Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Oleksy“. Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko Plus Kisah Biografi Ora Dikirim karo sampeyan nggawa prekara acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki.

Crita Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko- Analisis nganti Saiki. Kredit menyang DonetskWay lan Transfer Mkt.
Crita Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko- Analisis nganti Saiki. Kredit menyang DonetskWay lan Transfer Mkt.

Analisis kasebut kalebu latar kulawargane, urip awal, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka pemain serbaguna lan gumantung kanggo pilihan kiwa Pep Guardiola. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Oleksandr Zinchenko sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta

Crita Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko - Latar Belakang Wiwitan lan Kulawarga:

Oleksandr Zinchenko lair ing dina 15 tanggal Desember 1996 marang bapakne, Volodymyr Zinchenko lan ibu (sing jenenge ora dingerteni) ing kutha Radomyshl Ukrainia.

Oleksandr Zinchenko Bapak lan Ibu.
Oleksandr Zinchenko Bapak lan Ibu.

Zinchenko tansaya gedhe minangka anak siji-sijine kanggo wong tuwane ing Radomyshl, kutha bersejarah ing sisih lor Ukraina sing nduweni asal usul lan kulawarga.

READ
Kisah Kanak-kanak Mikel Arteta ditambah Fakta Biografi Untold

Kutha kesepian iki sing saiki misuwur amarga museum lan artefak Budaya dadi pusat administrasi Holocaust, istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhake pembantaian Perang Dunia II saka wong-wong Yahudi Eropa.

Apa sing tuwuh ing Radomyshl kaya Oleksandr Zinchenko.
Apa sing tuwuh ing Radomyshl kaya Oleksandr Zinchenko.
Zinchenko ora diangkat saka latar kulawarga sing sugih. Wong tuwané kaya umume wong sing nate kerja biasa, ora duwe pendhidhikan finansial sing paling apik lan asring banget golek dhuwit.

Crita Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko - Pendhidhikan lan Karir:

Kanggo Oleksandr, kekosongan kutha kasebut saben pungkasane ana bal-balan. Dheweke dudu bocah sing kasengsem ing koleksi dolanan paling anyar, Nanging mung bal-balan lan duwe kanca paling cilik ing dheweke.

Oleksandr Zinchenko Pendhidhikan lan Karir.
Oleksandr Zinchenko Pendhidhikan lan Karir.
Nampilake tumindak nendhang lan nindakake perkara sing apik karo bal-balan bal-balan. Zinchenko miwiti bal-balan nylametake bal-balan ing ruang keluarga, sawijining prestasi sing mara menyang lapangan Radomyshl.
Nyedhiyakake pendhidhikan mandhiri ing bal-balan mbayar deviden nalika Zinchenko sing bejo njaluk diadili ing klub kutha kasebut, Karpatiya Radomyshl.

Oleksandr Zinchenko Karir Wiwitan:

Semangat Oleksandr Zinchenko ing game kasebut nyumurupi dheweke nalika umur 8 taun gabung karo Karpatiya Radomyshl, sawijining klub pemuda sing menehi panggung kanggo madegake karir.

READ
Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold

Nalika ing akademi, Zinchenko nyumurupi saben pangagem bal-balan kalebu kanca-kancane sing nyembah Andrei Shevchenko, pemain bal-balan lan idola paling gedhe ing Ukraina. Olek luwih penting babagan talenta sing durung ditemokake ing Ukraina. Kabeh sing dikarepake yaiku dadi Sheva sabanjure.

READ
Fáriandinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Zinchenko tetep urip karo Karpatiya Radomyshl suwene 4 taun sadurunge dijelajah lan dipikolehi dening Monolit Illichivsk klub pemuda Ukraina liyane sing misuwur kanthi ngetrapake bakat enom dadi akademi sing luwih gedhe.

Dheweke cepet nggawe kesan karo klub amarga tekad kanggo metu ing antarane sing padha karo dheweke. Zinchenko gawe kemajuan sing tenang liwat klompok umur, prestasi sing nggambarake dheweke dadi calon ndhuwur kanggo bal-balan senior.

Oleksandr Zinchenko Biografi - Crita Menuju:

Oleksandr lan tekad minangka aset sing paling larang regane. Ing taun 2010, dheweke dipriksa dening akademi paling gedhe ing Ukraina, Shakhtar Donetsk sing nggodha dheweke supaya gelem nampa tawaran kasebut. Dheweke ora ngerti yen dheweke melu blokade karir. Saiki ayo critakake apa sing sejatine kedadeyan !!

READ
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold

Olek ambisi banget melu tim senior klub sing duwe lintang-lintang paling dhuwur, kayata Fernandinho, Douglas Costa, Lan Henrikh Mkhitaryan. Ing Shakhtar, ora kaya klub pemuda liyane Olek sing main, kahanan dadi angel banget. Ing tembung:

Aku wis rong taun ing kontrak lan dheweke kandha yen aku kudu terus bareng TAPI ora main ing tim pertama. Ngimpi aku yaiku main ing tim pertama.

Cukup, klub kasebut GOLONG kanggo sukses dadi bal-balan senior lan ora ana cara kanggo wong Ukrainia liyane sing kena pengaruh. Kuciwo iki kedadeyan sanajan dheweke dadi kapten tim pemuda.

READ
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta
Oleksandr Zinchenko Crita Fame. Kredit kanggo Donetsk-Way.
Oleksandr Zinchenko Crita Fame. Kredit kanggo Donetsk-Way.

Klub kasebut malah nyoba mbuktekake kontak liyane kanggo dheweke mlebu kanthi ora ana jaminan integrasi tim pertama. Iki minangka tawaran kontrak sing kuat sing ana ancaman. Ing tembung Olek;

Dheweke ujar yen aku ora mlebu, mula aku ora bakal main bareng karo dheweke, sanajan kanggo tim pemuda sing aku atur. Dadi udakara patang wulan, aku depresi. Aku mung melu saben sesi latihan nanging ora main. Aku dadi pengasingan dhewe.

Kanggo nambah kahanan, Perang Ukraina pecah lan klub kasebut mlebu mode krisis. Nalika semana, Oleksandr isih nyekel kontrak. Perang kasebut nggawe wong tuwané pindhah menyang kutha Ufa Rusia, sawijining keputusan kulawarga sing nggawe Oleksandr ninggali karir mudha karo Shakhtar Donetsk.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Oleksandr Zinchenko Bio - Crita Menenga:

Jaman biyen teka maneh kanggo ngutus dheweke menyang klub sing luwih gedhe kanggo miwiti karir senior.

Apa sampeyan ngerti?… Ing umur 16, masalah kontrak Oleksandr karo Shakhtar ngalangi dheweke mlebu karo Rubin Kazan. Iki minangka masalah liyane sing nyegah dheweke main suwene 18 wulan.

READ
Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold

Sampeyan mbutuhake wektu supaya kabeh bisa dirampungake. Ing pungkasan iki, Oleksandr gabung karo Ufa, klub bal-balan Rusia sing dununge ing Ufa, kutha sing dipanggoni wong tuwane. Klub kasebut menehi Oleksandr kesempatan kanggo main ing Liga Premier Rusia.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Cukup sing dikarepake minangka dorongan kapercayan kanggo bocah Ukraina sing rumangsa kudu entuk budaya, cara latihan lan pakulinan anyar. Oleksandr Zinchenko ngalami karir senior sing misuwur ing Ufa amarga dheweke dadi salah sawijining bakat paling apik ing klub kasebut.

Munggah Oleksandr Zinchenko ing Rusia. Kredit kanggo 90Min.
Munggah Oleksandr Zinchenko ing Rusia. Kredit kanggo 90Min.

Kinerja kasebut narik kawigaten klub Eropa ing antarane Man City. Tanggal 4 Juli 2016, Zinchenko mlebu klub Liga Premier Manchester City kanthi biaya sing ora dingerteni dipercaya udakara £ 1.7 yuta.

READ
David Silva Crita Sedunia Plus Untold Biografi 

Tekan klub sing kapenuhan bakat bakat, Zinchenko setuju ngirim menyang PSV Eindhoven, klub sing nulungi dheweke adaptasi urip ing Eropa sisih kulon.

Wangsulane menyang kutha Man ing wiwitan rumangsa karasa nanging mengko teka kanthi begja nalika cilaka Benyamin Mendy menehi dheweke kesempatan kanggo njaluk klaim ing sisih kiwa.

READ
Kisah Kanak-kanak Angelino Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kaya nalika nulis, Zinchenko ing musim 2018/2019 mbantu tim kanggo menang treble.

Oleksandr Zinchenko Crita Nggawe Ketenaran.
Oleksandr Zinchenko Crita Nggawe Ketenaran.
Sanajan dheweke bisa uga ora dadi Andriy Shevchenko sing dipengini, nanging Oleksandr Zinchenko duwe kabukten karo kabeh wong manawa dheweke minangka janji apik ing generasi bal-balan Ukraina. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Oleksandr Zinchenko seneng urip karo Vlada:

Kanthi mundhak misuwur lan menang ing trep kanggo Man City, mesthi akeh peminat bakal takon pitakon sing kobong; Sapa pacare utawa garwane Oleksandr Zinchenko?.

Ora bisa disangkal kasunyatan manawa tampan tampan kasebut ora bakal nggawe dheweke dadi tresnane kanggo para penggemar wanita. Nanging, ing balik para pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing apik banget, ing wong Vlada Sedan sing dadi jurnalis Ukraina.

READ
Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

Apa sampeyan ngerti? … Bintang MAN City tresna karo pacare nalika lagi tugas karo klien.

Amarga tampil apik banget, Oleksandr Zinchenko ora mung bakal digodha, nanging mula tresna banget supaya bisa ngambung dheweke nalika wawancara langsung karo TV.

READ
Kisah Kanak-kanak Kasper Schmeichel ditambah Fakta Biografi Untold
Oleksandr Zinchenko Hubungan Hubungan- Kredit kanggo TheSun.
Oleksandr Zinchenko Hubungan Urip - Kredit menyang Srengenge.

Wawancara iki kedadeyan nalika internasional Ukraina lagi wae mara ing lapangan sawise menang gedhe Serbia ing kualifikasi Euro 2020.

Sawise ciuman sing ditandur, para penggemar banjur negesake desas-desus yen kekarone wis wiwit pacaran. Wiwit wayahe apik banget, kalorone kekasih kasebut lagi tresna banget kaya sing diamati saka sawetara gambar sing dijupuk saka akun media sosial.

READ
Crita Kanak-kanak Ferran Torres ditambah Fakta Biografi Untold
Oleksandr Zinchenko lan Vlada Sedan.
Oleksandr Zinchenko lan Vlada Sedan.

Tanpa mangu-mangu, Oleksandr lan Vlada tetep dadi pasangan sing mantep ing jagad bal-balan Ukraina. Salah sawijining plancongan favorit pasangan kanggo musim panas yaiku Simpsons Ride sing ana ing Orlando, FL 32819, AS.

Oleksandr Zinchenko Story Crita karo Vlada Sedan.
Oleksandr Zinchenko Story Crita karo Vlada Sedan.

Kasunyatan manawa kekasih kekarone ora nyuda romantisme mula ora mangu manawa pesta utawa bebrayan bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Oleksandr Zinchenko Urip Pribadi:

Apa sing nggawe Oleksandr Zinchenko obah ?. Ngerteni babagan urip pribadine adoh saka lapangan bal-balan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap.

READ
David Silva Crita Sedunia Plus Untold Biografi 

Miwiti, dheweke dadi pemain bal-balan kanthi karakter sing angel lan kapribaden sing arupi "Bakat siji persen, kerja keras 99 persen”. Oleksandr lair saka Sagitarius lan dheweke seneng ngguyu lan nikmati macem-macem urip kaya sing diamati ing gambar ing ngisor iki.

READ
Kisah Kanak-kanak Mikel Arteta ditambah Fakta Biografi Untold
Oleksandr Zinchenko Fakta Urip Pribadi.
Oleksandr Zinchenko Fakta Urip Pribadi.
Pribadine off-pitch iki beda banget karo wong sing dadi dheweke nalika nindakake bisnis ing lapangan.

Oleksandr Zinchenko Kulawarga:

Yen dideleng saka foto ing ngisor iki, sampeyan bisa kanthi gampang nyimpulake manawa wong tuwa Oleksandr Zichenko, Irina lan Victor, saiki entuk manfaate lan berkah saka putra sing dikasihi.

READ
Fakta Ederson Moraes Kanak-kanak Kisah Plus Untold
Wong Tuwane Oleksandr Zinchenko.
Wong Tuwane Oleksandr Zinchenko.

Saka sing katon, Oleksandr seneng nggawa wong tuwa menyang restoran. Kang pengabdian kanggo mesthekake yen bapak lan biyunge kepenak padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan.

Oleksandr Zinchenko nggawa wong tuwane metu.
Oleksandr Zinchenko nggawa wong tuwane metu.

Oleksandr katon luwih cedhak karo ibune, ora kaya bapake. Dheweke duwe meh padha karo ibune, ora kaya bapake, sing bisa dideleng saka foto kasebut.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta
Oleksandr Zinchenko lan ibune- Irina.
Oleksandr Zinchenko lan ibune- Irina.

Sanajan kurang ngerti yen dheweke duwe sedulur utawa sedulur, Simbah-simbah Oleksandr isih urip kaya nalika nulis.

Oleksandr Zinchenko Kulawarga.
Oleksandr Zinchenko Kulawarga.

Oleksandr Zinchenko LifeStyle:

Ing tanggal 4 Juli 2016, Ukraina nandatangani kontrak karo Manchester City sing menehi gaji 250,000 Euro (219,000 Pound) saben taun.

READ
Fakta Peperangan Pep Guardiola Sejatine

Nomer kasebut wis ditemtokake, tegese entuk $ 683 (£ 601) saben dina lan € 28 (£ 25) saben jam. Bayangake sampeyan entuk dhuwit iki lan apa sing bakal sampeyan lakoni. Kanggo Oleksandr, dheweke luwih seneng urip kanthi sederhana.

Fakta Oleksandr Zinchenko LifeStyle. Kredit menyang WTFoot.
Fakta Oleksandr Zinchenko LifeStyle. Kredit menyang WTFoot.

Fakta sing Ora Biasa:

Zinchenko lan Kevin De Bruyne Sedulur?

Loro Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne katon padha. Dheweke duwe rambut sing khas sing khas lan rai sing padha. Iki minangka panyebab utama salah paham lan identitas salah ing antarane rong pemain Man City kasebut. Saka kadohan katon kaya bocah kembar, nanging yen bareng, loro-lorone katon beda.

READ
Fáriandinho Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne- The Resemblance.
Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne- The Resemblance.

Ngomong babagan iki, Zinchenko nate ujar; "Aku wis krungu kabeh wektu, dipercaya. Akeh wong sing ngarani aku 'Kev, utamane nalika aku mlebu bis tim.

Para penggemar bakal nguwuh 'Kev, apa aku bisa gambar?' Nanging nalika aku noleh, dheweke bakal padha kaya 'Oh, dudu Kevin'. Kredit menyang Telegraph

READ
Kisah Kanak-kanak Mikel Arteta ditambah Fakta Biografi Untold

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan.

Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, monggo dituduhake karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

READ
Kisah Para Siswa Aymeric Laporte Plus Nyangkut Biografi Fakta
langganan
Menehi saran saka
2 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Niguse
Dina 7 ago

Aku gagal tresna karo urip sing luwih gedhe

admin
Mbales  Niguse
Dina 7 ago

Matur nuwun kanthi sanget Muga-muga sampeyan seneng maca artikel biografi - utamane sing iki. Mangga langganan buletin kita.