Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold

Crita Bocah-bocah Harvey Barnes Liyane Fakta Biografi Untold

Biografi Harvey Barnes kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Kehidupan Awal, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, kita nggambarake sejarah Harvey Lewis Barnes. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur karo Leicester City. Kanggo menehi sampeyan rasa sing nyenengake saka Bio iki, iki minangka ringkesan bergambar sajrone urip.

Urip lan munggah Harvey Barnes. Kredit kanggo IG lan TheSun
Urip lan Munggah saka Harvey Barnes.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke kalebu bocah cilik sing nyenengake banget. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Harvey Barnes sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Harvey Barnes:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Ginger Messi". Harvey Lewis Barnes lair ing dina 9 Desember 1997 karo bapake Paul Barnes lan ibune sing jenenge ora dikenal ing kutha Burnley, Inggris. Dheweke minangka woh pertama saka perkawinan sing sukses ing antarane wong tuwane sing digambar ing ngisor iki.

Ketemu karo wong tuwa Harvey Barnes. Kredit kanggo IG
Ketemu Wong Tuwane Harvey Barnes. 

Harvey Barnes tuwuh ing latar kulawarga kulawarga sing sugih sing asale saka bal-balan. Bapakne Paul Barnes minangka penyerang pilihan paling apik kanggo Burnley FC nalika lair.

Harvey Barnes tuwuh ing Countesthorpe, Leicestershire ing samping sedulur-sedulur sing digambar ing ngisor iki. Kampung ing Inggris sing ana ing sisih kidul Leicester, lan udakara udakara enem mil saka pusat kutha Leicester.

Harvey Barnes tuwuh tuwuh karo seduluré ing Countesthorpe, Leicestershire. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes tansaya gedhe karo sedulur-sedulure ing Countesthorpe, Leicestershire. 

Pendidikan lan Karir Harvey Barnes:

Ing taun 2009, wong tuwa Harvey Barnes njaluk dheweke mlebu ing Sekolah Dasar Greenfield ing ngendi dheweke entuk kesempatan kanggo main sepak bola kompetitif. Dheweke kalebu bocah lanang sing bejo sing diundang menyang kompetisi Asosiasi Sepakbola Sekolah Leicestershire & Rutland sing dikenal kanthi jeneng The Ninggang Bowl. Kompetisi iki weruh dheweke milih kapentingan dadi pemain bal profesional kaya bapake.

Abot kanggo Paul Barnes ngatasi pensiun saka bal-balan karo Hinckley United ing taun 2005. Sasampunipun pensiun, Paulus miwiti nyandhak putrane supaya bisa mbantu dheweke tetep ngimpi profesional.

Harvey Barnes entuk dhukungan saka bapake. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes entuk dhukungan saka bapake.
Minangka LeicesterMercury, Harvey Barnes ora seneng bal-balan nalika isih cilik. Dheweke bakal ngenteni pirang-pirang jam ing taman kulawarga karo bapake, lan dheweke ngakoni yen dheweke ora bisa duwe panutan sing luwih apik amarga dheweke ngejar dadi profesional.

Harvey Barnes Umur Karir Awal:

Semangat Harvey Barnes kanggo bal-balan nyumurupi dheweke nyoba uji coba kanthi warna mabur lan bisa ditampa ing akademi Leicester City nalika umur sangang taun. Ngerti kekarepane putrane kanggo muter bal-balan kanggo golek nafkah, bapake ngajar putrane kabeh sing dibutuhake supaya bisa unggul ing akademi.

Taun Karir Harvey Barnes Awal. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes Taun Karir Awal.
Harvey Barnes kudu nggawe akeh kurban. Ana wektu dheweke kudu kantun pesta ulang tahun utawa prekara sing sampeyan ngarepake ing omah lan sekolah mung amarga fokus ing bal-balan.

Biografi Harvey Barnes - Crita Menuju:

Kesempatan teka nalika Harvey Barnes terus maju kanthi katrampilan. Ing umur 18, dheweke siyap ninggalake akademi Leceister. Ing 19, dheweke wiwit main bal-balan senior karo klub kasebut sawise menang penghargaan kanggo Pemain Skuad Pembangunan Pembangunan Nasional Leicester City: 2016 – 17.

Harvey Barnes kanthi piala Toulon lan penghargaan gol. Kredit kanggo TheSun
Harvey Barnes kanthi piala Toulon lan penghargaan gol.

Harvey dikirim kanthi utangan menyang Milton Keynes Dons nalika dheweke menang dadi Pemain Muda Taun (2016-17) ing musim pertamane. Iki diterusake karo penghargaan Toulon Tournament Golden Boot ing 2017.

Harvey Barnes Bio- Crita Nggawe Ketenaran:

Harvey Barnes isih mbuktekake yen dheweke utangan ing Barnsley & West Bromwich Albion ing ngendi dheweke nyetak gol luar biasa sing nggodha klub induk kanggo miwiti ngelingi utang.

Ing 11 Januari 2019, Barnes, amarga dheweke wis nggumun banget, kelingan Leicester kanthi efek langsung. Sawise ndeleng nom-noman kacarita nggodha dening sawetara klub ndhuwur, Leicester mutusake supaya nerbitake dheweke kontrak limang taun. Cukup sawise kontrak kasebut, nalika musim 2019-2010, Barnes wiwit mbayar dhuwit. Dheweke duwe serangan gempur, tujuan kanggo konten musim. Ing ngisor iki minangka potongan bukti video.

Tanpa mangu, para penggemar bal-balan bisa uga weruh bocah enom mekar dadi bakat kelas dunya. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Cinta Harvey Barnes:

Kanthi mundhak misuwur, akeh penggemar wiwit mikir apa Harvey Barnes duwe bojo utawa pacar. Sawise riset, kita nemokake manawa ing mburi pemain bal-balan sing sukses, ana pacar sing glamor ing wong ayu Naomi Dann. Harvey lan Naomi padha karo bocah cilik sing tuwuh dadi pacangan.

Kaloro Harvey Barnes lan Naomi Dann biyen. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes lan Naomi Dann tau dadi kekasih cilik.

Nalika Harvey dadi pemain bal-balan profesional, pacare Naomi dadi modhél fitness sing duwe fitur InstaFit, merek busana Inggris sing uga duwe spesialisasi ing nutrisi lan panganan.

Kanggo kekasih loro, ora mung babagan kerja, nanging menyang Turki, plancongan favorit nalika musim panas. Gelandang kasebut nate nuduhake foto sing nggumunake ing kaca IG, lan dheweke katon lega nalika seneng plancongan ski Jet kanthi pacar ing Turki.

Harvey Barnes seneng nyopir Powerboat karo pacare. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes seneng karo Powerboat nyopir karo pacare.
Harvey Barnes lan pacare Naomi Dann uga caket isih ana salah sawijining pasangan Leicester sing paling mantep. Kasunyatane wong loro kasebut wis suwe padha pacaran, ora mesthi ana pernikahane minangka langkah resmi sabanjure.
Ketemu pacar Harvey Barnes. Kredit kanggo IG
Ketemu Pacar Harvey Barnes.

Kehidupan Pribadi Harvey Barnes:

Apa sing nggawe Harvey Barnes Tic?. Ngerteni luwih akeh babagan urip pribadhi kasebut bakal mbantu njupuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Ngerteni Life Harvey Barnes pribadi saka bal-balan. Kredit kanggo IG
Ngerteni Urip Pribadi Harvey Barnes adoh saka bal-balan.

Harvey minangka wong sing tenang lan apik banget sing bisa eksentrik lan semangat kanggo ngupayakake nggayuh tujuwane. Dheweke duwe kapribaden sing sregep, kepengin weruh, lan nyenengake, wong sing wis tekad urip kanthi temen-temen. Nalika Harvey Barnes nggambarake apa wae ing pikirane, dheweke nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo nggayuh iki.

Fakta Kulawarga Harvey Barnes:

Anggota kulawarga Harvey Barnes saiki entuk manfaate kanggo nyipta mental sing angel kanggo awake dhewe.

Rama Harvey Barnes: Paul Lance Barnes lair ing dina 16 tanggal 1967. Dheweke biyen dadi pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi penyerang kanggo klub Inggris- Birmingham City, Bury, Chesterfield, Doncaster Rovers, Bandar Huddersfield, Notts County, Stoke City lan York City. Paul Barnes ing prima menang ing penghargaan utama individu lan klub sajrone dina karir aktif. Ing ngisor iki foto dheweke nalika ngangkat piala York City Clubman of Year in 1994.

Paul Barnes sajrone main lakon aktif
Paul Barnes sajrone main aktif.

Paul Barnes sukses sukses ndeleng dheweke sukses karo gol karir 185 sadurunge putrane njupuk saka ngendi dheweke mandheg.

Harvey Barnes Basa:  Beda karo garwane Paul, ibune Harvey urip kanthi pribadi lan kurang sithik sanajan ana cara kanggo nyambungake karo media sosial. Ing ngisor iki foto dheweke lan putrane Harvey nalika umure 16 taun.

Enom Harvey Barnes karo Mum. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes enom karo mbok.

Sadulur Harvey Barnes: 

Katon yen Harvey dudu lair dadi putra ontang-anting kanggo kulawargane. Dheweke duwe sedulur lanang lan wadon loro. Harvey iku pengabdian kanggo mesthekake kabeh adhine sing nyenengake padha karo komitmene ing lapangan.

Nenek Harvey Barnes: Ning, paling ora loro urip. Sing paling dikarepake Harvey Barnes yaiku kabutuhan penting sing diwenehake dening simbah-simbah. Dheweke menehi katresnan lan kepenak tanpa syarat.

Harvey Barnes karo mbah-mbahnya. Kredit kanggo IG
Harvey Barnes karo simbah.

Gaya Hidup Harvey Barnes:

Ing jagad bal-balan modern, sampeyan bakal weruh para pemain bal-balan sing nuduhake mobil endah, omah gedhong lan swagon. Ditilik saka potret ing ngisor iki, luwih becik ujar yen Harvey Barnes minangka obat anti sumelang.

Ngerteni gaya urip Harvey Barnes. Kredit kanggo IG
Ngerti Gaya Hidup Harvey Barnes.

Harvey Barnes Fakta Ora Biasa:

Kanca Paling Apik: Kalorone lair ing taun 1997 lan produk saka akademi Leicester ing ngendi bromance diwiwiti.

Harvey Barnes karo kanca Hamza Choudhury sing paling apik sajrone taun akademi
Harvey Barnes karo kanca Hamza Choudhury sing paling apik sajrone taun akademi

Acara Popular sing kedadeyan ing taun dheweke lair: Kita miwiti karo sing sedhih. Diana, Putri Wales lan anggota kulawarga kerajaan Inggris kelangan nyawane ing wulan Agustus 1997. Udakara sewulan sadurunge Harvey lair, "Titanic"- Film epik, romansa aksi lan film paling dhuwur kaping lima kabeh dirilis.

Loro acara paweling 1997. Fakta Harvey Barnes Untold. Kredit kanggo Express lan NaGeo
Loro acara sing ora bisa dilalekake ing taun 1997. Harvey Barnes Fakta sing Ora Disengaja.

Mriksa: Thanks kanggo maca Crita Bocah-bocah Harvey Barnes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar