Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Rob". Kisah Kita Rob Holding Childhood plus Biography Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi bek sing lengkap. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Rob Holding sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Robert Samuel Holding lair ing 20 September 1995 kanggo bapake (pejabat militer) lan ibu (pengurus rumah tangga) ing Tameside, Greater Manchester, Britania Raya. Dadi lair ing Manchester digawe kulawarga Rob Holding kabeh penggemar United sing didominasi kutha kasebut nalika iku.

Rob Holding tansaya tambah karo kakange ing omah keluarga dheweke ing Stalybridge, Bolton sawijining kutha ing Greater Manchester ing North West England. Awalé, loro sekolah West Hill ing kutha. Rob, ora kaya adhine, ora luwih ngerti babagan pendidikan amarga bal-balan. Kakak wadon banjur entuk gelar Sarjana (Golek video upacara wisuda ing ngisor iki);

Nalika Rob ngembang ing bal-balan, adhine terus dadi guru sekolah. Minangka bocah, tuwané Rob banget realistis babagan pilihan karir lan keputusan kanggo mungkasi sekolah. Loro-loroné Rob lan adhine wiwit mutusake ninggalake wong tuwa kasebut kanggo ngoyak karir.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Kekarepan Rob kanggo bal-balan ndeleng dheweke entuk daftar tim pemuda lokal Bolton, sing menehi panggung kanggo ngetokake talenta. Miturut Sepakbola London, dheweke diterangake minangka bocah cilik kanthi pujian sing diwiwiti kanggo ngembangake kulawarga sing solid.

Rob Holding Awal taun ing Bolton

Ora ana sing tau nesu marang dheweke nalika dheweke nyoba nggawe game. Awal ing, Rob Holding ana ing antarane sawetara pemain muda sing ditemtokake kanggo ngejak impiane.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Nalika Going Gets Angel

Nanging, senadyan akeh konsentrasi lan fokus, perkara kasebut ora ditindakake sawisé dheweke dipromosikake kanggo main bal-balan senior. At sawetara titik nalika taun candhake, ana rasa kuwatir yen mangsa Rob ing Bolton ora bisa dipecah lan dheweke bakal bisa dirilis dening klub amarga ora duwe wujud.

Rob Holding Early Career Life- When the Going gets Tough

Iki minangka wektu Rob dianggep menehi munggah game rampung amarga frustasi karo lack of kemajuan. Tinimbang ngeculake dheweke, klub dheweke mutusake kanggo ningkatake dheweke menyang sisih senior lan dikirim marang ing etangan.

Malah nalika dipinjamkan menyang Bury, Rob Holding tansaya kuciwa kanthi kinerja. Jampi suwene telung sasi ing Bury menyang mburi mangsa 2014 / 15 mung nyebabake menit 11 ing lapangan. Tinimbang main bal-balan, dhèwèké diangkat dadi peran sing ora bisa ditemtokaké.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Mbalik saka silihan sajrone Natal, Rob Holding sing wis mlarat ing game kasebut kepengin duwe gol kang gedhe marang Bolton. Tinimbang ngeculake dheweke utawa ndeleng dheweke ninggalake bal-balan, Rob diwenehi kesempatan pungkasan kanthi debut Bolton dening Neil Lennon, mantan pelatih Bolton Wanderers.

Transformasi nyekel nalika pertandhingan iki luar biasa. Panjenenganipun nedahaken kadadosan ingkang ageng lan ngowahi gaya mainipun, ing wekdal punika dados pikiran ingkang langkung bertahan.

Rob Holding ngunggahake Fame

Sawise bali menyang tim, dheweke bola-bali ngeyel nalika tim kasebut gelut kalah ing peperangan nglawan degradasi. Rob malah nglajengake gol penting kangge klubipun.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Nalika timé berjuang, konsistensi lan kematangan Holding metu. Wong-wong sing ngerti marang dheweke luwih bisa ngakoni owah-owahan marang kombinasi kerja keras, pembangunan fisik lan kapercayan sing tambah. Wiwit saka kulawarga kanthi latar belakang militer, kerja keras lan disiplin ora tau dadi masalah kanggo Rob. Dheweke uga katon main lan main tanpa tekanan sanajan diwenehi tanggung jawab tambah.

Rob Holding pungkasanipun naté menangaken Pemain Bolton Pemain Paling Apik taun punika amargi namung main sasampunipun setengah musim sasampunipun kepulanganipun.

Rob Holding Player of the Season Award

Minangka taun lawas 18, Rob ora banget dikembangake kanthi fisik. Dheweke kudu kerja keras ing gedung olahraga. Iki minangka wektu dheweke wis ditarik dening Arsenal sing nduwe gol maneh nalika musim 2015 / 2016.

Wiwit wektu iku, manajer Inggris Ing-21 Gareth Southgate uga nyengsemake lan nelpon Rob menyang tim kasebut kanggo turnamen Toulon. Panggilan Inggris iki ngagetake marang penggemar sing ngerti Holding ora tau melu karo tim junior Inggris. Kaget, Rob Holden bebarengan karo kanca-kancane menang turnamen Toulon.

Rob Holding menang Turnamen Toulon

Urip karo Arsenal: Sawise main bareng ing Toulon, Holding wis tuwuh cedhak karo Chambers sing wis ana ing Arsenal. Jack Wilshere njupuk dheweke miturut sayap amarga kepatenane karo Bolton.

Jack Wilshere lan Rob Holding- The Story of two Friends Bolton

Arsene Wenger uga njupuk dheweke minangka putrané lan malah ngramal babagan carane maca game kasebut kanthi apik minangka bek.

Rob Holding lan Arsene Wenger Friendship- The Untold Story

Rob Holding cepet-cepet ndadekake dheweke minangka bagian utama pertahanan Arsenal. Sawise mentor akeh, dheweke kesengsem Arsène Wenger kanthi kepencut lan kasengsem ing bal ing debut nalika dini nglawan Liverpool.

Rob Holding Arsenal Story

Pungkasan, ing bocah cilik saka kutha cilik Stalybridge nggabung karo Arsenal kanggo ngrayakake Piala FA 2016-2017 lan FA Community Shield.

Rob diunggahake Arsenal- The Untold Story

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ora saben pemain sepak bola sing nggawe lan Rob Holding minangka conto sing sampurna saka fakta iki. Dheweke saiki kurang BAE lan saiki ilang saka kolam renang (kaya ing wektu nulis).

Rob Holding Relationship Life

Rob Holding wis bisa nyegah urip pribadhi kanthi apik amarga dheweke sibuk ngrampungake karir.

Iku angel kanggo mangerteni manawa pemain Inggris duwe pacar utawa ora. Rob biasane muncul ing acara umum piyambak utawa karo kanca-kancane. Dheweke ndhelik saka media babagan prakara pribadi.

Rob Holding Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Rob Holding bakal ndadekake gambar lengkap saka panjenengan. Rob dening alamiah lan pribadine dhewe yaiku wong sing sabar banget sing ora tau seneng karo urip.

Nalika akeh pemain bal-balan seneng liburan ing Miami utawa Ibiza, Holding nduwe rasa sing luwih apik. Ngerti pora?… Pemain mbela bakal seneng liburan ing pantai Thailand, ora kaya papan liya ing bumi.Rob nyepeng Pribadi Bukti Pribadi

A Call of Duty Lover: Kaya Hector Bellerin, Rob nganggep awake dhewe dadi pecandu game video penembake pisanan Telpon saka tugas. Dheweke tau melu ing Call of Duty World War II BETA launch.

Rob Holding- Story of a Freak Game

Mriksa: Thanks kanggo maca Story Rob Holding Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene