitland-Niles lan Sejatine Biografi Bukti-bukti kasebut nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain kanggo masa depan. Nanging, mung sawetara nyimak biografi Ainsley Maitland-Niles sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Ainsley Cory Maitland-Niles lair ing dina 29th Agustus 1997 marang ibune, Jule Niles lan bapake Maitland-Niles ing kutha Goodmayes, Ilford, Inggris. Ainsley miyos wonten ing kulawarga Inggris ingkang ireng ingkang asalipun saking Afrika utawi Carribean.

Sethitik dikenal babagan ramane Ainsley Maitland-Niles. Sampeyan ora cetha manawa dheweke telat utawa dheweke lunga saka kulawarga nalika isih enom. Apa sing jelas yen laporan media nuduhake yen Jule Niles ngangkat putra-putrane digambarake ing ngisor iki minangka ibu tunggal.

Foto Keluarga Ainsley Maitland-Niles

"Piye bapak sing bakal mbantu metu kaya bocah-bocah. Ana uga wektu dheweke ora nulungi kanthi cara sing bener- kaya nyedhiyakake panganan. Temtu sampeyan ora bisa mangan sepatu bot sepatu ", ngandika Jule Niles ing sawijining wawancara karo ViralRealLife.

Ainsley Maitland-Niles tansaya tambah karo kakangne ​​jenenge Cordi Fletcher. Sedulur-sedulur sing padha temenan padha cedhak karo siji lan liyane, saiki manggon ing apartemen minangka ing wektu nulis.

Ainsley Maitland-Niles lan sadulur- Cordi

Awal, dolanan bal-balan dadi bal-balan emas kanggo Ainsley, olahraga sing nemokake landhep saka realitas masalah sing diunggahake dening ibu tunggal. Nalika Ainsley enom njupuk bal-balan, kakangne, Cordi milih dadi pekerja amal. Jule Niles nyumurupi putrane bungsune bisa nggawe akeh bal dheweke lan mutusake dheweke bakal nggawa dheweke menyang ujian karo akademi Arsenal.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal

Ainsley Maitland-Niles semangat kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ngliwati uji coba Arsenal lan salajengipun ndhaftar menyang akademi. Ing ngisor iki foto saka Ainsley sing seneng banget, dheweke entuk kontrak sepisanan karo Arsenal nalika umur enem taun.

Ainsley Maitland-Niles Karir Story

Urip menyang akademi Arsenal ora seneng, siji ing ngendi Ainsley Maitland-Niles kudu nggawe akeh kurban amarga dheweke ngedumake kabeh wektu menyang klub. Duwe keteguhan kanthi cepet kanggo nggawe impen karir dadi realita weruh Ainsley maju liwat peringkat umur akademi. Miturut ibune Jule, pelatih pemuda Arsenal menehi kesaksian yen putrane iku paling apik ing antarane klompok umur lan salah sawijining sing paling apik.

Foto Ainsley Maitland-Niles

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Minangka Ainsley Maitland-Niles nyedhaki taun candhakipun, dadi cetha marang kulawargane yen dheweke bakal dadi profesional. Nanging, kulawarga Maitland-Niles nduweni tantangan karo panguwasa bal-balan.

Senadyan ing wulan Maret 2015, ibune Ainsley Maitland-Niles 'Jule wis didakwo karo negosiator kepala Arsenal, Dick Law sajrone rapat kanggo ngrembug masa depan putune karo klub.

Ainsley Maitland-Niles Mother Story

Dheweke dituduh ngubah kekerasan, tumindak sing ditangkep dheweke lan banjur dirilis. Sawise dheweke dibebasake, Jule ora nglilani ing kono nalika dheweke miwiti protes liyane.

Ainsley Maitland-Niles Ibu ngombe karo Arsenal

Kabeh kurban dheweke katon mbayar nalika Desember 2014 nalika putrane pungkasane nandhatangani kontrak profesional karo Arsenal.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Ing 9 Desember 2014, Maitland-Niles damel debut profesional ing umur 17 taun lan 102 dina pertandhingan Liga Champions UEFA nglawan Galatasaray. Nalika nglakokake, dheweke dadi pemain paling enom nomer loro sing tau nggambar Arsenal ing Liga Champions Jack Wilshere.

Maitland-Niles sawise gelar juara liga lan debut liga premier mbayar upeti marang Gusti Allah lan ibuné. Ing sawijining wawancara ing situs web Arsenal. Dheweke tau ngandika: "Aku pengin ngucapake matur nuwun marang kulawarga lan Gusti Allah, biasane kanggo sijine kula kene." Takon apa sing bakal dilakoni karo klambi pertandhingan, ngandika: "Aku bakal ngemudheni lan menehi marang ibuku."

Ainsley Maitland-Niles entuk kawigaten nalika dheweke diwakili Inggris lan bareng karo kanca-kancané, Kyle Walker-Peters, Jadon Sancho lan Dominic Solanke menangaké Piala Dunia pemuda U20.

Ainsley Maitland-Niles U20 World Cup Story

Pelatih pungkasan Gunners Unai Emery uga nuduhake keyakinan lan kapercayan marang pemain Inggris enom kanthi nyakup dheweke ing wiwitan ing skuad kapisan. Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sapa sing dadi pacar Ainsley Maitland-Niles?

Ainsley Maitland-Niles Girlfriend

Riwayat Maitland-Niles sing bisa didhelikake yaiku salah sijine sing bisa nulungi mripate mata umum amarga dheweke seneng banget lan bisa drama.

Sejatine, Maitland-Niles minangka nalika nulis isih nemtokake dheweke ora bakal nggawe informasi umum babagan urip sesambetan. Kasunyatan iki nyebabake para panulis ngalami kanyatan babagan urip katresnan lan sejarah kencan.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Kulawargane Ainsley Maitland-Niles dikenal amarga perseteruan antara manajemen Maitland-Niles, Arsenal, Ipswich lan kaputusan pribadi kanggo misahake dheweke.

Katrangan babagan Jule Niles

Anake Julia Niles, ibu Ainsley, dianggep minangka wong sing njupuk langkah salah nalika dheweke bisa dadi pelindung saka putrane. Amargi pangaribuanipun babagan karieripun, piyambakipun dados agen agengipun.

The Mother-Son Feud:

Ngerti pora?… Jule ora bisa ngasilake karir dadi anak sing paling gedhe antara dheweke lan putrane. Sawise masalah liyane sing disebut ing pungkasan, dhuwur masalah dheweke teka nalika dheweke dituduh ninggalake voicemail kang dikirim menyang manajer Ipswich Mick McCarthy sawise dheweke ora gelem nate anak remaja dheweke teka ing peluncuran kit Inggris.

Ainsley Maitland-Niles Basa padung karo Mick McCarthy

Kejadian iki kedadeyan nalika putrane dipinjamkan karo Ipswich Town sadurungé dheweke nggawe debut Arsenal.

Sawise Maitland-Niles bali saka silihan kanggo nyetir karir ing Arsenal, dheweke mbayar dhuwit supaya dheweke, ibune Jule lan kakangne ​​Cordi bisa manggon ing omah 3 kamar turu ing tengah pusat latihan Arsenal ing Hertfordshire.

Where Ainsley Maitland-Niles Lived away from his mother

Miturut Jule, dheweke hubungan karo Maitland-Niles ambruk nalika dheweke bali menyang Australia, sing dibayar dening dheweke. Nalika adol, manajemen omah sing disewakake dheweke menehi kabar metu amarga masalah ibune karo panguwasa bal-balan.

Sawise bali saka Australia, Jules weruh owah-owahan lan sawetara dina mengko anak-anake padha pindah saka apartemen karo barang-barang sing dipangan. Jule luwih ngendika yen putrane menehi dheweke omah, menehi wang dheweke kanggo nyewa dheweke warata lan marang dheweke, "Mum, aku mung pengin uripku."

Nalika Maitland-Niles nyewa lan nyewa apartemen mewah 700,000 karo kakang Cordi, ibuné terus lan turu turu ing wadah panyimpenan logam kothak 10ft lan nyalahké putrané sing ora gelem nulung supaya dheweke bisa flat, nambah: "Wangsulane wis sirna." Ing ngisor iki foto Jule sing manggen ing kothak panyimpenan logam.

Cerita Jule Niles

Ngomong babagan masalah, dheweke tau ngomong ... "Iku wadhah logam tanpa jendhela utawa karpet. Ora ana fasilitas toilet utawa cuci. Anakku main kanggo Arsenal lan aku ora duwe omah lan ing unit panyimpenan. Iku ora ngarep. Aku ngerti omahmu kaya, bisa nglangi, nyikat untu lan njagong ing kamar. Anakku Ainsley bisa tuku kula sing flat karo rong minggu gaji. "

Katrangan babagan Ibu Ainsley Maitland-Niles

Jules nyatakake supaya bisa narik kawigaten babagan pers kasebut.

Bertentangan karo pernyataan-pernyataan allegasi sing digawe dening Jule Niles, sumber Ainsley nyatakake yen dheweke ora duwe kawruh bab prakara ibune lan dheweke tansah menehi dhuwit lan bakal terus nglakoni.

Ainsley Maitland-Niles Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Ainsley Maitland-Niles bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan panjenengane. Wiwit mateni, dheweke yaiku wong sing tresna marang pepadhan cilik ing lapangan utawa ing lapangan. Minangka diamati saka "muter tantangan roda"Karo Rob Holding, Maitland-Niles duweni kepribadian sing banget tenang lan pangerten jero babagan logika.

Maitland-Niles nduweni pendekatan metodis kanggo urip kang njamin ora ana apa-apa sing ditinggalake kanggo kasempatan. Sanajan ana bagéan saka wong sing nduweni wates bisa nahan tekanan. Iki minangka diamati ana ing antarane dheweke lan ibune.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Ainsley Maitland-Niles lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene