Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
4806
Leighton Baines Childhood Story

LB menehi Crita Pawarta saka kiwa kiwa sing bisa dipercaya sing paling dikenal kanthi jeneng; "'Adipati". Kisah Kanak-kanak Leighton Baines lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni ing babagan apa wae.

Ya iku paling misuwur babagan keprigelan lan pidana-pidhato. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Leighton Baines Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Leighton John Baines lair ing 11th 1984 Desember ing Kirkby, Britania Raya kanggo Pak lan Mrs John Baines. Dheweke lair karo Sagittarius.
Didhekake ing Kirkby, Merseyside, Baines dididik ing St Joseph The Worker Catholic Primary School. Sekolah dasar Liverpool lokal menehi dheweke kesempatan kanggo main bola kompetitif sajrone olahraga. Sawise nyawang janji awal ing karire, wong tuwané mutusaké supaya putrané gabung karo bal-balan liga ing dina Minggu sing ora bisa ngganggu studi Leighton Baines.

Tulung dicathet: Sepakbola liga Minggu minangka istilah ing Britania Raya kanggo njlèntrèhaké liga-liga bal-balan sing asyik sing diputer nalika Minggu, minangka lawan kanggo dina sing luwih biasané.

Ing umur 10 senadyan nggabung karo bal-balan minangka anak sing janjin, siji masalah tetep. Leighton Baines minangka bocah cilik lan introvert. Dadi isin dheweke nggawe konsekuensi negatif banget sing ndadekake dheweke ora duwe anak liyane minangka kanca. Kanthi matur nuwun sanget, tiyang sepuhipun lan guru sekolah mbiyantu ngatasi rasa isinipun. Iki nyebabake karir karir dadi pemain bal-balan.

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Rise Fame

Preferensi boyhood Leighton Baines luwih akeh kanggo Everton tinimbang Liverpool amarga dheweke bingung kanthi kapentingan ing Everton. Minangka dhewek tau marang Guardian;

Aku mung enom. Aku kalah ing Liverpool, nanging aku isih seneng nonton bal-balan. Aku ana ing final Piala FA 1995 sing umur 9 nalika Everton ngalahake Manchester United 1-0. Iki nalika aku mulai nonton Everton kanthi bener.

Ibune ora bakal ngidini aku menyang Taman Goodison. Dheweke bakal nyengkuyung sedulurku sing telung taun luwih lawas tinimbang aku kanggo panuntun dhumateng. Kita arep njaluk bus, 50p saka Kirkby, lan banjur nyawang sak njaba nganti bisa nyelipake. Nganti ngenteni nganti dheweke mbukak gerbang sawise menit 75 dadi pertandhingan kanggo wong sing mlebu awal.

Leighton Baines childhood facts

Ana stewards ing gerbang lan yen padha ing swasana ati sing apik bakal padha nglirik lan supaya kita ing. Siji wong, ing tartamtu, digunakake kanggo katon metu kanggo kita. Nanging kadhangkala, yen awake dhewe ora kakehan, bakal ana tanggepan sing ana ing ngarep lan ora bakal weruh apa-apa. "

Minangka bocah cilik, Baines kanthi permanen ngeculake rasa isin nalika ngalami akeh karo donya njaba lan kanthi intervensi saka wong tuwa lan guru-guru kasebut. Dheweke terus main ana ing liga minggu kanggo tim disebut Key Ways bebarengan karo para profesional mangsa ngarep Ryan Taylor (sing pungkasan ing Newcastle) lan David Nugent (Portsmouth lan Leicester, antara liya).

Iku penting kanggo dicathet yen Leighton Baines lulus saka Liga Minggu lan dijenengi Everton. Sasampunipun pikantuk ujian, piyambakipun pikantuk sebagian ditampa ing akademi. Ing jejere konfirmasi liyane karo klub, Baines pancen ditolak saka Akademi. Wigati liyane saka Wigan lunga sukses. Dheweke tetep ana ing Wigan nganti 2002 nalika dituku ing tim senior. Baines main ing lini tengah lan serangan; Iku mung nalika dheweke miwiti karir senior ing Wigan, dheweke wiwit main ing posisi kiwa.

Aja ngertine, Liverpool milih nggoleki maneh amarga dheweke duwe kapentingan akeh. Nalika ngrungokake iku, Baines felt kaya iku mburi donya lan cingak Everton uga teka nelpon. Panjenenganipun nampi Everton sasampunipun paring panjurung lan minta maaf lan ugi kanggé narik kawigatosan dhateng tiyang sepuhipun. Liyane, kaya sing kerep digunakake, saiki dadi sejarah.

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ana ing sakbanjure saben pemain bal-balan ing Inggris, ana bojone utawa pacar.

Kaya Toby Alderweireld, Baines miwiti hubungane karo papan dolanan karo pacar masa kanak-ane sing dijenengi Rachel. Hubungane mau njupuk saka status bestie kanggo katresnan sejati. Baines tau ngelingi yen salah sawijining kenangan cilik ing wiwitane sing ngandhakake tresna marang Rachel lan pracaya dheweke bisa nikah sawisé ngalami.

Ing 2009, Leighton Baines nikah karo Rachel ing upacara rahasia. Pasangan iki duwe anak 3 bareng karo sing pisanan nalika lair nalika Leighton mung umur 18. Ing ngisor iki ana foto unggas Baines sing nomer loro saka sisih kiwa.

Istri Leighton Baines - Rachel

Rachael minangka salah sawijining garwa lan pacar Everton sing duwe garansi finansial bojone kanggo ngetokake dhuwit kanggo Kampanye Kanker Payudara.

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Pribadi Pribadi Leighton Baines

Leighton seneng lan semangat. Pikirane pikiran lan filosofis dheweke bisa menehi motivasi kanggo tansah golek lan ngumbar bab makna sejatine urip. Dheweke seneng banget, optimistis lan antusias, lan seneng owah-owahan. Baines bisa ngowahi pikirane dadi tindakan nyata lan bakal nindakake apa wae kanggo entuk gol.

Kekuatan Leighton Baines: Leighton Baines loma, idealis lan duwe rasa humor sing apik.

Leighton Baines Weaknesses: Bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic.

Apa sing disenengi Leighton Baines: Kebebasan, lelungan, filsafat lan njobo karo kanca cedhak, Miles Kane.

Carane Leighton Baines ketemu Miles Kane

Leighton Baines ora seneng: Wong Clingy, sing nguwasani, téori-téma mati-téla, rincian.

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Leighton asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah ingkang langkung inggil. Sawise suwe, wong tuwané ora cukup sugih bisa mbayar tiket musim Everton minangka bocah. Dheweke ora bisa tuku malah tiket Everton kanggo anaké Leighton. Loro-lorone bapake lan mbak mbela putra sing diiringi kakangne ​​kanggo ngenteni ing njaba Goodison Park kanggo gerbang metu. Sepuluh menit larang regane gratis!

Wigati dicathet menawa kabeh wong ing kulawargane kalebu sanak-seduluré yaiku penggemar Liverpool utawa Everton. Baines tetep ana ing Everton amarga akeh wong tuwané sing seneng ngancani putrane.

Baines tau nggambarake carane wong tuwané jumeneng nuli tindak amarga dheweke ditangkep dening penolakan Everton kanggo ngirim dheweke menyang akademi. Ing tembung kasebut

"Aku teka ing omah nalika dina iki lan dheweke mikir yen dheweke. Kanggo dicritakake, aku ora cukup becik yaiku pukulan massive. Saka ing kana aku menyang Wolves lan main match nyoba.

Sawise sawetara taun, Everton dadi seneng karo dheweke lan pengin supaya dheweke bali. Secara geografis, iku luwih gampang kanggo wong tuwa, supaya ing ngendi aku lunga lan ing ngendi aku manggon ".

Baines ngandika.

TUTUP: Thanks kanggo maca Leighton Baines Childhood Story karo fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene