Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Rob". Kisah Kita Rob Holding Childhood plus Biography Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi pemain pertahanan lengkap. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Rob Holding sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Robert Samuel Holding lair tanggal 20 September 1995 saka bapakne (perwira militer) lan ibune (pembantu rumah tangga) ing Tameside, Greater Manchester, Inggris. Lair ing Manchester nggawe kulawarga Rob Holding kabeh penggemar United sing dominasi kutha kasebut nalika semana.

Rob Holding tansaya gedhe karo mbakyune ing omah kulawarga ing Stalybridge, Bolton, sawijining kutha ing Greater Manchester, Inggris Lor Kulon. Wiwitane, kalorone sekolah ing West Hill School ing kutha kasebut. Rob, ora kaya adhine, ora sinau babagan bal-balan. Adhine banjur entuk gelar Master (Temokake video upacara wisuda ing ngisor iki);

Nalika Rob maju ing bal-balan, adhine banjur dadi tugas mulang. Minangka bocah, wong tuwane Rob pancen realistis babagan pilihan karir lan keputusan kanggo mandheg sekolah. Loro-lorone Rob lan adhine mbesuk mutusake ninggalake wong tuwane ing wong liya kanggo golek karier.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Karep Rob kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ndhaptar tim pemuda lokal Bolton, sing menehi panggung kanggo nampilake bakat. Miturut Football London, dheweke digambarake minangka bocah sing asor lan muji wiwit tuwuh saka kulawarga sing apik.

Ora ana sing tau nesu marang dheweke nalika dheweke nyoba nggawe game. Awal ing, Rob Holding ana ing antarane sawetara pemain muda sing ditemtokake kanggo ngejak impiane.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Nalika Going Gets Angel

Nanging, sanajan akeh konsentrasi lan fokus, kabeh ora bisa direncanakake sawise dipromosikake dadi bal-balan senior. At sawetara wektu nalika remaja, ana rasa wedi yen masa depan Rob ing Bolton ora yakin lan dheweke bakal dibebasake dening klub amarga ora duwe formulir sing tetep.

Iki minangka wektu Rob dianggep menehi munggah game rampung amarga frustasi karo lack of kemajuan. Tinimbang ngeculake dheweke, klub dheweke mutusake kanggo ningkatake dheweke menyang sisih senior lan dikirim marang ing etangan.

Malah nalika dipinjamkan menyang Bury, Rob Holding tansaya kuciwa kanthi kinerja. Jampi suwene telung sasi ing Bury menyang mburi mangsa 2014 / 15 mung nyebabake menit 11 ing lapangan. Tinimbang main bal-balan, dhèwèké diangkat dadi peran sing ora bisa ditemtokaké.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Bali saka utangan nalika Natal, Rob Holding sing wis ora kecewa karo game kasebut ndeleng panjaluk sing gedhe diwenehake dening klub induk Bolton. Tinimbang ngeculake dheweke utawa ndeleng dheweke mandheg bal-balan, Rob diwenehi kesempatan terakhir kanthi debut Bolton dening Neil Lennon, mantan pelatih Bolton Wanderers.

Transformasi nyekel nalika pertandhingan iki luar biasa. Panjenenganipun nedahaken kadadosan ingkang ageng lan ngowahi gaya mainipun, ing wekdal punika dados pikiran ingkang langkung bertahan.

Sawise bali menyang tim, dheweke bola-bali ngeyel nalika tim kasebut gelut kalah ing peperangan nglawan degradasi. Rob malah nglajengake gol penting kangge klubipun.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Nalika timé berjuang, konsistensi lan kematangan Holding metu. Wong-wong sing ngerti marang dheweke luwih bisa ngakoni owah-owahan marang kombinasi kerja keras, pembangunan fisik lan kapercayan sing tambah. Wiwit saka kulawarga kanthi latar belakang militer, kerja keras lan disiplin ora tau dadi masalah kanggo Rob. Dheweke uga katon main lan main tanpa tekanan sanajan diwenehi tanggung jawab tambah.

Rob Holding pungkasanipun naté menangaken Pemain Bolton Pemain Paling Apik taun punika amargi namung main sasampunipun setengah musim sasampunipun kepulanganipun.

Minangka taun lawas 18, Rob ora banget dikembangake kanthi fisik. Dheweke kudu kerja keras ing gedung olahraga. Iki minangka wektu dheweke wis ditarik dening Arsenal sing nduwe gol maneh nalika musim 2015 / 2016.

Wiwit wektu iku, manajer Inggris Ing-21 Gareth Southgate uga nyengsemake lan nelpon Rob menyang tim kasebut kanggo turnamen Toulon. Panggilan Inggris iki ngagetake marang penggemar sing ngerti Holding ora tau melu karo tim junior Inggris. Kaget, Rob Holden bebarengan karo kanca-kancane menang turnamen Toulon.

Urip karo Arsenal: Sawise main bareng ing Toulon, Holding wis tuwuh cedhak karo Chambers sing wis ana ing Arsenal. Jack Wilshere njupuk dheweke miturut sayap amarga kepatenane karo Bolton.

Arsene Wenger uga njupuk dheweke minangka putrané lan malah ngramal babagan carane maca game kasebut kanthi apik minangka bek.

Rob Holding cepet-cepet ndadekake dheweke minangka bagian utama pertahanan Arsenal. Sawise mentor akeh, dheweke kesengsem Arsène Wenger kanthi kepencut lan kasengsem ing bal ing debut nalika dini nglawan Liverpool.

Pungkasan, ing bocah cilik saka kutha cilik Stalybridge nggabung karo Arsenal kanggo ngrayakake Piala FA 2016-2017 lan FA Community Shield.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ora saben pemain sepak bola sing nggawe lan Rob Holding minangka conto sing sampurna saka fakta iki. Dheweke saiki kurang BAE lan saiki ilang saka kolam renang (kaya ing wektu nulis).

Rob Holding wis bisa nyegah urip pribadhi kanthi apik amarga dheweke sibuk ngrampungake karir.

Iku angel kanggo mangerteni manawa pemain Inggris duwe pacar utawa ora. Rob biasane muncul ing acara umum piyambak utawa karo kanca-kancane. Dheweke ndhelik saka media babagan prakara pribadi.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Rob Holding bakal nggawe sampeyan gambaran lengkap babagan dheweke. Rob kanthi asale lan ngakoni dhewe yaiku wong sing andhap asor sing durung nate ngalami hangover.

Nalika akeh pemain bal-balan seneng liburan ing Miami utawa Ibiza, Holding nduwe rasa sing luwih apik. Apa sampeyan ngerti?… Bek kasebut seneng preinan ing pantai Thailand ora kaya papan liya ing bumi.

A Call of Duty Lover: Kaya Hector Bellerin, Rob nganggep awake dhewe dadi pecandu game video penembake pisanan Telpon saka tugas. Dheweke tau melu ing Call of Duty World War II BETA launch.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Rob Holding Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar