Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Salomon Kalou Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB menehi Crita Cepet saka Mantan Chelsea Star sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Kalhuno". Kisah Kanak-kanak Salomon Kalou lan Sejatine Biografi Ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, saben wong ngerti babagan wektu ing Chelsea FC nanging sawetara mikirake Salomon Kalou Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Salomon Armand Magloire Kalou lair ing 5 1985 Agustus ing Oumé, Pantai Gading dening tuwane Pak lan Mrs Armand Magloire Kalou.

Kalou minangka pemain utama ing program pengembangan sepak bola sepak 2002 Piala Dunia ing Côte d'Ivoire sing nampilake akeh pemain bal-balan sing teka ing Eropa.

Kalou ngetutake kakak tirine. Kaya Bonaventure Kalou, kakangné, Kalou miwiti karire ing klub lokal Mimosas sadurungé nglakoni perdagangan ing Eropah. Pelatih Auxerre, Guy Roux pengin menehi tandha supaya bisa nggabung karo adhine ing klub iki, nanging Kalou milih kanggo mlebu kanggo Feyenoord tinimbang ing 2003. Sawise bali saka mantra silihan ing Excelsior, Kalou main ing penerbangan paling dhuwur ing Walanda Eredivisie kanggo rong musim saka 2004 kanggo 2006 nyetak gol 35 ing penampilan liga 67, uga menang ing Johan Cruijff Award ing 2005. Iki nyebabake telpon saka Chelsea FC. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kalou saiki dadi model hubungan Amerika, Najah Wakil.

Hubungané diwiwiti kanthi langsung Salomon Kalou dibuang déning Susan Gossage, model Inggris lan Zambian.

A crita wis metu sing mantan pacar wis ngangkat kutukan sing dheweke diselehake ing striker nalika padha bubar!

Christelle Gnahoua ngandhakake marang Selec Magazine yen dheweke wis pipis liyane wiwit dadi Kristen senadyan Kalou ngobati dheweke tanpa kehebohan.

Nerangake carane kutukan kasebut, dheweke kandha: "Wong-wong mau nggawe aku ngomong yen ing wektu dheweke melu lan dheweke ora bakal ngrusak hubungan sing bakal mbanjurake pernikahan sing direncanakake ing 2010. Sejatine, Sang Prabu Suleman ora perlu ngetungake aku kanthi cara mangkono. Aku banget gerah lan aku malah ngutuk dheweke bola-bali. Aku malah ora pengin ngetung gol. Nanging dina iki, aku dadi wong Kristen supaya aku ngapura "

Kalou, sadurungé diapura ana ing Hertha Berlin ing Bundesliga. Dheweke wiwit nyelehake aturan kasebut sawisé bobot ana ing pundhake.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sawise nyatakake Nickname sing padha

Kalou tau dadi julukan karo Dirk Kuyt. Nalika ing Feyenoord, Kalou main minangka striker kajawi Dirk Kuyt. Amarga akeh gol sing dicetak gol, dheweke disenengi dening penggemar Feyenoord lan loro kasebut dijuluki 'K2' dening media Walanda.

Piyambakipun minangka pemain musik saking Belanda 'K3'.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kewarganegaraan Walandi

Sawise suwe, manajer mantan Walanda, Marco van Basten, nyengkuyung Kalou kanggo njaluk kewarganegaraan Walanda. Dheweke ora tau main kanggo Cote d'Ivoire lan wis ngalami masalah karo panguwasa bal-balan. Van Basten percaya yen Kalou bisa gawe bedane karo skuad nasional lan kepengin supaya aplikasi kewarganegaraan digawe lan ditampa.

Aplikasi Kalou malah didukung déning legenda Walanda Johan Cruyff. Nanging, dheweke ditolak lan, sawise kasus pengadilan sing dawa, Kalou nyerahke kabeh harapan kanggo main kanggo Belanda. Dheweke wiwit main game 51 kanggo Côte d'Ivoire.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Family

Minangka kasebut sadurunge, Kalou duwe sadulur kang uga main bal profesional. Bonaventure Kalou tau ngalami puncak ing Liga Premier nanging main ing bal-balan ing Prancis lan Walanda. Nanging, dheweke menangaké Liga Europa (Piala UEFA nalika semana) karo Feyenoord ing 2002 lan duweni piala domestik lan Walanda ing jenenge. Ing umur 34, dheweke pensiun saka bal-balan profesional. Minangka nalika nulis, Bona saiki main kanggo klub amatir Prancis, Combs-la-Ville.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kucing-Nya

Ing 2011, penulis olahraga Brooks Peck kacarita yen Kalou duwe cat kucing sing disebut 'Katou'. Didier Drogba mesthine duwe cat sing disebut 'Kitier' uga.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pencetak gol luwih apik sadurunge dheweke pindhah menyang Chelsea

Kalou nyelehake game kompetisi 82 sajrone wektu ing Feyenoord, nyetak gol 42 sing nyenengake - rata-rata goal gol 0.51 saben game.

Gading kasebut main game 251 kanggo Chelsea nanging mung nyetak gol 59 - rata-rata goal 0.24 per game. Mungkin iki amarga dheweke main peran ing Feyenoord luwih akeh, tinimbang posisi luwih akeh ing Chelsea. Utawa bisa uga amarga liga Walanda ora kompetitif kaya Liga Premier. Nanging, manawa Kalou wis nemokake maneh gawe gol ing Chelsea, dheweke ora bisa dibantah kanthi gampang.

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kang Best Friend

Senadyan Kalou nggoleki Drogba, banter sing mlayu ing antarane dheweke lan kanca apik ing klub, John Obi Mikel, adoh luwih seneng.

Duo wis cedhak saka dina sabanjure dadi fellow Mikel Afrika teka ing musim panas sing padha saka Lyn Oslo lan dipisah ing umur kurang saka rong taun.

Iki wis nyebabake sawetara pengamatan novel. Kalou diterangno: "Wong liya ing skuad iki nelpon kita suami lan bojo amarga kita tansah njupuk ing saben liyane. Iku tansah ing cara sing nyenengake. Kita bisa pindhah adoh sok-sok nanging ora tau nyenengake. Iku soko wong ngerti lan sing sebabe padha nelpon kita bojo lan bojo. Nanging Mikel minangka bojoné mesthi amarga cara dandanane! Aku nyebut dheweke Tracy Chapman [sawise penyanyi] amarga potongan rambut lan kasunyatan sing katon kaya dheweke. Iku jeneng sing apik kanggo wong. Dheweke nyoba kanggo nemokake sing apik kanggo kula lan durung bisa. "

Salomon Kalou Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tuku kamera

Kalou tau ngakoni yen dheweke nggawa kamera karo dheweke menyang sesi latihan pertamane ing pusat latihan Chelsea ing Cobham amarga dheweke ora yakin yen dheweke bakal dadi pemain bal sing misuwur kaya Michael Ballack, John Terry lan Didier Drogba. Nerangake pengalaman, Kalou ngucap:

"Iki wayahe ngimpi ing uripku lan aku ora pengin tangi lan golek sing ora nyata."

TUTUP: Thanks kanggo maca crita Salomon Kalou Childhood lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene