Fakta Cerita Adrien Rabiot Plus Untold Biografi

Fakta Cerita Adrien Rabiot Plus Untold Biografi

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing mung dikenal kanthi jeneng 'Adrien'. Kisah Kanak-kanak Adrien Rabiot Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, latar kulawarga, urip sesambetan, lan akeh kasunyatan OFF-Pitch liyane (sing ora dingerteni) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kecerdasan taktik lan ketenangane ing bidang game. Nanging, mung sawetara sing nganggep Adrien Rabiot's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Edinson Cavani

Kisah Kanak-kanak Adrien Rabiot - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Adrien Rabiot lair ing dina 3rd April 1995 ing Saint-Maurice, Prancis. Dheweke lair saka bapake Michel Rabiot lan ibune Veronique Rabiot.

Bapakne Adrien, Michel Rabiot minangka penggemar bal-balan sing seneng banget lan semangat kanggo olahraga kasebut nular. Akibate, garwane lan putrane melu aktif ing olahraga kasebut.

Mung 5 taun sawise Adrien lair, semangat Michel Rabiot kanggo bal-balan ditindakake ing kulawarga lan didominasi sabanjure.

MACA CERITA PENUH:
Claudio Marchiso Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Bal-balan dadi masalah kulawarga uga semen sing ngiket cita-cita lan gegayuhan kulawarga.

Biografi Adrien Rabiot - Klub Pemuda Setengah Rolas:

Ing umur 6 taun, Adrien dianggep cukup diwasa kanggo main bal-balan sing kompetitif lan didaftarkan ing akademi remaja Creteil ing ngendi dheweke nemoni enem taun sabanjure.

Banjur para pamuda bal-balan uga weruh yen dheweke duwe tugas ing Manchester City, Alfortville, Pau, Pole Espoirs de Castelmaurou lan Paris Saint Germain.

MACA CERITA PENUH:
Matthijs de Ligt Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Biografi Adrien Rabiot - Crita Kanggo Nggawe:

Adrien Rabiot pindhah menyang Klub Pemuda Paris Saint Germain Ing taun 2012 lan dadi tim pertama klub ing taun kasebut.

Nalika ana ing Tim Pertama Paris Saint Germain, Adrien nggunakake keterampilan lan interception bola sing galak sing nggawe dheweke nganggep dheweke dadi prodigy bal-balan Prancis sing bisa dadi tim bal-balan Nasional Prancis mbesuk.

MACA CERITA PENUH:
Leandro Paredes Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Senadyan kariré ing PSG kecathet nalika main wektu, (sing nyatakake dheweke pindhah menyang Toulouse), Adrien menang turnamen utama karo klub kalebu Ligue 1 (2013-2016) Coupe de France (2014-2017) Coupe de la Ligue 2013-2017) lan trophèze des Champions (2015-2017). Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Adrien Rabiot Family Life - Peran Ibu minangka Agen:

Ibune Adrien, Veronique Rabiot wis dadi agen kanggo putrane wiwit dheweke isih ana ing klub pemuda lan tumindak minangka pasukan pandhuan latar mburi sing ngupayakake ngamanake kapinterane ing endi wae.

Ibu sing kepengin njamin manawa karir bal-balan putrane ora ana ing endi wae, nanging instrumental kanggo narik Adrien saka klub bal-balan pemuda kutha Manchester uga ngancam bakal bisa metu saka PSG yen ora diwenehi wektu main maneh.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Thilo Kehrer

Fakta Biografi Adrien Rabiot - Penyakit Rama:

Bapake Adrien, Michel Rabiot, sayangé, nandhang sindrom terkunci, sawijining penyakit sing nuli njupuk sadurunge putrane dadi bintang.

Michel Rabiot sing dadi penggemar PSG wis suwe mung bisa ngucapake rasa seneng karo prestasi lan prestasi putrane ing bidang main kanthi mindhah amarga kabeh otot liyane ora bisa digunakake.

MACA CERITA PENUH:
Mario Mandzukic Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

Ngomong apa sing dirasakake babagan penyakit bapake, Adrien nyritakake:

"Yen sampeyan ora ngalami penyakit iki, sampeyan ora bakal ngerti kaya apa. Rasane mumetake banget. Wiwit stroke, nalika aku metu ing lapangan, aku uga berjuang kanggo dheweke. Dheweke sing ngenalake aku babagan bal-balan lan dheweke ngerti banget. Dheweke isih duwe kabeh fungsi kognitif, nanging padha karo batin. Nalika dakkandhakake manawa aku bakal dadi pro, aku bisa ngerti kanthi praupan manawa dheweke bangga. ”

Seneng kanggo Anjing:

Adrien seneng karo asu lan ora isin kanggo ngilangi sing saka prakara sing dirasa dheweke kudu dadi pribadi. Ya, dheweke seneng asu lan akeh warna.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou ditambah Fakta Biografi Untold

Karir Adrien Rabiot Internasional:

Karir internasional Adrien dadi campuran ketidakstabilan wiwit dheweke tampil kaping pisanan ing tanggal 13 Agustus 2013 kanggo tim Prancis sing umur 21 taun, diwiwiti kanthi imbang 0-0 karo Jerman ing Freiburg.

Penampilan internasional sabanjure nggawe dheweke terdaftar minangka siyaga kanggo skuad UEFA Euro 2016 sing lengkap.

Pungkasane, dheweke debut kanggo Tim Nasional Prancis tanggal 15 November 2016 nglawan Ivory Coast, nanging sayangé diganti karo Thomas Lemar sawise 78 menit babak imbang 0-0 sing apik, amarga cedera hamstring.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold

Maju menyang Mei 2018, dheweke dilebokake ing daftar cadangan dening manajer didier Deschamps kanggo skuad Piala Dunia FIFA 2018.

Tawaran sing dikecualekake saka awake dhewe kanthi ngirim email menyang pelatih kanthi nyathet manawa dheweke ora bakal "bisa ngetutake program latihan".

Akeh sing nganggep nolak panggilan kasebut dadi nolak dilebokake ing dhaptar siyaga, dhaptar sing padha karo sadurunge kanggo skuad UEFA Euro 2016.

MACA CERITA PENUH:
Claudio Marchiso Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Nanggepi nesu nyebabake keputusan kontroversial dheweke, Adrien ujar manawa:

"Aku ora bakal ngidini wong-wong bisa ngomong babagan aku nalika ana hubungane karo timnas Prancis, yen aku mutusake nyingkirake aku saka dhaptar cadangan, amarga aku nganggep pilihan pelatih, babagan aku, kanggo ora cocog karo logika olahraga. Aku dadi pesaing sing kuat, nanging aku uga wong lanang lan aku pengin dianggep karo judhul kaya ngono. "

Aktivitas Media Sosial:

Kanggo wong sing urip pribadi, kegiyatan media Sosial Adrien bisa dianggep minangka antitesis saka budayane sing dijogo.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Lucas Digne ditambah Fakta Biografi Untold

Genius bal-balan ing wektu iki nduweni jumlah sing luwih dhuwur saka pengikut 70k ing Twitter lan liwat 1 yuta pengikut ing Instagram. Tjubo babagan sosial apa pemain bal-balan sing bisa dipisahake, pikirane Adrien lan media sosial.

TUTUP: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Adrien Rabiot lan kasunyatan biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar