Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
3840
Sergio Busquet Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh Sepakbola Genius sing paling misuwur kanthi jeneng celukan; "El Pulpo". Kisah Kisah Kanak-kanak Sergio Busquets lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan Gaya Play ing FC Barcelona. Nanging, mung sawetara nganggep Sergio Busquet's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal & Keluarga

Sergio Busquets Burgos lair dina dina 16th Juli 1988 marang ibune, Loli Burgos lan bapake, Carles Busquets, loro sing digambar ing ngisor iki ing Photo Family Sergio Busquets.

Sergio Busquets Anggota Keluarga

Sergio lair dadi pemain bal-balan generasi katelu. Panjenengané gedhé ing kutha Barcelona, ​​Sabadell nalika main bal-balan karo kakangné, Aitor Busquets (digambaraké ing ngisor iki) nalika isih cilik.

Sergio Busquets 'Saudara-Aitor Busquets

Bapakne, Carles, uga dadi pemain bal-balan, mantan kiper Barcelona sing lenggah ing klub kasebut sawisé taun sawisé 1900, senajan asring digunakake minangka cadangan. Sergio kepéngin dadi pemain bal-balan amarga bapaké sing tansah kepéngin bocah cilik supaya bisa ngetutaké jejeg. Digambar ing ngisor iki, tekadé dadi pro kaya bapakné ora minangka fantasi lewat.

Sergio Busquets lan Rama, Carles Busquets

Kasetyan dumunung ing kulawarga Sergio Busquets: Bapakipun, Carles Busquets minangka kiper ingkang setya ingkang dipunginaaken minangka pilihan kapindho sawetawis wekdal wonten ing FC Barcelona. Sasampun kabaripun kalah ing kompetisi tim kapisan kanggé posisi goalkeeping Barca, Charles njujugaken putranipun, Sergio miwiti kariripun ing klub akademi remaja ingkang langkung inggil. Tujuane kanggo mesthekake yen Sergio sithik kurang pasang lan mundhak.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ringkesan karir

Ing yuswa 7 ing taun 1995, Busquets miwiti karieripun kaliyan klub lokal Badia. Sawise mbuwang musim ana ing kono, dheweke pindhah menyang CEF Barberà Andalucía ing 1996 lan manggon ana ing kono telung taun. Sergio banjur gabung karo akademi UE Lleida ing 1999 amarga dheweke kaputusan frustasi bapak kanggo ninggalake FC Barcelona.

Sing Frustrasi Sergio Busquets Rama: Sergio teka ing akademi bal-balan Lleida kanggo alasan profesional bapakne, Carles, sing kecewa dening Louis van Gaal (mantan pelatih FC Barcelona) sing mlayu kanthi sabar, saengga dheweke mandheg ninggal Barça kanggo mlebu Lleida.

Apa Carles Busquets dipaksa metu saka FC Barcelona

Iku penting kanggo dicathet yen Jose Mourinho digambar ing ngisor iki) yaiku pelatih banjur FC Barcelona nalika Carles tilar donya.

Jose Mourinho, bebarengan karo pelatih FC Barcelona

Carles Busquets nyambut damel sesarengan kaliyan sedaya kulawarganipun ing antawisipun Sergio, ingkang kedah ninggalaken mantan klubipun, Unió Esportiva Barberà kanggé main wonten ing Lleida ing pundi piyambakipun nelasaken tigang taun. Sergio Busquets minggah ing sadhuwure jajaran pemuda, dadi pemain pamuter paling apik klub nalika umuré minangka pimpinan tim kanggo menang piala utama.

Sergio Busquets Youth Career Story- Years at Lleida

Sawise bapake pensiun saka bal-balan ing Lleida ing 2002, Sergio Busquets ora seneng karo perasaan klub ana apa-apa sing bisa digoleki, mula kudu entuk gelar pemuda luwih gedhe. Dheweke entuk transfer menyang sisi Jazak Terrassa ing 2003 lan ngenteni rong taun ing akademi sadurunge dicekel dening akademi bal-balan FC Barcelona, ​​La Masia. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ing antarané meh saben pemain FC Barcelona sing sukses, ana wag utawa pacar sing katon ing jeneng Elena Galera Moron (digambar kanthi katresnan urip ing ngisor iki).

Sergio Busquets lan Elena Galera Moron Love Story

Minangka nalika nulis, Sergio Busquets saikily ora nikah bisa amarga alasan pribadi. Nanging, dheweke wis dadi hubungan jangka panjang karo pasangan Elena Galera Moron sing ditemoni ing 2013. Hubungane terus berkembang nganti saiki. Nalika sésithik sanak saingané, Barcelona banjur kawin, Sergio sing dadi milyarder ing 30 (wektu nulis) ora gelem nikah nanging mutusake kanggo gawe.

Ing dina 8 tanggal 2016 Maret, Sergio lan Elena nampi putra lan putranipun ingkang sepisanan ingkang asma Enzo. Ngisor iki Enzo sing enom katon banget cetha karo tuwane.

Foto Keluarga Sergio Busquets

Wayahe banget khusus kanggo keluarga Sergio Busquets pesta tropi, nalika Elina lan Enzo gabung karo Sergio bareng klub FC Barcelona kanggo ngetokake wayahe.

Sergio Busquets Hubungan Urip- Kisah Untold

Ngluwihi liburan karo asu sawisé pésta pesta tropis utawa période pungkasan umum kanggo Sergio Busquets lan keluargané.

Sergio Busquets Keluarga njupuk liburan

Ngandika saka asu, mesthine nyatakake yen pasangan iki duwe rong bulldogs kerdil sing jenenge Minnie lan Lily sing digambarke ing ngisor iki.

Sergio Busquets Dogs- Minnie and Lily

Sampeyan bakal gampang nyadari salah siji saka asu ing ndhuwur kanthi cetha cedhak karo sing katon saka gambar sadurungé kulawarga Sergio Busquets. Umumé, asring kanggo asu umum kanggo pemain FC Barcelona. Ngisor iki Lionel Messi ngaso karo asu sing nampa spurt wutah luar biasa antarane Februari nganti September 2016.Lionel Messi nampilake asu

Uga ing April 2018, loro Sergio lan Elina diandharake ing media sosial yen dheweke lagi ngenteni anak liyane.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Bukti tato

Sergio Busquets Facts Tattoo

Kasunyatan kasebut nyritakake luwih akeh babagan sejarah kulawarga Sergio Busquets kang bisa ngasilake traktat Arab kanggo tato Arab ing lengen kiwa. Sergio Busquets tato Arab diterjemahake;

"A prakara kanggo sampeyan, urip ing negara",

Panjenengané nyadhiyakake tatoe marang mbah kakung ibune, kang loro banget cedhak sadurunge dheweke mati.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Lanky Facts

Delengen kanthi teliti ing foto ing ngisor iki, penampilan Sergio ngandhut sawetara penampilan Arab. Kadhangkala, wong tansah kepingin weruh ing ngendi Sergio Busquets nemu energi saka nganggep bingkisan kasebut.

Sergio Busquets Untold Biography Facts

Muter bal, sepatune tangan lan tangan Sergio Busquets tansah dipanggoni. Iki katon amarga dheweke bisa nutupi lemah kanthi cepet lan permanen nglakoni pelari bal sing nentang, nempatake dheweke menyang penghentian permanen.

Sergio Busquets Body Secrets

Pemain bal-balan wis entuk wektu nemokake angel ngukur apa gunane Blok Sergio lan ngatasi keliling.

Sergio Busquets Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Panutup

Sergio Busquets cukup serba guna ing lapangan dolanan. Dheweke nggawa tentrem lan tutup pertahanan gedhe ing posisi tengah.

Sergio Busquets Skills- The Untold Biography Facts

Iku amarga kemampuan kanggo nyedhiyakake tutup gedhe ing lapangan kasebut Carles Puyol dheweke menehi jersey bal-balan nalika pensiun.

Carane Sergio Busquets dadi Pengganti Kaos Charles Puyol

Tanpa mangu-mangu, kasalahan saka Sergio Busquets nilarake pertahanan tim kasebut kanthi cetha. Kemampuan Sergio kanggo maca game nggawe gampang kanggo nggawe interceptions sing larang regane. Iku tansah angel kanggo nemokake kaya kanggo kaya panggantos kanggo wong Spanyol.

Mriksa: Thanks kanggo maca Sergio Busquets Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene