Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2995
Roberto Pereyra Latar mburi Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta dening LifeBogger

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "El Tucumano". Kita Roberto Pereyra Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka masa kanak-kanak wektu kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan wiwitane kanggo musim 2018 / 2019. Nanging, mung sawetara sing ngerti babagan Bio Roberto Pereyra sing cukup narik banget. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal lan Keluarga

Miwiti, jeneng lengkap Roberto Maximiliano Pereyra. Roberto Pereyra lair ing 7th 1991 Januari kanggo ibune Rosa Toledo lan bapak Leonides Pereyra ing San Miguel de Tucuman.

Perkawinan antarane wong tuwane; Leonides Pereyra lan Rosa Toledo yaiku senyuman lan kesenengan sing murni.

Roberto Pereyra's Parents; Leónides lan Rosa Todelo

Wong tuwan Roberto Pereyra iku wong Kristen saka lambang Katulik Roma. Sadurunge Pereyra teka ing papan, bapakné kerja ing pabrik jus lemon. Sakdurunge, Leónides kudu kerja keras kanggo nyedhiyakake apa kang bakal ditampa dening kulawarga kanthi bayaran saben dina.

Pereyra, ora kaya pemain paling akeh saka latar mburi kulawarga sugih (Gerard Piqué, Andrea Pirlo, Hugo Lloris Mario Götze etc) wis wektu angel sak awal urip. Dheweke tuwuh ing tlumpukan Tucuman bareng karo sedulure lan sedulur wadon.

Roberto Pereyra Family Life

Wiwit nalika iku, tetanggan kasebut tansah dikenal kanthi alam sing wigati banget nalika dumunung ing sisih lor-kulon Argentina. Pereyra lan wong tuwane tau urip ing apartemen kayu sing ora kondusif nganti dheweke pindah menyang apartemen sing dibangun kanthi konkrit. Iki diarani kaya nganyarke nganti katon jelas yen akomodasi anyar padha karo ukuran kotak penalti. Nemtokake kasangsaran Pereyra menyang katering kanggo kabutuhan langsung kanthi ngupayakake jual lan nglakoni pekerjaan sing aneh. Miturut dheweke;

"Kita ora duwe apa-apa. Aku iki ngedol woh-woh tembaga lan woh-woh sekedhik saéngga aku bisa tuku sandwich. Aku uga tukang kebon, nglereni suket. Kita ora keluwen pati nanging bapak mung bisa mbayar syarat minimal, mula aku kudu ngedol barang-barang kanggo income ekstra. "

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir Bangun

Sanadyan wis wiwit wiwitan mula, dheweke ora bakal bisa ngalang-alangake apa wae sing dikarepake marang dheweke bal-balan. Nalika Pereyra wiwit main bal, dheweke ora duwe papan. Sanajan pungkasanipun pikantuk boot, piyambakipun tetep nglindhungi piyambakipun kanthi wanit kangge main, njaga footwear kangge olahraga khusus.

Kanthi kabeh perjuangan, Pereyra wiwit main kanggo tim pemuda sing dikelola dening UTA Union Road Transport Argentina. Ing 15, dheweke main ing Necochea, sing ana ing sisih kidul Buenos Aires. Thanks kanggo semangat sing ditemtokake ing dheweke, Pramuka River Plate milih kapentingan ing dheweke. Iku ana ing klub Pereyra nemokake peran sing sejati minangka pemain tengah lan pemain serbaguna.

Roberto Pereyra Ngadhepake Fame- The Story Untold

Duwe ngerti dheweke teka saka awal banget, Pereyra ngupayakake ningkatake dhiri supaya bisa dipasarake ing jagad raya. Iku ing Riverplate karir remaja dheweke rampung lan dheweke miwiti nggawe kesan gedhe ing sisih senior klub kang menehi dheweke tiket menyang Eropah. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Ing saben wong gedhe, ana wong wadon. Wektu iki, kanggo saben pemain sepak bola utama sing sukses, ana wag glamor kaya sing katon ing wong ayu Maria Carolina, digambar ing ngisor iki kanthi katresnan ing uripe.

Istri Roberto Pereyra- Maria Carolina

Pereya saiki nikah karo Maria lan loro-lorone duwe putrane sing jenenge Maxi Jr Pereyra sing lair watara Oktober 2015.

Roberto Pereyra Wife lan Putra

Kang menehi kritik saka wektu putra Roberto Pereyra lair, para penyayang mesthi ketemu ing sajrone wektu ing Kali Plate, wektu dheweke durung digawe gedhe.

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rama Putra Ikatan

Sapa bisa dadi bapak, nanging njupuk wong asli kaya Roberto kanggo muter peran ibune marang putrane.

Roberto Pereyra Ndhukung Putra Nya Maxi Jr Pereyra

Kanggo Roberto, iki ora mung babagan gol gol nanging ndadekake persahabatan antarane dheweke lan putrane. Ciri khas bapak sing gedhe katon ing ngisor iki.

Babagan Cinta Sahabat Sahabat - Roberto Pereyra lan Putra- Maxi Jr Pereyra

Minangka nalika nulis, Maxi Jr Pereyra wis mlebu ing jejere ayah. Loro-lorone seneng nglampahi wektu (ing jero ruangan lan njobo) muter bal-balan.

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Keluarga

Tiyang sepuhipun minangka inspirasi ing pundi piyambakipun gadhah katresnan tanpa syarat kangge kulawarganipun. Ditilik saka foto ing ngisor iki, Roberto Pereyra saestu mangerteni konsèp adopsi "Pay Parental"Filsafat.

Roberto Pereyra Dad lan Mum

Roberto Pereyra wis repaid tuwanane kanggo kabeh sing Cinta, Care, Manungsa waé ditampa saka lair, sing paling penting dhukungan ing kabeh karir.

Bab ingkang paling éndah ing donya iki yaiku kanggo ndeleng bapak, ibu, sedulur, lan seduluré sing seneng lan ngerti yèn dhèwèké minangka alasan ing kasunyatan. Cacah gedhe saka mbayar kanggo kulawarga.

Roberto Pereyra Family Life Dijlentrehake

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Pribadi Pribadi

Ing cathetan pribadi, Pereyra tanggung jawab, disiplin lan nduweni kontrol diri. Dheweke tresna marang kulawarga lan tradhisi Argentina.

Roberto Pereyra Kepribadian Pribadi

Pereyra nduweni status kamardikan jero sing ndadekake dheweke bisa ngalami kemajuan gedhe ing urip pribadhi lan profesional.

Ramah tumrap tingkat Fans: Pereyra wis dikenal banget kanggo para penggemar, malah sing duwe cacat. Conto dituduhake ing ngisor iki.

About His Nickname: Roberto Pereyra pikantuk gelar "El Tucumano"Sajrone wektu ing River Plate. Iki teges jeneng sawijining wong sing asalé saka zona Tucumano. Tucumán kuwi provinsi cilik ing sisih lor-kulon Argentina. Amarga tresna marang Roberto kanggo anak diwasa lan umume saka Tucuman, dheweke mutusake kanggo nindakake jenenge. Iki nggawe dheweke ngrancang busana utamane sepatu kanggo ngemot tembung TUCU.

Apa Roberto Pereyra dijuluki TUCU

Babagan Kang Iman: Kaya sing kasebut ing awal urip, keluarga Roberto Pereyra minangka agama Katulik Kristen. Panjenenganipun nulak kanthi bener marang kebiasaan Katulik.

About Celebration Goal: Awal saka Premier Inggris 2018 / 2019 nyakseni gaya perayaan gol iki saka Roberto sing disebut "Oro para celebrar" sing artine my goal minangka amba minangka Gold kanggo ngrayakake. Fakta Perayaan Roberto Pereyra

Ngerti pora??... Pamilik Watford, kulawarga Pozzo ngerti Roberto Pereyra banget lan duwe hubungan pribadi karo dheweke.

Roberto Pereyra Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Rumangsa karir

Roberto Pereyra Injury Story

Ing 16 Desember 2016, Pereyra ngalami lutut serius ing puterane kiwa sing kena pengaruh meniskus-kartilago (balung nyedot). Tatu iki nate metu saka bal-balan kanggo 8 sasi amarga dheweke ngalahake karirane. Panjenengane ngandika iki sawise pulih;

"Iku wektu banget angel mental,"

Ngandika.

"Nyatane mung arep bali. Padha pitutur marang kowe nem sasi lan sampeyan bisa aran saben dina sing nem sasi. Sampeyan mbutuhake kowe mentes, nanging kanthi pengabdian, kekuatan, tekad, lan dhukungan saka anggota kulawarga lan kanca apik, sampeyan bisa tekan mburi. Sampeyan bisa nggoleki. Aku matur nuwun marang sapa waé sing ndhukung kula ing mangsa sing angel. "

Mriksa: Thanks kanggo maca Roberto Pereya Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, please nulis komentar sampeyan utawa hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene