Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold

0
486
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan SkySports
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold. Kredit kanggo IG lan SkySports

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Ginger Messi". Kisah Kanak-kanak Harvey Barnes lan Fakta Biografi Untold Untold sampeyan nggawa akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Urip lan munggah Harvey Barnes
Urip lan munggah Harvey Barnes. Kredit kanggo IG lan TheSun

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, crita urip sadurunge fame, mundhak crita fame, hubungan, urip pribadi, fakta kulawarga lan gaya urip dll.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka pemuda sing apik banget lan pancen mainake gaib. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Harvey Barnes sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Harvey Lewis Barnes lair nalika tanggal 9 tanggal Desember 1997 marang bapakne Paul Barnes lan ibune sing asmane ora dingerteni ing kutha Burnley, Inggris. Dheweke dadi woh sing pisanan saka pernikahane sing sukses ing antarane wong tuwane sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Harvey Barnes
Ketemu karo wong tuwa Harvey Barnes. Kredit kanggo IG

Harvey Barnes tuwuh ing latar kulawarga kulawarga sing sugih sing asale saka bal-balan. Bapakne Paul Barnes minangka penyerang pilihan paling apik kanggo Burnley FC nalika lair.

Harvey Barnes tuwuh ing Countesthorpe, Leicestershire ing samping sedulur-sedulur sing digambar ing ngisor iki. Kampung ing Inggris sing ana ing sisih kidul Leicester, lan udakara udakara enem mil saka pusat kutha Leicester.

Harvey Barnes tuwuh tuwuh karo seduluré ing Countesthorpe, Leicestershire
Harvey Barnes tuwuh tuwuh karo seduluré ing Countesthorpe, Leicestershire. Kredit kanggo IG
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Ing 2009, tiyang sepah Harvey Barnes nate ndhaptar ing Sekolah Menengah Greenfield ing ngendi dheweke entuk kesempatan kanggo main bal-balan kompetitif. Dheweke dadi salah sawijining bocah lanang sing duwe begja kanggo ngajak kompetisi Leicestershire & Rutland Schools Association Association dikenal minangka The Ninggang Bowl. Kompetisi iki weruh dheweke milih kapentingan dadi pemain bal profesional kaya bapake.

Abot kanggo Paul Barnes ngatasi pensiun saka bal-balan karo Hinckley United ing taun 2005. Sasampunipun pensiun, Paulus miwiti nyandhak putrane supaya bisa mbantu dheweke tetep ngimpi profesional.

Harvey Barnes entuk dhukungan saka bapake
Harvey Barnes entuk dhukungan saka bapake. Kredit kanggo IG
As LeicesterMercury nempatno, Harvey Barnes dadi bal-balan nalika isih cilik. Dheweke bakal ngenteni pirang-pirang jam ing taman kulawarga karo bapake, lan dheweke ngaku ora bisa duwe panutan sing luwih apik amarga dheweke ngejar dadi profesional.
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Kepinginan Harvey Barnes kanggo bal-balan ndeleng dheweke nyoba uji coba babagan warna kloter lan ditampa ing akademi Leicester City nalika umur sanga. Ngerteni kekarepane putrane kanggo main bal-balan supaya uripe bisa bapake kanggo mulang putrane kabeh sing dibutuhake kanggo dheweke unggul ing akademi kasebut.

Taun Karir Harvey Barnes Awal
Taun Karir Harvey Barnes Awal. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes kudu nggawe akeh kurban. Ana wektu dheweke kudu kantun pesta ulang tahun utawa prekara sing sampeyan ngarepake ing omah lan sekolah mung amarga fokus ing bal-balan.
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Kesempatan teka nalika Harvey Barnes terus maju kanthi katrampilan. Ing umur 18, dheweke siyap ninggalake akademi Leceister. Ing 19, dheweke wiwit main bal-balan senior karo klub kasebut sawise menang penghargaan kanggo Pemain Skuad Pembangunan Pembangunan Nasional Leicester City: 2016 – 17.

Harvey Barnes kanthi trofi Toulon lan penghargaan gol
Harvey Barnes kanthi trofi Toulon lan penghargaan gol. Kredit menyang Srengenge

Harvey dikirimake utangan menyang Milton Keynes Dons nalika dheweke menang dadi Pemain Muda ing Taun (2016-17) nalika musim pisanan. Iki diikuti karo penghargaan Toulon Tournament Golden Boot ing 2017.

Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Harvey Barnes isih mbuktekake awake dhewe ing utang ing Barnsley & West Bromwich Albion ing ngendi dheweke nggayuh tujuan luar biasa nggodha klub wong tuwa kanggo miwiti kelingan utangan.

Ing 11 Januari 2019, Barnes, amarga dheweke wis nggumun banget, kelingan Leicester kanthi efek langsung. Sawise ndeleng nom-noman kacarita nggodha dening sawetara klub ndhuwur, Leicester mutusake supaya nerbitake dheweke kontrak limang taun. Cukup sawise kontrak kasebut, nalika musim 2019-2010, Barnes wiwit mbayar dhuwit. Dheweke duwe serangan gempur, tujuan kanggo konten musim. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Tanpa mangu, para penggemar bal-balan bisa uga weruh bocah enom mekar dadi bakat kelas dunya. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur, akeh penggemar wiwit mikir apa Harvey Barnes duwe bojo utawa pacar. Sawise riset, kita nemokake manawa ing mburi pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing glamor ing wong ayu Naomi Dann. Harvey lan Naomi padha karo bocah cilik sing tuwuh dadi pacangan.

Kaloro Harvey Barnes lan Naomi Dann biyen
Kaloro Harvey Barnes lan Naomi Dann biyen. Kredit kanggo IG

Nalika Harvey dadi pemain bal-balan profesional, pacare Naomi dadi modhél fitness sing duwe fitur InstaFit, merek busana Inggris sing uga duwe spesialisasi ing nutrisi lan panganan.

Kanggo kekasih loro, iku ora mung babagan pakaryan, nanging menyang Turki, papan wisata sing disenengi kanggo musim panas. Pemain tengah kasebut nate nuduhake foto sizzling ing kaca IG ing endi dheweke katon santai kanthi nyenengake liburan Jet ski sing cerah karo pacare ing Turki.

Harvey Barnes seneng nyopir Powerboat karo pacare
Harvey Barnes seneng nyopir Powerboat karo pacare. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes lan pacare Naomi Dann uga caket isih ana salah sawijining pasangan Leicester sing paling mantep. Kasunyatane wong loro kasebut wis suwe padha pacaran, ora mesthi ana pernikahane minangka langkah resmi sabanjure.
Ketemu pacar Harvey Barnes
Ketemu pacar Harvey Barnes. Kredit kanggo IG
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Apa sing nggawe Harvey Barnes Tic?. Ngerteni luwih akeh babagan urip pribadhi kasebut bakal mbantu njupuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Ngerteni Urip pribadi Harvey Barnes adoh saka Football
Ngerteni Life Harvey Barnes pribadi saka bal-balan. Kredit kanggo IG

Harvey minangka wong sing tenang lan adhem sing bisa dadi eksentrik lan semangat ing bidane supaya bisa nggayuh target. Dheweke duwe kapribaden sing sregep, prihatin, lan narik kawigaten, yaiku wong sing kepéngin urip kanthi lengkap. Nalika Harvey Barnes nggambarake sesuatu ing pikirane, dheweke nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nggayuh kekarepan kasebut.

Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Katrangan kulawarga

Anggota kulawarga Harvey Barnes saiki entuk mupangat kanggo ngetrapake mentalitas sing angel banget.

Rama Harvey Barnes: Paul Lance Barnes lair ing dina 16 tanggal 1967. Dheweke biyen dadi pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi penyerang kanggo klub Inggris- Birmingham City, Bury, Chesterfield, Doncaster Rovers, Bandar Huddersfield, Notts County, Stoke City lan York City. Paul Barnes ing prima menang ing penghargaan utama individu lan klub sajrone dina karir aktif. Ing ngisor iki foto dheweke nalika ngangkat piala York City Clubman of Year in 1994.

Paul Barnes sajrone main lakon aktif
Paul Barnes sajrone main lakon aktif

Paul Barnes sukses sukses ndeleng dheweke sukses karo gol karir 185 sadurunge putrane njupuk saka ngendi dheweke mandheg.

Harvey Barnes Basa: Ora kaya garwane Paulus, ibune Harvey urip pribadi lan ora pati penting sanajan ana cara kanggo nyambung karo media sosial. Ing ngisor iki foto dheweke lan putrane Harvey nalika dheweke umur 16.

Enom Harvey Barnes karo Mum
Enom Harvey Barnes karo Mum. Kredit kanggo IG

Sadulur Harvey Barnes: Miturut foto ing ngisor iki, katon Harvey ora lair dadi anak siji-sijine. Dheweke duwe sedulur lanang lan wadon loro.

Harvey Barnes Sadulur
Harvey Barnes Sadulur

Harvey pengabdian kanggo mesthekake kabeh adhine sing nyenengake padha karo komitmene ing lapangan.

Nenek Harvey Barnes: Ning, paling ora loro urip. Sing paling dikarepake Harvey Barnes yaiku kabutuhan penting sing diwenehake dening simbah-simbah. Dheweke menehi katresnan lan kepenak tanpa syarat.

Harvey Barnes karo mbah-mbahnya
Harvey Barnes karo mbah-mbahnya. Kredit kanggo IG
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Ing jagad bal-balan modern, sampeyan bakal weruh para pemain bal-balan sing nuduhake mobil endah, omah gedhong lan swagon. Ditilik saka potret ing ngisor iki, luwih becik ujar yen Harvey Barnes minangka obat anti sumelang.

Ngerteni gaya urip Harvey Barnes
Ngerteni gaya urip Harvey Barnes. Kredit kanggo IG
Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Kanca Paling Apik: Kalorone lair ing taun 1997 lan produk saka akademi Leicester ing ngendi bromance diwiwiti.

Harvey Barnes karo kanca Hamza Choudhury sing paling apik sajrone taun akademi
Harvey Barnes karo kanca Hamza Choudhury sing paling apik sajrone taun akademi

Acara Popular sing kedadeyan ing taun dheweke lair: Kita wiwiti kanthi sedhih. Diana, Putri Wales lan dadi anggota kulawarga kerajaan Inggris kelangan urip ing wulan Agustus 1997. Udakara wulan sadurunge Harvey lair, "Titanic"- romantis, romantis, dikempalken film lan kalima paling dhuwur-grossing film kabeh dirilis.

Fakta Untold. Kredit kanggo Express lan NaGeo
Loro acara paweling 1997. Fakta Harvey Barnes Untold. Kredit kanggo Express lan NaGeo

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Bocah-bocah Harvey Barnes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

Ninggalake a Reply

langganan
Menehi saran saka