Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
4477
Troy Deeney Childhood Story

LB nyedhiyakake crita Full saka sing luwih dikenal kanthi sebutan; "Dee". Troy Deeney Childhood Story lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, saben wong ngerti kabisan kanggo nyandhing gol kasebut, nanging sawetara nyathet Troy Deeney's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Troy Matthew Deeney lair ing dina 29th Desember 1988 ing West Midlands, Birmingham, Inggris. Dheweke lair saka ibune, Emma Deeney lan bapake, Paul Anthony Burke. Troy tuwuh ing Chelmsley Wood. Dheweke salah siji saka telung anak lair saka wong tuwane, sing pamisah nalika dheweke umur 11. Sing pamisahan diwenehi tandha wiwitan pambangunan sing ngetokake kaya sing diterangake ing awal urip.

Iku penting kanggo dicathet manawa ing umur 14, bal-balan ora diwiwiti kanggo Troy. Sawise tuwane bubar, gol dheweke kudu rampung dhisik. Pisanan, Troy diusir saka sekolah nalika dheweke ana 14, sadurunge bali ing umur 15. Tujuane duwe pendidikan lengkap durung dadi. Panjenengané ninggalaké sekolah ing 16 tanpa GCSEs lan wiwit latihan minangka tukang tembak, sing éntuk £ 120 seminggu.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Sawise ngurusi pendhidhikan ora disebutake, Troy mutusake kanggo njupuk bal-balan minangka pilihan pungkasan. Sawise nggawe akeh aplikasi, dheweke diundang dening Aston Villa akademi kanggo njupuk sidhang ing mangsa panas pitung dina kanthi tujuan kanggo entuk kontrak muda. Nanging, dheweke entuk telung dina pisanan. Iki nggawe klub kuciwa amarga ora menehi kontrak apa wae.

Ananging, sanajan ana kekuwatane dening Villa, klub cilik Chelmsley Town sing sadurunge wis ditampa. Nalika ing Chelmsley, dheweke dicekel dening Kepala Pemuda Walsall, Mick Halsall, sing mung tampil ing pertandhingan Deeney lagi main amarga putrane uga main lan amarga pertandhingan kasebut dijadwalake bakal ditundha.

Troy Deeney Childhood Story

Deeney main nalika mabuk nanging ngetung pitung gol nalika menang 11-4. Striker mabur kasebut langsung ditangani ing Walsall nanging mung ditampa sawise manajer Chelmsley entuk dheweke metu saka amben lan mbayar kanggo taksi.

Pambuka Chris Hutchings minangka manajer bertepatan karo Deeney nemokake sentuhan gol. Minangka wong nekat sing kepengin nggayuh sukses, Deeney ing 4th saka 2010 Agustus, dipasrahake ing panjalukan transfer ditulis ing antarane klub-klub Championship. Iku Watford sing entuk untung karo tekane. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Prison Story

Ing 25 Juni 2012, Deeney dijatuhi hukuman penjara sepuluh sasi kanggo nendhangake wong ing sirah sajrone perang. Dheweke dibebasake sawise ngladeni nganti telung sasi ing ukara kasebut, sawisé nampilake remorsine, lan nyatane dheweke minangka pelanggar pertama. Wiwit rilis saka pakunjaran ing 2012, dheweke wis pikantuk GCSE ing Inggris, Science and Maths.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Hubungan lan Family Life

Deeney nikah karo bojone sing ayu, Stacey Deeney. Dheweke duwe anak lanang, Myles, lan anak wadon, Amelia.

Troy Deeney wis perang salib pribadhi dhewe marang Arsenal wiwit dikuwatake manawa putranipun minangka penggemar Arsenal. Bocah cilik sing digambarake karo ibune ing ngisor iki ora nduweni alasan kanggo ngendhalekake kepribadian pribadhi kanggo Arsenal.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Troy Deeney nduweni wewenang ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Troy Deeney's Strengths: Saiki dheweke luwih tanggung jawab. Mangkono, dheweke disiplin, duwe kontrol dhuwit lan saiki dadi pimpinan.

Kekurangan Troy Deeney: Kadhangkala, dheweke pancen seneng karo dheweke. Dheweke bisa dadi ora pantes lan tansah duwe pangarep-arep sing paling awon.

Apa Troy Deeney Seneng lan Ora Dislikes: Dheweke tresna marang kulawarga, tradisi. Troy minangka wong sing bisa uga ora seneng kabeh ing sawijining titik.

Ing ringkesan, Troy Deeney minangka wong sing serius karo alam. Dheweke nduweni status kamardikan jeroan sing ndadekake dheweke bisa ngalami kemajuan sajrone urip pribadine lan profesional. Wiwit sawise dipenjara, Troy saiki dadi master kontrol diri. Dheweke nduweni kemampuan kanggo mimpin dalan, saengga nggawe rencana sing kuat lan nyata kanggo urip lan kulawarga.

Troy Deeney Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Wong tuwa Troy Deeney kuciwa amarga dheweke ora bisa manggon ing wektu sing paling mbutuhake dheweke. Saenipun, piyambakipun teka saking latar belakang kulawarga kelas menengah.

BROTHER: Sadulur Troy, Ellis, minangka pemain bal-balan semi-profesional sing main minangka gelandang tengah. Ellis miwiti karieripun ing Aston Villa, ing pundi piyambakipun dados kapten tim akademi saderengipun dipunrilis.

Dina iki, Ellis minangka pelatih pribadi, lan Deeney mbantu latihan kasebut ing profesi kasebut.

TUTUP: Thanks kanggo maca Troy Deeney Childhood Story karo fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene