Kisah Kanak-kanak Weston McKennie Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Weston McKennie Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Weston McKennie kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Bojone, Mobil, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi

Iki crita ringkes saka pemain bal-balan Amerika. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sing apik babagan biola Weston McKennie, iki minangka ringkesan gambar babagan urip lan kemajuan karir.

Biografi Weston Mckennie. Saka Childhood nganti Fame.
Biografi Weston Mckennie. Saka Childhood nganti Fame.

Ya, kabeh wong ngerti fleksibilitas ing lini tengah lan kemampuan pertahanan. Nanging, mung sawetara sing wis maca biografi, sing cukup narik kawigaten. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Weston McKennie:

Kanggo pamula bio, celukane yaiku Kenny. Weston McKennie lair tanggal 28 Agustus 1998 ing kutha Little Elm ing negara bagian Texas, AS. Dheweke lair saka ibune, Tina lan bapake, John. Wong tuwane katon umure 60-an.

Ketemu wong tuwa Weston McKennie
Ketemu wong tuwa Weston McKennie.

Origins Kulawarga Weston McKennie:

Kaya sing wis diamati, Kenny iku afro-amerika. Nyatane, sampeyan bisa verifikasi klaim kasebut kanthi nyinaoni foto wong tuwane ing kana. Uga, aksen asli Texan yaiku kabeh warna Yankee. Apa maneh sing sampeyan kudu konfirmasi kanggo kulawarga?

Dheweke asli saka Texas
Dheweke asli saka Texas.

Weston McKennie Akeh taun:

Kenny sing enom nuli nempuh telung taun kapisan nalika isih cilik ing Texas, tuwuh bareng kakang adhine John lan adhine. Nalika McKennie umur 6 taun, kulawargane pindhah menyang Kaiserslautern ing Jerman sawise bapake ditugasake ing Pangkalan Udara Ramstein sing cedhak.

Latar Belakang Kulawarga Weston McKennie:

Ya, sampeyan maca bapak gelandang minangka petugas militer Amerika. Mula, kulawarga McKennie wis ngerti kabeh. Kanthi tembung liya, kulawarga McKennie dadi kulawarga kelas menengah sing luwih ala lan dheweke isih cilik.

Ora ana alesan sing mbantah manawa dheweke isih cilik.
Ora ana alesan sing mbantah manawa dheweke isih cilik.

Kepiye Sepak Bola Karir diwiwiti kanggo Weston McKennie:

Ing Jerman Kenny tresna karo sepak bola lan dadi anggota klub lokal FC Phönix Otterbach nalika umur enem taun. Apike, dheweke ngetung 8 gol ing game pertama kanggo tim kasebut lan entuk promosi kanggo main bareng karo klub umur wolung taun. Cara nggawe bakat bal-balan enom, bal-balan minangka olahraga sing disenengi.

Deleng apa kadi identitase nalika semana.
Deleng apa kadi identitase nalika semana.

Nyatane, dheweke ora nate ngerti pengaruh gedhe sing bisa ditindakake olahraga kasebut ing mbesuke nganti USMNT teka ing kutha kasebut, amarga kekancan nglawan Polandia ing Kaiserslautern ing taun 2006. Wong tuwa McKennie njamin manawa dheweke entuk kesempatan kanthi motret karo legenda Landon Donovan lan Carlos Bocanegra.

Dheweke duwe hak istimewa kanggo ketemu legenda USMNT Landon Donovan lan Carlos Bocanegra minangka bocah
Dheweke duwe hak istimewa kanggo ketemu legenda USMNT Landon Donovan lan Carlos Bocanegra minangka bocah.

Weston McKennie Awal taun ing Sepakbola Karir:

Nalika kulawargane Kenny bali menyang Texas, dheweke nyoba sepak bola bal-balan karo bal-balan Amerika ora sukses. Pungkasane, dheweke dadi fokus ing bal-balan lan gabung karo Akademi FC Dallas sing misuwur ing taun 2009. Ing tengah klub, dheweke uga melu tim nasional AS.

Munggah liwat YNT.
Munggah liwat YNT.

Gamee McKennie diasah ing akademi pemuda FC Dallas, ing kana dheweke nggunakake pitung taun dadi salah sawijining prospek paling apik ing klub kasebut. Kanggo nggayuh kabeh, usahane sajrone musim pungkasan karo klub kasebut, entuk penghargaan dadi Pemain Konferensi Pusat ing taun kasebut.

Biografi Weston McKennie - Crita Dalan:

Ing umur 17, Kenny ana ing persimpangan saka keputusan karir penting. FC Dallas kepengin mlebu dheweke lan duwe tawaran beasiswa kuliah lengkap saka Universitas Virginia. Kajaba iku, pihak Bundesliga Schalke kepengin nggawa dheweke menyang Eropa. Bocah enom lan wong tuwané kasebut angel nemoni apa sing paling cocog kanggo dheweke sadurunge dheweke setuju dheweke kudu nampa tawaran kasebut saka Schalke.

"Aku njupuk keputusan sing bener lan ora nuwun babar pisan. Sanajan ora gampang aku ngeculake FC Dallas, sampeyan kudu mikir, apa aku bakal bali maneh sajrone 10 taun lan kepengin bisa lunga menyang Eropa? Kajaba iku, rumangsa yen sampeyan bisa entuk ing kana, sampeyan bisa bali menyang MSL lan main ing level dhuwur. Ing sisih liyane, yen sampeyan isih bocah MLS banjur nyoba teka menyang Eropa, sampeyan bisa uga durung siyap. "

Yen dipikir maneh, kita yakin dheweke nggawe pilihan sing tepat.
Yen dipikir maneh, kita yakin dheweke nggawe pilihan sing tepat.

Biografi Weston McKennie - Crita Kanggo Nggawe:

Untunge, taruhan kasebut bisa ngasilake, amarga Kenny duwe wiwitan urip sing apik banget karo tim pemuda Schalke. Dheweke nggawe debut tim pertama tanggal 20 Mei 2017 lan nggawe awake dhewe dadi aset sing terkenal kanggo tim kasebut. Maju banget nalika nulis tulisan iki babagan crita lan biografi bocah cilik Weston McKennie, gelandang kasebut utangan ing Juventus.

Nalika teka ing klub kasebut, dheweke mlebu buku sejarah kaya pemain Amerika pertama ing Juventus lan kaping lima Serie A. The Old Lady minangka salah sawijining klub paling misuwur ing Eropa kanthi bintang kaya Cristiano Ronaldo lan Paulo Dybala. Ora ana sangsi manawa McKennie bakal kepengin nggawe kontrak dadi permanen. Apa wae sing bisa ditrapake kanggo dheweke ing Italia, liyane, kaya sing jarene, bakal dadi sejarah.

Kenny lagi seneng-seneng ing Turin lan dheweke sinau babagan sing paling apik
Kenny seneng-seneng ing Turin, ing kana dheweke sinau saka sing paling apik.

Sapa sing Kencan Weston McKennie?

Konco gelandang sing apik banget yaiku masa lalu sing romantis. Minangka kasunyatan, kita mung bisa ngrampungake. Oalah, McKennie biyen duwe hubungan karo kecantikan pirang. Jenenge yaiku Laura Rypa.

Weston Mckennie karo pacare sadurunge.
Weston Mckennie karo pacare, Rypa.

Katon minangka pasangan sing ora bisa dicegah, dheweke tresna banget lan umume bisa bebarengan. Nanging, dheweke pindhah kanthi cara kapisah lan mbusak foto kenangan sing ana ing Instagram. Gelandang kasebut wis jelas pindhah. Nanging, dheweke kayane ora kepengin enggalan.

Urip Kulawarga Weston McKennie:

Perlu sawetara wong sing apik tenan kanggo ngunggahake wong sing berkualitas karo Kenny. Individu kasebut kulawarga. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan wong tuwa Weston McKennie. Kita uga bakal menehi kasunyatan babagan sedulur lan sedulur sing kasedhiya ing kene.

Babagan Weston McKennie Father:

John minangka bapakné gelandang. Kaya sing wis diandharake sadurunge, dheweke biyen dadi pegawai jasa, khususe sersan staf. Thanks kanggo dheweke, McKennie misuwur karo para tentara. Ora preduli manawa bapakne Kenny mesthi dadi bapak dhukungan. McKennie kudu bejo yen duwe bapak.

Kita ora guyon nalika ujar manawa dheweke misuwur ing antarane para prajurit.
Kita ora guyon nalika ujar manawa dheweke misuwur ing antarane para prajurit.

Babagan Ibu Weston McKennie:

Tina minangka jeneng ibune pemain kasebut. Dheweke mbantu njupuk keputusan penting ing kulawarga yen bojone uga mbutuhake dheweke. Nyatane, Tina sing milih Jerman tinimbang Alaska nalika pilihan bojone kanggo posting stasiun militer teka. Uga, Tina ngenalake McKennie enom menyang pelatih FC Phönix Otterbach nalika miwiti lelungan ing bal-balan.

Weston Mckennie karo bapak, ibune, adhine lan adhine.
Weston Mckennie karo bapak, ibune, adhine lan adhine.

Babagan Sedulur Weston McKennie:

Bintang sepak bola mung loro sadulur. Dheweke kalebu adhine John lan adhine sing rada dikenal. Adhine yaiku petugas pemadam kebakaran sing duwe minat ing real estate. Kajaba iku, dheweke duwe garwa karo putri. Deleng jeneng bojone lan putri ing judhul sabanjure.

Foto langka Weston McKennie karo kakange, John.
Foto langka Weston McKennie karo kakange, John.

Babagan sederek Weston McKennie:

Adoh saka kulawarga Kenny, dheweke duwe ponakan wadon sing dikenal minangka Naomi lan adhine ipar, Mimi. Dheweke minangka putri lan garwane (lanang wadon). Kita isih optimis babagan njaluk panjaluk babagan rincian babagan simbah-simbah bintang sepak bola sing digayuh. Uga, kita kepengin ngerti sapa pamane, lik, sedulur, lan sedulur kasebut.

Weston McKennie Urip Pribadi:

Kenny minangka individu sing seneng dadi kanca. Jenius sepak bola kasebut nduweni kualitas lan katrampilan interpersonal sing ndadekake dheweke dadi kanca. Minangka kasunyatan, dheweke seneng banget, seneng masak lan ora angel sinau basa anyar.

Pira sing disenengi kanggo genuis bal-balan kanthi persona sing luar biasa.
Pira sing disenengi kanggo jenius bal-balan kanthi persona sing luar biasa?

Kajaba iku, dheweke ngerti kepesta banget. Dheweke seneng usaha, sengit karo ketidakadilan, lan nate nganggo 'Keadilan kanggo George' armband menehi hormat marang George Floyd sing tragis. Uga, warga Texas ora duwe masalah nuduhake rincian babagan urip pribadi lan pribadi. Nanging, dheweke sithik nglakoni amarga dheweke ngerti pentinge moderat.

Gaya urip Weston McKennie:

Bayangake, sampeyan main ing salah siji saka limang liga paling dhuwur ing donya, entuk 2.95 yuta euro saben taun, lan menehi kesepakatan karo Adidas. Apa sing bisa ngatasi daya beli sampeyan tinimbang lelungan menyang Mars ing proyek Space X Elon Musk?

Sugeng rawuh ing jagad McKennie. Dheweke umure isih 22 taun nanging duwe regane net 3 yuta Yuta lan bisa tuku meh kabeh sing dikarepake. Mobil, omah, jenenge. Dheweke duwe kabeh. Siji-sijine masalah sing isih ana yaiku dheweke ora cukup wektu kanggo ngrasakake kekayaan. Sepakbola minangka game komitmen lan Kenny wis meh sepuluh taun ngenteni ing lapangan lan entuk luwih akeh kursus.

Kenny pamer salah sawijining mobil nalika nyokong Addidas
Kenny pamer salah sawijining mobil nalika nyetujoni Adidas.

Fakta Babagan Weston McKennie:

Sugeng, sampeyan wis tekan saiki. Kanggo ngrampungake artikel menarik babagan crita lan biografi bocah-bocah ing Weston McKennie, iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Fakta # 1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben Taun :: € 2,950,000
Saben sasi:€ 245,833
Saben Minggu:€ 56,644
Saben dina:€ 8,092
Saben Jam:€ 337
Saben Menit:€ 6
Saben Detik:€ 0.10

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Weston McKennie Bio, iki sing diasilake karo Juve.

€ 0

Kasunyatan # 2 - Agama:

Pendhudhuk Texas durung menehi pitunjuk manawa dheweke yakin ana makhluk gaib utawa ora. Nanging, kemungkinan kasebut milih dheweke dadi wong sing percaya, khususe Kristen.

Fakta # 3 - Rating FIFA 2021:

Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan apa sing diremehake Weston McKennie nganti sampeyan ndeleng rating FIFA yaiku 76/85. Muga-muga, panguwasa ngerti babagan iki lan review munggah saiki bakal ditindakake.

Nganyarke jeneng pangguna, sabar iku sandhi.
Nganyarke jeneng pangguna, sabar iku sandhi.

Kasunyatan # 4 - Ibu Ndhukung Dheweke:

Nalika McKennie pindhah menyang Schalke kaping pisanan, wong tuwane, utamane ibune, menehi peringatan keras yen dheweke ora bakal ngidinke prilaku kaya diva saka bintang sepak bola nalika ngukur ketinggian Bundesliga. Iki minangka sebilangane nerangake kenapa McKennie andhap asor.

"Aku ngerti persis sapa sejatine aku lan saka ngendi. Uga, Ibuku mesthi susu yen dumadakan aku wiwit tumindak kaya lintang. ” Dheweke tau mbukak.

WiKi:

Ringkesan tabel Lifebogger nampilake jawaban babagan pitakon biografi pemain bal-balan.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Weston McKennie.
Nama Pangguna:Kenny
Age:22 taun lan 7 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 28 Agustus 1998.
Papan Lair:Kutha Little Elm ing negara bagian Texas, AS.
Wong tuwa:John lan Tina.
Sandhangan:John lan sadulur.
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki, Aku Inci.
Dhuwur cm:185 cm.
Muter Posisi:Lini tengah
Pacar / bojo dadi:N / A
Anak-anak:N / A
Regane net:3 Yuta Euro.
Zodiak:Virgo.

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca babagan informatif babagan crita lan biografi bocah cilik Weston McKennie. Muga-muga crita urip sing menehi inspirasi saka Texan ing Pengadilan Juventus wis menehi inspirasi kanggo sampeyan percaya pentinge njupuk keputusan sing bener.

Kaya wong tuwa Weston McKennie mbantu dheweke milih pindhah menyang Eropa tinimbang tawaran jus liyane ing negara bagian. Kita saiki kudu menehi pujian marang wong tuwa pemain kasebut amarga dhukungan marang karir ing tembung lan tumindak.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar