Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken Bukti

Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken Bukti

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Lengkap saka jenius bal-balan sing paling dikenal kanthi sebutan: 'Ryodinho'. Kita Ryo Miyaichi Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Ryo Miyaichi lair ing 14th 1992 Desember ing Okazaki, Aichi, Jepang dening Pak lan Mrs Tatsuya Miyaichi.

Dheweké lair dadi kulawarga olah raga, nyedhiyakake dheweke minangka bocah. Dheweke ngembangake pasuryan kanggo bal-balan sadurunge umur 1 lan wiwit main nalika dheweke mlebu sekolah dasar nalika umur 3. Ing umur kasebut, wong tuwané ndhaftar ing Akademi Sepak Bola Sylphid Pretigious ing Nagoya, Jepang. Dheweke main bal-balan ana sawise jam sekolah.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rising to Fame

Ryo seneng nggabung karo bal-balan lan akademisi minangka bocah cerdas.

Panjenenganipun ngembangaken ing pungkasanipun. Saka pendidikan pendhidhikan, dheweke maju menyang Chukyodai Chukyo High School lan main kanggo klub bal-balan sekolah. Dheweke dadi turnamen Sepakbola Sekolah Tinggi Jepang sing nyebabake Ryo dadi cahya jeruk. [1] Sinetron kang tau dibintangi dening TV ing Jepang. Iki minangka wiwitan saka apa sing diarani perjalanan karir sing misuwur.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Minangka kasebut sadurunge, keluargane kabeh babagan olah raga. Bapak Ryo Miyaichi, Tatsuya Nomoura, mantan pemain basket lan legenda. Dheweke main kanggo lan mengko ngatur Toyota Motors klub basket.

Miyaichi Tsuyoshi, adhine sing lair ing 1st Juni 1995 uga dadi pemain bal-balan Jepang.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip ing Arsenal

Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken BuktiMiyaichi kawitan trialled kanggo Arsenal ing musim panas 2010, ing ngendi dheweke ndadekake manajer Arsenal. Arsène Wenger yakin yen kemampuan Miyaichi lan dheweke banjur menehi kontrak karo Arsenal. Ing 31 Januari 2011, dheweke gabung karo klub lan mlebu kontrak profesional.

Wenger ngandika: "Kita seneng banget yen Ryo Miyaichi wis gabung karo kita. Dheweke nguji karo kita ing musim panas lan nduweni kemampuan mentahan kang narik akeh klub ing saindhenging donya "

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Muter Sepak Bola Permanen

Impiane kanggo main bal-balan permanen pungkasane ketemu sawise seri silihan ing Bolton Wanderers, Wigan, FC Twente lan Jong FC Twente. Pinjaman kasebut diayahi dening Arsenal. Ing 18 Juni 2015, ing Hamburger Morgenpost ngumumake yen Miyaichi wis mlebu kontrak telung taun karo FC St. Pauli sing ana ing divisi liyane bal-balan profesional ing Jerman. Dheweke nggambarake pemain sayap kasebut minangka pemain "Potensial ageng". Transfer Miyaichi dikonfirmasi ing situs web klub nalika esuk, ing ngendi dheweke ngandhakake yen dheweke bakal nganggo kaos nomer 13 kanggo musim sing bakal teka.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Big Fall

Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken BuktiMiyaichi sarujuk karo kesepakatan telung taun karo St. Pauli, ananging dheweke berjuang kanggo ngunci posisi klub pisanan ing klub Jerman. Ing musim pisanan, dheweke mung nggawe penampilan 19 kanggo klub ing kompetisi liga lan Piala, nalika dheweke entuk gelar loro assist lan nol gol.

Sayange kanggo Miyaichi, saiki dheweke bakal dadi sela kanggo sawetara wektu. Pemain sayap Jepang nandhang cedera banget ing latihan nalika nyuwek ligamen cruciate anterior ing lengen tengen. Miturut Kicker, Miyaichi mbok menawi mayoritas musim 2017-18. Iku apes yen dheweke ora tau nyadari potensine penuh.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene