Kisah Kanak-kanak Arthur Masuaku Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Arthur Masuaku Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Arthur Masuaku ngandhani sampeyan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Kita ana ing kene, Crita Urip sing ringkes saka wong Kongo - wiwit jaman biyen, nganti dheweke misuwur. Kanggo nuwuhake napsu sampeyan ing Bio Masuaku's, iki ringkesan babagan urip lan kemajuan karir.

Crita urip Arthur Masuaku
Crita urip Arthur Masuaku.

Ya, sampeyan lan aku ngerti Arthur minangka Dribbler Teknis kanthi kecepatan lan akselerasi ing lengen klambi. Ing wulan November 2020, dheweke dadi dirating dening Pamaca Olahraga BBC minangka 10 pemain paling apik ing Liga Premier.

Sanajan ana penghargaan, mung sawetara wong sing ngerti perjalanane dadi kamulyan. Kita wis siyap kanggo sampeyan lan ora mbuwang-mbuwang wektu, ayo wiwiti crita wiwit cilik.

Kisah Kanak-kanak Arthur Masuaku: 

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan 'Arthurito'. Fuka-Arthur Masuaku Kawela lair tanggal 7 November 1993 saka bapake, Hikke Musuaku lan ibu sing misuwur ing kutha Lille, Prancis sisih lor. Lah, salah siji saka wong tuwa Arthur Masuaku - siji-sijine sing nyedhiyakake katresnan tanpa pamrih lan tanpa pamrih.

Lah ibune Arthur Masuaku

Akeh taun:

Pemain bal-balan sing lair saka Prancis tansaya gedhe ing kutha Lille bebarengan karo sedulur-sedulure. Minangka bocah, dheweke duwe ikatan sadulur sing kuwat iki. Arthur duwe wiwitan paling apik ing urip lan ora nate ditinggal sosial. Malah nganti saiki, dheweke isih rumangsa nostalgia nalika isih cilik amarga kabeh sedulur, kulawarga, omah, lurung-lurung lan lapangan bal-balan lokal. Dheweke ngelingake dheweke babagan dalan sing dituju.

Latar Belakang Kulawarga Arthur Masuaku:

Kita bisa ngubungake akeh perkara kanggo minat awal Arthurito ing bal-balan kajaba mlarat. Atribut sing misuwur yaiku kasunyatane bapakne yaiku mantan pemain bal-balan. Ora mokal Masuaku duwe kenangan sing nyenengake nalika tuwuh ing kutha sing didominasi warga kelas menengah.

Asal Kulawarga Arthur Masuaku:

Populer diarani minangka "Raja Dribble" ing West Ham tim, Arthurito duwe kulawarga kulawarga Kongo kaya kanca sebangsa Prancis Jean-Philippe Mateta. Penduduk asli Lille minangka putra saka wong tuwa sing lair ing Kongo, nanging pindhah menyang Prancis pirang-pirang taun sadurunge dheweke lair. Yen sampeyan ora ngerti, wong tuwa Masuaku pancen ngasuh dheweke ing kutha yaiku 1 jam 13 menit drive nganggo sepur menyang Belgia.

Dheweke gedhe ing Lille, kutha sing cedhak karo Belgia.
Dheweke gedhe ing Lille, kutha sing cedhak karo Belgia.

Kisah Sepakbola Arthur Masuaku sing Ora Biasa:

Bocah enom kasebut umure isih 8 taun nalika njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif karo bal-balan lokal Lille OM.S. Ing klub kasebut Masuaku enom dilatih sawetara wektu sadurunge RC Lens weruh lan menehi platform sing cocog kanggo karir karir sing komprehensif ing bal-balan.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Nalika Arthurito wis umur 15 taun, dheweke ngerti manawa ora ana tekade kanggo dadi pemain sepak bola profesional lan nggawe keputusan sing apik banget. Dheweke dadi puncak pangembangan karo lensa RC nalika klub tetangga Valenciennes ngrebut dheweke saka pusat latihan Sang-et-Or. Apa sampeyan bisa ndeleng Arthur Masuaku sing isin karo foto karo kanca-kancane ing Valenciennes?.

Biografi Arthur Masuaku - Crita Dalan:  

Karo Valenciennes, Arthurito nandatangani kontrak profesional pertamane sadurunge pindhah menyang Olympiacos. Setahun sawise teka ing Olympiacos, Masuaku wiwit narik minat saka raksasa Italia Roma lan Juventus. Genoa uga teka nelpon karo tawaran sing uga ditolak. Apa sampeyan ndeleng foto langka iki ing Olympiacos?

Biografi Arthur Masuaku - Crita Kanggo Nggawe:

Nalika West Ham negesake kepengin duwe sayap kiwa sisih kiwa ing London Wétan, Olympiacos lan agen Arthurito ora bisa ujar ora babagan panganan sing enak. Mangkene Masuaku gabung karo Hammers ing kontrak patang taun kanthi rega 6.2 yuta ing taun 2016. Waca kaya apa pertahanan kasebut nalika teka ing West Ham.

Muncul ing West Ham pancen apik banget, saengga dheweke wis bisa ngamanake jabatan kasebut dadi bek kiri klub kasebut. Kloret lan massa biru nate nyebut dheweke "luwih apik tinimbang lukaku”Minangka apresiasi pola pikir sing nyerang lan dribbling.

Ngomong babagan mentalitas sing kuat ing lapangan sawise tampil pirang-pirang abad karo Hammers, Masuaku mekso dheweke pengin terus ngene. Muga-muga bisa uga dheweke terus ngatasi David Moyes ' pangarepan lan liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa Arthur Masuaku Dating:

Mung ana sawetara wong sing setuju yen Wong Prancis ora duwe pacar. Ing umur 27 taun, akeh sing pengin percaya yen sayap kiwa lagi siap kanggo iket karo pacar. Luwih saka iku, Masuaku wis misuwur ing London Wétan dadi Raja Arthur, nanging ing endi Ratu?

Ing lifebogger, kita yakin manawa bintang sepak bola wis duwe wanita sajrone urip, nanging ngenteni wayahe pas kanggo mbukak dheweke. Ora mung dheweke, nanging anak-anake sing lair amarga dheweke pancen nyerang bapak.

Kita milih ora ngandel yen pemain kaliber bakal jomblo lan seneng banget.
Kita milih ora ngandel yen pemain kaliber bakal jomblo lan seneng banget.

Arthur Masuaku Kulawarga:

Kaya umume pemain bal-balan, keturunan Kongo duwe wong sing ngupayakake dheweke lan mbutuhake dheweke mulih saben Natal. Dheweke kulawargane. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan Wong Tuwane Arthur Masuaku. Sampeyan uga bakal ngeterake sampeyan babagan kasunyatan babagan sedulur lan sedulur.

Babagan Wong Tuwane Arthur Masuaku:

Kaya Steven N'Zonzi, Ibu lan bapak sisih kiwa kiwa loro saka Kongo. Bapake, Hikke Musuaku dilaporake duwe sejarah main bal-balan. Kita ngenteni Masuaku kanggo nerangake manawa profesional, semi profesional utawa amatir. Maneh, kita uga kepengin ngerti kasunyatan ing ibune sayap kiwa sing nyerang wong sing grapyak ing foto ing ngisor iki.

Lah ibune Arthur Masuaku
Lah ibune Arthur Masuaku.

Babagan Sedulur Arthur Masuaku:

Sisih kiwa kiwa duwe sedulur sing padha, sing katon lungguh karo dheweke. Aja kuwatir, kita bakal bisa njlentrehake sapa sejatine nalika Masuaku menehi panjaluk kanggo wawancara eksklusif.

Persahabatan kaya ngono iku umume para sedulur
Persahabatan kaya ngono iku umume para sedulur.

Babagan Kulawarga Arthur Masuaku:

Adoh saka kulawarga sayap kiwa, kita isih durung diwenehi katrangan babagan simbah simbah lan bapakne. Uga ora nampa cathetan saka paman, lik lan seduluré Masuaku. Kajaba, ora ana cathetan babagan keponakan lan ponakane sing ana.

Arthur Masuaku Urip Pribadi:

Ana luwih akeh kanggo Arthurito tinimbang dadi sayap kiwa. Dheweke ora mung jenggot 5'10 "nyelehake jero kanggo mbantu tim nyerang. Ana sawetara sifat kepribadian sing dikepengini kanca lan anggota kulawarga minangka sipate mandhiri. Dheweke kalebu rasa seneng, kejujuran lan kasetyane.

Dheweke uga ambisius banget lan ora wedi mbebayani. Masuaku duwe gaya, seneng lelungan, mbuwang wektu karo wong sing dikasihi ing antarane minat lan hobi liyane.

Ora mung maestro sing mbela, nanging fashionista!
Ora mung maestro sing mbela, nanging fashionista!

Gaya Hidup Arthur Masuaku:

Apa gunane dadi atlit penerbangan paling dhuwur yen ora entuk upah mingguan £ 40,000 pon kaya Arthurito? Sepira gedhene pemain liga utama sing ngasilake 2,080,000 (saben taun) bisa urip? Ayo goleki.

Kanggo pamula Bio, Masuaku duwe keuntungan finansial saka sponsor lan dukungan? Sabanjure nerangake apa sebabe dheweke ora kuwatir bangkrut kanthi regane bathi gedhe 10 yuta Yuta.

Kanthi sugihe kaya ngono, mula aja kaget yen sampeyan ndeleng sisih kiwa mbukak dalan ing London Wétan nganggo mobil eksotis utawa manggon ing apartemen / omah sing cocog karo Raja sing dianggep para penggemar. Kita ora bakal kaget amarga dheweke ngerti yen dheweke uga duwe jet pendinginan ing gantungan. Delengen carane mobil Arthur Masuaku nggawe nyopir katon gampang.

Fakta Babagan Arthur Masuaku:

Kanggo ngrampungake babagan menarik ing Crita Kanak-kanak lan biografi, ing ngisor iki sejatine sing ora dingerteni utawa ora Dikenal babagan dheweke.

Fact #1 - Pecah gaji lan Penghasilan saben detik:

Riset nuduhake rata-rata warga DRC kudu kerja rong taun supaya bisa entuk bathi Arthur Masuaku sajrone seminggu.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 2,080,000
Saben sasi£ 173,333
Saben Minggu£ 40,000
Saben dina£ 5,714
Saben Jam£ 238
Saben Menit£ 3.97
Saben Kaloro£ 0.06

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Arthur MasuakuBio, iki sing diasilake.

£ 0

Fact #2 - Agama:

Nalika gampang diklasifikasikake Masuaku minangka wong Kristen, jenggot dheweke ora bisa ragu. Nanging, kemungkinan utamane milih dheweke dadi Kristen. Apa sampeyan mikir Nuduhake pikirane ing kothak komentar.

Fact #3 - Dheweke ora diremehake ing FIFA:

Arthur ana 2 poin ing ngisor iki Declan Rice Skor FIFA 2020 (79) lan 8 poin ing sangisore potensine (86). Amarah banget yen FIFA menehi rating murah kanggo pemain sing ora bisa dicegah ing serangan kasebut, kanthi apik pertahanan lan fisik. Kepiye cara nerangake karo generasi mudha yen Masuaku duwe rating sakabèhé 77 lan potensial 78 ing taun 2020? Luwih becik diskusi kasebut ora nate muncul!

Ketidakadilan durung mesthi ketok
Ketidakadilan durung mesthi ketok

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan biografi Arthur Masuaku lan crita kanak-kanak sing ora dikepengini. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa sukses bisa uga konsistensi. Iki rahasia sukses Masuaku- wong sing wis nggawe tandha kanthi ngetokake tonggak sejarah ing karir.

Saiki kudu muji tuwane lan sadulur bek kanggo dhukungan saka karir. Percaya marang dheweke ora nate goyah wiwit dheweke miwiti bal-balan ing dalan nganti tekan Liga Premier.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita kanthi adil lan akurasi. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, hubungi sampeyan. yen ora, ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan bagean komentar.

Pungkasan, kanggo cepet ngerti Bio Bio Arthur Masuaku, gunakake tabel Wiki. Iku ngringkes profile.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Lengkap:Fuka-Arthur Masuaku Kawela.
Nama Pangguna:Arthurito.
Age:27 taun lan 2 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 7 November 1993.
Papan Lair:Kutha Lille ing Prancis.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 10 Inci.
Dhuwur cm:179cm.
Muter Posisi:Ngiwa, Ngiwa ing sisih kiwa, Winger Kiri.
Wong tuwa:Hikke Musuaku (bapak).
Sandhangan:Sedulur.
Pacar:Nil.
Zodiak:Scorpio.
Hobi:lelungan, mbuwang wektu karo wong sing dikasihi.
Net Worth:£ 10 Yuta.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar