Kisah Nyata Ivan Perisic Plus Untold Biografi

0
4381
Kisah Nyata Ivan Perisic Plus Untold Biografi

LB menehi Kisah Penuh Sepakbola Genius sing paling misuwur kanthi jeneng celukan; "Hen". Kisah Kisah Kanak-kanak Ivan Perisic ditambah Biografi Biografi Nampa sampeyan nduwe akun lengkap saka acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge ketenaran, latar kulawarga, hubungan urip, lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan tampilan sing apik banget minangka pemain sayap utawa striker kapindho. Nanging, mung sawetara nganggep Bio Bio Perisic sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Ivan Perisic lair ing 2nd dina Februari, 1989 marang ibune, Tihana Perišić lan bapak Ante Perisic ing Split, Kroasia.

Ivan Perisic asalé saka latar kulawarga tetanèn. Bebarengan karo wong tuwané, Ivan tansaya kuwat karo adhine, Anita Perisic. Sakdurunge dheweke isih cilik, kanca-kancane kerep nelpon Koka sing tegese tegese "hen" ing basa pribumi. Ing "Hen"Panggonan julukan dadi amarga kasunyatan sing isih enom Ivan soko mbantu metu saka bapakne hen peternakan unggas ing njaban kutha Omis ing pesisir Kroasia.

Ivan Perisic Childhood Story- Dinten-dintenipun wonten ing Farming Bapakipun

Rencang-rencang punika minangka bisnis ingkang ageng kangge Ante (bapak Ivan) lan kulawarganipun. Senadyan disebut julukan "Hen"Ivan pancen ora peduli amarga dheweke bangga karo bisnis bapakne.

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Footy Love & Sacrifice

Aside ngenteni wong tuwane ing peternakan unggas, anakane Ivan ngembangake bakat sepak bola ing awal. Dheweke nggunakake wektu luang kanggo main bal-balan lan passion kanggo game weruh dheweke ndhaftar karo tim lokal, Hajduk Split sing menehi panggung kanggo bakat.

Pengunduhan Ivan kanggo njupuk kariré banget serius lan kanggo tingkat sabanjuré teka karo masalah finansial kanggo kulawarga Perisic. Wong tuwane ora bisa menehi biaya akademi. Kudu kanggo uang teka karo kurban gedhe kanggo bapakne sing nyenengake kudu ngedol saham bursa unggas kanggo ngurus karir anaké.

Rama Perisic-Ante Perišić lan Bisnis Keluarga

Bapak Ivan, Ante Perisic minangka wong sing pracaya marang investasi kanggo putrane malah yen tegese nyerahake saben barang sing diduweni. Ante ngedol peralatan unggas supaya bisa ngunggahake putra kanggo akademi bal-balan paling apik ing Kroasia.

Ante kapilih supaya bisa nyedhaki lan nyedhaki kulawarga, Ante kudu tuku peralatan tetanen kanthi kredit sing banjur entuk dhuwit (Diterangake ing ngisor iki ing Ivan Perisic Family Facts). Antie Perisic ana ing kana kanggo putrane ing saben langkah.

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Nelpon Final lan Ningkatake Kinerja

Nanging, iku bisnis unggas kulawarga sing ngetrapake karir Ivan nalika awal. Ivan ngginakaken enem taun ing Hajduk, main bal-balan lan sekolah. Senajan berjuang karo deptané saka tuku peralatan unggasé, bapak pamimpin Ivan mutusaké kanggo njupuk silihan liyane. Wektu iki, dhuwit silihan dipigunakaké kanggo ngirim putrané ing Prancis kanggo njaluk kesempatan luwih gedhé ing kariré. Minangka wektu iki, Ivan dijenengi kanggo nyoba dening Sochaux, sawijining klub Perancis sing diadhekake Jean-Pierre Peugeot, anggota kulawarga Peugeot sing misuwur.

Kanggo Ivan nom-noman, tujuan utamane arep menyang Prancis lan entuk kesempatan ing kariré supaya bisa mandiri lan ngunggahake utang kanggo utang utang bapake.

Tanpa mangu-mangu, akeh dhuwit iki dipompa menyang pamindhahan Sochaux. Gerakan iki kedadeyan ing mangsa 2006 / 2007. Untunge kanggo dheweke, Ivan bubar sawise dheweke main kanggo klub kasebut. Ing mangsa panas, ing 2006, koran Prancis wiwit nulis babagan youngster rambut kriting digambar ing ngisor iki sing tresna marang wong akeh.

Fakta-fakta Biografi Ivan Perisic

Kinerja sing nyenengake Ivan mimpin pamindhahane menyang Belgia ing ngendi dheweke yakin bisa berkembang luwih cepet. Ivan diwiwiti kanthi silihan ing Roeselare sadurunge pindah menyang Klub Brugge ing ngendi dheweke pungkasane nggawe jeneng kanggo dheweke. Kanthi klub Belgia, Ivan dadi pemain gol paling ing Belgia Pro Liga lan Pemain Terbaik Belgia Taun iki kanggo 2011.

Iki amarga dheweke entuk pindah Borussia Dortmund ing ngendi dheweke menangaké Bundesliga 2011-12. Ing wektu iki, dheweke ora dikenal maneh minangka cah lanang rambut kriting, nanging pemain bal-balan sing matured lan mati ing sayap lan ing ngarep gawang. Lelampahane menyang VfL Wolfsburg lan Inter Milan ngikuti sabanjuré lan liyane, kaya sing bakal dikandhakake, saiki ana sejarah.

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ing saben pemain bal-balan Kroasia sukses, ana wag, pacar lan garwane sing apik banget. Ivan Perisic ketemu kekasihku, Josipa ing sekolah menengah. Mangkene, para penyayang padha karo kanca-kancane sing padha karo bangku sekolah ing kelas.

Ivan Perisic Hubungan Urip-Fakta Ngenani garwane, Josipa

Loro-lorone miwiti hubungan kasebut minangka kanca sing paling apik lan banjur entuk saling gegandhèngan. Ivan lan Josipa palakrama ing 2012 sajrone wektu karo Borussia Dortmund. Padha wis seneng pasangan wiwit nikah.

Katrangan babagan istri Ivan Perisic- Josipa

Bebarengan pasangan loro kasebut duwe putri sing jenenge Manuela lan putra, Leonardo sing umur telung taun luwih adhine. Leonardo Perisic lair ing Wolfsburg lan dianggep duwe ikatan sing kuat banget karo bapakne kang pracaya marang putrane bakal lair dadi pemain sepak bola kaya dheweke. Wektu iki, tanpa perjuangan financial kaya dheweke ngalami karo kulawarga.

Apa sampeyan ora ngerti babagan Leonardo Putra Ivan Perisic

Ivan Perisic pancen dedeg ing kulawarga. Kowe ora seneng publisitas, Ivan sakwise njupuk gambar karo kulawargane ing ngarepan panorama ayu Lake Lugano ing Swiss.

Bukti Keluarga Ivan Perisic

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Katrangan kulawarga

Ivan Perisic lan Rama- Ante Perišić

Monies Ivan Perisic digawe ing bal-balan sing migunani kanggo kulawargane. Dheweke njaga ibune, adhine lan utang utang bapakne saka peralatan tetanen sing didol menyang perusahaan supaya bisa tetep urip.

Minangka salah siji sumber sing diklaim, Antie tuku peralatan tetanen sing didol ing wektu ora dibayar ing wektu iki lan iki nyebabake pertempuran hukum sing pancen entuk kulawargane Perisic. Wedi dheweke pungkasane rampung minangka Ivan mbayar saben siji Penny utang.

Ivan Perisic Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karakteristik Karir

  • Ivan Perisic sepisan ambruk karo Jurgen Klopp ing Dortmund amarga kurang wektu muter. Klopp digambar ing ngisor iki tansah njoged ing reregetan Perisic lan sapisan dheweke dadi "bocah"Amarga prilaku dheweke.Ivan Perisic diombe karo Jurgen KloppSaenipun, Ivan Perisic mboten lenggah ing bangku. Nalika diwawancarai babagan iki, dheweke ngandika; ...

"Nalika aku lenggah ing bangku cadangan, aku mati," Ora ana dolanan sing ngrasa kaya paukuman kanggo aku. Aku kudu ngerti carane dadi profesional babagan cara hard. Aku kudu diwasa mental "

  • Ivan Perisic ora dadi kanca kanggo pembayar Juventus. Nalika duka, piyambakipun ngagetaken mungsuhipun kanthi gulu lan rahangipun kados ingkang wonten ing kasus Juan Cuadrado lan Alvaro Morata.

Understanding sisih Peteng Ivan Perisic

TUTUP: Thanks kanggo maca Ivan Perisic Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene