Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Wonder Kid'. Kisah Kanak-kanak Ousmane Dembele lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan dolanane, nanging mung sawetara penggemar sing nganggep crita biografi Ousmane Dembele sing mbahas luwih akeh babagan wong tuwa, adhine, adhine, lan gaya urip liyane. Uripe njaba pitch cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi: Awal urip

Ousmane Dembele lair ing dina 15th Mei, 1997 ing Vernon, Prancis Lor dening Ousmane Snr (bapake) lan Fatimata Dembele (Basa).

Loro-lorone wong tuwa kasebut migran saka Mauritania (Afrika Kulon) sing entuk dalan menyang Prancis kanggo entuk urip sing luwih apik.

Minangka bocah, Ousmane minangka extrovert sing dadi kepenginan babagan bal-balan lan mung mikir babagan muter tinimbang sinau. Nyatane, dheweke mung anggota kulawarga sing ora gelem nyinaoni pendidikan. Sawise nyumurupi bakat lan prospek, wong tuwané diijini Ousmane kanggo nindakake impen.

Kaya dene adhine lan adhine Ousmane Dembele sing bakal maju, dheweke dhewe felt dheweke butuh duka ing karir. Ing umur 6, dhèwèké olèh kaputusan utama kanggo lelungan karo ibuné, sedawané saka kelahirané Vernon (Prancis Lor), menyang Rennes (Prancis Lor) kanggo ketemu karo pamané Sambagué sing dadi pemain bal-balan lan model marang dheweke. Ana, dheweke nampa piwulang saka dheweke lan entuk karier muda ing klub bal-balan Madeleine Évreux ing 2004.

Bocah wadon (Fatimata Dembele) duweni pengaruh marang dheweke ing karir dheweke.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi: Urip Keluarga

Mush ora dikenal karo bapakne amarga malu saka media. Dheweke mung nuduhake awake nalika putrane diwenehi jeneng Borussia Dortmund. (foto ing ngisor iki).

Wong tuwané Dembele - Ousmane Snr (bapak) lan Fatimata Dembele (Ibu).

Kaya Paul Pogba, gesang Ousmane Dembele dipusatake ing sangisore ibunipun, Fatimata Dembele sing dianggep duwe pengaruh paling gedhe ing karir putrane.

Klub-klub sing serius babagan priya Rennes kabeh tindak liwat ibune Fatimata.

miturut The Guardian, "Fatimata yaiku sing bakal nemtokake masa depan Ousmane, apa negosiasi lan perjanjian kontrak."

Dheweke dibantu dening agen Dembele, Badou Sambague sing dadi anggota kulawarga jenius bal-balan. Kang menehi dheweke karir lompat. Foto ing ngisor iki nuduhake Ousmane Dembélé sing diiringi dening ibune lan agen Fatimata lan asisten.

Dembele mbiyantu lan mbantu

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi:Urip Sadurunge Fame

Sadurunge misuwur, Ousmane Dembele main kanggo tim pemuda Madeline Evreux lan Evreux sadurunge gabung karo Rennes II ing 2010. Dheweke mung umur 13 taun. Piyambakipun main kanggé klub kasebut ing 5 taun sadèrèngipun pindhah dhateng puncak ing musim 2015 / 2016. Nalika ing kana, dheweke dadi properti 1 Liga. Piyambakipun minangka pemain paling enom kanggé nggayuh markas gawang 10 ing liga ingkang ngalahaken tiyang ingkang remen Thierry Henry lan Anthony Martial.

Ing 12 Mei 2016, Dembele banjur mlebu kontrak lima taun karo klub Jerman Borussia Dortmund. Kene, dheweke ora mung dadi sing paling apik ing klub. Dheweke dadi properti paling apik ing bal-balan.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi: Ngetokake karo Dortmond

Borussia Dortmund tau kacathet FC Barcelona menyang UEFA kanggo ngatasi kebutuhane suporter Ousmane Dembélé. Ousmane Dembélé sawisé ngrungu iki ora gelem dilatih nalika iku. Panjenenganipun tindak awor lan nyatakaken piyambakipun kasedhiya. Iki minangka mimpin kanggo pindhah menyang klub impen.

Barcelona mbayar dhuwit kanggo dheweke. Ing pungkasan, kabeh wong seneng.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi: Ngimpi Barcelona

Dheweke dadi pemain bal-balan donya paling apik ing taun 2017. Iki nyebabake jeneng gedhe nguber dheweke kaya hiu. Ing 25 Agustus 2017, klub La Liga FC Barcelona ngumumake yen wis tekan persetujuan kanggo mlebu Dembélé kanggo € 105 plus tambahan, miturut medical ing 28 Agustus.

Dheweke bakal mlebu kontrak limang taun lan klausa buyout diset ing € 400 yuta. Kesepakatan iki ngasilake dhèwèké dadi pamain sing paling larang kaping kalih (ing euro), mung kapindho dadi mantan pemain Barcelona Neymar.

Rennes bakal nampa sayuran € 20 yuta saka Borussia Dortmund minangka hasil penjualan. Iki minangka dhuwit kanggo Rennes kanggo mbangun pondasiné bintang super. Proyek wis rampung.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi: Idol

loro-lorone Seydou Keita lan Frédéric Kanouté iku idol lokal kanggo Ousmane Dembele.

Saka tampilan sing luwih profesional, dheweke dadi Radamel Falcao lan Lionel Messi. Kaputusan kanggo milih Barcelona teka saka loro-lorone sudut pandange Lionel Messi lan ngajeni klub sing menehi Seydou Keita ngimpi karir.

Ousmane Dembele Katresnan kanggo Radamel Falcao

Ousmane Dembélé nate ngunjukake pakurmatan kanggo Radamel Falcao kanthi nulis asmane ing dhadhane nalika duwe wektu sing apik ing sawijining pantai.

Iki nuduhake marang ngormati kanggo wong.

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi:Lifestyle

Dheweke kanca paling apik ing wektu karo Borussia Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang.

Loro-lorone nganggo mobil sing padha. Ousmane Dembele house and that of Auba uga pola sing padha. Sadurungé pindhah dhuwit, dhèwèké wis ngrancang ngrancang gaya rambuté dhéwé paling apik kanca.

Ousmane Dembele Lifestyle

Akeh gaya urip dheweke wis owah wiwit dhuwit gedhe pindhah menyang raksasa Spanyol. Ing FC Barcelona, ​​kanca paling apik yaiku Samuel Umtiti (pandhuan kanggo FC Barcelona).

Factor Fisika Ousmane Dembele Plus Untold Biografi:Rating FIFA

Rating FIFA 17 nuduhake angka-angka kanggo periode sadurunge bursting kanggo Fame.

Prediksi FIFA 18 Ousmane Dembele

Rating FIFA 18 kanggo Ousmane Dembele ngarepake dadi sekitar 89.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene