Oops! Iku katon sing wis dipatèni Panjenengan Javascript. Supaya sampeyan kanggo ndeleng kaca iki minangka Wedjangane katon, kita takon sing please maneh ngaktifake Javascript Panjenengan!
Home STARS CLASSIC

STARS CLASSIC

Saben Pemain Klasik Klasik duwe crita sepisanan. LifeBogger narik kawigaten critane bal-balan saka jaman cilik nganti jaman.

Minggu Oliseh Childhood Story

Fajar Oliseh Delengen uga

LB menehi Kisah Penuh saka Legenda Sepak Bola Nigeria sing paling dikenal kanthi jeneng; "Master Shot". Kita Minggu Oliseh ...
Ashley Cole Childhood Story

Fakta-fakta Biografi Ashley Cole

LB menehi Kisah Penuh Genius Kiri Balik sing dikenal kanthi jeneng; "Cashley". Kita Ashley Cole Kisah Kanak-kanak ditambah Untold Biografi ...
Dennis Bergkamp Childhood Story

Fakta-fakta Biografi Dennis Bergkamp

LB ngetokake Kisah Sepakbola Legenda Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; "Non-Flying Dutchman". Kisah Kanak-kanak Dennis Bergkamp ditambah Fakta ...
Kisah Kanak-kanak John Terry

Fakta-fakta Biografi John Terry

LB presents Kisah Penuh saka Katrangan Chelsea sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "JT". Kisah Kanak-kanak John Terry ditambah Biography Untold ...
Rio Ferdinand Childhood Story

Fakta Cerita Rio Ferdinand Plus Untold

LB presents Kisah Penuh Man United Legenda Legenda sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Ferdz". Kita Rio Ferdinand Childhood Story plus ...
Paul Scholes Childhood Story

Paul Scholes Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Ginger Ninja". Kisah Kanak-kanak Paul Scholes Lagi ditambah Biografi ...
Alan Shearer Childhood Story

Fakta-fakta Biografi Alan Shearer

LB menehi Kisah Penuh saka Legenda Liga Premier sing misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Smokey". Kisah Kanak-kanak Alan Shearer ditambah Biografi ...
George Weah Childhood Story

Fakta-fakta Biografi George Weah

LB mènèhi Kisah Penuh Dewa Sepakbola lan Présidhèn sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'King George'. Kita George Weah Childhood Story ...
Andy Cole Childhood Story

Andy Cole Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

LB menehi Kisah Penuh saka Pemain Klasik Klasik sing paling dikenal kanthi jeneng; 'Andy'. Kisah Kanak-kanak Kita Legendaris Andy Cole plus Untold ...
Michael Owen Childhood Story

Michael Owen Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake crita Full saka Genius Ngiwa Lengen sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Wong Wonder'. Kisah Kanak-kanak Michael Owen ...

KARTU HEARTFELT

CERTIFIKASI LENGKAP CERITA