Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken Bukti

Ryo Miyaichi Piyambakipun Piyambakipun Nyariosaken Bukti

LB nyedhiyakake Kisah Penuh jenius bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Ryodinho'. Kita Ryo Miyaichi Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal urip

Ryo Miyaichi lair tanggal 14 Desember 1992 ing Okazaki, Aichi, Jepang dening Bapak lan Ibu Tatsuya Miyaichi.

Lair ing kulawarga olahraga nyedhiyakake dheweke nalika isih bocah. Dheweke dadi sepisanan kanggo bal-balan sadurunge umur 1 taun lan wiwit main ing sekolah dhasar nalika mlebu sekolah dhasar ing umur 3. Nalika umure tuwa, wong tuwane ndhaptar ing Akademi Sepak Bola Pretigious Sylphid ing Nagoya, Jepang. Dheweke main bal-balan ing kana sawise sekolah.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rising to Fame

Ryo seneng nggabung karo bal-balan lan akademisi minangka bocah cerdas.

Dheweke maju ing sisih loro. Saka pendhidhikan dhasar, dheweke maju dadi Chukyodai Chukyo High School lan main ing klub sepak bola sekolah. Iki minangka Turnamen Sepak Bola Sekolah Menengah Jepang sing misuwur sing nggawa Ryo dadi kapur. Kaendahane ing bidhang asring asring ditayangke ing TV nasional Jepang. Iki minangka wiwitan sing diarani perjalanan karir sing misuwur.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Kaya sing wis diandharake sadurunge, kulawargane kabeh babagan olahraga. Bapakne Ryo Miyaichi, Tatsuya Nomoura, mantan pemain basket lan legenda. Dheweke main lan mengko ngatur Toyota Motors klub basket.

Miyaichi Tsuyoshi, adhine sing lair tanggal 1 Juni 1995 uga dadi pemain bal-balan Jepang.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip ing Arsenal

Miyaichi kawitan trialled kanggo Arsenal ing musim panas 2010, ing ngendi dheweke ndadekake manajer Arsenal. Arsène Wenger yakin karo kemampuan Miyaichi lan banjur menehi kontrak karo Arsenal. Tanggal 31 Januari 2011, dheweke gabung karo klub kasebut lan mlebu kontrak profesional.

Wenger ngandika: "Kita seneng banget yen Ryo Miyaichi gabung karo kita. Dheweke nyoba karo kita nalika musim panas lan duwe kemampuan mentah sing narik akeh klub ing saindenging jagad ”

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Muter Sepak Bola Permanen

Impiane kanggo main bal-balan permanen pungkasane ketemu sawise seri silihan ing Bolton Wanderers, Wigan, FC Twente lan Jong FC Twente. Pinjaman kasebut diayahi dening Arsenal. Ing 18 Juni 2015, ing Hamburger Morgenpost ngumumake manawa Miyaichi wis mlebu kontrak telung taun karo FC St. Pauli sing ana ing divisi kapindho bal-balan profesional ing Jerman.

Dheweke nggambarake pemain sayap kasebut minangka pemain "Potensial gedhe"Transfer Miyaichi dikonfirmasi ing situs web klub kasebut dina esuke, ing kana diungkap manawa dheweke bakal nganggo kaos nomer 13 kanggo musim sing bakal teka.

Ryo Miyaichi Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Big Fall

Miyaichi sarujuk karo kesepakatan telung taun karo St. Pauli, ananging dheweke berjuang kanggo ngunci posisi klub pisanan ing klub Jerman. Ing musim pisanan, dheweke mung nggawe penampilan 19 kanggo klub ing kompetisi liga lan Piala, nalika dheweke entuk gelar loro assist lan nol gol.

Sayange kanggo Miyaichi, saiki dheweke bakal mandheg ing sawetara wektu. Pemain sayap Jepang kasebut ngalami cedera parah nalika latihan nalika nyuwek ligamen cruciate anterior ing dhengkul tengen. Miturut Kicker, Miyaichi bisa uga ora kejawab mayoritas musim 2017-18. Sayang banget dheweke ora nate nyadari kabeh potensie.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar