Factor Sadio Mane Plus Untold Biography

Factor Sadio Mane Plus Untold Biography

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Sepak Bola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Said'. Kisah Kanak-kanak Sadio Mane Kita Plus Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki.

Analisis kasebut nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta sing ora dingerteni OFF lan ON-Pitch. Saiki tanpa luwih adhi, Ayo Mulai.

MACA CERITA PENUH:
Luis Suarez Cerita Anak Untold Biografi Facts

Kisah Kanak-kanak Sadio Mane - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Dheweke lair tanggal 10 April 1992 ing Sedhiou, Senegal. Dheweke gedhe ing desa cilik Bambali, ing sisih kidul Senegal. Désa kanthi pedunung mung 24,213 - udakara 5% saka Liverpool.

Nalika diwasa, dheweke urip karo pamane amarga wong tuwane duwe akeh anak lan ora bisa nyukupi finansial kanthi kabutuhan dhasar.

MACA CERITA PENUH:
Factor Alex Alex Oxlade Chamberlain Kanak-kanak Plus Untold

"Tiyang sepuh kula mboten gadhah dhuwit kanggo ngirim kula sekolah," dheweke ngelingi. "Saben esuk lan sore, aku mesthi main bal-balan karo kancaku ing lurung-lurung.

Nalika isih enom, aku mung mikir babagan Liga Premier sing dakwaca ing TV. Mung Liga Premier. Aku dadi impen sing gedhe banget. ”

Mane ngelingake dheweke minangka bocah cilik taun 15, nyinau manawa dheweke wis ngembang saka pamuter werna kanthi stardust ing sikilane, nanging pangerten terbatas babagan game kasebut.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

"Wiwit umur rong taun utawa telung taun, aku tansah ngelingi bola-bali. Aku bakal weruh bocah-bocah muter ing dalan, lan bakal nggabungake. 

Mangkene carane aku miwiti - mung ing dalan. Yen wis tuwa, aku bakal nonton game, apamaneh nalika main tim nasional. Aku pengin ndeleng pahlawanku lan mbayangake aku kaya awake dhewe ”  

Inspirasi paling gedhe Sadio Mane dadi pemain bal-balan teka saka semangat 2002 nalika Piala Dunia ing negarane, Senegal entuk perempat final ing penampilan pertama ing pameran kasebut.

Pemain sing menang ngalahake Prancis ing pertandingan pembukaan minangka keajaiban sing ora bakal dilalekake.

 Biografi Sadio Mane - Sawise WorldCup 2002:

Akeh sing diganti mane sawisé Piala Dunia 2002 sing nyatakake negarane dadi puncak. Dheweke minangka bagian saka klompok bocah lanang cilik sing miwiti main bola kanthi serius. 

Miturut Mane,

"Sawise WorldCup, aku lan kanca-kanca miwiti turnamen ing desa, aku dadi luwih tekad dadi sing paling apik lan menang kabeh game.

 Saben uwong ngomong yen aku sing paling apik ing desa, nanging kulawarga aku ora dadi pemain bal-balan. Padha amba ing agama lan kepéngin sing beda kanggo kula. 

Nalika dheweke ngerti manawa ing pikiranku lan atiku mung ana bal-balan, aku mulai ngyakinake, utamane pamanku supaya aku ora lunga menyang desa menyang kutha lokal kanggo sinau luwih lengkap sadurunge menyang Kota Dakar utama, ibukutha negaraku ”.

Wiwitane, dheweke ora nate nampani, nanging saya akeh sing padha kepengin lan ora ana sing liya, dheweke nulungi aku.

Pakdhe lan wong tuwa adol kabeh pametune saka peternakan kanggo golek dhuwit kanggo Mane. Bakat sing jelas lan menehi inspirasi, malah wong sing ora ngerti Mane bisa uga golek manawa dheweke duwe tembakan sing paling apik kanggo nggayuh kekarepane.

Miturut Mane,

"Paklikku minangka bantuan paling gedhe, nanging ora mung ing wiwitan, meh saben wong ing desa nyumbang dhuwit kanggo aku. 

Nalika aku pindhah menyang pinggiran kutha Dakar, aku banjur urip bareng kulawarga sing aku ora ngerti. Aku mung nawakake sawetara dhuwit lan nerangake motif sadurunge dheweke ngidini aku mlebu.

Senajan, kulawarga aku ngerti wong sing ngerti dheweke, lan dheweke ngajak aku menyang omah dhewe. Padha njupuk kula, padha ngurus kula lan kabeh kanggo mbantu aku mung kuwatir babagan bal-balan. "

Fakta Biografi Sadio Mane - Wirang amarga dheweke miskin:

Sadio Mane nalika tekan pinggiran Dakar takon babagan klub bal-balan sing paling populer ing kutha kasebut. Dheweke njupuk dina sesuk kanggo ngunjungi wong-wong mau.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Miralem Pjanic Plus Untold Biografi

Miturut dheweke, "Nalika aku teka ing dina sabanjure, aku ndeleng akeh bocah lanang sing lagi nyoba nyoba mlebu tim. Aku ora bakal lali, lan saiki lucu, nanging nalika nyoba kanggo nyoba metu, ana wong tuwa sing nyawang aku kaya ana ing papan sing salah.

Dheweke takon aku 'apa sampeyan ana ing kene test?' Aku jarene. Dheweke takon marang aku, 'nganggo boots kasebut? Dheweke ndeleng dheweke kanthi nesu. Kepiye sampeyan bisa muter? '. Dheweke ala, ala tenan - suwek lan tuwa. Banjur dheweke kandha, 'lan nganggo kathok cendhak kasebut? Sampeyan malah ora duwe kathok cendhak bal-balan sing cocog? ”

Mane Terus…

MACA CERITA PENUH:
Fakta Keras Victor Moses

"Aku crita apa sing dakkanggo paling apik, lan aku mung pengin main - kanggo nuduhake dhewe. Nalika aku tekan lapangan, sampeyan bisa ndeleng praupané gumun. Dheweke marani aku lan ujar 'Aku langsung milih sampeyan. Sampeyan bakal main ing timku. ' Sawise nyoba kasebut, aku mlebu akademi tim lokal. ”

Perlu dingerteni manawa Mane ngetung total 131 gol ing 90 penampilan kanggo tim lokal mung rong musim.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Thiago Alcantara

Fakta Biografi Sadio Mane - Kepiye Sepak Bola Nylametake Dheweke:

Minangka bocah, Mane pancen adoh saka bal-balan Senegal paling dhuwur. Dheweke luar biasa lan bejo. Ajaib iki teka nalika dheweke dijemput Pramuka Prancis kanggo misi menyang Senegal.

Bagéan saka tujuane yaiku ngunjungi sudut lan kru Dakar kanggo njupuk sawetara sing dipilih ing antarane bal-balan sing paling mlarat lan paling apik. Utamane, bagean saka tujuane yaiku ngatasi dheweke lan kulawargane saka kemlaratan. Dheweke kudu ngundurake pemain pilihan menyang Liga Prancis.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Dejan Lovren Plus Untold Biografi

Sawise lungguh ing Sadio Mane, dheweke padha gumun karo katrampilan kasebut. Dheweke duwe pamuji pribadi kanggo lintang kasebut. Laporan nuduhake manawa dheweke dadi pesepakbola paling miskin lan paling apik ing tim kasebut. Dheweke nggunakake bal-balan kanggo nylametake dheweke lan kulawarga saka mlarat.

Mane dhewe mbuktekake kanthi bener kanthi menehi gol nalika dikandhani pisanan melu sidhang rong musim ing akademi bal-balan Senegal sing diarani 'Sikil Generasi ' dening pamrentah Perancis sing padha.

Sukses ing klub kasebut minangka titik balik ing ngendi nasibe diwiwiti. Sawise ngluwihi pangarep, dheweke disponsori menyang luar negeri. Pramuka iki njupuk Mane ing Prancis lan ndadekake dheweke gabung karo klub Prancis, Metz. Dheweke wiwit main bal profesional ing Prancis nalika umure 15.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Nat Phillips Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Klub iki uga dikenal amarga melu karir mantan pemain musik Reds Rigobert, lan uga bintang Liga Premier kayata Louis Saha, Papiss Cisse, Emmanuel Adebayor lan Robert Pires.

Sadio Mane Bio - Urip Awal ing Prancis:

Sadio wis ujar manawa dheweke malah ora ngandhani wong tuwane yen dheweke bakal lunga saka Senegal sadurunge ngluncurake karir ing Prancis.

MACA CERITA PENUH:
Daniele De Rossi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Iki amarga kulawargane sadurunge ora precaya babagan impiane supaya bisa dadi pemain bal profesional. Dheweke ngrencanakake menehi kejutan gedhe. Dadi Mane, sing lagi umur 19 taun, mutusake supaya tenang ing Metz.

Satou ibune Satou isih mengira dheweke ana ing Akademi Footpath ing Dakar nalika dheweke bisa nyebut dheweke ana ing Eropa ing 2011. "Aku mung marang pamanku. Malah mbok, dheweke ora ngerti, " Mane ngandika.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Lorenzo Pellegrini ditambah Fakta Biografi Untold

"Aku kelingan dina pisanan teka ing Prancis. Aku kudune olahraga nanging pelatih ujar 'tetep omah' lan aku ora duwe kredit ing kertu telpon kanggo nelpon ibuku.

Dina sabanjure aku karo kanca-kanca sing wis ana ing Metz kanggo tuku kertu. Aku nyeluk dheweke lan matur: Halo Mama, 'Aku ana ing Prancis. "

"'Prancis sing endi?' jarene. Dheweke ora percaya! Aku ujar: 'Prancis ing Eropa.' 'Apa maksud sampeyan Eropa? Sampeyan manggon ing Senegal. ' Aku ujar: 'Ora, aku ing Eropa.' Dheweke gumun, edan tenan! Dheweke kaget banget lan dheweke saben dina nelpon aku arep takon apa sejatine.

Dheweke isih ora precaya marang aku nganti dakkandhani supaya nonton ing TV. Dheweke akhire ngerti lan ngimpi yen impenku wis kayektenan. ”

Sawise buzz awal kasenengan, Mane nandhang awal sing angel kanggo urip ing Perancis amarga cedera panggul ngalang-alangi prosese. Homesickness uga njupuk dheweke. Cuaca kenceng, budaya ora padha, "kandhane Liverpoolfc.com 

"Aku pancen wis ilang omah amarga beda banget karo sing dakkenal ing Senegal lan utamane desaku, dadi ora gampang.

Nanging aku ora ragu-ragu amarga aku dadi pesepakbola profesional dadi impenku, mula kowe kudu kerja tenanan. Kanggo kerja keras, sampeyan kudu menehi pangorbanan. ”

Mane banjur ngunekake Metz lan penampilanane kanggo Senegal ing Olimpiade London ing 2012, dheweke entuk transfer menyang Red Bull Salzburg. Dheweke nyetak gol 42 ing penampilan 80 liwat rong musim sadurunge rawuh ing panggung Liga Premier.

MACA CERITA PENUH:
Fakta Cerita Miralem Pjanic Plus Untold Biografi

"Ora ana sing luwih suwe tinimbang Prancis lan aku ora bisa ngomong basa Jerman dhisik, nanging aku duwe pelatih apik ing Roger Schmidt sing mbantu aku akeh," Ngandika.

"Kita main ing Liga Europa. Kanggo mbukak lan main ing Austria ana langkah maju lan gagasan apik banget. Muter kanggo Schmidt, sing ngendi kabeh diwiwiti, sing ndeset lan kabeh. Aku sinau saka dheweke. "

Sadio Mane Fakta - Wawancara LFC:

Ing sawijining wawancara LFC sing diterbitake ing YouTube minggu iki, Mane uga ngandhakake manawa dheweke ora duwe tato, nyetak gol paling apik kanggo karir nglawan Arsenal - lan wong pisanan sing ditelpon sawise pindhah menyang Liverpool yaiku ibune!

MACA CERITA PENUH:
Fakta Keras Victor Moses

"Dheweke seneng banget," ujare Mane, sing ing sawijining wawancara sadurunge nerangake manawa ibune ora nate nonton dheweke main amarga sawise cilaka dheweke ndeleng dheweke nalika nonton ing TV ing desane ing Senegal.

"Ibu mboten mirsani bal-balan kula, amargi punika emosional," Dheweke nambah. "Dheweke ora bisa nonton bal-balan nalika lagi main. Dheweke tansah wedi marang wong sing melu aku. "

Sadio Mane Fakta Biografi sing Ora Biasa - Omah sing Diserang Angry Fans:

Omah Sadio Mane tau diserang para penggemar nesu sawise dheweke ora entuk hukuman sing penting ing pertandingan piala negarane.

MACA CERITA PENUH:
Daniele De Rossi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Pemain sayap 34 juta kasebut nyenthang tendhangane kanggo ngirim Senegal metu Piala Afrika. Sedulur-seduluré mlayu saka omahé ing Malika, cedhak ibukota Dakar, nalika ditargetake sawise metu saka perempat final negara kasebut kanggo musuh Kamerun.

Dheweke ora mung bakal ngapura, sanajan nangis sawise kejawab lan uga njaluk ngapura marang warga negarane.

Senadyan nyerang omahé, Thugs uga ngancem sanak-seduluré ing omah omah pamané lan ngrusak SUV 26,000 sing dituku Mane kanggo dheweke.

MACA CERITA PENUH:
Luis Suarez Cerita Anak Untold Biografi Facts

A sumber ngandika: "Dheweke nesu marang mobil lan nuli sampah". Ora suwe sadurunge prajurit lan polisi wiwit menehi kulawarga Mane perlindungan 24 jam lengkap.

Sadio Mane Fakta - Mentoripun:

Padha nuduhake wektu sing apik lan sedih bebarengan. Miturut Mane, "Ing pikiranku, aku ngerti aku bakal teka menyang tim sing pengin aku, menyang manajer sing ngerti aku lan wis nggawa aku kaya anake".

Katresnan lan penghormatan Sadio Mane kanggo Jurgen Klopp mung bisa dicithak ing gambar ing ngisor iki. Mangga ora pikiran petinju.

MACA CERITA PENUH:
Kisah Kanak-kanak Nat Phillips Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Sadio Mane Fakta - Dhaptar Liga Premier:

Mane nyekel rekor hat-trick Liga Premier paling cepet, nyetak kabeh telu mung 176 detik nglawan Aston Villa. Minangka rekor hat-trick paling cepet ing sejarah Liga Premier.

Sing treble banget cepet ngilangi rekor 4 menit, detik 33 dianakaké dening legenda Reds Robbie Fowler.

Masalah karo Manajer South Ampton nggawe dheweke Transfer menyang LiverPool:

Siji alasane amarga dheweke telat teka ing papan latihan lan uga nalika pertandingan nalika dheweke ana ing Southampton.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Thiago Alcantara

Sing diarani akeh "Wektu Afrika". Iki minangka alasan kanggo renget karo Ronald Koeman. Prilaku iki mandheg wiwit nggabung karo Liverpool.

Sadio Mane Agama:

Sadio Mane minangka Muslim sing saleh. Dheweke wis nyebutake yen dheweke teka saka kulawarga agama ing Senegal lan dheweke wis takon sepira anggone padha menyang gereja nalika isih bocah. 'Aku Muslim,' jarene isih ngguyu, 'aku ora mlebu greja.'

Sadio Mane Fakta - Master Pameran:

Mane misuwur ing lapangan latihan Liverpool ing Melwood. Dheweke kekancan karo kabeh wong, sing dikenal asor lan mandhiri.

MACA CERITA PENUH:
Fakta-fakta Biografi Steven Gerrard

Yen sawetara pemain bal-balan Liga Premier menehi kesan yen wis dikonsumsi dening urip selebriti, Mane ora cocog karo stereotipe kasebut. Nanging ana siji bab. Dheweke seneng ngiklanake awake dhewe babagan perkara kaya sing sampeyan deleng ing ngisor iki.

Sadio Mane Fakta - Trio:

"Akeh, akeh wong sing saya tuwuh, pemain kaya, ora duwe kasempatan kanggo dadi profesional. 

Aku ngerti bab sing angel iku penting supaya aku sukses. Saiki aku ing kene, tanpa getun, nglakoni impenku lan kekancan karo duo sing jenenge Coutinho lan Fermino ”

Mane, sing nduweni apartemen ing pusat kutha Liverpool lan ora perlu GPS kanggo ngirim dheweke menyang omah-omahé kanca-kancané loro.

langganan
Menehi saran saka
9 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Ibrahim
1 month ago

Gusti Allah iku Sadio sing kuat, sampeyan dadi idole, aku seneng karo dolanan sampeyan lan tumindak sampeyan minangka pemain bal-balan nyata

Nic
sasi 11 ago

Wah wong sing andhap asor. Ya, Gusti Allah bakal ngangkat sampeyan luwih akeh lan mberkahi luwih akeh. Gusti Allah mberkahi wong-wong sing andhap asor lan sing precaya marang dheweke. Dadi andhap asor mesthi mane ... ..

Muhammad imam
1 taun ago

Komentar: mane tetep wae, Gusti Allah nate dadi modhèlku

Tijjani Umar dajji
1 taun ago

Crita sing nyenengake banget yen saben kulawarga sing bebrayan bisa mbantu bocah supaya bisa nggayuh cita cita utawa impene kaya wong tuwa sadio mane sing nulungi dheweke mula ora ana bebrayan ing akhirat.

KONCERN Z
1 taun ago

Aku pengin kaya sampeyan Mane bt masalah im saka Zimbabwe..ku bakat biasane bisa dikenali

Cyril
Mbales  KONCERN Z
1 taun ago

Aja nyerah bro, sampeyan entuk

Muntari
1 taun ago

Aku pengen dadi kaya u sadio mane. Bayi u dadi modhélku

Chiadikaobi umahi
1 taun ago

Aku pengin dadi kaya u

shajahan
Mbales  Chiadikaobi umahi
sasi 10 ago

Aku percaya manawa ana wanita ing mburi sukses kabeh pria lan ibumu kanggo sampeyan. Lan uga Pakdhe sampeyan. Gusti Allah ndadekake kowe paling apik ing jagad iki