Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2280
Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "The Sersan". Cerita Sergej Milinkovic-Savic Kita Sejatine lan Sejatine Biografi Bakal nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, munggah crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi gelandang lengkap. Nanging, mung sawetara sing nyinaoni Biografi Sergej Milinkovic-Savic sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Sergej Milinkovic-Savic lair ing 27 Februari 1995 marang ibune, Milijana Savić lan bapake, Nikola Milinković ing Lleida, komunitas otonomi Catalonia. Bongso Spanyol.

Sergej Milinkovic-Savic's Parents- Family Life

Ngerti pora?… Milinković-Savić lair dadi kulawarga olah raga. Bapaké, Nikola Milinković, main bal-balan sacara profesional saka 1991 kanggo 2005. Ibune Sergej, Milana Savić, yaiku mantan pemain basket profesional profesional sing main kanggo Serbia.

Sergej nalika dilairake ana rong jeneng sing asring ditemokake ing Serbia. Truth be told: Panjenenganipun diparingi asma kaping pindho amarga kesalahan Spanyol Catalan. Sasampunipun lair, kantor registri lair Spanyol nyathet salah setunggal ingkang nggabungaken bapakipun lan ibu lan mboten milih. Nanging, ora suwe, sadurunge hubungan antarane tuwane Sergej wiwit gugur, saengga dheweke bisa ngetung. Sayange, loro wong tuwané Sergej Milinkovic-Savic entuk kapisah nalika isih bocah.

Sergej tansaya munggah karo adhine Vanja Milinković-Savić (lair 20th dina Februari 1997) sing umur rong taun. Vanja minangka pemain sepakbola lan mantan pemain penalti Man United nalika wektu nulis minangka kiper kanggo klub Italia Serie A SPAL.

Sergej Milinkovic-Savic's Brother- Vanja Milinković-Savić

Kulawarga Milinkovic-Savic dikenal kanthi jeneng keturunan sing dhuwur banget amarga bapake yaiku 6 ft 4 inci lan ibu uga dhuwur banget. Ngerti pora?… Vanja Milinković-Savić iku 2.03 m utawa 6 ft 8 inci dhuwur nalika Sergej kita dhewe 1.92 m utawa 6 ft 4 inci dhuwur (padha dhuwur karo bapak).

Sergej Milinkovic-Savic uga tansaya tambah karo adhine sing dadi jeneng ortodoks klasik, Jana. Jana sangang taun luwih enom tinimbang adhine Sergej. Ora kaya kanca-kancane, Jana nglakokake jejibahan karo ibune.

Vanja, Sergej lan adhine- Jana

Jana ora lair ing Spanyol, saéngga mbentuk aturan Milinokritik-Keluarga sing ora bisa diterapake. Jenengé rada béda karo sedulur-seduluré. Jana mung duwe Milinković.

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Kabeh bocah enom bisa seneng karo bal-balan lan dolanan wiwit lair. Secara harfiah, Sergej mulai nempuh bal nalika dheweke bisa mlaku. Ing awal, dheweke nonton Dad lan Mum muter bal-balan lan basket lan kabeh wong wanted dadi kaya salah siji saka wong-wong mau.

Wong tuwa Sergej Milinkovic-Savic ora ngganggu akeh pilihan olahraga. Loro-lorone, Milijana lan Nikola tumindak kurang ajar babagan apa sing kudu dilakoni anak-anake.

Pilihan Sulih: Amarga bapakipun aktif banget minangka pemain bal profesional lan ibuné iku tukang basil Serbia sing kondhang, iku angel kanggo Sergej milih karir ing awal uripé. Ngomong karo FIFA babagan pilihan karir, Sergej sapisan ngandika;

"Ing pungkasan, aku milih sepakbola amarga nalika bocah aku seneng nonton karo bapakku luwih saka ibu. Nanging aku tresna basket lan tansah nglebokke pirang-pirang kranjang nalika aku duwe wektu. "

Apa sing dadi pilihan: Iki minangka game sing dingerteni saka bapakné Nikola Milinkovic ing stadion Graz (asal klub bal-balan Grazer AK Austria). Iku sing gedhe-gedhe sing dipengaruhi keputusan Sergej dadi pemain bal.

Kenapa Sergej Milinkovic-Savic Pilih Sepak Bola

Ayahé Sergej sing gelandhang gelandang mimpin tim kanggo menang Piala GAK 2002 lan uga duwe GAK ganda ing 2004. Saduluré Sergej sing luwih dhuwur kanggo perdagangan basket uga wis owah-owahan pikiran nalika dhèwèké mutusaké bakal sinau dadi kiper. Sanajan dhuwur saiki (192 lan 202 centimeters), loro sedulur ora setuju karo basket ibu!

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Slip

Sakwise sawise dhèwèké, Sergey dhéwé nuli wiwit nulak "Reds"Ing Graz. Sasampunipun wekdal semanten, piyambakipun dipuntugasaken ing jago jago akademi muda ing Novi Sad. Senadyan ngetokake pikiran babagan sepak bola ing awal, Sergej isih tetep ora seneng amarga dheweke isih duwe kebiasaan ngelawan bal-balan lan basket.

Dheweke njupuk intervensi saka bapake kanggo nyelehake putrane ing jalur sing bener. Miturut Nikola Milinković;

Nikola Milinković mbantu karier anakéAku ngobrol nganti suwe. Aku yakin dheweke bakal nanggepi. Kanggo nglatih malah luwih, bisa kerja keras kanggo nambah. Aku uga bisa ngyakinake para pelatih babagan skill. Amarga sing kudu dilakoni yen sampeyan pengin ngilangi lan dadi juara.

Thanks kanggo bapakne, Sergej nemokake wujud lan bab-bab kasebut wiwit nguripake. Sawise latihan karo klub pemuda, Nikola Milinković isih njupuk putrane menyang lapangan cilik ing sangisore omah kanggo latihan tambahan lan pribadi. Panjenenganipun ngajaraken putranipun babagan carane ngganteni bola kanthi tengen lan kiwa. Dandan iki nyebabake Sergej bali maneh.

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Ing wektu iki, Sergej wis tuwuh lan diwasa minangka pemain sing luar biasa. Dheweke ngetutake bapake ing ngendi wae kerjane bal-balan dheweke njupuk lan ngliwati ujian sing teka.

Nalika bapake pindhah menyang Chaves, sawijining klub bal-balan Portugis, Sergej lan sadulure. Nalika ing Portugal, dheweke entuk dadi akademi Sporting. Kesengsem kawitan Sergej kanthi werni nyebabake para penggemar nelpon "lindhu" amarga cara dheweke njupuk bola kaya kaya "tsunami".

Sergej Milinkovic-Savic- Yagene dheweke diarani lindhu

Kinerja kasebut nyusul dheweke menyang Grazer AK (Austria klub olahraga) lan Vojvodina, sawijining klub ing tanah air pribadine, Serbia, ing ngendi dheweke ngakhiri karir remaja.

Milinković-Savić teka liwat akademi remaja Vojvodina. Dheweke salah sijine gelandang sing metu saka skuad pemuda sing menangake gelar juara pemuda nasional loro berturut-turut, bebarengan karo Mijat Gaćinović lan Nebojša Kosović

Sergei sing banjur diarani nickname; "Pemenang Vojvodina"Narik kawigatosan para penggemar bal-balan domestik kanthi kamenangan liyane. Iki wayahe nalika dheweke, kakangnane lan liyane Serbian sing misuwur (eg Alekandar Mitrovic) menang judhul medali emas ing Kejuaraan UEFA UEFA 2013.

Sergej Milinkovic-Savic Rise to Fame Story

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Sergej Milinkovic-Savic banjur njenengi dheweke dadi gelandang lengkap nalika ditransfer menyang Genk, klub bal-balan ing Belgia. Ing klub, dheweke diwenehi klambi nomer 20 sawise dipasrahi kaos 21 (nomer kaos paling apik) ora kasedhiya.

Sergej Milinkovic-Savic bakal tambah kondhang

Sergej mengko entuk kesempatan kanggo nglebokake balung nomer punggung 21 nalika gabung karo Lazio. Jersey 21 dipakai amarga Zinedine Zidane, pahlawan masa kanak-kanak sing uga nganggo nomer klambi kaya sajrone mangsa dheweke dadi ketenaran ing Juventus.

Sergej Milinkovic-Savic's Idol

Ngomong babagan Idol, Sergej sapisan ngomong;

Dheweke kepengin ngerti dheweke kanthi pribadi lan kanthi jelas dheweke bisa dadi pemain bal-balan sing enom. Mesthi wae musim panas saka 2002, aku main ing GrazerAK. Klub kasebut ngundangi Real Madrid menyang stadion sing banjur disebut "Arnold Schwarzenegger" kanggo ngrayakake dadi 100 taun.

Kanggo nandhani perayaan centenary, tim senior GrezerAK nyerang "galácticos" sing padha menang 3-2. Iki pisanan Sergej weruh pahlawane Zizou bebarengan karo Figo, Makelele, Morientes lan Solari. Nalika main kanggo Lazio, Sergej entuk julukan "Ing Sergent"Thanks kanggo gaya pesta gol.

Gaya Pesta Sergej Milinkovic-Savic

Iku ora kabeh babagan gol goal sing nggawa akeh ketenaran. Sergej dikenal dadi raja mbantu sing nyedhiyakake platform gol kanggo Ciro Immobile.

Sergej Milinkovic-Savic lan Ciro Immobile

Nanging, media ing Eropa wis ngerti Sergej minangka gelandang lengkap sing bisa nindakake meh kabeh ing tengah taman.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Sergei Milinkovic Savić yaiku wong sing seneng apa ora mung ing lapangan nanging ngluwihi. Sakwise dheweke sukses, ana wanita ayu sing nyolong atine. Jenengé yaiku Natalija Ilić lan dheweke minangka panggonan Novi Sad, Serbia sisih lor.

Sergej Milinkovic-Savic Relationship Life

Asides Sergej, Natalija Ilic ora ngerti apa-apa bab liyane saka obat. Saka foto ing ngisor iki, sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake dheweke iku dokter dhokter.

Sergej MilinkoviÄ ?? SaviÄ ??

Minangka diamati saka kerepotan ing media sosial, Sergej wis ndadekake jagad iki ngerti yen dheweke ana ing hubungan sing stabil karo dhokter kang wigati. Contone, sawise pagelaran ing Piala Dunia 2018 ing Rusia, Sergei lan Natalia mutusake kanggo lungangisi baterai kanggo mangsa anyar.

Sergej Milinkovic-Savic lan Natalija Ilić

Nggoleki sing cedhak karo kaendahan Natalia sing dikombinasikake karo pemikiran dheweke bakal nggawe sampeyan yakin yen Sergej pancen sawijining wong sing wis rampung.

Katrangan Natalija Ilić

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip kulawarga lan Facts

Babagan Sergej Milinkovic-Savic's Father- Nikola Milinkovic: Dheweke lair ing 19th Maret 1968 ing Sanski Most, SR Bosnia-Herzegovina. Nikola yaiku pemain bal-balan Serbia pensiun sing tau main dadi gelandang, perdagangan sing diwarisake dening putra kapisan.

Nikola Milinkovic Facts

Sadurungé Perang Bosnia dimulai ing taun 1991, Nikola Milinković mundhut kulawargane lan pindah menyang Serbia, ing ngendi dheweke entuk wiwitan karier sadurunge pindah menyang negara liya.

Babagan Sergej Milinkovic-Savic's Mother- Milijana Savić: Mbalik maneh, Sergej's Mom tanggung jawab njaga dheweke lan sedulure sedherhana tetep diarani. Dheweke ora ngidini dheweke bisa mabur sanajan dheweke uga nyathetake dhisikane. Sergej lan Vanja nyawisake wektu akeh karo ibune nalika isih ana ing Serbia suwene wolung taun. Iki nalika dheweke ngajar ngomong basa Serbia.

Prakawis Sergej Milinkovic-Savic's Brother- Vanja Milinkovic-Savic: Panjenenganipun born ing 20th Februari 1997 ing Ourense, Spanyol. Vanja yaiku pemain bal profesional saka Serbia sing main minangka goalkeeper. Dheweke tau ngalahake karir sawise dheweke gagal menehi ijin kerja UK karo klub Inggris Manchester United. Sakbenere, dheweke dirilis dening klub ing Nopember 2015 senadyan rong yuta euro wis digarap dening United kanggo mlebu kaki 6 8 goal penjaga gawang.

About Sergej Milinkovic-Savic's Brother- Vanja Milinkovic-Savic

Vanja, ora kaya adhine, beda. Dheweke kepengin nggawe saran supaya tetep ana ing tengah-tengah karierane wong tuwane. Umur 19 taun kepungkur kayadene bapakne, nanging minangka goalkeeper kanthi tangane kang gegayutan karo perdagangan basket ibune.

Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Sergej Milinkovic-Savic mesthi bakal bisa mbantu sampeyan njupuk gambaran sing lengkap babagan panjenengane. Sergej nduweni kepribadian sing tenang, ora kaya adhine sing luwih gedhe. Ngandika babagan pribadine Sergej sapisan ngandika;

"Aku cukup tenang, nalika dadi goalie khas, ah-ha-ha ... Kita ngrungokake musik sing beda-beda. Aku seneng musik Serbia lan dheweke seneng rap. Aku seneng nonton film aksi nalika dheweke seneng film lan komedi Perancis ... "

Sergej Milinkovic-Savic Personal Life

Ngobati sehat: Sergej tresna marang anggur tanpa alkohol sing prasaja, mangan panganan alami sing ora beku utawa dikemas kaleng. Dheweke ora seneng panganan sing ora sehat utawa sing rada nyenengake. Dheweke uga seneng banget mangan panganan utamane sing duwe cemilan utawa ombenan kebak gas. Kebiasaan makan sing ora sehat iki tanggung jawab kanggo ngrusak karir pemain bal-balan Inggris Callum Wilson.

Tresna kanggo Tenis: Saliyane perdagangan bal-balan lan bal-balan kulawargane. Sergej uga apik karo tenes. Temtuné, sampeyan kudu ngerti sapa sing ora ndhukung sapa waé saka Novac Djokovic.

Mriksa: Thanks kanggo maca Sergej Milinkovic-Savic Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene