Home STATUK SOSCER AMORIK AMERIKA Pemain Bola Sepak Kanada

Pemain Bola Sepak Kanada

Saben pemain bal-balan (bal-balan) ing Kanada entuk Kisah Kanak-kanak. LifeBogger nangkep fakta biografi sing paling nggumunake, nggumunake lan apik banget babagan bintang bal-balan kasebut saka Great White North.

Sepakbola Pemain Bola Sepak Kanada (Soccer) nggambar koleksi Kumpulan Cerita Kanak-kanak Ditambah Fakta Biografi Untold Biografi babagan kapribadian bal-balan saka negara kasebut.

Ing kategori iki, kita miwiti kanthi nulis Crita Bocah lan Biografi Alphonso Davies. Dheweke dianggep akeh minangka pacesetter kanggo tuwuh pemain pemain bal-balan ing Kanada.

Sawise winger kasebut, kita terus maju kanthi bintang liyane sing ora liya Jonathan David. Bebarengan, kaloro pemain dadi pangkat paling dhuwur pemain bal-balan misuwur saka Kanada.

10 Fakta Bola Sepak Kanada:

  1. Game Sepak Bola Sepak Kanada sing pertama tau di Toronto ing wulan Oktober 1876.
  2. Ing wektu nulis, Dwayne De Rosario wis menangaké penghargaan paling apik kanggo Pamuter Kanada Taun Taun. Dheweke menang dadi rekor kaping papat (2005, 2006, 2007 lan 2011).
  3. Dwayne De Rosario, sing nduwe 81 kapital kanggo Kanada, diluncurake minangka penjaring gol utama Kanada kanthi 22 gol.
  4. Apa sing dikira impen mengko dadi kasunyatan kanggo para pemain bal-balan Kanada. Negara Amérika Lor menangaké tawaran dadi tuan rumah Piala Dunia FIFA 2026. Turnamen kasebut bakal dienggo bareng, yaiku AS lan Meksiko.
  5. Ing taun 2020, sistem liga Kanada kasusun saka pirang-pirang liga sing ora dipateni lan ora dikepengini.
  6. Liga Premier Kanada minangka liga profesional sing paling dikenal ing negara kasebut.
  7. Liga Sepak Bola Kanada ngasilake kira-kira 200 yuta Euros ing bathi kanthi sithik banget dibandhingake 6.5 yuta Euros sing ditindakake Liga Utama.
  8. Kanada mung muncul ing Piala Dunia FIFA. Sing ana ing taun 1986.
  9. Piramida bal-balan Kanada minangka jeneng liya kanggo sistem liga sepak bola Kanada.
  10. Tembung "bal-balan" lan dudu "bal-balan" mung digunakake ing Kanada lan Amerika Serikat. Saben negara liya ing jagad iki nyebutake game "bal-balan" utawa "futbol".
kesalahan: