Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis

Crita Wiwitane Memphis Depay

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Dream Chaser". Crita Usia Kanak-kanak Mundhut Memphis lan Sejatine Biografi Bukti sing ndadékaké sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Sepakbola iku sawijining kembang emas, panggonan ing jutaan pemuda wis nemu kawirangan lan keslametan saka kasunyatan lan bakal terus dilakoni. Kanggo Memphis Depay, crita iki ora beda. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Awal urip

Département Démokrat dilahiraké ing 13th Februari 1994 ing Moordrecht, Walanda. Cerita kanak-kanak iku menarik, yen ora umum - sing ngetung lan nguji urip ing jaman cilik sing dadi diberkahi karo bakat sing luar biasa.

Memphis lair saka bapaké Ghanian, Dennis Depay, lan ibu Walanda, Cora Schensema, ing désa cilik Holland Kidul Moordrecht ngendi ora akeh sing kudu dilakoni. Moordrecht minangka kutha migran asal Afrika emptiness ends nalika ana bal-balan ing sikil sapa waé.

Nanging ora suwe, sadurunge hubungan antarane wong tuwa Deplay wiwit gugur lan nalika Depay papat, bapakné kanthi wani metu saka kulawarga. Memphis lan ibuné kudu bisa urip kanthi awake dhewe, kanthi ora duweni dhuwit. Mung pangarep-arep kanggo kaslametané ana ing sajroning rasa seneng.

Nggawe Depres lan Ibu

Sembarang bocah sing urip liwat pésta parental bakal ngerti mung rasa emosional jero sing bisa nyebabaké; Saben sinau bakal ngomongake akibat psikologis sing bakal ngrusak. Depay minangka salah siji saka akeh sing ngalami iki, lan efek kasebut cetha duweni pangaruh marang perkembangane nganti tekan saiki.

Kanggo mbebasake, Memphis njupuk rapping ing acara sing mbantu dheweke entuk dhuwit kanggo ngurus ibune. Rapper lembut tansaya munggah ing lurung-lurung.

Depres Memphis - Tuwuh Up

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Rising to Fame

Memphis yaiku peminat bal-balan lan wiwit bal-balan kanthi sesambungan karo kanca-kanca, nalika dheweke njupuk rapping. Kanggo nglakokake sepak bola akeh, Memphis mutusake kanggo gabung karo klub pemuda. Karir remaja dheweke diwiwiti nalika umure 6 ing Moordrecht. Sasampunipun gabung ing klub, manajer mantan pemuda, Fred Rutten, nuntut piyambakipun milih pilihan musik lan sepak bola. Untunge pemain bal-balan, dheweke milih bal-balan. Little Memphis bakal teka ing latihan karo meh mripat ing mripate.

Crita Bocah Mundur Memphis - Nalika arep dadi angelMemphis sing ora seneng terus bola lan tetep muter musik. Nanging, dheweke bakal nindakake acara nalika liburan.

Telung taun salajengipun, piyambakipun pindhah dhateng Sparta Rotterdam ing pundi piyambakipun manggen wonten ing 3 sakderengipun pamungkasipun muda ing PSV Eindhoven ing taun 2006. Memphis urip urip ing PSV lan berjuang kanthi otoritas, anjog menyang pemahaman sing dheweke dadi bocah enom, rumit. PSV menehi pelatih urip, sing nggambarake dheweke minangka "Banget duka" ing patemon kapisan.

Memphis kabeh liwat karir muda dheweke dikenal dadi pemain pungkasan kanggo ninggalakake lapangan latihan. Minangka pemain sayembara, gol tunggalé dadi pemain sabanjuré Arjen Robben or Cristiano Ronaldo.

Ing 2012, mung setaun sawisé mandhiri profesional, Memphis mandhégani jeneng asliné 'Depay' saka belang kaos, kanthi alasan 'Depay ' jenenge bapakne lan dheweke ora duwe katresnan marang wong sing ninggali dheweke lan ibune.

Dina sawise ulang taun 15th Depay, kakekne seda. Dheweke yaiku wong sing banget dipengaruhi dening dheweke. Sakcepete sawise matine, Deplay nemu tembung sing dituntun marang mbah kakungne tatu ing sisih kiwa. Ing tembung ..."Wong sing menehi kula akeh kekuatan lan njupuk care banget kula," ngandika Depay minangka terus ... "Ing wayahe aku mikir dhewe: 'Aku kudu nggoleki. Aku ngerti ngendi aku arep menyang, lan sing paling dhuwur. '"

Nganggo pain minangka motivasi, Depay fokus marang bal-balane. Ing 16 dheweke dijaluk supaya makili negarané ing tingkat bawah-17, lan minangka bagéan saka tim 2011 Eropa U17 sing menang. Dadi, Depay tansaya dadi senjata penting Louis van Gaal seger Oranje, pengganti efek sing kecepatane, energi lan trickery bisa menangake panguwasa dheweke. Pindhah menyang Manchester United apa sing bakal diterusake. Liyane, minangka lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Urip Hubungan

Dene Deplay nalika tanggal Karunane Amérika Tientrese Tran sing dilahirake ing 17th of May, 1988 ing Los Angeles. Dheweke sinau ing Birmingham High School ing taun 2006. Dheweke misuwur amarga dadi pacar Chris Brown ing karir sing ngliwati 2009-2015.

Dépét Depis nalika tanggalé Kepribadian Karrueche Tientrese Tran

Sawise nyusul Tran lan urip bebarengan karo Chris Brown, Deplay nerusake kepiye dadi putri saka kepribadian global. Ing wulan Juni 2017, iki diumumake ing media sosial yen Depay nandhang tangane karo Lori Harvey, putri sing paling enom saka pribadine televisi Amerika Steve Harvey. Dheweke dadi alesan ngapa Deplay wiwit nglangen kesenengan California saben liburan.

Deppek Memphis lan Lori Harvey Love Story

Memphis Depay ngirim kabar marang dheweke lan pacangan Lori Harvey ing akun Instagram. Iki kedadeyan nalika dheweke ngetokake putusane kanthi ngusulake kanggo Lori Harvey, sing umuré taun 22 sing muncul ing rong foto karo Depay.

Siji, sing diterbitake ing Instagram pemain sepak bola, nuduhake dheweke mudhun ing salah siji dhengkul nalika dheweke muncul ing pitakonan kasebut.

Depot Memphis ngusulake Lori Harvey

Lan foto liyane sing 'SHE SAID YESSSS !!!!!!!' kaya sing katon ing ngisor iki.

Lori Harvey ngandika YES! kanggo Proposal nikah

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Latar mburi kulawarga

Depp Memphis diwiwiti saka warisan Afrika-Ghan saka latar kulawarga miskin. Bapake Dennis lair ing Ghana. Dennis dipindhah menyang Moordrecht, Holland, nalika umur 23 nggolek urip sing luwih apik. Rombongan kasempatan karo cah wadon lokal Cora (mbah putri Memphis Deplay) ing stasiun sepur mimpin roman - senadyan oposisi saka tuwane. Dheweke ora seneng karo imigran Afrika sing duwe anak loro saka hubungan sadurunge.

Dennis lan Cora sinau kanggo miwiti kulawarga lan padha mlayu menyang Ghana kanggo ngundangi anak-anake Geoffrey lan Georgina. Iki minangka ibu tiriné lan adhi tumuju Dephis Memphis. Banjur ing 1994, papat taun sawise dheweke nikah, dheweke ngrayakake kedadeyan sing mung anak, Memphis.

Bayi Memphis, Cora (Ibu), kulawargane lan Dennis (bapakne)

Nanging nalika Memphis papat pernikahané wong tuwané rusak. Dennis lan anak-anake padha pindah. Dennis, nyambut damel ing pabrik ing Gouda lan ugi dados pendeta gereja. Dheweke lan Cora lagi mlaku-mlaku. Hubungané ora tau ditindakake lan ora tau ditabuh utawa diajeni. Polisi ora melu banget.

Ing ngisor iki foto patung Ghanian sing ora bisa ditampa dening Deplay sing ngeterake Memphis ing puterane mung telung taun sakdurunge nolak. Dheweke nyebabake Kenapa Depis Memphis urip karo bocah sing nesu lan rumit nalika taun bal-balan enom. Deppek Little Daddy lan bapak

Dennis Deplay ora cukup gedhe kanggo ngrusak putrané sing miskin nalika ngunggah-unggahi tangga lan nggawe bakat alami. Laporan nuduhaké bapak saka Memphis duwé anak liya saka wanita liyané.

Resurfacing When Life got Good: Sadurunge, Dennis misuwur amarga paham putune digawe dadi pemain bal profesional. Ing ngisor iki foto Dennis taun 52 sing sepisanan ing wektu nulis.

Resepsi Memphis Resurfaces sawise taun ngilang

Sanalika dheweke metu, dheweke dadi mantep sing ora ninggalake Memphis sawisé pamisah, nanging terus dirawat. Panjenenganipun ngandika tinimbang mbayar dhukungan anak dhuwit sing digawe kanggo silihan £ 11,000. Ing tembung sabanjure: "Perceraan iku kedadeyan nanging aku tansah bakal bisa ndeleng dheweke. Aku uga menehi dhuwit. Ora ana masalah karo akses. Aku bisa ndeleng Memphis kapan wae aku pengin. Dheweke tetep karo aku pirang-pirang kali lan aku bakal nggoleki klambi lan bal-balan. Aku tansah ngunjungi dheweke lan dheweke ngerti. "

Panjenenganipun ngandharaken sapisanan babagan carane Memphis wis nyingkirake, seduluré lan saduluré sepisanan wiwit dadi pemain bal-balan. Dennis ngandika, nyenyamah:

"Ngandika yen aku ora ndeleng dheweke sawise papat iku goroh. Iku dipercaya, ora becik. Dheweke anakku lan aku tresna marang dheweke.

Aku wong sing menehi bal dheweke pisanan. Dheweke ora ditinggal dening kula. Sing ora bener. Aku tansah ana ing kono.

Aku weruh wong ing YouTube ngomong bab bapake, nyatakake dheweke ora pengin nempatake jenengku ing pandhuane. Iku digawe kula aran elek. Aku seneng karo dheweke. Aku sithik banget. "

Dennis Deplay terus ing tuntutane ... "Memphis seneng nglangi, nanging luwih seneng tresna bal-balan. Aku tuku wong bal-balan sing sepisanan lan sampeyan bisa ndeleng dheweke bakat. Dheweke kuat banget. Mangkene, kita malah main ing jero omah amarga kamar urip dadi gedhe banget. Nalika kita nglangi kita bakal njupuk werni lan muter metu ing suket sesampunipun. Nang endi wae dheweke entuk bola. Nalika kita lunga menyang gereja, dheweke bakal njupuk werni karo dheweke. Dheweke seneng banget babagan bal-balan wiwit cilik, sampeyan bisa ndeleng iki bocah sing seneng main bal. "

Dennis Daddy, Dennis, Depe, minangka wektu nulis saiki manggon ing omah sing luwih sederhana ing pinggiran Amsterdam.

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Motherly Closeness and Childhood Agony

Basa: Memphis Deplay kanthi alami duwe hubungan sing kuat karo ibune, Cora Schensema. Sumber-sumber sing cedhak karo dheweke ngandhakake yen ora bisa ndeleng dheweke kerep nyebabake pagelarane ing lapangan.

Kisah Kanak-kanak Memphis Deplay

Mbalik maneh, bocah cilik saka Memphis lagi digeguyu nalika ibune Cora pindhah karo bapak sepuluh. Little Memphis wis ditinggal, diganggu lan ditabuh dening sedulure. Kanthi wong anyar, Cora duwe wektu sing ora angel lan ndadekake Memphis. Nanging Cora seneng karo dheweke lan ora bisa nglilani.

Minangka Dennis sapisan nyatakake, "Sawijining dina, Memphis teka ing omahku lan nggawa kabeh barang. Dheweke kandha, 'Aku ora pengin manggon karo ibu maneh, aku arep manggon karo kowe. Aku disebut mbak, sing nangis. Bocah-bocah liyane ora seneng karo dheweke amarga bakaté. Dheweke wiwit sengit marang dheweke supaya kulawarga nglawan dheweke. Nalika dheweke latihan karo Sparta aku bakal njupuk dheweke kadhangkala. Kapan wae dheweke duwe pitakonan karo ibuné, dheweke bakal njaluk kula njupuk. Dennis ngandel yen kulawarga kasebut ndadekake Memphis nglawan dheweke sawisé entuk kontrak profesional pertamanya karo PSV Eindhoven ing 2012. "

Dennis bapakné sing sejati bakal teka lan mbantu anak nalika bocah liyané kayata bapak sing nate nyerang putrané kanggo perkara sing paling slamet. Iki maneh nyebabake stair. antarane kulawargane. Anak-anak liyané padha cemburu marang dheweke lan dheweke dadi luwih apik amarga dheweke dadi pemain bal-balan sing apik lan tau entuk dhuwit dhewe.

Dina iki, ana klaim yen kulawargane sawise dhuwit kalebu bapak sejatine sing akeh wis ngandika kepengin njupuk dhuwit menyang Afrika. Dennis saiki wis ngumumake yen dheweke ora butuh dhuwit Memphis sing wis ditindakake nalika iku. Minangka nalika nulis, Memphis wis ngapunten para sadulur saka loro leluhure nanging ora bapakné, Dennis lan stepdad sing ora dingerteni.

Pungkasan, Dennis ngendika babagan kulawarga ... "Kulawargane ngerti aku wis rampung akeh kanggo wong-wong mau nanging banjur dhuwit teka bebarengan lan padha ngrusak jeneng. Iku edan."

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Bukti tato

Memphis nyatakake dheweke "Digawa munggah ing alas," lan karyanipun ingkang paling nyengsemaken nggambaraken wekdal ingkang sampun dipunalami.

Singa ing Punggung: Memphis kudu tetep kanggo jam 24 kanggo nggawe tato singa sing digawe.

Singa Tato Depis sing artine

"Aku tansah ngraos yen aku wis digawa munggah ing alas: aku tansah ana ing njaba, aku wis dadi papan atos lan aku wis ngalami wektu sing angel. Singa iku kanggo kula, 'raja ing alas,' lan aku tansah tetep ing sikilku sanajan ana atos. "

Tato paling apik: Tilas PSV sing mantan PSV ora mung nyenengake tato singa monstrous nanging uga ngidhentifikasi salah siji favorité yaiku salah sawijining paling cilik - sawijining bunder cilik ing bangkekan sing katon ing ngisor iki.

Arti tato tangan Memphis Depay sing artine

Memphis duwé bunder cilik ing bangkèkané, ngumumaké amarga amunisi kanca-kancané.

Tato Rib: Saiki ana sing nyelehake iga. Memphis Depay mujudake tato saka Christ the Redeemer bebarengan karo ribs sawise dheweke netted marang Australia ing Piala Donya 2014 kanggo Holland.

Tiyang ingkang nyebat tato ribut Memphis

Minangka Memphis nerangake; "Tato ing tulang iga nandakake Yesus saka Rio. Aku entuk sing nalika aku main ing Piala Dunia lan aku ngetung gol pisanan. Sing nggayuh akeh perkara ing karir supaya dadi salah sawijining favorit. "

Tanggal: Tujuane nglawan Socceroos (Australia) yaiku gol kapisanan kanggo negarane, lan dheweke uga nyerang Chile ing turnamen 2014 WorldCup.

Tanggal Memphis Deplay ing tato pinggul

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Urip Pribadi

Deppé Memphis apik banget lan nduwèni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiané.

Kekuwatan: Dheweke maju, asli lan banget merdika

Kelemahane: Mlayu saka ekspresi emosional, dumunung ing awake dhewe (aloof), temperamental lan tanpa kompromi.

Apa sing dialami oleh Memphis: Duwe seneng karo katresnan urip (Lori Harvey), gelut amarga, duwe obrolan intelektual lan dadi pamiyarsa sing apik.

Apa ora Memphis: Limitations ing karir (Kang tetep ing Man United), sing kesepian lan ngalami kahanan utawa mboseni kahanan.

Ing ringkesan, Memphis malu-malu lan tenang, nanging ing tangan liyane, dheweke bisa dadi eksentrik lan energik. Nanging, ing kasus kasebut, dheweke iku wong sing mikir jero lan wong sing pinter banget sing bisa ndeleng tanpa prejudis. Dheweke bisa gampang adaptasi karo energi sing ngubengi dheweke kaya crita nalika jaman kanak-kanak Memphis Deplay. Kadhangkala, Memphis duwe perlu gedhe kanggo sawetara wektu piyambak lan adoh saka kabeh. Pancen, dheweke katon ing jagad minangka papan sing kebak kamungkinan.

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -Lifestyle

Bakal bakat ing lapangan wis nggawe dheweke sugih. Dheweke dikenal minangka mobil camouflage sing flamboyan.

Preferred Mobil Memphis Deplay

Memphis duweni omah gedung £ 1.3million ing Eindhoven, Holland sing nduweni gelang tinju ukuran penuh.

House Interioré Memphis Deplay

Fakta Ngenani Kebangkitan Memphis -A Fan Madrid

Sasampunipun Madrid menang ing kiper Barcelona, ​​ing semifinal Copa del Rey Clasico wonten ing 2013, Depay kaget kanthi nami tweets "Hala Madrid!"

Memphis Deplay tau nulis Hala Madrid! ing kaca twitteré

Ngarsane Louis van Gaal ing Manchester United bisa dadi faktor ing kaputusan Depay kanggo milih Manchester United. Tawaran saka Real Madrid ing mangsa ngarep mesthi ora bakal dijupuk dening Depay yen bakal teka.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Life of Memphis Deplay lan bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene