Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Leighton Baines Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan kiwa kiwa sing paling misuwur kanthi jeneng; "'Adipati". Kisah Kanak-kanak Leighton Baines lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni ing babagan apa wae.

Ya iku paling misuwur kanthi keahlian lan dendha. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Leighton Baines Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Leighton Baines Plus Kisah Biografi -Awal urip

Leighton John Baines lair ing 11th 1984 Desember ing Kirkby, Britania Raya kanggo Pak lan Mrs John Baines. Dheweke lair karo Sagittarius.
Didhekake ing Kirkby, Merseyside, Baines dididik ing St Joseph The Worker Catholic Primary School. Sekolah dasar Liverpool lokal menehi dheweke kesempatan kanggo main sepak bola kanthi kompetitif sajrone olahraga. Sawise ndeleng janji awal ing karir, wong tuwane mutusake nggawe putrane gabung karo bal-balan liga Minggu sing kegiatan minggon ora ngganggu studi Leighton Baines. 

Tulung dicathet: Sepakbola liga Minggu minangka istilah ing Inggris kanggo nggambarake liga bal-balan asosiasi sing dimainake dina Minggu, beda karo dina Sabtu sing biasane.

Ing umur 10 taun sanajan gabung karo bal-balan liga minangka bocah sing janjeni, isih ana siji masalah. Leighton Baines minangka bocah sing isin lan introvert. Dadi isin nggawe dheweke duwe konsekuensi negatif banget sing nggawe dheweke ora duwe anak liyane minangka kanca. Kanthi matur nuwun sanget, wong tuwa lan guru sekolah mbantu dheweke ngatasi rasa isin. Iki nyebabake semangat karir dadi pemain bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Leighton Baines Plus Kisah Biografi -Rise Fame

Preferensi cilik Leighton Baines luwih akeh tinimbang Everton tinimbang Liverpool amarga dheweke wis seneng karo Everton. Kaya biyen dheweke marang The Guardian;

Aku mung enom. Aku kalah ing Liverpool, nanging aku isih seneng nonton bal-balan. Aku ana ing final Piala FA 1995 sing umur 9 nalika Everton ngalahake Manchester United 1-0. Iki nalika aku mulai nonton Everton kanthi bener. 

Ibune ora ngidini aku lunga dhewe ing Goodison Park. Dheweke bakal ngeyel sedulurku sing umure luwih tuwa telung taun kanggo tuntunan. Kita bakal entuk bis, 50p saka Kirkby, lan banjur nongkrong ing njaba nganti bisa mlebu. Kita ngenteni nganti dheweke mbukak gerbang sawise 75 menit dadi pertandingan kanggo para peninggalan awal.

Ana pramugari ing gapura lan yen swasana apik dheweke bakal nglirik lan ngidini kita mlebu. Siji wong, utamane, biasane ngati-ati karo kita. Nanging kadang, yen kita ora beruntung, bakal ana lowongan kerja ing lawang lan kita ora bisa ndeleng apa-apa. ”

Minangka bocah cilik, Baines kanthi permanen ngeculake rasa isin nalika ngalami akeh karo donya njaba lan kanthi intervensi saka wong tuwa lan guru-guru kasebut. Dheweke terus main ana ing liga minggu kanggo tim disebut Key Ways bebarengan karo para profesional mangsa ngarep Ryan Taylor (sing pungkasan ing Newcastle) lan David Nugent (Portsmouth lan Leicester, antara liya).

Perlu dingerteni manawa Leighton Baines lulus saka Liga Minggu lan ditelpon Everton. Sawise nemoni uji coba, dheweke nampa sebagian akademi. Ing jalur konfirmasi liyane karo klub kasebut, Baines ditolak saka Akademi. Sidhang liyane saka Wigan sukses. Dheweke tetep ing Wigan nganti taun 2002 nalika dadi pangkat senior. Baines main ing lini tengah lan nyerang; Mung nalika miwiti karir senior ing Wigan, dheweke wiwit main ing posisi kiwa.

Aja ngertine, Liverpool milih nggoleki maneh amarga dheweke duwe kapentingan akeh. Nalika ngrungokake iku, Baines felt kaya iku mburi donya lan cingak Everton uga teka nelpon. Panjenenganipun nampi Everton sasampunipun paring panjurung lan minta maaf lan ugi kanggé narik kawigatosan dhateng tiyang sepuhipun. Liyane, kaya sing kerep digunakake, saiki dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Leighton Baines Plus Kisah Biografi -Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Lan ing mburine meh kabeh pemain bal-balan Inggris, ana garwa utawa pacar sing apik banget.

Kaya Toby Alderweireld, Baines miwiti hubungane karo papan dolanan karo pacar masa kanak-ane sing dijenengi Rachel. Hubungane mau njupuk saka status bestie kanggo katresnan sejati. Baines tau ngelingi yen salah sawijining kenangan cilik ing wiwitane sing ngandhakake tresna marang Rachel lan pracaya dheweke bisa nikah sawisé ngalami. 

Ing taun 2009, Leighton Baines nikah karo Rachel ing upacara rahasia. Pasangan kasebut duwe 3 anak lan sing pertama lair nalika umur Leighton mung 18 taun. Ing ngisor iki foto manuk Baines sing nomer loro saka kiwa.

Rachael minangka salah sawijining garwa lan pacare Everton liyane sing wis menehi jaminan finansial kanggo dana bojone kanggo golek dhuwit kanggo Kampanye Kanker Payudara.

Kisah Kanak-kanak Leighton Baines Plus Kisah Biografi -Urip Pribadi

Leighton penasaran lan semangat. Pikiran lan pandangan filosofis sing mbukak dheweke dadi motivasi supaya terus golek lan ngumbara babagan sejatine makna urip.

Dheweke extrovert, optimis lan antusias, lan seneng karo perubahan. Baines bisa ngowahi pikirane dadi tumindak konkret lan bakal nindakake apa wae kanggo nggayuh tujuwane.

Kekuatan Leighton Baines: Leighton Baines loma, idealis lan duwe rasa humor sing apik.

Leighton Baines Weaknesses: Bakal ngomong apa-apa ora ketompo carane undiplomatic.

Apa sing disenengi Leighton Baines: Kebebasan, lelungan, filsafat lan ing njobo karo kanca cedhak, Miles Kane.

Leighton Baines ora seneng: Wong Clingy, sing nguwasani, téori-téma mati-téla, rincian.

Kisah Kanak-kanak Leighton Baines Plus Kisah Biografi -Urip Keluarga

Leighton asale saka latar kulawarga kelas menengah ngisor ngisor. Biyen, wong tuwane ora cukup sugeh kanggo tuku tiket musim Everton kanggo bocah. Dheweke ora bisa tuku tiket siji-sijine Everton kanggo anake Leighton. Bapak lan ibu loro mau nate ngidini anake lanang dikancani karo sedulure kanggo ngenteni ing njaba Goodison Park supaya gerbang metu mbukak. Sepuluh menit larang regane gratis!

Wigati dicathet menawa kabeh wong ing kulawargane kalebu sanak-seduluré yaiku penggemar Liverpool utawa Everton. Baines tetep ana ing Everton amarga akeh wong tuwané sing seneng ngancani putrane.

Baines nate nggambarake kepiye wong tuwane ngadeg karo dheweke sawise dheweke kecewa amarga nolak Everton supaya dheweke mlebu akademi. Ing tembung

"Aku teka ing omah dina lan mikir yen pancen ngono. Yen dakkandhani yen aku ora cukup, jotosan gedhe banget. Saka kana aku menyang Wolves lan main pertandingan uji coba.

Sawise sawetara taun, Everton seneng karo dheweke lan pengin dheweke bali maneh. Secara geografis luwih gampang kanggo wong tuwaku, mula ing kana aku lunga lan papan dununge ”.

Baines ngandika.

TUTUP: Thanks kanggo maca Leighton Baines Childhood Story karo fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar