Kisah Kanak-kanak Aaron Ramsdale Plus Sejatine Biografi

Kisah Kanak-kanak Aaron Ramsdale Plus Sejatine Biografi

Biografi Aaron Ramsdale kita nyritakake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane (Nick lan Caroline), Kulawarga lan Sedulur (Edward lan Oliver). Kajaba iku, Gaya Hidup Aaron Ramsdale, Urip Pribadi lan Net Worth.

Singkat, memoir iki ngemot Sejarah Urip saka Gol sing Cepet. Penolakan sing dialami nalika isih bocah nggawe usahane saiki supaya sukses. Kita miwiti critane Ramsdale wiwit cilik (kaya ing kene) nganti tekan jaman dheweke misuwur.

MACA CERITA PENUH:
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold
Aaron Ramsdale minangka bocah - apik banget.
Aaron Ramsdale minangka bocah - apik banget.

Kanggo ngrangsang napsu otobiografi babagan sifat Aaron Ramsdale's Bio, Lifebogger nganggep perlu kanggo nggambarake Galeri Wiwitane lan Munggah. Lah Lintasan Urip Harun.

Biografi Aaron Ramsdale - Delenge Galeri Fotoan Wiwitan lan Bangkit.
Biografi Aaron Ramsdale - Delenge Galeri Fotoan Wiwitan lan Bangkit.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ngalami kampanye 2020/21 sing ora konsisten - kampanye sing nyebabake Sheffield United ngalami degradasi. Maneh, akeh penggemar Arsenal ora seneng karo keputusan klub kanggo mlebu dheweke kanthi rega 30 juta - sing dianggep kaya kiper normal.

Amarga iku, sawetara penggemar Gunners udan nyiksa akun media sosial. Sanajan negativitas, kita bisa ndeleng karier sing apik. Kajaba iku, kita ngerti manawa sawetara penggemar wis maca Biografi Aaron Ramsdale. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo nyritakake riwayat Urip.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Conor Coady Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Aaron Ramsdale:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan - Ramsey. Aaron Christopher Ramsdale lair tanggal 14 Mei 1998, karo ibune, Caroline Ramsdale lan bapake, Nick Ramsdale. Papan dununge yaiku Stoke-on-Trent, sawijining kutha ing Inggris tengah.

Aaron Ramsdale minangka lair paling pungkasan saka kulawargane - kalebu pria. Kabeh sedulur teka ing jagad - berkat kesatuan perkawinan sing nyenengake ing antarane wong tuwa. Jerone katresnan sing diduweni Caroline lan Nick kanggo bocah lanang ora bisa diukur. Lah wong tuwa Aaron Ramsdale.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Rhian Brewster Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Ketemu wong tuwa Aaron Ramsdale - ibune, Caroline lan bapake sing padha, Nick Ramsdale.
Ketemu wong tuwa Aaron Ramsdale - ibune, Caroline lan bapake sing padha, Nick Ramsdale.

Tuwuh:

Kiper profesional kasebut ngenteni nalika isih cilik bareng karo kakange loro --Edward lan Oliver. Sedulur-sedulur tuwa Harun pancen tanggung jawab banget. Malah nganti saiki, Edward lan Oliver (gambar ing ngisor iki) ora nate ngidini adhine adhine mung dadi peteng wae.

Ketemu sedulur tuwa Aaron Ramsdale - Edward lan Oliver.
Ketemu sedulur tuwa Aaron Ramsdale - Edward lan Oliver.

Caroline lan Nick (wong tuwane) ngasuh Aaron lan sedulur-seduluré ing desa Chesterton. Kaya sing diamati saka peta, iki jarak perjalanan 10 menit saka papan asale - Stoke-on-Trent.

MACA CERITA PENUH:
Nwankwo Kanu Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Peta sing nggambarake Chesterton - ing ngendi wong tuwane Aaron Ramsdale ngasuh dheweke.
Peta sing nggambarake Chesterton - ing ngendi wong tuwane Aaron Ramsdale ngasuh dheweke.

Minangka bocah, Aaron cilik seneng banget karo olahraga bal-balan - utamane tumindak kiper. Amarga semangat ing game kasebut, bocah enom kasebut nyembah salah sawijining kiper utama Inggris - Ben Foster. Bebarengan karo legenda kasebut, dheweke seneng banget karo West Bromwich Albion.

Aaron cilik nyembah Ben Foster nalika isih cilik.
Aaron cilik nyembah Ben Foster nalika isih cilik.

Latar Belakang Kulawarga Aaron Ramsdale:

Saka sing dikumpulake, wong tuwa Goalie, Caroline lan Nick, kalebu wong sing grapyak lan tanpa pamrih.

MACA CERITA PENUH:
Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold

Tanpa pitakon, katresnan Caroline lan Nick wis dituduhake marang putrane Aaron - wis nulungi dheweke nglangi liwat perairan sing paling lemah. Deleng para penyayang - ing wektu sing nyenengake.

Sampeyan bisa ngarani wong sing sederhana. Caroline lan Nick wis dadi kanca paling akrab wiwit dina kaping pisanan.
Sampeyan bisa ngarani wong sing sederhana. Caroline lan Nick wis dadi kanca paling akrab wiwit dina kaping pisanan.

Kaloro wong tuwa Aaron Ramsdale duwe sejarah olahraga. Bapake, Nick, yaiku bocah sing mlaku 400m. Dheweke kaping pindho mlayu menyang Inggris Raya ing acara internasional.

Saliyane, ibune Aaron Ramsdale minangka profesional bola jaring pensiunan. Kaya bojone, dheweke uga nyoba karo Inggris.

MACA CERITA PENUH:
Matteo Guendouzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Pancen, nduwe rumah tangga sing bahagia kaya ngrasakake swarga luwih dhisik. Kulawarga Aaron Ramsdale minangka ujian kebebasan.

Gambar ing ngisor iki minangka wong sing seneng banget. Kasedhiya karo dheweke, Aaron bisa ngatasi penolakan - saka Bolton (waca crita ing ngisor iki).

Kanggo Kiper, duwe wong-wong kasebut ing uripe kaya ngalami swarga wiwitan.
Kanggo Kiper, duwe wong-wong kasebut ing uripe kaya ngalami swarga wiwitan.

Asal Kulawarga Aaron Ramsdale:

Kasunyatane - manawa Kiper dadi warga negara Inggris wiwit lair. Ing babagan kesukuan, Ramsdale kalebu ing klompok Inggris Putih. Wong-wong sing asale rasis kasebut nggawe persentase populasi paling gedhe ing Inggris - (80.5%).

Yen sampeyan ora ngerti, asal saka kulawarga Aaron Ramsdale, (Stoke-on-Trent) minangka kutha ing Inggris tengah sing misuwur kanthi industri tembikar. Kutha Aaron Ramsdale mung 1 jam 5 menit drive menyang Birmingham lan 1 jam 24 menit menyang Manchester.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Etan Ampadu Kisah Untold

Chesterton minangka desa cilik sing wewatesan karo kutha Stoke-on-Trent. Kita ngubungake Family Family Aaron Ramsdale menyang dusun pertambangan cilik iki - sing ndunungi 7,421 wong (sensus 2011). Aja lali, ing kana pancen Stopper Inggris isih cilik.

Pendhidhikan lan Karir Aaron Ramsdale:

Thanks kanggo latar mburi olahraga sing kuat, Caroline lan Nick nyetujoni pendhidhikan kanggo anak-anake. Iki minangka jinis sekolah sing mbutuhake pangembangan kepribadian - pikiran lan awak liwat olahraga.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Ian Wright Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Ing 2016, Pa Nick Aaron Ramsdale nerangake Sentinel (koran kutha) manawa putrane wiwit sinau tumindak kiper nalika umur pitung setengah taun. Siji wong, kanthi jeneng Keith Griffiths pantes disebutake gedhe ing Biografi iki.

Iki amarga dheweke nyengkuyung wong tuwa Aaron Ramsdale supaya putra-putrine mlebu sekolah kiper Fred Barber. Sanajan bocah enom (kepengin dadi profesional), Aaron tetep sekolah.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Shkodran Mustafi

Ramsdale sekolah ing Sekolah Menengah Sir Thomas Boughey - ing ngendi dheweke main bal-balan. Ing 2014, media Inggris ngidentifikasi dheweke minangka prospek kiper ing mangsa ngarep. Iki kedadeyan sawise dheweke mbantu sekolah tekan semi final Piala Inggris Sekolah Inggris. Iki kanca-kancane.

Pendhidhikan Aaron Ramsdale - Diterangake. Dheweke digambar bareng karo kanca-kancane sing seneng-seneng.
Pendhidhikan Aaron Ramsdale - Diterangake. Kita nggambarake dheweke bebarengan karo kanca-kancane sing seneng-seneng.

Kisah Sepak Bola Aaron Ramsdale:

Kajaba saka sekolah kiper Fred Barber, Goalie sing kepengin uga duwe karir sukses karo Marsh Town. Iki minangka akademi sing berbasis ing Newcastle-under-Lyme sing nggunakake pelatih sing duwe lisensi UEFA B kanggo ngirim sesi latihan.

Ing Akademi Marsh, Aaron Ramsdale seneng sekolah lan program Akademi Sepak Bola institusi kasebut. Akademi, disutradarai dening Pak Stuart Farlow, menehi siswa kesempatan unik kanggo ngetutake impene liwat kurikulum bal-balan.

MACA CERITA PENUH:
Nwankwo Kanu Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Aaron Ramsdale ing Marsh Town - bali ing taun 2008. Bocah lanang saka jajaran mburi - (kiwa-tengen) kalebu: Jack Lehan, Richard Ryder, Jack Millington, Aaron Ramsdale, Callum Lovatt lan Isaac Springett. Bocah lanang saka jajaran ngarep (kiwa-tengen): Tom Morgan, Conah Maidment, Daniel Griffiths lan Tom Flattley.
Aaron Ramsdale ing Marsh Town - bali ing taun 2008. Bocah lanang saka jajaran mburi - (kiwa-menyang-tengen) kalebu; Jack Lehan, Richard Ryder, Jack Millington, Aaron Ramsdale, Callum Lovatt lan Isaac Springett. Bocah-bocah lanang saka jajaran ngarep (kiwa-tengen): Tom Morgan, Conah Maidment, Daniel Griffiths lan Tom Flattley.

Perjalanan menyang Bolton:

Saben pemain bal-balan sing kepengin banget karo Marsh Town duwe impen kanggo main ing klub sing luwih gedhe. Sawise sukses karo Marsh Town, wong tuwa Aaron Ramsdale njaluk dheweke mlebu akademi Bolton.

Registrasi sing sukses ing akademi kasebut diwenehake liwat rekomendasi saka bekas akademi Ramsdale - sekolah kiper Fred Barber. Nalika dheweke gabung karo Bolton, akademi kasebut duwe lintang gedhe kaya Liverpool ing mbesuk Nat Phillips.

Apa sampeyan wis ngelingi foto ing ngisor iki? Kasunyatane manawa loro kiper (Aaron Ramsdale lan mitra) minangka sing paling cendhak ing skuad kasebut. Amarga ora duwe dhuwur sing dikepengini kanggo kiper, dadi jelas yen Harun duwe masalah tuwuh.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Conor Coady Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Katon luwih cekak tinimbang kanca liyane tegese masalah.
Katon luwih cekak tinimbang kanca liyane tegese masalah.

Kisah Penolakan Aaron Ramsdale:

Amarga dheweke gagal nemokake dhuwur sing diwajibake kanggo kiper, bocah cilik kasebut mbayar rega kasebut. Dheweke dibebasake dening akademi Bolton Wanderers - nalika dheweke paling butuh. Ngomong babagan crita penolakane, Aaron marang wartawan AFC Bournemouth;

Nalika remaja, Bolton ngeculake aku. Jarene aku cilik banget lan ora bisa nyepak.

Nalika semana, dheweke pancen bener, nanging dheweke ora menehi kesempatan kanggo tuwuh.

Sawetara klub liyane ndeleng ukuranku lan uga ora.

Aku suwene limang taun ing Bolton lan dheweke - ngeculake aku saka bal-balan angel ditindakake.

Sanajan ngupayakake Ramsdale kanggo hebat banget, dheweke ora bisa ngalahake dheweke. Kabeh wong ing kulawargane - Caroline (Ibune), Nick (Bapake), Oliver lan Edwards (sadulur tuwa) nglipur dheweke. Thanks kanggo iku, anake lanang pindhah.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Etan Ampadu Kisah Untold

Kulawarga pendhukung Aaron Ramsdale nulungi lelembut. Kanthi mangkono, dheweke pancen wani nglajengake semangat. Sajrone wektu kasebut, Harun cilik melu panganan lan suplemen kanggo ngatasi masalah pertumbuhane.

Biografi Aaron Ramsdale - Crita Dalan Kanggo Ketenaran:

Wiwitane, Huddersfield lan Sheffield United pacaran karo dheweke - kanthi tujuan nampa dheweke dadi akademi. Ngupaya berkah saka wong tuwane, bocah cilik kasebut gabung karo Sheffield liwat program beasiswa. Blades ngalahake musuh Yorkshire ing Huddersfield kanggo entuk tandatangane.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Rhian Brewster Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ramsdale, sawise lulus saka akademi Sheffield United, nerusake beasiswa karo klub kasebut. Sawise dadi kiper profesional, agen kasebut (World in Motion) setuju kanggo menehi roadmap sing jelas kanggo dheweke.

Wiwitane, lintang Sheffield United ditampilake ing Chris Wilder iku tim sing duwe lintang mbesuk kaya John Lundstram. Iki sadurunge dheweke setuju bakal gabung karo klub liya liwat utangan. Udakara taun kasebut - 2016, Aaron Ramsdale ngatasi kesulitan dhuwur.

MACA CERITA PENUH:
Harry Kane Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Bungah kulawarga, bocah lanang kasebut entuk rata-rata dhuwur gawang 6.2 kaki - sajrone sawetara wulan metu sekolah. Sawise pulih dhuwure, kabeh sing dipikirake Ramsdale yaiku mbuktekake manawa dheweke ora yakin.

AFC Bournemouth lan Inggris:

31 Januari 2017 yaiku nalika Aaron Ramsdale lunga saka Sheffield kanggo gabung karo Cherry kanthi biaya udakara 800,000 poundsterling. Dheweke dadi anggota biasa ing tim Eddie Howe - sing duwe lintang kaya Nathan Aké, Jordon Ibe, Jack Wilshere, Lan Mousset Lily.

Nenem wulan mengko - ing wulan Agustus 2016, wong tuwa Aaron Ramsdale nampa kabar apik babagan panggilan putrane U19 Inggris. Dheweke bakal makili Inggris ing Kejuaraan Eropa UEFA 2017. Pungkasan yaiku nglawan Rafael Leao's Portugal lan Inggris.

MACA CERITA PENUH:
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold

Kanthi limang pertandingan lan telung lembar bersih, tim Aaron Ramsdale menang ing turnamen kasebut. Sing misuwur ing skuad sing menang kalebu jeneng kaya - Reece James (Chelsea) Trevoh Chalobah (Chelsea) Ryan Sessegnon lan Gunung Mason (Chelsea).

Aaron Ramsdale mbantu Inggris ngangkat Kejuaraan UEFA ing-19 taun.
Aaron Ramsdale mbantu Inggris ngangkat Kejuaraan UEFA ing-19 taun.

Biografi Aaron Ramsdale - Crita Sukses:

Ing liyane kanggo nglumpukake pengalaman, Eddie Howe nyetujoni pindhah utang menyang Chesterfield. Aaron nglampahi sisa musim 2017-18 ing kana. Dheweke banjur utangan menyang AFC Wimbledon - klub sing sadurunge duwe pamain bal-balan sing paling kuat ing saindenging jagad - Adebayo Akinfenwa.

Aaron Ramsdale uga menang BIG ing AFC Wimbledon.
Aaron Ramsdale uga menang BIG ing AFC Wimbledon.

Terobosan Liga Premier:

Sawise bali saka utangan, Ramsdale nggawe dheweke dadi pilihan pertama Bournemouth - kanggo musim 2019-20. Kanthi sawetara tabungan sing menang, dheweke entuk kontrak jangka panjang. Sabanjure, Goalie sing enom menang juara saben wulan lan penghargaan pemain taun 2019.

Menang liyane karo Sheffield United:

Kanthi mangkat saka Dean Henderson, Chris Wilder nggoleki kiper sing tau diwenehake. Aaron Ramsdale dadi sing dipilih. Periode kasebut uga negosiasi negosiasi sing nggawa Rhian Brewster kanggo Sheffield.

MACA CERITA PENUH:
Matteo Guendouzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Sanajan Blades sing dikasihi mudhun liwat degradasi, Aaron Ramsdale isih misuwur kanthi menang rong penghargaan. Mungguh, Ramsdale menang penghargaan Sheffield United Player of the Year 2020/2021 - lan penghargaan Pemain Terbaik ing taun kasebut.

Akuisisi Arsenal lan Quest kanggo mbuktekake para penggemar salah:

Tanggal 20 Agustus 2021, Mikel Arteta iku Arsenal ngumumake akuisisi Aaron Ramsdale ing kontrak jangka panjang saka Sheffield United. Keputusan kasebut - digawe dening Edu lan dewan ora cocog karo akeh pendukung Arsenal.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Etan Ampadu Kisah Untold

Nalika umume penggemar disetujoni Albert Sambi Lokonga lan Nuno tavaresPenandatanganan, akeh pendukung Gunners nesu amarga keputusane klub kanggo mlebu Ramsdale. Malah Ben White iku teka lan Martin Odegaard iku kalebu maneh permanen entuk rating luwih akeh.

Kanggo akeh penggemar Gunners, penandatanganan kiper saka Sheffield United sing mundur minangka sampah total dhuwit. Kanggo nggawe paling ala, akeh penggemar ngelingi keputusan sing salah didol sadurunge Emiliano Martinez.

Siji prekara sing mesthine,… Aaron Ramsdale saiki duwe misi anyar kanggo mbuktekake manawa dheweke ora yakin. Bernd Leno bisa uga nglawan persaingan nglawan Mathew Ryan - mantan kiper pinjaman. Kayane, Leno bisa uga ora tahan karo Aaron Ramsdale - No1 asli Arsenal.

Sacara sederhana, hype ing sekitar Kiper Arsenal iku sah. Video iki minangka bukti sing nerangake kenapa Arsenal mlebu Ramsdale. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Rhian Brewster Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Aaron Ramsdale Urip Katresnan - Pacar, Bojo, Bocah?

Takon karo Emiliano Martinez, dheweke bakal ngandhani yen urip kiper pilihan kaping pindho kanggo klub kaya Arsenal iku angel. Nanging, nemokake katresnan ing proses kasebut pancen bakal dadi sumber panglipur.

Aaron Ramsdale Urip Cinta (Pacar / Garwa) - Diterangake.
Aaron Ramsdale Love Life (Pacar / Garwa) - Diterangake.

Nalika nulis Biografi Aaron Ramsdale, dheweke isih durung mbukak identitas pacare. Para penggemar uga ora ngerti wanita apa wae sing bakal dadi bojone. Bisa uga, wong tuwa Aaron Ramsdale mesthi menehi saran supaya dheweke tetep jomblo - paling ora saiki.

MACA CERITA PENUH:
Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold

Nalika nulis Bio iki, kita ngerti - manawa Aaron menehi prioritas utama kanggo Caroline - ibune. Saka tampilan, dheweke (katresnan pertamane) luwih dhisik sadurunge pacar (paling ora saiki).

Ibu Aaron Ramsdale (Caroline) bakal luwih tresna marang dheweke - ngenteni tekane pacare.
Ibu Aaron Ramsdale (Caroline) bakal luwih tresna marang dheweke - ngenteni tekane pacare.

Aaron Ramsdale Urip Pribadi:

Pasien, Reliable, pengabdian, tanggung jawab, stabil lan dhasar sing apik. Tembung-tembung kasebut nggambarake kepribadian Ramsdale. Sacara sederhana, bocah lanang kasebut minangka wong sing metu lan seneng banget.

MACA CERITA PENUH:
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold

Ora ana sing nggegirisi pasuryan sing mesem Kiper Inggris. Nyatane, eseme Ramsdale pancen mabuk, lan gaman kanggo gudang senjata lanang.

Kehidupan Pribadi Aaron Ramsdale - Diterangake.
Kehidupan Pribadi Aaron Ramsdale - Diterangake.

Uga kanggo kepribadiane, Aaron Ramsdale duwe sisi serius. Ora liya kejaba gegayuhan sing kudu sukses - sing didorong saka penolakan sing diadhepi nalika isih enom.

Hobi Aaron Ramsdale:

Kaping pisanan, dheweke seneng petualangan motret ruangan. Iki minangka game luar ruangan sing mungsuh misahake awake dhewe lan silih - njupuk nganggo gaya militer.

MACA CERITA PENUH:
Harry Kane Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Hobi Aaron Ramsdale. Dheweke seneng game njupuk ruangan.
Hobi Aaron Ramsdale. Dheweke seneng game njupuk ruangan.

Gaya Hidup Aaron Ramsdale:

Ing jagad sing akeh upah, bal-balan sing sugih lan flamboyan, sawetara pemain bal-balan nyetel irama kanggo wong liya. Kanggo Ramsdale, urip kanthi gaya urip rata-rata tegese duwe mobil sing apik, klambine katon cerdas - kanthi daya tarik kanggo wonge.

Iki Mobil Aaron Ramsdale. Ing kene, dheweke njupuk foto karo kancane sadurunge melu acara.
Iki Mobil Aaron Ramsdale. Ing kene, dheweke njupuk foto karo kancane sadurunge melu acara.

Yen dhuwit sing dibayar kanggo para pemain bal-balan Liga Premier mundhak, uga propensitas sing bisa dituku dhuwit kasebut. Contone, David de Gea, sing entuk dhuwit 375,000 saben minggu lan 19.5 yuta GBP, bisa urip kanthi gaya eksotik - omah gedhe (omah gedhong), jam tangan lampu kilat, mobil, lsp.

MACA CERITA PENUH:
Matteo Guendouzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Aaron Ramsdale mirip Dean Henderson. Ing babagan finansial, dheweke ora dadi kiper level internasional - David de Gea, Thibaut Courtois, lsp. Kasunyatane tetep ana, dheweke (ing taun 2021) minangka obat kanggo urip gaya urip sing mewah.

Gaya Hidup Aaron Ramsdale Diterangake.
Gaya Hidup Aaron Ramsdale Diterangake.

Aaron Ramsdale Kulawarga:

Gol kasebut mesthi diantu-antu karo wong tuwa lan sedulur sampeyan, apamaneh nalika ana kahanan sing angel. Uga, Ramsdale minangka kulawarga gedhe sing ora rumangsa rindu. Saiki ayo dakcritakake luwih lengkap babagan kulawargane.

Babagan Rama Aaron Ramsdale:

Nick jenenge, lan dheweke dadi bagean saka tim manajemen putrane. Bapak saka anak telu yaiku pilar kesejahteraan emosi Aaron.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Ian Wright Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Sajrone kunci COVID-19, Nick Ramsdale njamin kelanjutan latihan kiper putrane - malah uga ngalami cedera sajrone proses kasebut. Arang banget yen ana bapak sing nglatih putrane lan gelem terus sanajan cilaka - sajrone proses kasebut.

Uga kanggo dicathet, Nick Ramsdale pancen instrumental banget manawa Aaron entuk kontrak sing apik karo Arsenal. Nalika akeh penggemar Gunners seneng nggawe keputusan klub kanggo mlebu Ramsdale, Bapake (Nick) dadi sumber panglipur. Dheweke ngadeg ing sandhinge. Apa wong lanang!

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Shkodran Mustafi

Aaron Ramsdale dhewe setuju yen "bathi" duwe bapak ing Nick. Iki wong sing sinau latihan kiper amarga putrane. Saiki dadi bagean saka olahraga saben dinane.

Dina-dina iki, angel banget golek pria kaya Nick. Iki jarene Aaron babagan pengaruh Nick ing karir.

Biasane, Bapakku ora kerja apa-apa supaya aku diadili.

Kajaba iku, aku ora bakal lali turu ing stasiun layanan dalan sing beda-beda ing klub liyane.

Babagan Ibu Aaron Ramsdale:

Bebarengan karo bojone (Nick), Caroline uga melu latihan kiper putrane - sing disenengi. Iki sebabe putrane sing dikasihi (Aaron) ora rumangsa rindu. Iki uga sebabe dheweke menehi label minangka kulawarga lan, mesthine bocah lanang Mummy.

MACA CERITA PENUH:
Nwankwo Kanu Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Dheweke pancen Bocah Mummy. Iki ditampilake ing raine Aaron Ramsdale.
Dheweke pancen Bocah Mummy. Iki ditampilake ing raine Aaron Ramsdale.

Sajrone COVID Lockdown, Caroline nulungi Nick (bojone) kanggo nglukis pager kanggo nggawe tiang gawang. Dheweke nindakake iku supaya anake lanang bisa latihan. Sajrone rong dina, Caroline ngrampungake tembok kabeh. Dheweke lan Nick nindakake latihan kiper - njupuk bal menyang putrane.

Aaron Ramsdale Sedulur:

Sajrone riset, Goalkeeper Inggris duwe loro sadulur. Sing paling tuwa jenenge Edward. Sedulur lanang tuwa sabanjure jeneng kasebut - Oliver. Saiki ayo critakake luwih akeh babagan sedulur Aaron.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Etan Ampadu Kisah Untold

Babagan Oliver Ramsdale:

Julukane yaiku Ollie, lan dheweke yaiku sedulur tuwa Aaron. Oliver Ramsdale ensemble (jeneng lengkap) yaiku aktor, artis Teater sing wis terlatih kanthi profesi. Digambarke ing kene, sedulur saka Aaron Ramsdale yen dheweke nate nempuh musik sing misuwur - Tari Kotor.

Ollie Ramsdale nyekel Cinnamon Pachanga, Lizzie Ottley (tengah) karo Watermelon Margarita lan Austin Wilks (sisih tengen) karo Candy Cooler
Oliver (Ollie) Ramsdale nyekel Cinnamon Pachanga, Lizzie Ottley (tengah) karo Watermelon Margarita lan Austin Wilks (sisih tengen) karo Candy Cooler

Yen sampeyan ora ngerti, Dancing Dirty minangka Kisah Klasik Ing Panggung - acara sing dianakake ing Teater Grand Wolverhampton. Ana mesthi ana rasa nyukur kanggo pagelaran Oliver. Yen sampeyan isih kepengin weruh, iki kayane Tarian Kotor.

MACA CERITA PENUH:
Matteo Guendouzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Aaron Ramsdale seneng hubungan apik karo seduluré - utamane Oliver. Iki amarga Oliver wis ngentekake luwih akeh wektu karo dheweke lan wong tuwane. Uga dicathet, bocah loro kasebut seneng main jangkrik bebarengan ing kebon kulawarga.

Babagan Edward Ramsdale:

Dheweke minangka sedulur mbarepe Aaron lan dadi petugas kunjara kanthi profesi. Edward aktif banget ing media sosial, utamane Twitter - kanthi cekelan @EdwardRamsdale. Ing acara rutin, dheweke nggawe tweet sing nuduhake dhukungan kanggo adhine, Aaron.

MACA CERITA PENUH:
Harry Kane Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Nalika aku nulis Bio iki, Edward manggon ing Newcastle-under-Lyme, Inggris - bisa uga kutha sing dheweke kerjane. Kalorone adhine lanang loro (Aaron lan Oliver) manggon ing London - ing taun 2021.

Babagan Buyut Aaron Ramsdale - Granddad:

Apa sampeyan ngerti?… Bapake Nick minangka kiper sing main ing level muda sadurunge nyerah karier. Kajaba wong tuwa Ramsdale, kita ngerti yen Eyang kakung ora pengin dheweke dadi pemain bal profesional. Harun ngandika babagan dheweke;

Dheweke ngandhani yen aku kudu golek kerja sing pas.

Nalika semana - ing jamane - dhuwit sing dibayar ora akeh, lan dheweke ora bisa main kanthi profesional.

Simbahku dadi ora stabil finansial. 

Panliten ngandhakake, Kakek Aaron Ramsdale pungkasane dadi guru matematika lan banjur dadi kepala sekolah.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Ian Wright Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

Kanggo Aaron nglajengake bal-balan, dheweke duwe perjanjian karo Eyange yen yen sekolahe gagal, wong tuwane kudu nggawa dheweke adoh saka bal-balan nganti nambah nilai.

Eyang Aaron Ramsdale:

Nalika ana akeh dokumentasi babagan Simbah, kita ora ngerti babagan Eyange. Digambarke ing kene, dheweke katon ora sehat banget nanging seneng bareng karo perusahaan Caroline - ibune Aaron Ramsdale.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Rhian Brewster Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa
Ketemu Eyang Aaron Ramsdale.
Ketemu Eyang Aaron Ramsdale.

Aaron Ramsdale Aunty:

Minangka bocah, dheweke mesthi duwe bal ing tangane - kanthi sopan karo bulike. Apa ing kebon utawa mung nggawa, Aaron Ramsdale ora nate ngeculake bal-balane.

Bibine sing tuku bal kasebut - minangka hadiah sing diwenehake karo Caroline kanggo Aaron - nalika lair. Mirip karo Marcus Rashford, kayane nyambung karo nasibe. Sanajan bulike ora ngerti yen ponakane bakal dadi kiper profesional.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Shkodran Mustafi

Paman Aaron Ramsdale:

Dheweke jenenge Chris Hemming - bisa uga ana hubungane karo ibune. Pamane Aaron Ramsdale minangka pemain bal-balan pensiunan sing tau main ing Stoke lan Hereford. Nyatane, dheweke dadi pemain bal-balan profesional pertama ing kulawargane.

Aaron Ramsdale Fakta Ora Biasa:

Babak Biografi, kita bakal nggunakake bagean iki kanggo mbukak luwih akeh kasunyatan babagan Kiper Chesterton 6 kaki 2 inci. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

MACA CERITA PENUH:
Crita Kanak-kanak Tyrone Mings ditambah Fakta Biografi Untold

Fakta # 1 - Awu Simbah Aaron Ramsdale:

Penjaga gawang kasebut nindakake ritual nalika mbukak karo Arsenal. Ramsdale nggawa awu Simbah Pungkasan menyang stadion Emirat. Nalika ditakoni kenapa dheweke nindakake, Goalie ujar - Eyang kakunge tilar donya nalika Ibu (Caroline) dheweke ngerti yen dheweke ngandut.

Amarga iku, masarakat nganggep Harun minangka reinkarnasi saka Simbah. Iku dadi tahayul nalika dheweke gedhe - keputusan kanggo nggawa awu Eyang Granddad ing endi wae.

MACA CERITA PENUH:
Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold

Sawise nindakake apa sing dianggep ritual, kiper nutup transfer £ 30 yuta menyang Arsenal.

Fakta # 2 - Anjing Kulawarga Aaron Ramsdale:

Miwiti, wong tuwane nganggep Labrador ireng minangka salah sawijining anak. Jeneng Anjing Ramsdale yaiku Archie, lan dheweke grapyak.

Kita duwe bukti babagan iki. Ibu Aaron Ramsdale - ing Biografi Twitter - ujar manawa dheweke nikah karo Nick (bojone), lan dheweke dadi ibune Archie - asu kulawarga.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Shkodran Mustafi

Iki minangka bukti sing nuduhake kepiye supaya Archie bisa grapyak. Ing video iki, Bapak Aaron Ramsdale - Nick seneng-seneng karo Labrador Ireng.

Fakta 3: Tato Aaron Ramsdale:

Sanajan ora katon nalika ndeleng dheweke, Kiper Chesterton duwe seni awak sing didhelikake ing tungkak. Siji-sijine tato Ramsdale yaiku huruf 'U' sing dadi persatuan antarane dheweke lan papat bocah lanang liyane - kanca-kancane sing paling lawas.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Etan Ampadu Kisah Untold

Biyen, ana limang wong sing nggawe grup - bebarengan ing Sheffield United. Amarga dheweke nganggep awake dhewe minangka sekelompok sedulur, kabeh bocah nggawe tato sing nggambarake lan ngraketake kekancan.

Fakta 4: Agama Aaron Ramsdale:

Yen dideleng saka jeneng pisanan lan tengah, kemungkinan kita luwih milih dheweke dadi wong Kristen. Nanging, Ramsdale ora gampang nuduhake informasi babagan kepercayaan agamane ing domain publik. Mula, cara urip Kristen iku penting tumrap kiper Inggris. 

MACA CERITA PENUH:
Matteo Guendouzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Ringkesan Biografi:

Tabel ing ngisor iki nuduhake informasi ringkes babagan Aaron Ramsdale. Priksa - kanggo ngerti Profil Kiper.

INFIRI BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Lengkap:Aaron Christopher Ramsdale
Nama Pangguna:Rams
Tanggal Lahir:14 Mei 1998
Papan Lair:Stoke-on-Trent, Inggris
Wong tuwa:Nick Ramsdale (Bapak) lan Caroline Ramsdale (Ibu)
Sandhangan:Edward Ramsdale (Sedulur Lawas) lan Oliver Ramsdale (Sedulur Lawas)
Pakaryan Kakang:Edward Ramsdale (pejabat Penjara) lan Oliver Ramsdale (Artis Teater)
Negara Asal:Desa Chesterton, Inggris
Dhuwur (Kaki lan Inci):6 kaki 2 inci UTAWA 1.88 meter.
Education:Sekolah Menengah Sir Thomas Boughey
Pendidikan Sepakbola:Marsh Town, Bolton Wanderers lan Sheffield United
Zodiak:Taurus
Agama:Kristen
Kabangsan:Inggris
Worth Net (2021):3 yuta pound
Agen:World in Motion
Etnis:Inggris Putih
MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Ian Wright Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

kesimpulan:

Akeh penggemar Arsenal ngarani Aaron Ramsdale jeneng sing nggegirisi, ngancam dheweke - amarga klub kasebut mlebu dheweke saka Sheffield sing mudhun. Dheweke ora ngerti - manawa Harun nggunakake pelanggaran kasebut kanggo menehi sukses. Wiwit jaman Bolton, penolakan nyebabake dheweke urip.

Para kritik kaget banget, kiper njaga sheet clean ing game pertamane nglawan West Brom - tandhane yen dheweke bakal dadi Gunner No 1. Kanthi kepastian sing kuat, dheweke meh bakal nggulingake Bernd Leno dadi No 1 - persis kaya ngono Edouard Mendy ngusir Kepa Arrizabalaga.

Biografi Aaron Ramsdale nggawe kita ngerti babagan sejatine kulawarga sing raket. Iki uga mulang marang kita - manawa kita kudu ngupayakake supaya sukses - dadi ala kaya sing dikarepake. Wong tuwa Aaron Ramsdale nulungi putrane ngrampungake.

MACA CERITA PENUH:
Kieran Kanak-kanak Kieran Tierney ditambah Fakta Biografi Untold

Thanks kanggo nglampahi wektu kanggo nylametake memoir kita babagan crita urip saka kiper klair Stoke-on-Trent. Ing Lifebogger, kita ngupayakake akurasi tugas saben dina nyritakake Crita Biografi Anak babagan Pemain Bal-balan Inggris.

Hubungi kita (liwat kaca kontak) yen sampeyan ngerteni apa-apa sing ora cocog ing Biografi iki. Utawa, mangga menehi komentar kanggo menehi perspektif babagan Aaron Ramsdale.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar