Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold

0
78
Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG
Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Oleksy". Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko Kita Lan Fakta Biografi Untold Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko - Analisis kanggo Tanggal
Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko - Analisis kanggo Tanggal. Kredit menyang DonetskWay lan Transfer Mkt

Analisis kasebut kalebu latar kulawargane, urip awal, pendhidhikan / karir, awal karir, dalan menyang crita kemasyhuran, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka pemain serba guna lan gumantung ing pilihan kiwa kiwa Pep Guardiola. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Oleksandr Zinchenko sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Oleksandr Zinchenko lair ing dina 15 tanggal Desember 1996 marang bapakne, Volodymyr Zinchenko lan ibu (sing jenenge ora dingerteni) ing kutha Radomyshl Ukrainia.

Oleksandr Zinchenko Rama lan Ibu
Oleksandr Zinchenko Rama lan Ibu

Zinchenko tuwuh dadi anak tunggal kanggo wong tuwané ing Radomyshl, kutha sing bersejarah ing sisih lor Ukraine sing duwe asal lan keluargane. Kutha sepi iki sing saiki dikenal kanggo museum lan artefak minangka pusat administratif Holocaust, istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhake pembantaian Perang Dunia II saka wong-wong Yahudi Eropa.

Apa sing tuwuh ing Radomyshl katon kaya kanggo Oleksandr Zinchenko
Apa sing tuwuh ing Radomyshl katon kaya kanggo Oleksandr Zinchenko
Zinchenko ora digedhekake saka latar mburi kulawarga sing sugih. Wong tuwané kaya umume wong sing nindakake pekerjaan normal, ora duwe pendhidhikan finansial paling apik lan asring ngalami dhuwit.
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Education and Career Buildup

Kanggo Oleksandr, kekosongan kutha rampung saben ana bal-balan ing sikil. Dheweke dudu bocah sing kasengsem ing koleksi dolanan paling anyar, Nanging mung bal-balan lan duwe kanca paling cilik ing dheweke.

Oleksandr Zinchenko Pendidikan lan Pambangunan Karir
Oleksandr Zinchenko Pendidikan lan Pambangunan Karir
Diparingi tumindak sing nendhang lan nindakake prekara kanthi bal bal-balan. Zinchenko miwiti bal-balan ing ruangan ruangan kulawargane, yaiku lagu sing bisa dadi lapangan Radomyshl. Nyedhiyakake pendidikan mandiri ing bal-balan mbayar dividen kasebut minangka Zinchenko begja njaluk uji coba ing klub kutha lokal, Karpatiya Radomyshl.
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Karir Awal

Gegayuhan Oleksandr Zinchenko ing game kasebut weruh dheweke nalika umur 8 gabung karo Karpatiya Radomyshl, sawijining klub pemuda sing menehi panggung kanggo nggawe pondasi karier.

Nalika ing akademi kasebut, Zinchenko mirsani saben pujian bal-balan kalebu kanca-kancane nyembah Andrei Shevchenko, pemain bal-balan lan idola paling gedhe ing Ukraina kanggo kabeh. Olek luwih spesifik babagan bakat sing ora dikepung ing Ukraina. Kabeh sing dikarepake yaiku yaiku Sheva sabanjure.

Zinchenko tetep karo Karpatiya Radomyshl sajrone taun 4 sadurunge diimbut lan dijupuk dening Monolit Illichivsk klub pemuda Ukrainia liyane sing dikenalake kanggo nggarap bakat enom dadi akademi sing luwih gedhe. Dheweke cepet nduwe kesan karo klub kasebut amarga tekad supaya bisa metu karo para podo. Zinchenko gawe kemajuan sing tenang liwat klompok umur, prestasi sing nggambarake dheweke dadi calon ndhuwur kanggo bal-balan senior.

Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Dalan kanggo Fame Story

Pandu lan tekad Oleksandr minangka aset sing paling berharga. Ing taun 2010 ndeleng dheweke wis pramuka ing akademi paling gedhe ing Ukraina, Shakhtar Donetsk sing nggodha dheweke nrima tawaran kasebut. Ora sithik dheweke ngerti yen dheweke mlebu blokade karir. Saiki ayo ngomong apa sing kedadeyan !!

Olek ambisi bisa mlebu ing tim senior klub sing nduwe bintang paling dhuwur, sing seneng karo Fernandinho, Douglas Costa, Lan Henrikh Mkhitaryan. Ing Shakhtar, ora kaya klub pemuda liyane sing diputer Olek, kahanan kasebut dadi Angel banget. Ing tembunge:

Aku wis rong taun ing kontrak lan dheweke kandha yen aku kudu terus bareng TAPI ora main ing tim pertama. Ngimpi aku yaiku main ing tim pertama.

Cukup, klub kasebut GOLONG kanggo sukses dadi bal-balan senior lan ora ana cara kanggo wong Ukrainia liyane sing kena pengaruh. Kuciwo iki kedadeyan sanajan dheweke dadi kapten tim pemuda.

Oleksandr Zinchenko Road to Fame Story
Oleksandr Zinchenko Road to Fame Story. Kredit menyang Donetsk-Way

Klub kasebut uga nggawe kontak liya kanggo menehi tandha lan ora duwe jaminan integrasi tim pertama. Iki minangka kontrak kontrak sing kuat. Ing tembung saka Olek;

Dheweke kandha yen aku ora mlebu, mula aku ora bakal main kanggo dheweke, sanajan tim pemuda sing aku ngatur. Dadi suwene patang wulan, aku nandhang sungkowo. Aku mung melu saben sesi latihan, nanging ora muter. Aku ana ing pambuwangan dhewe.

Kanggo mbebayani kahanan kasebut, Perang Ukrainia bubar lan klub kasebut dadi mode krisis. Ing wektu kasebut, Oleksandr isih ditahan kanggo kontrak. Perang kasebut nggawe wong tuwané pindhah menyang kutha Rusia ing Ufa, keputusan kulawarga sing nggawe Oleksandr nilar karir enom karo Shakhtar Donetsk.

Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Rise to Fame Story

Jaman biyen teka maneh kanggo ngutus dheweke menyang klub sing luwih gedhe kanggo miwiti karir senior.

Ngerti pora?… Ing umur 16, masalah kontrak Oleksandr karo Shakhtar nyegah dheweke ora mlebu karo Rubin Kazan. Iki minangka masalah liyane sing mandheg-mandheg main ing wulan 18. Sampeyan butuh jumlah wektu kanggo kabeh bakal rampung. Pungkasane, Oleksandr gabung karo Ufa, klub bal-balan Rusia sing adhedhasar ing Ufa, kutha sing dipanggoni dening wong tuwane. Klub kasebut menehi Oleksandr kesempatan kanggo main ing Liga Premier Rusia.

Cukup dikarepake yaiku pambentukan keyakinan kanggo wong Ukrania enom sing rumangsa kudu mbukak budaya anyar, metode latihan lan pakulinan. Oleksandr Zinchenko sabar kerjaya senior meteor kanggo prominence ing Ufa amarga dheweke dadi salah sawijining bakat paling panas ing klub kasebut.

Rising Oleksandr Zinchenko ing Rusia
Rising Oleksandr Zinchenko ing Rusia. Kredit menyang 90Min

Kinerja kasebut narik kawigaten klub Eropa ing antarane Man City. Ing 4 Juli 2016, Zinchenko mlebu klub Liga Premier Manchester City kanthi biaya sing durung dikira kira-kira udakara £ 1.7.

Tekan klub sing diisi bakat, Zinchenko setuju bakal dikirim menyang PSV Eindhoven, sawijining klub sing mbantu dheweke urip ing sisih kulon Eropa. Wangsulane menyang kutha Man ing wiwitan rumangsa karasa, nanging mengko teka saka stroke luck nalika bundhas menyang Benyamin Mendy menehi kasempatan kanggo nyatakake pratelan ing sisih kiwa kiwa. Kaya dene nalika nulis, Zinchenko ing musim 2018 / 2019 mbantu timnya menang kemenangan.

Oleksandr Zinchenko Munggah Crita Fame
Oleksandr Zinchenko Munggah Crita Fame
Sanajan dheweke bisa uga ora dadi Andriy Shevchenko sing dipengini, nanging Oleksandr Zinchenko duwe kabukten ing jagad iki minangka janji sabanjure sing apik kanggo generasi bal-balan Ukranian. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur lan menang ing trep kanggo Man City, mesthi akeh peminat bakal takon pitakon sing kobong; Sapa pacare utawa garwane Oleksandr Zinchenko?. Ora ana sing nolak kasunyatan sing katon tampan kasebut ora bakal nggawe dheweke seneng karo penggemar wanita. Nanging, ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor, yaiku Vlada Sedan sing dadi wartawan Ukrania.

Ngerti pora? … Lintang MAN CITY tresna karo pacare nalika lagi tugas karo dheweke dadi klien. Amarga dheweke katon endah banget, Oleksandr Zinchenko ora mung digodha, nanging asmara tresna banget kanggo ngambung dheweke nalika wawancara TV langsung.

Life Life Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko Hubungan Urip - Kredit menyang Srengenge

Wawancara iki kedadeyan nalika internasional Ukraina lagi wae mara ing lapangan sawise menang gedhe Serbia ing kualifikasi Euro 2020.

Sawise ciuman sing ditandur, para penggemar banjur ngonfirmasi khabar angin yen kekasih wis wiwit pacaran. Wiwit wektu sing indah kasebut, para penyayang wis mabuk katresnan banget karo saben liyane sing ditampilake saka pirang-pirang nembak sing dijupuk saka akun media sosial.

Oleksandr Zinchenko lan Vlada Sedan
Oleksandr Zinchenko lan Vlada Sedan

Tanpa mangu, Oleksandr lan Vlada tetep dadi salah sawijining pasangan sing paling mantep ing jagad bal-balan Ukrainia. Salah sawijining acara favorit pasangan kanggo musim panas yaiku Simpsons Ride sing mapan ing Orlando, FL 32819, AS.

Kisah Cinta Oleksandr Zinchenko karo Vlada Sedan
Kisah Cinta Oleksandr Zinchenko karo Vlada Sedan

Kasunyatane wong loro kasebut ora seneng banget romantine, mula manten utawa omah-omah bisa dadi langkah resmi sabanjure.

Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Pribadi

Apa sing nggawe Oleksandr Zinchenko obah ?. Ngerteni babagan urip pribadine adoh saka lapangan bal-balan bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap.

Miwiti, dheweke dadi pemain bal-balan kanthi karakter sing angel lan kapribaden sing arupi "Sawijining bakat persen, kerja keras 99 persen”. Oleksandr minangka anak ing Sagittarius lan seneng ngguyu lan nyenengake macem-macem jinis urip kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

Oleksandr Zinchenko Fakta Urip Pribadi
Oleksandr Zinchenko Fakta Urip Pribadi
Pribadine off-pitch iki beda banget karo wong sing dadi dheweke nalika nindakake bisnis ing lapangan.
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Urip Keluarga

Kanthi menehi kritik saka foto ing ngisor iki, sampeyan bisa gampang nyimpulake yen wong tuwa Oleksandr Zichenko Irina lan Victor saiki wis ngolehake manfaate lan berkah saka putra sing ditresnani.

Wong tuwa Oleksandr Zinchenko
Wong tuwa Oleksandr Zinchenko

Saka pangertene, Oleksandr seneng ngajak wong tuwa kanggo nedha bengi. kang pengabdian kanggo mesthekake yen bapak lan biyunge kepenak padha karo komitmen sing diwenehake ing lapangan.

Oleksandr Zinchenko nuli ngajak wong tuwa
Oleksandr Zinchenko nuli ngajak wong tuwa

Oleksandr katon luwih cedhak karo ibune, ora kaya bapake. Dheweke duwe meh padha karo ibune, ora kaya bapake, sing bisa dideleng saka foto kasebut.

Oleksandr Zinchenko lan ibune- Irina
Oleksandr Zinchenko lan ibune- Irina

Nalika sethitik dikenal yen dheweke duwe sedulur (utawa) kakang, sedulur-tuwa Oleksandr urip banget nalika nulis.

Kulawarga Kulawarga Oleksandr Zinchenko
Kulawarga Kulawarga Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Facts LifeStyle

Ing wulan Juli 4th, 2016 wong Ukranian nandatangani kontrak karo Manchester City sing menehi upah ngilang 250,000 Euro (Pound 219,000) saben taun. Kita entuk jumlah kasebut, iki tegese dheweke entuk penghasilan € 683 (£ 601) saben dina lan € 28 (£ 25) saben jam. Nggambarake sampeyan entuk jumlah dhuwit lan apa sing bakal sampeyan lakoni. Kanggo Oleksandr, dheweke luwih seneng urip sing gampang.

Oleksandr Zinchenko LifeStyle Facts
Oleksandr Zinchenko LifeStyle Facts. Kredit menyang WTFoot
Oleksandr Zinchenko Cerita Kanak-Kanak Plus Untold Biografi Fakta - Faktor Untold

Ngelingi Ngenalake: Loro Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne duwe rambut wajar lan pasuryane sing beda. Iki minangka penyebab utama salah faham lan salah nyata antarane loro pemain Man City. Saka kadohan, dheweke katon kembar, nanging yen kita bareng, padha katon beda.

Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne - Gegayutan
Oleksandr Zinchenko lan Kevin De Bruyne - Gegayutan

Ngomong babagan iki, Zinchenko nate ujar; "Wis dakrungu, percoyo marang aku. Akeh wong nelpon aku 'Kev utamane nalika aku numpak bis tim. Para penggemar bakal surak 'Kev, apa aku bisa nduwe gambar?' Nanging nalika mbalik, dheweke bakal kaya 'Oh, dudu Kevin'. Kredit menyang Telegraph

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Oleksandr Zinchenko lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene