Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

3
18256
Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

LB nyedhiyakake crita Full saka legenda bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; 'Fenomena'. Ronaldo Luis Luis Nazario de Lima Kisah Bocah-bocah plus Biografi Untold ora nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Monggo Mulai.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Awal Masa Siaga

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Foto Anak Ronaldo Luis Nazario de Lima

Ronaldo Luis Nazario de Lima dilahirake ing 18th September 1976 ing Rio de Janeiro, Brasil dening bapakne, Nelio Nazario de Lima, Snr lan ibune, Sonia dos Santos Barata. Dheweke dadi anak nomer telu pasangan.

Ronaldo Luis Nazario de Lima teka saka kulawarga miskin sing berjuang kanggo ngirim dheweke menyang sekolah. Dheweke diakoni minangka prodigy bocah ing taun-taun kerep banget ing wilayah akademisi. Kemajuan lan kinerja sing apik ing sekolah nganti puncak nganti umur 11 nalika ora ana sing kedadeyan. Wong tuwané, Nélio Nazário de Lima lan Sônia dos Santos Barata, dipisah lan metu kanthi cara nalika dheweke mung 11. Ora ana sing kudu ngurus, Ronaldo Luis Nazario de Lima kudu mlayu metu sekolah. Ing wektu kuwi, mung cara kanggo entuk dhuwit sithik kanggo muter kompetisi bal-balan werna. Dheweke nemokake katresnan ing bal-balan ing usaha kanggo urip.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Hubungan lan Family Life

Urip hubungan Ronaldo Luis Nazario de Lima lunga menyang publik ing taun 1997 nalika ketemu karo model lan aktris Brazil Susana Werner sing dikarepake saka opera sinetron sing misuwur ing Brazil disebut 'Malhacao'.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Hubungane Ronaldo karo Susana Werner

Panjaluke sing ditampilake ing telung episode dileksanakake. Wong loro padha jatuh cinta nalika ketemu. Iki nyebabake hubungan jangka panjang sing langgeng nganti wiwitan 1999.

Wektu siji hubungan wis diwiwiti maneh kanggo striker sing nemokake piyambak ing posisi paling apik saben wanita. Banjur ing taun iku, Ronaldo ambruk karo mantan pemain bal-balan Brasil wadon Milene Domingues.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Hubungane Ronaldo karo Milene Domingues

Ora suwe anggone dheweke ngandhut. Sawise nguji dheweke ngandhut, Ronaldo njupuk dheweke menyang ganti. Wong loro padha kawin ing April, 1999. Ing 6th April 1999, Milene nglairake putra kapisan Ronaldo, Ronald ing Milan.

Facto Ronaldo Luis Nazario de Lima Anak Untold Untold
Ronaldo lan Milene, nampi anakipun

Pernikahané dianakaké taun 4 lan dipisahaké.

Ing 2005, Ronaldo dadi model Brazil lan MTV Star Daniela Cicarelli sing dadi ngandhut nanging nandhang keguguran.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo lan Daniela

Hubungane sing paling cendhak. Iku mung telung wulan sasampunipun upacara perkawinan ngagem ageman ingkang ngasilaken £ 700,000.

Ing taun sing padha, 2005, Ronaldo nglakoni tes paternity lan dheweke bisa dadi bapak kanggo bocah lanang sing jenenge Alexander.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo lan Alexandra

Bocah iki lair sawise hubungan singkat antarane Ronaldo lan Michele Umezu, pelayan basa Brazil kang pisanan ketemu ing Tokyo, ing 2002.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo lan Michele

Skandal: Ing April 2008, Ronaldo melu ing skandal sing nglibatake telu transvestite pelacur sing dheweke ketemu ing klub wengi sing ana ing kutha Bandung Rio de Janeiro. Sawise nyadari yen dheweke lanang, sahengga Ronaldo menehi dheweke $ 600 kanggo ninggalake. Salah sawijining telu, saiki almarhum Andréia Albertini nuntut $ 30,000. Dheweke banjur ngedol kasus kasebut menyang media. Pernikahane karo Maria Beatriz dibatalake langsung sawise skandal. Sawise akeh klarifikasi babagan masalah, hubungane terus. Wektu iki, katresnan dikonsumsi.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo lan Maria

Dheweke metu karo dheweke ing publik lan entuk kabeh donya ngerti dheweke bakal nggoleki maneh.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo lan Maria (Cinta urip)

Ing 24th 2008 Desember, Maria Beatriz Antony nglairaké putriné sing sepisanan, Maria Sophia, ing Rio de Janeiro.

Ing April 2009, kabeh kulawarga pindhah menyang sing anyar penthouse ing São Paulo. Ing 6 April 2010, Maria Beatriz Antony nglairaké anak kaping pindho, Maria Alice ing São Paulo. Kanthi mengkono, Maria Alice lair ing dina sing padha, watara taun 10 sawisé kakangné Ronald lair.

Sawise konfirmasi anak kaping papat, Ronaldo nyatakake ing 6 Desember 2010 yen dheweke wis tau duwe vasektomi, kanggo "nutup pabrik", kandhane yen duwe anak cacah papat cukup.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo Nazario de Lima lan Keluarga

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Hubungan karo Putra Tua, Ronald.

Iku paling apik kanca. Ana ora mesthi babagan maskulinitas. Ora ana emosi sing ora ditindakake antarane Ronaldo (bapake) lan Ronald (Putra).

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Kaya Bapa Kaya Putra- Ronaldo lan Ronald

Ronald akeh banget saka bapakne, utamane ing babagan nyediakake, nurturing lan bimbingan.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Awal Mula Sepak Bola

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold
Ronaldo wiwit wiwitan bola-bali

Boten dangu sasampunipun 6 sasampunipun nampi bal-balan, Ronaldo Luis Nazario de Lima dados anggota reguler saking sadaya pertandhingan sepak bola ingkang dipunorganisasi ing wilayah lokalipun. Dhèwèké nampa dhukungan saka kanca-kanca lan kanca-kancané sing nyumurupi predicaments lan pengin supaya cepet maju. Awal wiwitan bal-balan iki wiwit ing dalan-dalan Bento Ribeiro, pinggiran Rio De Janeiro. Uga ana panggonan sing munggah fénoména menyang ndhuwur bal-balan donya.

Ronaldo migunakaken kabeh kesempatan sing diwenehake marang dheweke kanggo ngetrapake skills werna revolusioner ing lapangan. Dheweke kerja keras amarga dheweke dikalahake dening legenda Brasil, Jairzinho sing nalika kuwi dadi pelatih bal-balan lan pramuka. Sasampunipun nyimak potènsiipun, Jairzino maringi pitulung taun 16 dhateng mantan klubipun, Cruzeiro.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Ing musim debuté karo klub, Ronaldo nyétak rekor kanthi nyetak gol 44 ing game 44. Akselerasi blistering, keseimbangan badan sing kuwat lan kontrol sing cedhak ditambah teknik ngasilake pandhita lan penggemar bal-balan. Prestasi sing terus-terusan mbantu klub kasebut dadi juara Piala Brasil ing 1993. Ing sawetara titik, kabeh wong wiwit nelpon 'Pele anyar ' thanks kanggo pola bal-balan sing meh podho karo Pele nalika dheweke mulai ing umur sing padha ing 1958. Ora suwé sawisé Ronaldo éntuk pengakuan nasional sing ageng ing umur 17.

Moreso, kinerja dheweke menehi tiket otomatis menyang Piala donya 1994 sing dianakaké ing Amerika Serikat. Sanajan dheweke nonton kompetisi saka bangku minangka mungsuhé menangaké Piala.

Ora suwé, tembung saka bakat gedhe Ronaldo nyebar menyang pesisir Eropah amarga papane ing Piala Dunia 1994 Brasil, lan dheweke pungkasané dibintangi déning Piet De Visser sing apik, minangka salah sawijining pramuka paling apik ing bal-balan sing sadurunge narik kawigatene Ronaldo compatriot Romário.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Kinerja ing tingkat lokal ngasilake transfer marang PSV Eindhoven sawisé Piala Dunia.

Ronaldo nampi amarga tradisi para pemain saka Brasil cenderung menyang Holland utawa Prancis kanggo sinau game Eropah sadurunge pamindhahan gedhe. Ronaldo nuli bisa mlaku nalika kontrak dijenengi PSV Eindhoven ing Walanda ing 1994, kanthi rata-rata gol saben game nglawan kompetisi Eropa.

Dheweke nginep rong musim ing PSV Eindhoven nyetak gol 54 ing game 57.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Taun kenangan 1996

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah UntoldIku musim panas saka 1996. Taun ing ngendi akeh barang sing kedadeyan. Taun Michael Johnson menang emas ganda ing Olimpiade Atlanta. Setaun Inggris wis tuan rumah lan meh tekan final Piala Eropa. Setunggal taun gangsal gangsal masalah ingkang dipunwastani The Spice Girls dipunwartosaken ngandhani apa sing dikarepake, apa sing pancene pancen dikarepake. Taun Hotmail wis diciptakake. Setunggal taun, para Fugees matèni kita kanthi lembut karo lagu kasebut. Taun Nelson Mandela mundur minangka perdhana mentri Afrika Kidul. A taun Pangeran Charles lan Putri Diana padha tandhani paper cerai.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah UntoldNdhuwur kabeh,
Taun iki jeneng Ronaldo Luis Nazario de Lima dadi jeneng kluwarga éntuk perhatian global. Iki minangka taun Barcelona ngrebut bocah cilik 19 (Ronaldo Luis Nazario de Lima) saka PSV Eindhoven sing bisa mencetak gol kanggo kesenengan.

Iku sak wektu iki sing Sir Bobby Robson lan Jose Mourinho nyambut damel kaliyan Ronaldo minangka manajer Barcelona lan asisten manager.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Sampeyan Ronaldo mung bakal tetep karo Barcelona kanggo musim siji, nanging wis menehi pengaruh marang wektu karo klub.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Ronaldo mimpin klub kasebut ing Piala UEFA Cup Winners 'lan kamulyan Copa del Rey.

Panjenengan piyambakipun badhé nilaraken Barcelona sasampunipun musim punika, ananging wonten pengaruh wonten ing klub kasebut. Dheweke nyetak gol 47 ing game 49 lan uga dadi pemain paling enom sing tau menangake pamuter donya FIFA taun penghargaan, rekor sing tetep tanggal.

Ing umur 20, Ronaldo nampilake standar finishing dunya sing durung tau ditliti.

Ing tembung ... "Aku kepengin nyeleh gol sawise nglampahi kabeh pemain pertahanan lan uga penjaga gawang. Iki ora sandi khusus, nanging sandi pakulinan. " - Ronaldo.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Inter Milan Call

Dhuwit diwiwiti kanggo ngomongake bal-balan ing taun 1998. Taun iku, Barcelona nampa tawaran rekor donya kaping X saka £ 18 saka Inter Milan kanggo Ronaldo.

Ora ana sing mundur saka tantangan, Ronaldo nuli pindhah menyang raksasa Italia. Musim debut iku khas saka apa sing diarepake donya saka pemain star - 34 gol liyane, lan luwih akeh rekor sing rusak.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Ronaldo dadi pemain pisanan sing tau menangaké piala FIFA World Player of the Year, nalika uga nggayuh gelar Ballon D'or.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Final Piala Dunia 1998

Wiwit final Piala Dunia lunga, sing metu ing 1998 antarane Brasil lan Prancis ora bisa duwe naskah sing luwih apik. Nalika Brasil ngupaya kanggo mempertahankan mahkota sing padha menang ing 1994, Prancis lagi main ing ngarep, looking kanggo menang piala Golden kanggo pisanan. Game kasebut uga nyelehake loro legenda sing njupuk siji liyane, kanthi Zinedine Zidane ngalahake Ronaldo ing Brasil, sing uga ana ing kontroversi sing ngilangi kabeh penggemar sing bingung.

Coba mangkene iki- Ronaldo, bocah emas Brasil sing dijaluk kanggo ngalahake tim kasebut marang Prancis sing lunga maneh sing lara sadurungé game kasebut.

Laporan iki langsung digawe kanggo crita anyar sing striker wis nandhang perih. Panyebab liyane diterangake, wiwit saka keracunan pangan kanggo masalah pribadi ing urip katresnan. Banjur, bebener sing nyedhiyakake uga diungkapake dening dhokter tim Brasil, Lidio Toledo: Ronaldo wis ditantang menyang rumah sakit sawise nandhang kejang nalika turu ing wayah wengi sadurunge final.

Dheweke dikalahake saka tim sepisanan lan dikirim menyang rumah sakit mung kanggo gawe bali dramatis menyang menit sadurunge.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Nanging ana liyane twist ing dongeng. Ronaldo ora bisa ngilangi piala lan kinerja ing ngisor iki saka striker sing ngijini Zinedine Zidane kanggo ngasilake kaping pindho ndadekake Prancis menyang kamenangan 3-0 ing Brasil.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

"Kita kalah Piala Donya, nanging aku menangake cangkir liyane - uripku" - Ronaldo (babagan Final Piala Dunia 1998)

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Kisah Kanker

Akeh pemain bal-balan sing gedhe banget duwe cedera ngancam karir. Michael Owen, wong sing kepengin banget amarga kecepatan kilat, ngadhepi cedera sing padha karo Ronaldo lan dheweke ora bisa bali dadi setengah pemain sing dhewek tau. Paul Gascoigne, kayu jati Tiger, Joe Cole, Gary Neville lan atlet-atlet liyané wis ciloko pungkasan lan ora bisa bali menyang bentuk sing paling apik.

Ana garis tipis sing misahake gedhe, saka liyane. Iku temtunipun minangka tugas keras kanggo dadi sing paling apik. Apa sing luwih angel? Kanggo dadi sing paling apik, tiba, ditulis, banjur munggah dadi paling apik maneh. Iki crita Ronaldo Luis Nazario de Lima.

1998 WORLD CUP KARYAWAN DAN PELUANG- Dheweke tatu ing tubrukan karo penjaga Perancis, Barthez ing Piala Dunia 1998.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Panjenengané banjur mundur dendam marang Barthez, sing wis mateni lan ngalami cedera ing final Piala Dunia 98, kanthi trick hatir menyang Manchester United sing entuk dhukungan saka Old Trafford setya.

THE 1999 / 2000 INJURY AND COMEBACK- Ing Nopember 21st 1999, tragedi nyerang maneh, amarga Ronaldo nempuh tendon nyuda nalika main ing pertandhingan Serie A nglawan Lecce.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Sasampunipun operasi lan 5 sasi rehabilitasi, Brasil damel kemba wonten ing final Coppa Italia nglawan Lazio, ananging wonten pangarep-arep babagan karier padhepokan ambruk sawisé panjenenganipun nandhang lara ingkang angka kalih, langkung serius kanthi lutut ingkang sami sasampunipun namung menit 7 ing lapangan . Dheweke digawa dening stratcher.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Dheweke ora bakal main maneh nganti pungkasan mangsa 2001 / 2002. Miturut pratelan, dheweke metu setahun. Dheweke mung ngetokake 16 pertandingan lan mung ngetokake gol 7 kanggo Inter musim kasebut.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Kirim Inter Milan

Sasampunipun pulih, Ronaldo damel usaha keras kanggé mbujuk manajer Brasil, Luiz Felipe Scolari kangge nyertiban piyambakipun wonten ing skuadipun kanggé Piala Dunia 2002 ing Jepang / Korea. Ronaldo minangka pemain sing beda ing wektu pasca cedera. Dheweke luwih ngandelake kekuatan lan mripat sing luwih apik kanggo gol. Iki dheweke entuk pengalaman. Dheweke ngumumake gaya barange anyar kanggo efek gawe piala - ngarahake Brazil menyang final maneh lan pertandhingan karo Jerman. Kabeh omongane pre-match fokus marang Ronaldo ngatasi dhemit saka 1998 - lan ngalahake dheweke.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Brasil ngumumake gaya barunya ing Piala Dunia 2002 kanggo efek sing ngancurake ing ngendi dheweke dipandu Brazil menyang final Piala Dunia lan nyetak gol 2. Panjenenganipun damel gol 8 ing turnamen kasebut lan menangaken MVP. Dheweke uga menangake pemain donya FIFA lan Laureus bali ing taun kuwi.

Prestasi dheweke entuk dhuwit transfer rekor donya liyane, wektu iki € 39 yuta, nalika Real Madrid nambahake dheweke menyang garis Galacticos sing terus berkembang. Senadyan ora dikalahake nganti pertengahan Oktober, peminat Real Madrid nampi Ronaldo kanthi resepsi pahlawan - nyritakaken asmanipun wonten ing pertandhingan ingkang boten naté rawuh lan ngrusak rekor kanggé penjualan. Ronaldo ngucapake matur nuwun marang para fans karo gol 2 nalika debut. Panjenengané banjur nyumbang gol 30 ing dalan kanggo menang La Liga karo Madrid.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Senajan suksesi cedera, Ronaldo bakal ngetung gol 104 ing game 184 kanggo Madrid ing taun 5 ing klub.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Kirim Era Madrid (Krisis Cederis lan Comeback)

Ronado ambruk karo manajer Madrid Fabio Capello ing 2006, lan sawise penandatanganan Ruud Van Nistelrooy saka Manchester United, dina ing Bernabeu diétang.

Ing Januari 27th 2007, Ronaldo nandatangani kontrak karo AC Milan kanthi tawaran € 7.5 yuta.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Ing Februari 13th 2008, ing pertandhingan liga nglawan Livorno, Ronaldo mundur ing lapangan sasampunipun nandhang ligamen lutut pecah sasampunipun upaya mbebasaken bal.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah UntoldRonaldo wis kaping teluné nandhang lara kuwi, lan malah Milan Fitness Lab ora kuwat nyathet banget. Milan ora bisa gawe kontrak maneh ing akhir musim sanajan ana gol 8 ing game 20.

Miturut Ronaldo, "Uripku tansah dadi tantangan lan aku siap banget psikologis, nanging iki minangka tantangan paling gedhe saka uripku." - Ronaldo

Ronaldo sumpah kanggo mbuktèkaké saben wong sing salah lan bali saka cedera sing ngalangi karir ketelu. A bali menyang tanah air dheweke ndhelikake tandha bintang kanggo Korintus, ing ngendi dheweke nampi pahlawan kanggo nuli ngumukake.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Senadyan ana ing sasi kanggo 13 sasi, Ronaldo mbantu dhèwèké kanggo gol 30 ing penampilan 55, ngewangi timé menyang liga lan Piala ganda. Ana uga panuntun anyar supaya dheweke bisa dibalèkaké menyang tim Brasil maneh kanggo Piala Donya 2010. Iki ora liwat.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Ngatur Piala Donya Terakhir

Ronaldo main ing Piala Dunia 2006 senadyan mamang bakal dikalahake amarga kebugaran lan bobot. Dheweke sukses ngalahake rekor Gerd Muller lan dadi pencetak gol paling cepet ing donya kanthi gol 15.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Panjenenganipun ngrampungaken kanthi sae, kanthi tujuan kangge ndamel merek dagang nglawan Ghana nalika Juni 27th, nyabetaken gol 15th ing turnamen final Piala Dunia. Brazil bakal dikalahake dening Prancis ing babak final.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Nangani Masalah Bobot

Ronaldo, berjuang kanthi entuk bobot akeh ing bagian kariré.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Pemeriksaan medis ngandhakake dheweke nduweni hypothyroidism - sawijining penyakit sing nyebabake metabolisme awak.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Miturut Ronaldo, "Sawise pemeriksaan kesehatan, aku nemokake yen aku nandhang keluhan sing disebut hypothyroidism, sing ngetokake metabolisme, lan ngontrol aku kudu njupuk hormon sing ora diijini ing bal-balan amarga anti-doping. Aku wedi karirku wis cedhak. "

Nanging, Ronaldo ngajanjikake para fans supaya tetep gelut. Panjenengan, Panjenenganipun boten paring pitulungan dhateng piyambakipun. Ing sawetara titik, kabeh wong wis entuk nawakake pangarep-arep yen wis ilang.

Dheweke ora tau nyambut gawe cukup maneh.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Ngumumake pensiun

Pemain donya FIFA kaping telu saka taun Ronaldo ngumumake pensiun saka bal-balan ing sawijining dina Senin ing acara apa wae sing disebut konferensi pers emosi sing ngilangi karir 18 taun. Ronaldo pungkasane ngumumake pensiun ing Februari 2011.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Miturut Ronaldo- "Karirku apik lan apik. Aku wis kalah akeh nanging menang tanpa wates. Iku banget angel kanggo ninggalake soko sing digawe kula dadi seneng. Mentally, aku pengin terus, nanging aku kudu ngakoni yen aku ilang perang kanggo awakku. "

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Donya sing ora adil (mbandingake karo Cristiano Ronaldo)

Ingkang sepisanan ingkang wonten ing pikiran kita nalika nyebataken asma Ronaldo inggih punika Cristiano Ronaldo, Cr7, Cr9. Luis Nazario De Lima Ronaldo biasane disebut minangka, 'Fat Ronaldo', 'Mota (lemak) Ronaldo', 'Mottai (bald) Ronaldo', 'Ronaldo rambut tipis', 'Ronaldo liyane'.

Akeh penggemar saka Ronaldo de Lima saora-oran seneng banget nalika wong sing gedhe kaya dheweke wis kurang ing tingkat sing luwih dhuwur lan ora dikira amarga apa sing wis diraih, nanging kanggo apa bobote utawa balapane. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa LifeBogger wis mutusake kanggo njupuk wektu lan nulis babagan pemain sing mbokmenawa minangka inspirasi paling gedhe kanggo pemain bal-balan.

Saiki kita takon sampeyan, sampeyan bakal ngelingi Ronaldo kanggo bobot, utawa kanggo goal scoring rate? Apa sampeyan bisa ngelingi dheweke apa sing ditindakake marang rambute utawa apa sing bisa dilakoni karo sikilane?

Ing wektu liya wong ngandhani Ronaldo, bakal sampeyan mikir pemain sayap Portugis sing wis menangaké pamuter pemain donya FIFA sapisan utawa wong Brasil sing wis menang kaping telu ?. "Selehake komentar sampeyan ing ngisor iki sawise maca artikel iki".

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold -Rankings LifeBogger

Duwe wis ditulis kanthi prematur kaping telu ing karir, sampeyan saiki ngerti dheweke kepengin mbuktèkake ragu-ragu sing salah. Ing Ronaldo, kita duwe pemain sing wis dipeksa kanggo mbenerake maneh game telu kanthi luka kanggo total kumulatif luwih saka sasi 36. Iki apa sing kita pikirake marang dheweke ing peringkat ngisor iki.

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

Loading ...

KOMUNITAS 3

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene