Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
5075
Mats Hummels Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'The Mexican'. Kita Mats Hummels Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, hubungan urip lan akeh fakta-fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemampuan pertahanan dheweke, nanging sawetara mikirake Mat Hummel Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Mats Julian Hummels lair ing dina 16th Desember 1988 ing Bergisch Gladbach, Rhine-Westphalia Utara, Jerman.

Pemain bal-balan Sagitarius dilahirake ing bapakne, Hermann Hummels, (Ex-footballer lan manajer) lan ibu, Ulla Holthoff (wartawan olahraga).

Hummels mung enem nalika keluarganya pindhah menyang München sawisé bapakné Hermann, njabat dadi pelatih pemuda ing Bayern. Little Mats njupuk keputusan kanggo gabung karo tim bapakne, saéngga miwiti karir remaja ing Bayern Munich.

Mats yaiku 14 nalika dheweke tampil ing ngisor ajarane bapakne, nanging bintang Jerman mangsa ora dikuwatake minangka bapakne dadi pelatih. Ing kasunyatan, dheweke ngenteni sawetara sasi kapisan ing sisi ing bangku pengganti. Nalika dhèwèké main, dhèwèké dianggep minangka pemain tengah utawa pemain tengah, senadyan miwiti kariré minangka striker.

Mats minangka bocah sing seneng banget nalika isih cilik. ngowahi pikirane dadi tindakan konkrit. Senadyan ngenteni nikmat saka bapakne, dheweke ngowahi cara lan nyambut gawe kanthi cepet kanggo ningkatake jajaran pemuda Bayern sadurunge mlebu kontrak profesional pertamanya ing 19 2006 Desember.

Ing Januari 2008, Hummels gabung Borussia Dortmund, pisanan ing etangan. Sajrone musim penuh pisanan, dheweke cepet-cepet ndadekake dheweke dadi pilihan pertama lan minangka salah sawijining pembalap paling apik ing bal-balan donya. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Mats lan Cathy Fisher wis ono dating wiwit 2007. Dheweke umuré 18 taun kuwi. Wong loro padha pindhah bareng bareng sesambetan wiwit. Pasangan bojo, Cathy Fischer, dijenengi minangka Jerman WAG taun kanggo 2013. Ing ngisor iki foto Mats Hummels lan tresna marang urip.

Mats lan Cathy Fisher
Mats lan Cathy Fisher

Fischer lan Hummels nikah nalika Juni 2015. Njupuk kawin mbantu ningkatake kesehatan mental lan kadewasan.

Foto wedding Fischer and Hummels
Foto wedding Fischer and Hummels

Ing survey conducted dening Langit Jerman lan para nonton saka nyedhaki majalah, garwane Hummels Cathy Fischer dipilih "WAG 2013 paling populer Jerman", lan dheweke menangake judhul penasaran: "Miss FC Bayern 2007". Fischer nyebat Victoria Beckham idolaipun.

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Mats Hummel pisanan teka saka latar mburi kelas menengah ndhuwur sadurunge investasi bal-balan mbayar. Pancen, Sepak bola iku bisnis kulawarga kanggo Hummels. Ing kene, sampeyan menehi rincian babagan tuwane lan adhine apik banget.

WULANG: Bapanipun minangka mantan pemain sepak bola lan manajer nyambut damel minangka koordinator pemuda ing Bayern Munich nganti piyambakipun dipungantosaken dening Stephan Beckenbauer, putranipun Franz Beckenbauer, ing 30 2012 Maret.

Minangka koordinator junior FC Bayern München, Hermann Hummels mangerténi apa sing penting nalika teka kanggo mromosikake bakat lan apa bakat besok kudu nggawa.

Kejabi Philipp Lahm, Hummels uga duwe Thomas Müller lan Bastian Schweinsteiger ing swiwi. Kabeh thanks kanggo dheweke, superstar iki nggawe terobosan.

Wektu iki, Hummels kerjane minangka konsultan kanggo pemain bal-balan ing perusahaan HMH-Sportmanagement. Ing kana dheweke dadi tanggung jawab, antara liya putra-putrane lan pemain liyane.

MOTHER: Crita saka ibu Mats Hummel, Holthoff nandhang rasa simpati lan syukur. Ulla Holthoff lair ing 1958 ing Welver ing provinsi Westphalian antarané Soest lan Hamm. Dheweke putri saka pekerja karet.

Wiwit cilik Ulla ditandhani karo kamiskinan lan donya konservatif lan gambar wanita, ibune ngangkat dheweke ketat kanthi kerja keras fisik kanggo ibu rumah tangga. Kanggo ngresiki nepsu dheweke babagan kahanan ing omah lan kepenak dheweke kepengin weruh babagan donya sing dheweké kepencut, dheweke ngungsi menyang maca buku lan nglakoni olahraga sing ora ana sing liya sing ana ing kulawarga.

Saliyane jogging lan muter, dheweke dadi antusias babagan sepak bola dini lan main minangka pemain polo banyu ing SC Rote Erde Hamm. Iku tujuane dadi wartawan, kanggo ngerteni donya sing ditolak nalika dheweke enom.

Ibuné Holthoff minangka wartawan olahraga sing kondhang lan dadi wanita pisanan sing mènèhi komentar ing game bal-balan ing televisi Jerman.

Mats ing sesi wicara karo ibune
Mats ing sesi wicara karo ibune

Mats kerep pindhah menyang siaran nalika isih cilik lan malah dianggep minangka wartawan. "Media iku omahé," jarene Holthoff. "Yen wis ana pertandhingan, paling ora ana wartawan siji wae sing kandha," Aku isih eling nalika cilik.

Kanggo Hummels, bal-balan tansah teka dhisik. "Kita ora digunakake kanggo pindhah ing liburan amarga Mats ora pengin kantun siji game utawa sesi latihan," ibune Ulla Holthoff marang 11Freunde.

Sawise kita ngluncur seminggu, nanging dheweke nduweni turnamen bal-balan ing dina sing kiwa, mula dheweke mung nginep ing omah lan nggabung karo kita dina sabanjure. Dheweke ana rolas dina. "

BROTHER: Dheweke adhine Jonas uga pemain bal-balan, nanging kudu pensiun amarga ciloko.

Sedhèrèk Hummel sing padha
Sedhèrèk Hummel sing padha

Ing ngisor iki foto Mats condong marang sadhereke.

Mats, Bersandar marang sedhèrèkipun
Mats, Bersandar marang sedhèrèkipun

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Buku Worm

Mats Hummels nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuwatan: Loro-lorone, idealis, lan gedhe humor

Kelemahane: Janji liyane saka bisa ngirim, banget ora sabar, bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic

Sagittarius seneng: Kebebasan, lelungan, filsafat, kang njobo

Ora disenengi: Wong Clingy, sing nguwasani, téori-téma mati-téla, rincian

Curious lan energetic, Sagitarius iku salah siji saka lelungan paling gedhe antarane kabeh tandha zodiak. Pandangan pikiran lan filosofis sing bisa dibandhingake kanggo ngumbara ing saindenging donya kanggo nggolèki makna urip.

Sagittarius minangka ekstrovert, optimis lan antusias, lan seneng owah-owahan. Sagittarius-born bisa ngubah pikirane dadi tindakan konkrit lan bakal nindakake apa wae kanggo entuk gol.

Kaya pratandha api, Sagittarius perlu terus-terusan karo donya kanggo ngalami samubarang. Planet planet Sagittarius iku Jupiter, planet zodiak paling gedhe. Antusiasme ora duwe wates, lan mulane wong-wong sing dilairake ing tandha Sagitarius nduweni rasa humor lan rasa penasaran sing kuat.

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Buku Worm

"Mat isa bookworm, " ngandika Ulla "Dheweke maca akeh - sanajan ing umur enom," sing uga bisa njelasake teknik wawancara sing apik. "Dheweke biasa maca komik. Dheweke entuk pidhato saka Lucky Luke lan Asterix. "

Mats Hummels diwenehi kabudhayan maca saka ibune. Sawise suwe-suwe ... Supaya ibu mbela dheweke murka babagan kahanan ing omah lan kepenak dheweke kepengin weruh babagan donya sing dheweké felt putus asa, dheweke njupuk perlindungan ing maca buku lan olahraga sing ora liya ing kulawarga dheweke peduli babagan. Iki crita ibu Mats - Ulla Holthoff.

Mats Hummels Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Juan Mata Initiative

Ing wulan Agustus 2017, Mats gabung karo Proyek Tujuan Umum (inisiatif saka Juan Mata). Dheweke pemain bal-balan sing kaping pindho ing donya kanggo nyumbang 1% saka gaji menyang dana kolektif sing bakal ndhukung organisasi bal-balan minangka alat kanggo ngembangake pembangunan sosial sing tetep ing saindenging donya.

Tikus gabung karo Juan Mata Initiative
Tikus gabung karo Juan Mata Initiative

TUTUP: Thanks kanggo maca Mats Hummels Childhood Story lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene