Adriano Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
5843
Adriano Childhood Story Plus Biography Facts

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; 'Kaisar'. Kita Adriano Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan dolanane nanging mung sawetara penggemar sing nganggep crita biografi Adriano sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta-fakta Biografi Adriano:Awal urip

Adriano Childhood Photo - After BirthAdriano Leite Ribeiro lair ing dina 17th Feburary, 1982 ing Rio de Janeiro, Brasil dening Rosilda Ribeiro (ibu) lan Almir Leite Ribeiro (bapak).

Adraino urip ing masa kanak-kanak minangka bocah werna Brasil saka kulawargane miskin banget. Saka dina-dina remaja dheweke kepincut karo bal-balan lan dipigunakaké kanggo main ing kancané karo kanca-kancane. Tansah tanpa alas kaki, iku ana ing kemah kotamadya "Ordem e Progresso" - tim komunitas, ing ngendi dheweke wiwit main ing bal-balan.

Sajrone wektu kanak-kanak, dolanan bal minangka hobi wektu kanggo "Boy popcorn" julukan sing Adriano menang saka kanca-kancane amarga bisa diarani ing pinggir lapangan dening neneke (tansah nalika pertandingan) kanggo ngobati pan sing kebak popcorn.

Sepakbola mung bakat minangka bocah. Dheweke ngimpi dadi masa mudha lan duwe mobil gedhe. Ngimpi iki mimpin kanggo nggoleki bola-bali luwih akeh. Kulawargane mbantu dheweke akeh banget. Adriano nduweni dhukungan saka kabeh wong ing omah sing ngasorake awake dhewe supaya dheweke bisa dadi pemain bal-balan.

Fakta-fakta Biografi Adriano:Karir Mulai

Adriano miwiti karire ing 1999 ing skuad pemuda Flamengo.

Amarga ukuran fisik (gedhe lan kuwat), dheweke wiwit main minangka pemain bek kiri nalika ngowahi maju, posisi sejatine. Adriano entuk tawaran kanggo skuad senior setahun sawise kuwi thanks kanggo kekuwatane lan kuwat ditembak nganggo kaki.

Mangkono, dheweke metu saka pemain liya lan mungsuh kanthi dhuwur lan rasa mlaku sawise bal.

Senadyan nandhatangani kontrak rong taun karo Flamengo ing Juni 2000, dheweke bisa pindhah menyang Inter Milan kanggo musim 2001-02. Inter adol separo Vampeta kanggo PSG (pungkasane Flamengo saka PSG kanggo biaya sing ora ditepungi) kanggo € 9.757 yuta minangka ganti kanggo Adriano sing wis dihasilake € 13.189 yuta.

Dheweke isih enom, ora duwe pengalaman lan ora ngerti kabiasaan lan uga basa Italia, Adriano didhukung ing wayah esuk dening ora liya Ronaldo de Lima, "Kedadeyan". Bantuan kasebut minangka instrumentalitas Adriano ing Eropa.

Miturut Adriano, "Ronaldo de Lima menehi kula pitutur babagan carane nindakake ing lapangan kanggo menang wong akeh. Dheweke seneng banget amarga dheweke seneng banget. Dheweke digawe kula kanggo nolak mbuwang bengi karo Ladies ing Hotel Italia. "

Fakta-fakta Biografi Adriano:Rising to Fame

Pemain muda Brasil nggawe kamulyan ing pertandhingan pisanan karo klambi Inter. Banjur, dheweke nduweni nomer 14 ing mburine. Kabudayané teka nalika nyerang sing dituju 200 km / h. Wiwit wektu iku, para penggemar weruh mitos Ronaldo. Padha cepet dheweke menehi label minangka Phenomenon anyar. Padha weruh wong sing duwe ciri sing padha Ronaldo Luis Nazario de Lima. Adriano saka dina kuwi terus nuduhake kelas, kacepetan, kekuatan fisik, dribbling, lan mesthi, daya ditembak.

Ing "Popcorn" saka bocah dadi luwih dikenal minangka 'tank' lan 'Kaisar'. Dheweke kepengin ngalahake kabeh Italia kanthi gaya dolanan lan tembakan roket.

Fame rampung ing bangkit kejatuhan sing ana ing potongan dawa iki.

Fakta-fakta Biografi Adriano:Urip Keluarga

Adriano teka saka latar kulawarga sing ora seneng karo sawetara sumber. Ramane Almir, diwiwiti dadi utusan lan teknisi kantor. Panjenenganipun tansah nggatekake kepinginan Adriano. Dheweke dadi wong sing bakal sedhih sedina muput amarga dheweke ora duwe dhuwit kanggo tuku sandhangan sing disenengi anaké.

Adriano's Father
Adriano's Father- Almir

Adriano ngelingi bapake sapisan marang dheweke "Anak, aku ora menehi sampeyan hadiah larang, nanging aku bakal menehi sampeyan tim bal-balan". Kanggo surprise kabeh, bapake dikirim kabeh tabungan urip, tindak ing serangan keluwen kanggo ndeleng karir putrane liwat.

"Aku bisa ngomong yen ana sing dadi pemain bal-balan," kandhane Adriano, sing tanggung jawab kanggo gelar Hang ing kompetisi komunitas.

Almir Leite Ribeiro séda sawetara dina sawisé putrané menangaké Copa América ing 2004. Dheweke ditemokake mati ing apartemen ing Barra, kulon Rio amarga gagal jantung.

MOTHER: Rosilda Ribeiro uga gawe upaya ibune kanggo ndeleng putrane wis sukses ing karire. Dheweke miwiti dadi tukang pabrik lan gawe resik omah. Foto ing ngisor iki nuduhake Adriano karo ibune lan nenek ibu, loro ibu sing nganggo gaya.

Adriano Family Background
Ibu Adriano (Rosilda Ribeiro) lan Eyang (Vanda)

Ibu Eyang: Nenek ibune Adriano, Vanda digambarake tinimbang mbantu Candy, popcorn lan barbecue ing dalan. Dheweke nyumbang kabeh dhuwit dhuwit popcorn kanggo ngewangi karir Adriano.

Sadulur: Thiago Ribeiro Almir Leite Ribeiro iku adhine lan adhine Adriano.

Adriano's Brother
Thiago Ribeiro Almir Leite Ribeiro- Kakak Adriano

Pasangan loro wis nyenengake wektu gedhe bebarengan. Padha jaminan banget uga katon ing gambar ing ngisor iki.

Adriano Tresna kanggo Sadulur
Adriano lan Thiago Bonding

Miskin Thiago Ribeiro mung setaun umur 5 nalika bapake seda. Sadhereke Hadrian, Kaisar, kepengin ngetokake dalane dhewe. "Kelangan amarga jenenge sedulurku menang, nanging aku kudu gelut banget kanggo entuk jeneng kuwi. Aku isih enom durung disebut, "mikirake pemain, sing mung menang gelar pertama ing Piala U-18 Dallas, dening Cedar Stars Academy, New Jersey, ing ngendi dheweke sinau.

Adriano, mesthine bangga karo tangan sing luwih enom sing wis tampil apik ing bal-balan.

Adriano Anyar
Thiago- Adriano Ngapikake

Fakta-fakta Biografi Adriano:Urip Hubungan

Joana Machado digawa menyang media ing 2008 sasuwene dheweke on-and-off hubungan karo Adriano kang ditandai karo skandal lan agresi.

Adriano Love Story

Dheweke model fotografi Brasil lan pribadine televisi realita, sing paling misuwur minangka pemenang mangsa keempat versi Farm The Brazil. Loro-lorone padha kawin lan dipisah amarga masalah perkawinan sing gedhe banget.

Adriano Ex Gendhakan lan Bekas Partner
Adriano Ex Gendhakan lan Bekas Partner

Adriano minangka bapak saka telung anak sing jenenge Lara Ribeiro, Adriano Ribeiro Júnior lan Sophia Ribeiro.

Adriano Family Life
Bukti sing mbuktekake Adriano iku bapak sing apik

Fakta-fakta Biografi Adriano:Dheweke Kurang Ajar (Depresi)

Sawise patine bapakne, depresi tragis lan dawa ngarah marang pengalaman mati adriano lan mulai depresi lan penurunan.

Adriano Depression Story
Adriano Depression Story- Fall of the Emperor

Bapake seda 3rd Agustus, 2004. Prestasi Adriano mulai nyuda 2006 nalika isih enom.

As Javier Zanetti sapisan diterangake ing sawijining wawancara:"Sanalika dheweke teka ing Inter, dheweke ngetung kanthi cara sing ramah karo Real Madrid minangka gol sing kuwat. Ing aku aku kandha, iki sing anyar Ronaldo, dheweke duwe kabeh. Fisik, bakat, kacepetan. Nanging Adri teka saka favelas lan dheweke wedi. Aku wis weruh bebaya ngasilake kasugihan kanggo wong-wong sing ora tau duwe apa-apa. Meh saben dina ing pungkasan latihan aku takon, "Apa sing sampeyan tindak bengi iki? Endi sampeyan arep? ". Aku wedi yen dheweke bakal natoni gerah. Adriano duweni bapak sing nglindhungi dheweke lan ngerti carane nggawe dheweke ing baris. Nanging sadurunge wiwitan mangsa, sing ora bisa dipercaya. Wong-wong mau nimbali dheweke saka Brasil lan dikirim berita sing diganti pikiran: Nalika aku krungu, "Adriano, Daddy mati." Aku weruh dheweke nglangi, nyelehake telpon mudhun lan njerit kaya sing bisa. "

Wiwit bapake mati, Adriano tetep muter, menehi tandha lan ngedumake gol marang bapake. Panjenenganipun nindakaken kanthi ningkataken paningalanipun lan nunjukaken tanganipun dhumateng swarga.

Nanging, telpon kasebut nggawe urip maneh padha. Adriano tetep gagal, dheweke ora tau nyingkiri depresi. Dheweke dadi Kaisar kanthi bakat baku.

Iki kuku utama menyang peti lintang sing bakat sing tau ngalami donya ing sikilé.

Fakta-fakta Biografi Adriano:Kejatuhan Kaisar

Dumadakan, taun lawas 22 dadi kepala kulawarga sawise bapake seda. Dheweke ditinggal karo kanca-kancane sing gumantung marang dheweke. Iku posisi sing kaya mengkene, dheweke kanthi jelas berjuang kanggo adaptasi, ing urip pribadine lan profesional

Dheweke njupuk alkohol minangka cara kanggo ngatasi depresi. Inter nyoba kanggo ngatasi masalah Adriano kanthi ngijini dheweke ninggalake Brasil.

Adriano Depression Story
Adriano Depression Story- Fall of the Emperor

Malah nalika dhèwèké lunga, dhèwèké ora bisa nangani tekanan, lan sumelang, dhèwèké ora bisa urip pribadiné. Kabeh padha ambruk ana ing ngarsane.

Dheweke bali menyang Eropah mimpin menyang Roma ing mangsa 2010 / 2011. Amarga ora bisa ngatasi alkohol, Roma mungkasi kontrak ing Maret 8, 2011 sawise pitung wulan ing ibukutha Italia.

Adriano Career Story
Adriano Career Story

Malah nalika isih ana ing Korintus, Adriano isih duwe masalah. Pisanan, dheweke nyuwek tendha Achilles nalika April 19, nalika dheweke latihan. Sasampunipun operasi, piyambakipun nelasaken enem wulan.

Sawise pulih, dheweke main ing pertandhingan pertamanya kanggo Korintus ing Oktober 9, 2011. Ing 12 Maret 2012, Adriano dibebasake dening Korintus, sawisé penampilan sing ora duwe aturan, pirang-pirang pelanggaran disiplin, wis ngombe ing kabeh wektu lan kekurangan bobot ing bal-balan.

Adriano Story
The Adriano Downfall- Fall of the Emperor

Wektu iki, dheweke mudhun menyang posisi depresi lan alkoholisme sing nggegirisi.

Adriano Biografi Fakta
Apa kedaden karo Adriano? Ngrokok, Ngombe lan Cerita Alkohol

Iki pungkasane Adriano. Dheweke pindhah menyang Atletico Paranaense lan Miami United ora bisa latihan apa wae sukses.

Fakta-fakta Biografi Adriano:Gagal Ganti Ronaldo de Lima lan Ibrahimovic

Adriano wis digambarake dadi pengganti Ronaldo ing timnas Brazil. Nanging pelatih Dunga, Brasil, ora kaya Adriano, lan asring kritik marang dheweke.

Dheweke uga campuran antarane Ronaldo lan Ibrahimovic. Dheweke duwe kabeh, malah dadi potensial dadi luwih apik tinimbang dheweke.

Apa Adriano gagal ngiringi wong-wong iki
Adriano gagal ngiringi wong-wong iki

Sing sepisan banget, serba guna, lan modern striker, sing nggabungake kekuwatan kanthi kemampuan teknis banget gagal penggemar lan penyayang sepakbola.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene