Facto Steven Nzonzi Anak Cerita Plus Untold

0
3515
Facto Steven Nzonzi Anak Cerita Plus Untold

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius Perancis sing mung dikenal kanthi jeneng "Nzonzi". Steven Nzonzi Childhood Story lan Untold Biography Facts ndadekne sampeyan akun lengkap saka acara penting saka masa kanak-kanak wektu kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke ana bagean saka 23 mèlu pemain Prancis sing menangaké piala dunia 2018 ing Rusia nanging mung sawetara nganggep Steven Nzonzi's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti jeneng lengkapé yaiku Steven N'Kemboanza Mike Nzonzi. Dheweke lair ing 15th Desember 1988 ing Colombes, Prancis kanggo wong tuwa saka campuran. Bapakne, Nzonzi Snr saka Kongo nalika ibune keturunan Perancis.

Facts About N'Zonzi Parents Nationhood Plus Grandfather Nine Lineage

Tuwuh ing pinggir Kolombia ing Paris, Nzonzi Young duwe wiwitan urip bareng karo sedulur loro lan sadulur. Nanging, bapakné (sing banjur bisa ngundhuh pamindhahan steven saka klub saben taun dheweke ngrasakake mangsa ngarep kanggo anaké) nggawe dheweke weruh yen masa depan belongs kanggo wong-wong sing njupuk tindakan awal.

Facts About N'Zonzi Relationship With Father and Youth Clubs Stint

Ing kasunyatan, panjenengané bisa nyetunggas karir bal-balan ing Racing Paris ing umur 10 lan dipandu dadi pemain progresif ing sawetara klub muda kayata SC Levallois (1994-1999), Paris Saint-Germain (1999-2002) , CA Lisieux (2002-2003) lan SM Caen (2003-2004).

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kemajuan Sepakbola

Steven Nzonzi tetep ora ngerti kabeh klub pemudha mung kanggo miwiti nggawe riak nalika gabung karo klub SC Amiens U19 ing 2005 lan kasedhiya kanggo tim senior klub ing 2009.

Steven N'Zonzi Records Ing SC Amiens U19

Wonten ing SC Amiens, Nzonzi nedahaken ketrampilan utamanipun ing bal-balan ingkang damel negari rumiyin, DR Congo, Perancis lan Inggris kangge njagi tugasipun kangge tim nasionalipun. Nzonzi dipérang-pudhun, nanging Prancis lan wis metu karo internasional ing tim 21 ing Prancis.

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Nganggo karir ing klub profesional, Nzonzi ngembangake Blackburn ing pundi piyambakipun damel sethithik. Ing pungkasan mangsa 2011-2012, piyambakipun gabung kaliyan kutha Stoke lan ndadosaken kinerja ingkang nyengsemaken ingkang pikantuk penghargaan 2014-15 Player of the Year sadéréngipun pindhah dhateng Sevilla ing 2015.

Stephen N'Zonzi Ing Stoke City

Ing Sevilla, Nzonzi ningkat lan njaga Formulir paling apik, menang Liga UEFA Europa ing 2016 kanthi klub kasebut lan uga gawe UEFA Europa League Squad musim.

Steven N'Zonzi Winnings At Sevilla

Kanggo nylametake kabeh, dheweke ngajukake undhangan kanggo main kanggo Tim Nasional Prancis ing Piala Dunia 2018 FIFA Rusia kang mulya dienggoni bebarengan karo tim manajer 23. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Steven N'Zonzi Munggah Menyang Fame

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Nzonzi ora duwe hubungan sing paling apik kanggo alasan sing ana ing kontrol. Muter maneh nalika njupuk sampeyan ing demo babagan carane ilang rasa tresna ing papan telung taun.

International Perancis karo Stoke City nalika dheweke nikah karo garwane saiki, Lynda Nzonzi ing 2013 sawise wulan-wulan kepungkur sing didhelikake. Kabeh katon apik karo perkawinan sing diberkahi karo Ayden putra. 4 sasi sawisé lair saka putrané, Nzonzi jumeneng nguber pengadilan sawisé garwané dipuntudhuh amarga dheweke ngetokaké dheweke ana ing ngarep bayi kanggo nelpon 'Daddy sing ora ana guna'.

Apa Nggawe Kanggo Steven N'Zonzi Sepreration Saka Lynda N'Zonzi

Nzonzi nanggepi tindak tanduk nandheske bilih piyambakipun mung nyoba nenangake garwanipun (sing katon sengit) kanthi nyekel tangane sawise dheweke nganggep dheweke ora ana gunane nalika obrolan telpon karo ibune

Pertahanan Nzonzi lunga kanthi magistrates Cheshire Kidul sing ngresiki dheweke saka serangan. A dina sawise nyoba Lynda ngajokake pegatan karo Nzonzi ngonfirmasi pamisah kasebut kanthi ngetrapake yen pernikahané wis 'dipérang irretrievably'.

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Perbandhingan marang Patrick Vieira

Steven Nzonzi wis suwé, dibandhingaké karo legenda Arsenal Patrick Vieira dening akeh kalebu Spanyol Press. Analisis sing cetha saka banding kasebut ngandharake yen dheweke ora adoh banget lan luwih penting tinimbang wektu iki nalika Vieira disetel ninggalake Sevilla kanggo Arsenal.

Patrick Vieira, saiki dadi manajer saka Niece minangka legenda bal-balan kang nduweni kinerja sing apik ing Arsenal minangka gelandang tengah, posisi Nzonzi wis ngrampungake dheweke. Sakwisé Vieira ninggal klub kasebut ing 2005, Arsenal kerep tuwuh dadi gelandang tengah sing nduweni kapasitas penuh Vieira sing wis ditemokake ing Nzonzi.

Carane Steven N'Zonzi Disarengi Kanggo Patrick Vieira - Fakta Perbandingan

Kajaba iku, loro Vieira lan Nzonzi minangka tokoh sing dhuwur kanthi mandhiri dhuwur 1.93m lan sing paling anyar yaiku 1.96m !. Kanggo ngeculake, kabeh kapribaden kasebut wis menang Piala Dunia FIFA karo Tim Nasional Prancis.

Nanging, Nzonzi ora mikir yen ngukur legenda nalika dheweke nyathet:

Aku dhuwur, aku muter posisi sing padha lan II'm Perancis supaya jelas, sampeyan bisa nggawe comparison nanging aku ora yakin iku adil amarga bakal angel kanggo cocog apa wis rampung,

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Partying insensitive

Senadyan Nzonzi wis rampung akeh supaya ora metu saka kontroversi, tumindake sawise piala Sevilla 5-0 oleh Barcelona ing final Piala Spanyol ing 2018 digawe para fans ngerteni yen kasetyané dumunung. Sevilla wis kerja keras banget kanggo bisa lolos menyang final final Piala Spanyol mung kanggo dikalahake dening Barcelona kanthi wates skor sing ndadekake klub bisa dadi lemah.

Ing pungkasan pertandhingan kasebut, Nzonzi kecathet ing rong pertandhingan, First minangka penolakan kanggo ngucapake pasugihan kanggo para fans sing nyenengake kabeh liwat kampanye Piala Spanyol lan sing liyane, sing nyebabake njijiki yaiku keputusane kanggo partai ing klub malam Madrid ing sawijining dina sisih kasebut ditangani kanthi abot.

Steven N'Zonzi Terus Partying Sawisé Sevilla Loss

Sadar yen keputusane sing disebabake keputusane kang akeh dituduhake minangka ora sensitif, Nzonzi sing nangkep dheweke ing tracksuit Sevilla (langkah cilik kanggo mbuktikake kesetiaan) rincian alesan sing maca:

"Aku pengin apologize kanggo pembuangan Sevilla," ujare NZonzi. "Aku salah nalika ninggalake game. Apa sing kedadeyan uga angel kanggo para pemain. Kita muter saben telung dina, aku manggon piyambak, aku latihan lan aku bali mulih. Aku tansah ing ngarep. Wingi kulawargane lan kanca-kanca wis ana lan aku lunga. "

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Hubungan karo Putra

Steven Nzonzi tetep njaga hubungan karo putrané, Ayden ora ngira patemon nikahané. Bapake bangga sing durung bisa njupuk hubungan liyane wis ora mandheg saka ngunggah foto-fotoe dheweke lan putrane, kalebu putrane sing nuduhake dheweke ngerayakake kepribadian Piala Donya karo Ayden.

Steven N'Zonzi Hubungan karo Putra Ayden

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Bukti pribadi

Kepribadian Nzonzi iku multidimensi sing ora bisa nyedhaki kesimpulan karo sapa sejatine. Nanging, Nzonzi wis njlentrehake manawa dheweke asring nampilake sikap tenang lan nyenyet ing lapangan.

'Aku isih urip, nanging ana ing lapangan, aku bisa dadi frustasi lan emosi, ana bedane. Aku pancen susah banget, mesthine wis. Aku ora seneng lewat. Aku ngontrol luwih apik saiki nanging isih, sok-sok aku kecewa banget cepet. '

Steven Nzonzi Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta liyane

  • Nzonzi tansah ngimpi main ing liga juara, sawijining impen kang bisa ditemtokake sajrone nampilake layar kanggo arsenal.
  • Nalika Nzonzi ana ing Stoke City, dheweke ngliputi 134miles ing game 19, jarak sing mbedakake dheweke saka pemain liyane.
  • Akun media sosial dheweke didominasi dening Life karir.
  • Dheweke ngaku yen jenenge ditulis minangka Nzonzi, dudu N'Zonzi

Mriksa: Thanks kanggo maca Steven Nzonzi Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene