Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

0
5232
Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake crita Full saka Genius Ngiwa Lengen sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Enam Million Dollar Man'. Crita Uskup Lukas Shaw Kita ditambah Biografi Biografi Nuduhake menyang sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nglibatake crita urip sadurunge ketenaran, urip kulawarga, urip sesambetan, lan liya-liyane.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kacepetan lan sikil kiwa sing kiwa, nanging sawetara nganggep Biografi Lukas Shaw sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Lukas Paul Hoare Shaw lair ing dina 12th Juli 1995 ing Kingston upon Thames, Britania Raya.

Dheweke bareng karo ulang taun James Rodriguez, Brock Lesnar, Malala Yousafzai (Pemenang Hadiah Noble Perdamaian), Sundar Pichai (CEO Google), lan Bill Cosby.

Lukas lair saka ibune, Joanna Shaw lan bapake, Paul Shaw. Tuwuh ing Surrey, piyambakipun dumugi Rydens Enterprise School ing Hersham.

Katresnan marang Chelsea FC Gianfranco Zola nyuda semangat kanggo bal-balan. Little Luke tansaya tambah dadi penyokong Chelsea lan wis ngaku yen dheweke kepengin main kanggo klub London. Ing kasunyatan, dheweke nggawe akademi minangka umur wolung taun. Shaw main ing pusat pembangunan Chelsea ing Guildford, nanging ora ditawakake papan akademi.

Senadyan kuciwane, Lukas isih seneng banget babagan bal-balan. Dheweke terus ngejak impen nalika isih enom. Ing 2001, piyambakipun kagabung kaliyan Hersham ingkang salajengipun nyebat Molesey Juniors kanggé mbangun piyambakipun kanggé akademi bal-balan ingkang langkung ageng. Ing 2003, Southampton mbalekake dheweke. Sawise main kanggo klub kanggo 11 taun (2003-2011 kanggo akademi), Lukas gabung karo Manchester United ing 2014 minangka bocah enom sing paling larang dibeli dening klub. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Minangka nalika nulis, Lukas ora nikah nanging seneng hubungan karo pacar kekasihé Shelby Billingham. Saperangan seneng banget karo sesambungane lan nglangen hubungane kanthi seneng.

Lukas Shaw Gendhakan
Lukas Shaw lan Gendhakan, Shelby Billingham

Lukas lan Shelby bubar nalika dheweke pindhah saka London menyang Manchester. Iki nalika dheweke miwiti hubungan karo pacangan Anouska Santos. Katresnan cenderung tuwuh saka kekuwatan kanggo kekuatan.

Bubaré, kiwa-kiwa katon ana sawetara larut malam natal belanja karo partner. Shaw, nganggo kabeh ireng kanthi topi wol kanggo nancepake diri saka cuaca mangsa. Loro-lorone seneng banget kanggo ndelok ing toko perhiasan kanggo hadiah sadurunge dina gedhe.

Luke Shaw mlebu kanggo perhiasan karo pacar
Luke Shaw mlebu kanggo perhiasan karo pacar, Anouska Santos.

Nanging nalika ditakteni nalika ngeculake bagean dering keterlambatan ing toko-toko perhiasan, dheweke bisa merencanakake dina khusus ing mangsa sing ora adoh banget. Ing ngisor iki ana Luke Shaw lan pacaré Anouska Santos ing acara makan malam United4Unicef.

Lukas Shaw lan pacangannya, Anouska Santos
Lukas Shaw lan pacangannya, Anouska Santos

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Keluarga

Lukas lair lan digawa dadi kondhang kelas menengah saka Kingston Upon Thames Britania Raya. Iki sadurunge pamain bal-balan mbayar kanggo putra kapisan.

Dheweke minangka anak tuwa sing paling disenengi lan mulane dheweke nrima tresna lan perhatian saka kulawargane sing dikasihi. Kajaba iku, dhèwèké uga nyatakaké kulawargané kanggo kasuksesané. Ngisor iki Pak Paul Shaw, bojone sing ditresnani Joanna Shaw (bali) lan anak-anake sing kalebu Luke Shaw.

Luke Shaw Family
Luke Shaw Family

Bapak lan ibuné Lukas kuwi wong tuwané becik sing tansah ana ing saben situasi.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Luke Shaw Brother Vs Mourinho

LUKA SHAW'S sadulur mbantah arep ngetokke Twitter gedhe-gedhe sing katon dheweke wis dilecehke Jose Mourinho.
Ben Shaw asring ngiwa maringaken sawise Special One nundhung adhine metu saka skuad kang timnya ilang 4 - 0 menyang Chelsea.
Sadurunge dheweke wiwit nyalahake Jose Mourinho, Ben awalé nggoleki klub iki kanthi apik, ngendikan: "Good luck today Utd."

Nanging, asile kasebut cepet banget amarga tim kasebut diumumake lan Shaw dijatuhi, karo Ben diduga nulis ing media sosial.

Kekuwunan Benny karo Jose Mourinho
Kekuwunan Benny karo Jose Mourinho

Lukas Shaw tansah nate ketemu ing akhire Jose Mourinho jeblugan sing ndadekake dheweke mudhun ing skuad. Jose kerep kritik umum marang Shaw supaya pemain senior United dipeksa kanggo ngendhakake pemain mbela.

Frustrasi Jose Mourinho karo Luke Shaw
Frustrasi Jose Mourinho karo Luke Shaw

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Leg Break Video

Lukas Shaw tau nandhang lara kesandhung ing leganan Liga Champions nglawan PSV.

Kurang luwih menit 15 menyang pertandhingan kasebut, bek kiri buccaneering ngasilake menyang wilayah penalti oposisi nalika Hector Moreno, pemain pertahanan PSV, kanthi ora sengaja nyerang dheweke.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Kepribadian

Danny Rose minangka Kanker lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Gambar hasil luke shaw faceKekuatan Lukas Shaw: Tenacious, highly imaginative, loyal, emotional, simpatik and persuasive.

Kelemahane Luke Shaw: Moody, pesimis, curiga, manipulatif lan ora aman.

Apa Lukas Shaw seneng: Seni, hobi omah, santai utawa ing banyu, ngewangi para tamu sing tresna, mangan apik karo kanca.

Apa Lukas Shaw ora seneng: Orang asing, apa wae kritik saka Ibu lan ngetoke urip pribadi.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Alesan liya

The Sun Sawise kacarita duwe pemain United wis dijuluki Luke Shaw 'Manungsa Enem Duta Milyar'. Iki amarga dheweke nduweni iman sing padha karo astronot Steve Austin sing entuk akeh cilaka nalika pesawat angkasa gugur.

Lukas uga ngalami break leg nalika ngalahake PSV Eindhoven.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Serangan Minded Serangan

Lukas Shaw wis narik kawigaten marang mantan pemain pertahanan Manchester United, Patrice Evra sing adhedhasar pendekatan sing paling akeh nyerang. Ya, Evra entuk reputasi minangka swiwi nyerang. Nanging, statistik nyatakake Shaw luwih apik.

Katrangan nyatakake Luke Shaw luwih nyerang saka Evra
Katrangan nyatakake Luke Shaw luwih nyerang saka Evra

Miturut statistik, bocah cilik 141 ngliwati kanca-kancané ing pamuter 35 - luwih saka Evra - lan duwe tingkat sukses 56 nalika nyoba ngobrol nganggo werni.

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Paul Scholes Ora Seneng

Siji wong Shaw durung kesengsem nganti tanggal yaiku Paul Scholes. Gelandang Manchester United legendaris terus-terusan pencet liwat tag rega dheweke mantan klub mbayar kanggo pemain pertahanan lan nyatakake yen Red Devils kudu ngetik striker wae. Scholes, sing ngasilake total 718 kanggo United ing karir 20-taun, wis bubar diarani minangka £ 30 + sing forked metu ing Shaw "Bodoh".

Paul Scholes ora setuju karo Luke Shaw

Ing tembung ..."Kanggo ngiwa-bali kanggo worth £ 34 nuduhake carane boten sae game wis musna. Kanggo sing dhuwit, Aku pengin maju maju sing bakal ngetung gol 30 musim "

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Mungsuh paling awon

Luke Shaw nglawan sawetara mungsuh sing paling wedi. Seneng Eden Hazard, Daniel Sturridge lan Wilfried Zaha, Luis Suarez kabeh munggah kothak.

Nanging sing paling mungsuh sing paling ditakuti? Ora, ora Suarez, sing dikenal kanggo nandhang pertahanan sing nentang. Iku Victor Musa. Nalika ditakoni ing wektu sing anyar Twitter Q & A sing mungsuh sing paling ditakuti, starlet mangsuli, mbok menawa kaget:

"Iku sing angel nanging aku arep Victor Musa, sejatine kanggo kecepatan lan daya. Aku tansah nemokake tes sing angel banget. "

Lukas Shaw Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Ngantuk

Senadyan minangka pemain pertahanan paling papat ing donya, narik gaji nganti watara £ 100,000-a-minggu, pemain lan pembuangan mesthi ora bisa nyadari ndeleng Lukas Shaw nyopir mobil mewah.
Iku ora amarga dheweke ora bisa ngenteni siji - pangasilane ing United nggawe dheweke salah siji remaja paling envied ing donya.
Dadi, amarga dheweke durung lulus ujian nyopir. Iku wektu kaya iki sampeyan elinga mung carane Shaw muda ana ing wektu iku.
Dheweke mung 18 nalika gabung karo United. Sadurunge dheweke gabung, dheweke isih urip karo tuwane. Wong tuwané asring nyurung dheweke kanggo latihan lan main. Iki malah sadurunge dheweke lunga menyang Piala Dunia 2014. Shaw njupuk kursus intensif sepisan, sawise dheweke ngetokake piala 2014. Iki minangka upaya kanggo njaluk lisensi. Dheweke transisi saka bocah enom sing sugih banget kanggo diwasa iku pancen beda.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Danny Rose's Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene