Factor Adebayo Akinfenwa Nyata Anak Untold

0
6436
Adebayo Akinfenwa Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Beast". Kisah Adebayo Akinfenwa Kita lan Sejatine Biografi Untold mbebayani kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kekuatan fisik lan awak mbangun abot nanging sawetara nganggep Biro Adebayor Akinfenwa sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Saheed Adebayo Akinfenwa lair ing dina 10th Mei 1982 ing Islington, Inggris. Dheweke lair saka bapak Muslim lan ibu Kristen.

Akibat fisik Akinfenwa sanajan dadi bocah, dheweke dadi julukan 'Beast'. Wiwit nalika isih cilik, dheweke dadi penggemar utama Liverpool. Pamuter favoritipun yaiku John Barnes. Dheweke tau ngomong ... "Dadi, aku tansah kepengin kaos Steven Gerrard. Aku tau matur marang kanca-kancaku manawa ana wong sing njupuk kaos sadurunge, aku bakal duwe masalah. " Tanpa mangu-mangu, dheweke njupuk klambi.

Bingkisan kasebut ora tansah dadi berkah, nanging kerep nyebabake beban nalika bocah cilik. Amba saka umur dini, asil warisan Yoruba Nigeria lan masa kanak-kanak saka panganan pati digawe Akinfenwa berjuang kanggo njaluk wong kanggo ndeleng sasi kepungkur.

Minangka bocah enom, dheweke gabung karo klub Lithuania FK Atlantas kanthi saran saka agen, kang sadulur bojoné Lithuania ngerti sawijining anggota staf pelatih ing kana. Dheweke nampa penganiayaan rasis saka fans. Ing tembung ...

"Ing game pra-musim pisanan aku krungu" Zigga, Zigga, Zigga, mateni f ****** n ***** ". Aku iki 18 lan eling apa sing wis dakkarepake, "ujare. 'Wektu liyane, bocah wadon taun 11 lumpuh munggah menyang kula lan ngandika' Hitler diwutahake bubuk ireng ing FACE '. Aku nyeluk kakakku Yemi lan ngandika: 'Aku arep mulih. nanging ngandika: 'Sampeyan bisa teka ngarep lan supaya wong menang utawa tetep lan nuduhake wong-wong mau apa sampeyan. Sawise aku ngliwati taun iku, aku ora mikir apa-apa sing ora bisa dikalahake ing bal-balan. "

Penyalahgunaan rasis banjur Akinfenwas bali menyang UK ing 2003. Ing 'Beast' dadi lelungan sesampunipun. Dheweke gabung karo juara Liga Utama Welsh Barry Town ngewangi dheweke kanggo menang Piala Welsh lan piala Welsh ing ajang Premier League musim panas ing Jenner Park. Ananging, mung tangan sing cocog ing pertandhingan kasebut, klub kasebut nandhang krisis finansial lan ngeculake pemain muter profesional. Panjenengané nelasaken klub 10 ing wolung taun, kalebu papat ing setahun. A karir journeyman.

Wiwit kuwi, Adebayor Akinfenwa wis main kanggo klub 12 nyetak gol 204 ing penampilan 631. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kanthi paparazzi tansah ing prowl lan akeh cara kanggo nyambungake karo media sosial, bisa dadi angel kanggo njaga urip sampeyan saka mripat umum. Iki minangka kasus Adebayo Akinfenwa sing ora ngidini bojone ngiringi dheweke kanggo acara sosial lan rawuh ing partai gedhe. Ora ana catetan hubungan kepungkur (pacar lan garwane) ing internet. Senadyan kuwi, Adebayo Akinfenwa migunakake bocah-bocah supaya donya ngerti dheweke minangka bapak sing apik. Iki katon kaya dhewek tau ngemot foto dhèwèké ngrancang dadi Bapa Natal kanggo anak wadon.

Putri saka Adebayo Akinfenwa

Adebayo Akinfenwa uga dikenal dadi bapakné sing nggawé wektu cetak marang putrané ing gambar lan pasemoné dhéwé. Putrané sing dikenal kanthi angkat bobot cilik dijuluki minangka penggemar bapakne 'mini beast'.Putra Adebayo Akinfenwa

Dipasang ing gambar kasebut 'daddy and son', Akinfenwa wrote: 'Aku ora bisa wiwit (awal). Njupuk my lil wong neng kantor 2nd #MiniBeastInTraining. '

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Akinfenwa lair saka bapak Muslim lan ibu Kristen.

"Nalika Ramadhan urip, bapak nggawe kita cepet lan banjur, owah-owahan nalika aku miwiti maca Kitab Suci saben dina lan lunga menyang gereja. Iku iman ibune sing aku ditarik. Aku saiki maca Kitab Suci saben dina lan rawuh ing gereja saben dina Minggu. " Sangkan Akinfenwa.

Dina iki, dheweke iku wong Kristen sing praktik sing maca Kitab Suci saben dina lan nekani gereja saben dina Minggu, striker kasebut yakin dheweke bakal sukses, ora ana prakara apa sing teka saka Gusti Allah lan tuladhane wong tuwane. Dheweke duwe sedulur lanang jenenge; Dele Akinz lan Yemi. Ngisor iki foto Dele sing dadi musisi.

Adebayo Akinfenwa

Panjenenganipun katrangan ing kirim gambar ing ndhuwur; 'I & @dememusic mung rampung ing gym & sampeyan bisa temenan ndeleng kang siji saka kita teka kanggo work metu & kang siji, teka kanggo nuduhke. Dheweke durung entuk gulung ing #GymBuddy. '

Akeh klub rugby lan universitas Amerika wis ketemu anggota keluargane kanggo gawe uwong yakin Akinfenwa bisa pindah olahraga amarga ukuran lan kekuwatane. Iki, Nanging, wis tiba ing kuping kuping.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Diajeni Diego Costa

Adebayo Akinfenwa mbela Steven Gerrard

Dheweke ngomong marang Diego Costa .."Yen ana wong siji sing ora pengin duka, iki 'Beast. Aku kudu tetep dadi nyata. Yen mudhun, aku kudu nyenyet Diego Costa. Aku seneng karo dheweke minangka pemain, nanging mung siji sing bisa menang nalika nglawan aku."

Adebayo Akinfenwa narik Costa kanggo ngalahake

Adebayo Akinfenwa sing asisten wektu kanggo presiden klub penggemar Steven Gerrard, Adebayo Akinfenwa, wis ngelingake striker Diego Costa ngluwihi masa depan karo kapten Liverpool. Ing Instagram Post; ...

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Manungsa paling kuat ing bal-balan

Akinfenwa wis kondhang amarga dadi pemain bal-balan paling kuat ing donya ing macem-macem edisi seri video game FIFA. Ing September 2014 dheweke diundang kanggo rawuh pesta peluncuran kanggo FIFA 15 bebarengan karo macem-macem selebriti lan pemain Liga Premier kayata Rio Ferdinand, George Groves lan Lethal Bizzle.

Adebayo Akinfenwa- Manungsa paling kenceng

Akinfenwa dilapurake watara watu 16 (101 kg) lan bisa bench press 200 kg, meh saben bobot awak dhewe. Dheweke nganggo label sandhangan sing disebut Beast Mode On kang main ing reputasi kuatnya.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Panjenenganipun inspirasi 39,000 tweets

Sajrone pertandhingan Piala FA ana ing wayah wengi, ana tweet 39,000 sing ana hubungane karo Akinfenwa. #BeastMode ana hashtag kaping telu paling populer minangka Twitter dadi mad kanggo pahlawan kultus Wimbledon.

"Beast Mode On iku sawijining atine," jlentrehe. "Beast Mode kira-kira nglamar dhewe lan nolak watesan sing dianggo sampeyan."

Nalika piyambakipun mboten ngganahi Liga Dua pusat, Akinfenwa ugi manggihaken wekdal kanggé minggah baris busana 'Beast Mode' jeneng.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -FIFA Rank Fumming

Adebayo Akinfenwa nampilake marah karo FIFA

ADEBAYO AKINFENWA nuli duka sawise diwenehi rating FIFA 18. Panjenengané diwenehi rating 98 saka 99 sing nyebabake sawetara gangguan. Akinfenwa ngandika: "Dadi sampeyan duwe mangsa sing luwih apik lan sampeyan pindhah mudhun - ngenteni, bener. 18 gol pungkasan musim lan 50-ganjil game - ngendi sing bab?. " Akinfenwa ngalahake kompetisi saka Christopher Samba sing kaping pindho, Oguchi Onyewu (katelu) lan Kendall Watson (papat) minangka pemain paling kuat. Dheweke banjur dikirim video ing Twitter saka dheweke ngangkat bobot kanggo luwih mbuktekaken titik.

Panjenenganipun dipun tag EA Sports ing tweet lan wrote: "Yo @EASPORTSFIFA apa yang kakak kena lakukan untuk mendapatkan 99strength #BMO #Fifa18 #ComingForFifa19."

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke nduweni bobot 16

Akinfenwa iku 5ft 11 nanging ana bobote 16 utawa 102kg. Sing BMI saka 31.3 utawa watara bobot awak padha karo rugby hooker Inggris Tom Youngs. Tokohé sing asri lan dibunderaké ndadekake dheweke adoh saka struktur chiselled, kaya model wong kaya Cristiano Ronaldo.

Panjenenganipun ngandika piyambakipun tansah dadi "Alamiah big guy", lan malah berjuang kanggo njaluk tim bal-balan kanggo njupuk dheweke akeh. "Wong ngomong aku gedhe banget kanggo main bal-balan," Ngandika. "Satus gol maneh, aku ora. Ora ana watesan apa sing arep sampeyan lakoni. "

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke bisa ngetokake 180kg

Dheweke duwe semangat kanggo ngangkat bobot abot lan ngakoni yen manajer sadurungé kudu "Ngetokake dheweke ing" kanggo mungkasi dheweke mbuwang banget ing gedung olahraga.

Fakta-fakta Bench Press Adebayo Akinfenwa

Kekuwatan Akinfenwa wis diakoni dening seri video game FIFA, sing nduwe asmane pemain bal-balan paling kuat ing donya, kanthi rating kekuatan 97 saka 100.

Adebayo Akinfenwa Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke bakal kelangan pemain NFL

Akinfenwa asring diakoni minangka pemain bal-balan. Ora mung minangka pemain bal-balan sing bener. Striker ngakoni dheweke tau ditarik dening polisi sing nyalahake dheweke dadi pemain ing NFL Amerika.

Akinfenwa seneng nyetel tembaga sing ora bener, munjuk marang: "Aku main bal-balan sing bener."

TUTUP: Thanks kanggo maca Adebayor Akinfenwa Childhood Story plus Untold Biography facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene