Oops! Iku katon sing wis dipatèni Panjenengan Javascript. Supaya sampeyan kanggo ndeleng kaca iki minangka Wedjangane katon, kita takon sing please maneh ngaktifake Javascript Panjenengan!
Home EUROPEAN STARS Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

0
196
Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold
Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Barney". Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara sing misuwur wiwit jamane isih enom.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes- Analisis kanggo Tanggal
Crita Kanak-kanak Ashley Barnes- Analisis kanggo Tanggal. Credits menyang BBC lan DailyMail

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, umur karier awal, dalan kanggo crita kemasyhuran, mundhak saka crita fame, hubungan, urip pribadi, gaya urip, kulawarga lan fakta-fakta sing ora diweruhi.

Ya, kabeh wong ndeleng Barnes minangka striker kasebut sing wis nggawe reputasi murih kanggo nggulung lawan lan nggayuh tujuan gedhe. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Ashley Barnes sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Kabeh wong ngerti dheweke minangka Ashley Barnes TAPI jeneng lengkap dheweke yaiku Lukas Lukas Barnes. Barnes lair nalika dina 30 tanggal 1989 Oktober ing kutha Bath, Inggris. Dheweke lair menyang wong tuwa ing Inggris kanthi akar Kulawarga non-Inggris. Barnes duwe Kulawarga saka Austria. Ngerti pora?… Eyang kakung kasebut asale saka Klagenfurt, sawijining kutha ing Austria Kidul.

Ashley Barnes tuwuh ing Bath, kutha gedhe ing Inggris sing dikenal kanggo adus Romawi lan papan-papan arkeologi Romawi sing apik. Iki bisa uga nerangake alasan kenapa simbah nenek moyang Ashley Barnes ninggalake negarane ing Austria kanggo nginep ing kutha Inggris.

Ashley Barnes njaluk saka Bath- A City ing Inggris
Ashley Barnes njaluk saka Bath- A City ing Inggris. Kredit kanggo LuxuryTraveladvisor lan WordAtlas

Laporan Ashley Barnes awal urip nuduhake yen dheweke ora digedhekake ing latar mburi kulawarga kelas menengah. Dheweke ora kasengsem ing wisata arkeologi, mung bal-balan. Wong tuwa Ashley Barnes kaya umume kulawargane ing Bath sing bisa nglumpukake koleksi dolanan paling anyar kanggo anake, kalebu bal-balan.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Duwe wong tuwa sing nresnani bal-balan, mula alami Barnes mung seneng karo game sing ayu. Iki uga kalebu dheweke ngalamun dadi pemain bal profesional.

Partisipasi pisanan ing Ashley Barnes nalika pendhidhikan utamane. Banjur, wong tuwane ndhaptar dheweke ing Sekolah Writhlington sing mapan ing desa Dunkerton cedhak Bath, Inggris. Ing sekolah, Ashley narik minat kanggo main bal-balan kompetitif.

Pendhidhikan lan Pambangun Karir Ashley Barnes
Pendhidhikan lan Pambangun Karir Ashley Barnes. Kredit ing GoogleMaps

Ora adoh saka sekolah, Barnes terus main bal-balan kanthi percaya diri, dadi kabiasaan overstepping tandha lan nindakake samubarang biru kanthi bal bal-balan. Dheweke nindakake ing kaget kanca lan anggota kulawarga.

Ashley Barnes ngarahake bocah cilik lan tekad dadi pemain bal profesional ora dadi fantasi sing liwat. Nganti kerja, dheweke mutusake lelungan menyang Chelwood Drive sing ana ing kabupaten Somerset kanggo nyoba uji coba bal-balan karo Bath Arsenal Juniors.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Nalika isih bocah, Barnes ndeleng awake lagi ngliwati Ujian akademi Mandi Arsenal Juniors lan sukses mlebu ing klub kasebut. Sepakbola Arsenal Juniors, sanajan ora ana hubungane karo Gunners yaiku klub bal-balan sing duwe tim kanggo bocah-bocah kabeh umur remaja.

Nalika ana ing klub Bath Arsenal, Ashley Barnes ketemu kanca-kancane liyane, Scott Sinclair sing uga dadi profesional. Bareng, loro-lorone padha duwe pengaruh positif sadurunge Sinclair lunga menyang Bristol Rovers nalika umur sangang taun.

Kehidupan awal Ashley Barnes karo Bath Arsenal
Kehidupan awal Ashley Barnes karo Bath Arsenal. Kredit kanggo IG
Wiwitane, kabeh sing dikarepake Ashley wis tekan ing ndhuwur bal-balan Inggris. Ing tembunge:

"Saben dina aku tangi, aku kudu mencub aku. Ngimpi dadi pro luar biasa lan ngimpi saben dinane nalika luwih enom. "

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Ashley Barnes miwiti karir senior minangka target utama karo Paulton Rovers, klub lokal sing ana ing Liga Inggris Inggris. Young Barnes sing digambar ing ngisor iki minangka salah sawijining liga sing paling rendah ing Sistem Liga Sepak Bola Inggris.

Urip Awal Ashley Barnes karo Bal-balan Senior
Urip Awal Ashley Barnes karo Bal-balan Senior. Kredit kanggo BBC lan Dave Rowntree

Ashley Barnes dirating kanthi reguler nalika umur karier. Dheweke wiwit nampa tawaran apik saka klub sing luwih gedhe ing liga senior Inggris. Gunggunge lagu iki nandhani perjalanan saka Liga Kidul nganti ndhuwur Sistem Liga Inggris - Liga Premier.

Ashley Barnes sinau cara sing angel nganggo mantra silihan ing Oxford United, Kota Salisbury, Eastbourne Borough, Torquay United lan Brighton Hove Albion. Saben mantra utang kasebut ditandhani kanthi wektu winates kanggo ngelingake manajer. Ngerti pora?… Dheweke luwih apik lan ngrampungake bagean paling ngisor sistem liga Inggris liwat mantra Loan menyang pucuk paling dhuwur kanthi jeneng dadi penyerang pilihan pertama.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Rise to Fame Story

Ashley Barnes entuk apa sing dikarepake, impen kasebut dadi pemain pilihan paling apik kanggo klub sing bakal menehi kesepakatan kanggo dheweke. Kabeh sing kedadeyan ing musim 2011-12 nalika mbantu Brighton bali menyang Kejohanan juara minangka pencipta gol utama kanthi tujuan 14 ing kabeh kompetisi.

Ing 10 Januari 2014, kinerja Barnes ndeleng dheweke nangkep dening Burnley kanthi biaya sing durung diwartakake. Ing patang taun, sing tepat ing 3rd Maret 2018, dheweke nulis awake dadi buku sejarah klub nalika dheweke dadi juru kunci utama ing EPL wiwit dibentuk ing 1992. Kados nalika nyerat, Barnes pikantuk reputasi murub amarga ndherek mungsuh gedhe utawa cilik ing target.

Ashley Barnes Munggah Crita Fame- Kredit menyang Liga Premier
Ashley Barnes ngrayakake salah sawijining tujuan.Credit menyang PremierLeague

Sanajan dheweke bisa uga ora ana ing level Sergio Aguero, nanging kanggo para penggemar Burney, tdheweke ngeling-eling babagan nomer berharga 10 bakal tansah dikelingi. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Ing sandhangan bal-balan Inggris sing sukses, ana pacar sing glamor jenenge Zan Barnes sing ora dikenal. Loro Barnes lan Zan nikah lan wis suwe banget. Bareng, dheweke duwe anak jenenge Flynn sing lair ing 2011.

Ketemu Anak Ashley Barnes - Zan Barnes
Ketemu Ashley Barnes Anak- Flynn Barnes

Flynn bisa uga sekitar taun 2 ing wektu dheweke ngagem jaket Brighton lan 8 taun nalika nulis artikel iki.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Ashley Barnes bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap. Waca rangkeng nggawe kita ngerti yen Barnes minangka tokoh bumi sing apik banget kanggo kanca-kancane. Ash-Cabs, amarga dheweke diarani julukan minangka operator lan pimpinan rakyat sing seneng seneng mbantu para kanca bolo kanthi transportasi.

Ora khas pemandangan Liga Perdana kanggo ndeleng pemain bal-balan ing ndhuwur kayadene Barnes nindakake tugas taksi. Nanging Barnes, asring muter menyang taman mobil Burnley ing lapangan latihan klub karo sawetara kanca klompok ing bis dheweke. Mangkene akun crita dening penggemar;

Nalika lawang penumpang nyleweng, aku ndeleng pitu pemain bal-balan metu. Banjur lawang driver mbukak lan metu entuk Ashley Barnes, targetcorer utama lan driver sing ditunjuk.

Wiwitane, Barnes nyopir mobil cerdas, nanging mengko ndandani menyang minibus kaya sing ditandhani ing ngisor iki. Dheweke nindakake prekara amarga mitrane.

Ashley Barnes LifeStyle Facts. Kredit kanggo AutoEvolution
Ashley Barnes LifeStyle Facts. Kredit kanggo AutoEvolution

Iki minangka sebab kenapa pimpinan spiritual Burnley FC uga dijenengi "Awu-Cab”. Pemain bal-balan Burnley ngumpul ing titik pilihan ing Cheshire paling enjing sadurunge kapten lan No10 teka kanggo njupuk.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Barnes duwe anggota kulawarga sing biasane urip ing Britain lan Austria. Nalika kabeh wong ngarepake yen kulawargane langsung kabeh dadi penggemar Burnley, sebaliknya kedadeyan kasebut. Putrane Ashley Barnes Flynn minangka penggemar Man City sing akeh banget.

Penyerang Burnley, Ashley Barnes nate ngaku manawa dheweke bakal dijanjekake insentif tambahan Jurgen Klopp liwat SMS dheweke entuk skor nglawan Manchester City saéngga ngrusak pengarep-arep kasebut.

Ngerti pora?… Flynn ora seneng nalika krungu. "Dheweke kandha marang aku, 'Ayo bapak, aja serius !!.' Aku kandha marang dheweke ... 'Nuwun sewu putrane, kudu nindakake tugasku.'

Matur nuwun, Barnes ora nindakake apa-apa sing cocog karo judhul liga utama ing arah Liverpool. Yen dheweke nindakake, dheweke bakal duwe salah sawijining bocah lanang sing seneng banget nalika ngenteni dheweke mulih ing omah.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Kanggo wong sing nate nyetop mobil Smart menyang latihan saben dina, nanging nganyarke manawa kanggo minibus, gampang ngramal yen Barnes urip gampang. In jagad bal-balan modern mobil lan eksklusif media sosial, Barnes kaya Ngolo Kante yaiku antidote sing sumilir.

Ashley Barnes LifeStyle Facts. Kredit kanggo AutoEvolution
Ashley Barnes LifeStyle Facts. Kredit kanggo AutoEvolution. Kredit menyang Évolusi Otomatis lan Waca rangkeng

Nalika ing Maret 2018, striker entuk gaji jupuk saka 2.4 Million Euro (2.0 Million Pound) saben taun. Neluk dadi penghasilan saben wektu, tegese Ashley Barnes entuk £ 5,632 saben dina lan £ 235 saben jam, £ 3.91 saben menit lan £ 0.07 saben detik. Sanajan entuk bathi akeh, Barnes religius babagan ngatur dhuwit.

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

GOTO DITUKU UNTUK KISSING ING PITCH: Acara iki kedadeyan ing 13 tanggal April, 2019. Iki minangka dina Ashley Barnes wis dipesen apa sing diarani bal-balan minangka "kahanan paling santai". Delengen apa sing ditindakake ing ngisor iki.

Fakta Ashley Barnes Untold - Booking Unorthodox. Kredit kanggo SportsBible
Fakta Ashley Barnes Untold - Booking Unorthodox. Kredit kanggo SportsBible. Kredit menyang OlahragaBible

Ngerti pora?… He wasit dipesen dening wasit kanggo ngambung pertahanan jenenge Joe Bennett sajrone pertandhingan nglawan Cardiff City. Loro pemain ngalami kerontakan nalika wektu stoppage kaping pisanan sing meh nyebabake perang. Tinimbang ngambung sirah menyang Bennett, Barnes mutusake nuduhake tresnane kanthi menehi ambungan.

TIPPING A REFEREE: Ing 9 Maret 2013, Barnes nampa kertu abang ing wektu stoppage nglawan Bolton ing babagan sing uga dianggep minangka strok aneh banget. Dheweke nduwe upaya sukses kanggo ngilangi wasit match.

Ashley Barnes dipesen kanggo ngisi sawijining Wasit
Ashley Barnes dipesen kanggo ngisi sawijining Wasit. Kredit kanggo DailyMail

Iki dianggep minangka pelanggaran serius ing FA Inggris sing menehi larangan kanggo pitung pertandhing. Seneng para penggemar, Barnes bali saka larangan ing 20 April nyetak rong gol ing menang 6 – 1 nglawan Blackpool. Dheweke dijenengi wong pertandingan.

PELUANG sing paling gedhe Dheweke wis Nate LAMPIRAN: Ora ana wong liya Virgil van Dijk, sing mung siji pertahanan sing dheweke ngaku tetep ora ana gelahe kabeh.

Ashley Barnes ndeleng Virgil van Dijk minangka pemain pertahanan paling apik sing nate diadhepi
Ashley Barnes ndeleng Virgil van Dijk minangka pemain pertahanan paling apik sing nate diadhepi. Kredit kanggo BurnleyExpress

Ing tembunge:Virgil van Dijk pancen paling angel sing dakkarepake ing karirku. Dheweke mung siji sing durung entuk. Dheweke iku cara kuwat lan kuwat. Virgil minangka mesin, "Ujare Barnes.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene