Home STORI FOOTBALL UNIK Pemain Bola Sepak Inggris Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

Crita Kanak-kanak Ashley Barnes ditambah Fakta Biografi Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi jeneng "Barney“. Kisah Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi sing Ora Dikirim nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes- Analisis nganti Saiki. Kredit menyang BBC lan DailyMail
Crita Kanak-kanak Ashley Barnes- Analisis kanggo Tanggal. Credits menyang BBC lan DailyMail

Analisis kasebut kalebu umur wiwitan, latar kulawarga, umur karier awal, dalan kanggo crita kemasyhuran, mundhak saka crita fame, hubungan, urip pribadi, gaya urip, kulawarga lan fakta-fakta sing ora diweruhi.

Ya, kabeh wong ndeleng Barnes minangka striker sing nggawe reputasi tambah akeh kanggo nambah mungsuh lan entuk gol sing apik. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Ashley Barnes sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Awal urip lan latar kulawarga

Kabeh wong ngerti dheweke minangka Ashley Barnes TAPI jeneng lengkap dheweke yaiku Lukas Lukas Barnes. Barnes lair nalika dina 30 tanggal 1989 Oktober ing kutha Bath, Inggris. Dheweke lair menyang wong tuwa ing Inggris kanthi akar Kulawarga non-Inggris. Barnes duwe Kulawarga saka Austria. Apa sampeyan ngerti?… Eyang kakung kasebut asale saka Klagenfurt, sawijining kutha ing Austria Kidul.

Ashley Barnes tansaya gedhe ing Bath, sawijining kutha gedhe ing Inggris sing misuwur amarga bathine sing dibangun Romawi lan situs arkeologi Romawi sing apik. Iki bisa uga nerangake sebab kenapa mbah putri Ashley Barnes ninggalake negarane Austria kanggo manggon ing kutha Inggris.

Ashley Barnes asale saka Bath- Kutha ing Inggris. Kredit menyang LuxuryTraveladvisor lan WordAtlas.
Ashley Barnes asale saka Bath- Kutha ing Inggris. Kredit menyang LuxuryTraveladvisor lan WordAtlas.

Laporan Ashley Barnes awal urip nuduhake yen dheweke ora digedhekake ing latar kulawarga kelas menengah. Dheweke ora kasengsem ing tamasya arkeologi, mung bal-balan. Wong tuwa Ashley Barnes kaya umume kulawarga ing Bath sing bisa nglumpukake koleksi dolanan paling anyar kanggo anake, kalebu bal-balan.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Education and Career Buildup

Duwe wong tuwa sing nresnani bal-balan, mula alami Barnes mung seneng karo game sing ayu. Iki uga kalebu dheweke ngalamun dadi pemain bal profesional.

Partisipasi pisanan ing Ashley Barnes nalika pendhidhikan utamane. Banjur, wong tuwane ndhaptar dheweke ing Sekolah Writhlington sing mapan ing desa Dunkerton cedhak Bath, Inggris. Ing sekolah, Ashley narik minat kanggo main bal-balan kompetitif.

Pendhidhikan lan Pembangunan Karir Ashley Barnes. Kredit menyang GoogleMaps.
Pendhidhikan lan Pembangunan Karir Ashley Barnes. Kredit menyang GoogleMaps.

Ora adoh saka sekolah, Barnes terus main bal-balan kanthi percaya diri, dadi kabiasaan overstepping tandha lan nindakake samubarang biru kanthi bal bal-balan. Dheweke nindakake ing kaget kanca lan anggota kulawarga.

Ashley Barnes tujuane inggil dadi bocah lan tekad dadi pesepakbola profesional dudu fantasi sing kliwat. Nalika kerja, dheweke mutusake menyang Chelwood Drive sing dununge ing Somerset, kanggo melu uji coba bal-balan karo Bath Arsenal Juniors.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Urip Karir Awal

Nalika isih bocah, Barnes ndeleng awake lagi ngliwati Ujian akademi Mandi Arsenal Juniors lan sukses mlebu ing klub kasebut. Sepakbola Arsenal Juniors, sanajan ora ana hubungane karo Gunners yaiku klub bal-balan sing duwe tim kanggo bocah-bocah kabeh umur remaja.

Nalika ana ing klub Bath Arsenal, Ashley Barnes ketemu kanca-kancane liyane, Scott Sinclair sing uga dadi profesional. Bareng, loro-lorone padha duwe pengaruh positif sadurunge Sinclair lunga menyang Bristol Rovers nalika umur sangang taun.

Ashley Barnes Urip Awal karo Bath Arsenal. Kredit kanggo IG.
Ashley Barnes Urip Awal karo Bath Arsenal. Kredit kanggo IG.
Wiwitane, kabeh sing dikarepake Ashley wis tekan ing ndhuwur bal-balan Inggris. Ing tembunge:

"Saben dina tangi turu, aku kudu cekelan dhewe. Impen dadi pro pancen apik tenan lan impen saben dina nalika isih enom. ”

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Dalan kanggo Fame Story

Ashley Barnes miwiti karir senior minangka target utama karo Paulton Rovers, klub lokal sing ana ing Liga Inggris Inggris. Young Barnes sing digambar ing ngisor iki minangka salah sawijining liga sing paling rendah ing Sistem Liga Sepak Bola Inggris.

Ashley Barnes Urip Awal karo Sepak Bola Senior. Kredit kanggo BBC lan Dave Rowntree.
Ashley Barnes Urip Awal karo Sepak Bola Senior. Kredit kanggo BBC lan Dave Rowntree.

Ashley Barnes dirating kanthi reguler nalika umur karier. Dheweke wiwit nampa tawaran apik saka klub sing luwih gedhe ing liga senior Inggris. Gunggunge lagu iki nandhani perjalanan saka Liga Kidul nganti ndhuwur Sistem Liga Inggris - Liga Premier.

Ashley Barnes sinau cara sing angel nganggo mantra silihan ing Oxford United, Kota Salisbury, Eastbourne Borough, Torquay United lan Brighton Hove Albion. Saben mantra utang kasebut ditandhani kanthi wektu winates kanggo ngelingake manajer. Apa sampeyan ngerti?… Dheweke luwih apik lan ngrampungake bagean paling ngisor sistem liga Inggris liwat mantra Loan menyang pucuk paling dhuwur kanthi jeneng dadi penyerang pilihan pertama.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Rise to Fame Story

Ashley Barnes entuk apa sing dikarepake, impen kasebut dadi pemain pilihan paling apik kanggo klub sing bakal menehi kesepakatan kanggo dheweke. Kabeh sing kedadeyan ing musim 2011-12 nalika mbantu Brighton bali menyang Kejohanan juara minangka pencipta gol utama kanthi tujuan 14 ing kabeh kompetisi.

Ing tanggal 10 Januari 2014, kinerja Barnes weruh dheweke dibanting dening Burnley kanthi biaya sing ora dingerteni. Mung patang taun, tepat tanggal 3 Maret 2018, dheweke nulis buku sejarah klub nalika dheweke dadi pencetak gol terbanyak klub ing EPL wiwit dibentuk ing taun 1992. Kaya nalika nulis, Barnes entuk tambah akeh reputasi kanggo nggulung mungsuh gedhe utawa cilik ing target.

Ashley Barnes ngrayakake siji target. Kredit kanggo PremierLeague.
Ashley Barnes ngrayakake salah sawijining tujuan.Credit menyang PremierLeague..

Sanajan dheweke bisa uga ora ana ing level Sergio Aguero, nanging kanggo para penggemar Burney, tdheweke ngeling-eling babagan nomer berharga 10 bakal tansah dikelingi. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Urip Hubungan

Ing sandhangan bal-balan Inggris sing sukses, ana pacar sing glamor jenenge Zan Barnes sing ora dikenal. Loro Barnes lan Zan nikah lan wis suwe banget. Bareng, dheweke duwe anak jenenge Flynn sing lair ing 2011.

Ketemu Ashley Barnes Child- Flynn Barnes.
Ketemu Ashley Barnes Child- Flynn Barnes.

Flynn bisa uga sekitar taun 2 ing wektu dheweke ngagem jaket Brighton lan 8 taun nalika nulis artikel iki.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadi Ashley Barnes bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan dheweke. Waca rangkeng nggawe kita ngerti manawa Barnes minangka tokoh lemah sing apik banget karo kanca-kancane. Ash-Cabs, amarga dheweke dijuluki minangka operator lan pimpinan masarakat sing seneng nulungi kanca tim kanthi transportasi.

Ora umum adegan Liga Premier kanggo ndeleng pemain bal-balan paling dhuwur kaya Barnes sing tugasake taksi. Nanging, Barnes asring muter ing parkiran Burnley ing lapangan latihan klub karo sawetara kanca klub ing bis. Mangkene akun crita saka penggemar;

Nalika lawang penumpang nyleweng, aku ndeleng pitu pemain bal-balan metu. Banjur lawang driver mbukak lan metu entuk Ashley Barnes, targetcorer utama lan driver sing ditunjuk.

Wiwitane, Barnes nyopir mobil cerdas, nanging mengko ndandani menyang minibus kaya sing ditandhani ing ngisor iki. Dheweke nindakake prekara amarga mitrane.

Ashley Barnes LifeStyle Kasunyatan. Kredit kanggo AutoEvolution.
Ashley Barnes LifeStyle Kasunyatan. Kredit kanggo AutoEvolution.

Iki minangka sebab kenapa pimpinan spiritual Burnley FC uga dijenengi "Awu-Cab”. Pemain bal-balan Burnley ngumpul ing titik pilihan ing Cheshire paling enjing sadurunge kapten lan No10 teka kanggo njupuk.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Urip Keluarga

Barnes duwe anggota kulawarga sing biasane urip ing Inggris lan Austria. Nalika kabeh wong ngarepake yen kulawargane kabeh bakal dadi penggemar Burnley, kosok baline. Putrane Ashley Barnes Flynn minangka penggemar Man City.

Penyerang Burnley, Ashley Barnes nate ngaku manawa dheweke bakal dijanjekake insentif tambahan Jurgen Klopp liwat SMS dheweke entuk skor nglawan Manchester City saéngga ngrusak pengarep-arep kasebut.

Apa sampeyan ngerti?… Flynn ora seneng nalika ngrungokake. "Dheweke kandha marang aku, 'Ayo bapak, aja serius !!.' Aku matur marang dheweke ... 'Nuwun sewu nak, aku kudu nindakake tugasku.'

Kanthi matur nuwun sanget, Barnes ora nindakake apa-apa sing nyuda gelar liga utama ing arah Liverpool. Yen pancen ngono, dheweke mesthi duwe bocah lanang sing ora seneng banget nunggu dheweke bali menyang omah.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Lifestyle

Kanggo wong sing nate nyetop mobil Smart menyang latihan saben dina, nanging nganyarke manawa kanggo minibus, gampang ngramal yen Barnes urip gampang. In jagad bal-balan modern mobil lan eksklusif media sosial, Barnes kaya Ngolo Kante yaiku antidote sing sumilir.

Ashley Barnes LifeStyle Kasunyatan. Kredit kanggo AutoEvolution. Kredit kanggo Evolusi Otomatis lan TheTimes
Ashley Barnes LifeStyle Facts. Kredit kanggo AutoEvolution. Kredit kanggo Ovolusi Otomatis lan Waca rangkeng.

Nalika ing Maret 2018, striker entuk gaji jupuk saka 2.4 Million Euro (2.0 Million Pound) saben taun. Neluk dadi penghasilan saben wektu, tegese Ashley Barnes entuk £ 5,632 saben dina lan £ 235 saben jam, £ 3.91 saben menit lan £ 0.07 saben detik. Sanajan entuk bathi akeh, Barnes religius babagan ngatur dhuwit.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Plus Kisah Biografi - Faktor Untold

GOTO DITUKU UNTUK KISSING ING PITCH: Acara iki kedadeyan ing tanggal 13 April, 2019. Dina kasebut Ashley Barnes dipesen nalika para penggemar bal-balan diarani "kahanan paling santai“. Deleng apa sing ditindakake ing ngisor iki.

Ashley Barnes Fakta sing Ora Disengaja- Pesenan Ora Langsung. Kredit kanggo SportsBible. Kredit kanggo SportsBible.
Fakta Ashley Barnes Untold - Booking Unorthodox. Kredit kanggo SportsBible. Kredit menyang OlahragaBible.

Apa sampeyan ngerti?… He wasit dipesen dening wasit kanggo ngambung pertahanan jenenge Joe Bennett sajrone pertandhingan nglawan Cardiff City. Loro pemain ngalami kerontakan nalika wektu stoppage kaping pisanan sing meh nyebabake perang. Tinimbang ngambung sirah menyang Bennett, Barnes mutusake nuduhake tresnane kanthi menehi ambungan.

TIPPING A REFEREE: Ing 9 Maret 2013, Barnes nampa kertu abang ing wektu stoppage nglawan Bolton ing babagan sing uga dianggep minangka strok aneh banget. Dheweke nduwe upaya sukses kanggo ngilangi wasit match.

Ashley Barnes dipesen amarga kesandung wasit. Kredit menyang DailyMail.
Ashley Barnes dipesen amarga kesandung wasit. Kredit menyang DailyMail.

Iki dianggep minangka pelanggaran serius ing FA Inggris sing menehi larangan kanggo pitung pertandhing. Seneng para penggemar, Barnes bali saka larangan ing 20 April nyetak rong gol ing menang 6 – 1 nglawan Blackpool. Dheweke dijenengi wong pertandingan.

PELUANG sing paling gedhe Dheweke wis Nate LAMPIRAN: Ora ana wong liya Virgil van Dijk, sing mung siji pertahanan sing dheweke ngaku tetep ora ana gelahe kabeh.

Ashley Barnes ndeleng Virgil van Dijk minangka bek paling angel sing wis diadhepi. Kredit kanggo BurnleyExpress.
Ashley Barnes ndeleng Virgil van Dijk minangka bek paling angel sing wis diadhepi. Kredit kanggo BurnleyExpress.

Ing tembunge:Virgil van Dijk pancen paling angel sing dakkarepake ing karirku. Dheweke mung siji sing durung entuk. Dheweke iku cara kuwat lan kuwat. Virgil minangka mesin, "Ujare Barnes.

Mriksa: Thanks kanggo maca Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes lan Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
kesalahan:
Lengganan Lifebogger!

Goleki Crita Sepakbola menyang kothak mlebu.