Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
745
Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts. Kredit kanggo Twitter.

LB menehi Kisah Penuh Manajer Bal-balan sing paling dikenal kanthi jeneng "Txingurri". Kisah Kisah Kanak-kanak Ernesto Valverde lan Biografi Tanpa Kasar Buktie nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti babagan munggah cepet minangka mantan Manager Athletic Bilbao. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Ernesto Valverde kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Ernesto Valverde Tejedor. Ernesto Valverde lair ing dina 9th Februari 1964 ing Viandar de la Vera, Spanyol.

Kulawarga Ernesto Valverde duwe werna-werna klompok ètnis Spanyol Castile lan León ing ngendi kutha asalé yaiku Viandar de la Vera. Dheweke uga duwe getih kulawarga Basque.

Background of Ernesto Valverde
Background of Ernesto Valverde. Kredit Basa ing Donya

Castile lan León merepresentasi 5.69% pedunung Spanyol lan jembaré jembaré jembaré jembar kalima ing wilayah total negara.

Sethithik dikenal babagan wong tuwane Ernesto Valverde. Nanging, mungkin wong tuwané pindhah menyang negara Basque nalika isih cilik. Ana foto Ernesto lan wanita ing dheweke 70 sing bisa dadi ibu utawa garwane.

Ernesto Valverde lan Ibu
Ernesto Valverde lan Ibu. Kredit kanggo FabWag

Ernesto Valverde tansaya seneng karo nulis, fotografi lan bal-balan. Dheweke njupuk sepak bola luwih akeh sing mbayar dividen, anjog ing karir.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Kariré Ernesto Valverde kanggo bal-balan nyedaki panjenengané mlebu ing CD San ​​Ignacio, akademi dumunung ing Basque Country, Spanyol Lor.

Awal, Ernesto duwe sing kanthi tekad kanggo nggawe impen profesional dheweke lan ambisi kanggo pindhah menyang akademi sing luwih gedhe ora mung apik.

Tekad kuwi ndadekake dheweke bisa pindah menyang Alavés, tim paling sukses kaping telu ing Negara Basque sawise Club Athletic Bilbao lan Real Sociedad de Futbol.

Ernesto Valverde Awal Karir Urip
Ernesto Valverde Awal Karir Urip. Kredit kanggo Twitter

Ing Alavés, Ernesto Valverde terus diwasa amarga dheweke weruh dheweke bisa urip ing akademi. Panjenenganipun damel nyepetake proses liwat kelompok umur lan nemu dalan menyang tim senior klub.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Valverde journed menyang Sestao lan Espanyol sadurunge ditelpon dening FC Barcelona ing ngendi dheweke dadi pemain 1 lan pemburu gol.

Ernesto Valverde FC Barcelona Days
Ernesto Valverde FC Barcelona Days. Kredit kanggo Scoopnest

Ernesto Valverde pancen seneng banget kanggo main ing legenda kayata Johan Cruyff, mantan pelatih Barca sing tanggung jawab kanggo mbentuk identitas klub kasebut ing 1980. Ngerti pora?… Valverde nyumbang marang skuat Barcelona sing menangaké Piala UEFA ing 1989.

Ernesto Valverde UEFA Winner's Cup ing 1989
Ernesto Valverde UEFA Winner's Cup ing 1989. Kredit kanggo Twitter

Sajrone puterane ing Barcelona, ​​dheweke tetep manggen impen-impen cilik dheweke. Dheweke dadi mahasiswa fotografi ing Institut d'Estudis Fotografik de Catalunya.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Sasampunipun FC Barcelona, ​​Ernesto lajeng main wonten ing klub La Liga sanèsipun, inggih punika Athletico Bilbao lan Mallorca. Sakcepete sawise pensiun, dheweke miwiti karir manajerial ing departemen pemuda Athletic Bilbao, sawijining klub dheweke nyetak gol 44 nalika mainane. Dheweke dikenal nduweni filsafat manajerial sing dumunung ing ngorganisir pertahanan lan ngencengi garis mundur.

Lajeng, Ernesto pindhah dhateng Olympiacos ing pundi piyambakipun menangaken gelar Yunani ing 2009 kanthi tim ingkang ngasilaken mung gol 14.

Ernesto Valverde Olympiacos Days
Ernesto Valverde Olympiacos Days. Kredit menyang Konversasi

Bali menyang Spanyol:

Sawise sukses ing Olimpiade, Valverde bali menyang Athletic Bilbao. Ing klub kasebut, dhèwèké nyathet rekor klub kanthi ngarahake pemain kasebut menyang finish 4th ing LaLiga. Valverde banjur ngajar singa kanggo piala pisanan ing taun 31 sawise 5-1 agregate kekalahan saka Barcelona, ​​kanggo kamulyan Supercopa de España.

Kredit kanggo beIN OLAHRAGA

Uga, kinerja dheweke ing Eropah uga weruh dheweke dijuluki dadi pelatih paling apik ing La Liga dening UEFA.

On 29 Bisa 2017, wong cilik sing dikenal minangka 'Txingurri' (semut semut ing Basque) entuk gandum bali menyang Barca, sawijining klub sing ditinggalake kanggo 27 taun. Liyane, kaya sing diomongake, yaiku sejarah.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ing ngandhap manajer sukses, ana wanita apik banget dijenengi Juncal Déez, wanita sing media Spanyol durung njaluk dheweke foto minangka ing wektu nulis.

Ernesto Valverde Hubungan Urip
Ernesto Valverde Hubungan Urip. Kredit kanggo Pinterest lan TICipedia

Wektu ora dingerteni, garwane, Juncal Diez lan anak-anak nggawe misteri. Miturut FabWags, Pasangan loro wis nikah sakwetara tahun 20 lan anak-anake 3.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni Ernesto Valverde Pribadi Pribadi bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan panjenengan. Katrangan saka informasi sing ditulis ing urip sesambetan, sampeyan bisa kanthi gampang ngira yen kulawarga Ernesto Valverde kaya spasi lan urip banget pribadhi.

Valverde minangka wong sing seneng banget lan seneng banget. Nalika dheweke tekan omah, dheweke bali saka sepakbola lan njupuk fotografi.

Ngerti pora?… Kejabi ngatur klub-klub bal-balan, dheweke dadi fotografer banget sing kaget kamera isin. Valverde minangka wong sing cerdas lan tenang sing ndeleng fotografi minangka salah sawijining aktivitas favorit ing wektu luang.

Ernesto Valverde Personal Life
Ernesto Valverde Personal Life. Kredit kanggo Marca

Aside minangka fotografer, Ernesto Valverde uga penulis lan Medio Tiempo (Setengah wektu) iku publikasi pertamanya.

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Lifestyle

Tanpa ngandika, Ernesto ora jinis manajer bal-balan sing manggon ing Gaya Hidup Sehat. Tinimbang urip gedhe lan ndhelikake kasugihan, dheweke luwih seneng nglakoni dalan ngubengi lurung-lurung sing njupuk gambar karo kamera.

Gambar sing gegandhengan

Ernesto Valverde Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Urusan karo Teknologi:

Ernesto Valverde akeh banget nggunakake teknologi ing manajemen bal-balan. Sawise suwe, presiden FC Barcelona Josep Maria Bartomeu nggambarake dheweke minangka pekerja keras, lan wong kanthi pengalaman gedhe kanthi aplikasi teknologi ing latihan lan ngatur pertandingan. Ernesto migunakake aplikasi smartphone kanggo nlacak kinerja, statistik kebugaran lan ngurangi karya admin sing gampang banget.

Ora Penggemar setengah Setengah:

miturut Olahraga-Inggris, Ernesto ora dadi penggemar gedhe "katelu"Sing kalebu akeh diskusi ing game sawise setengah pisanan utawa sadurunge / sak wektu ekstra. Ing kamar ganti, dheweke luwih milih ngrungokake. Olahraga-Inggris Laporan.

Ngrungokake nganggo Gerakane Tinimbang Ngomongake:

Wiwit désané karo Barcelona, ​​Ernesto wis dikenang minangka striker klasik sing seneng ngrungokake swara tinimbang ngomong.

Ernesto Valverde Facts Untold
Ernesto Valverde Facts Untold. Kredit kanggo Olahraga-Inggris

Ngatur FC Barcelona minangka tantangan paling gedhe ing kariré. Nalika samesthine dadi angel, urat-urat basa Basque ngadeg.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Ernesto Valverde plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene