Home STORI FOOTBALL EUROPEAN Pemain Bal-balan Italia

Pemain Bal-balan Italia

Mario Balotelli Story Anak Untold Biografi Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh jenius Sepakbola kanthi julukan "Super Mario". Kisah Kanak-kanak Mario Balotelli Kita lan Bukti Biografi sing Ora Biasa nggawa ...

Fakta-fakta Biografi Gianluigi Buffon

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan Stopper Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Gigi, Superman". Kisah Kanak-kanak lan Biografi Gianluigi Buffon Kita Nggawe ...

Fakta Marco Verratti Kanak-kanak Kisah Plus Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Sepak Bola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Owl Cilik'. Kisah Kanak-kanak Marco Verratti Kita lan Liyane ...

Jorginho Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng "Jorge". Kisah Kanak-kanak Jorginho Kita lan Bukti Biografi sing Ora Biasa nggawa ...

Davide Zappacosta Cerita Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Sepak Bola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'gludhug'. Kisah Kanak-kanak Davide Zappacosta lan Bukti Biografi sing Ora Biasa nggawa ...

Stephan El Shaarawy Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Firaun". Kisah Kanak-kanak Stephan El Shaarawy Kita plus ...

Daniele De Rossi Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Capitan Futuro". Kisah Kanak-kanak Daniele De Rossi Kita lan Biografi ...

Fakta Emerson Palmieri Cerita Anak Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Emer". Kisah Kanak-kanak Emerson Palmieri Kita lan Biografi Biografi ...

Factor Biografi Ciro Immobile

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng "Immobile". Crita Kanak-kanak Ciro Immobile lan ditambah Kisah ...

CERITA BOLA SEPAK BESAR

Fakta-fakta Biografi Kylian Mbappe

Biografi Kylian Mbappe kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Sedulur, Pacar, Bojo, Gaya Hidup, Net Worth lan ...

Paul Pogba Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Biografi Paul Pogba kita nyritakake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo (Maria Salaues), Bocah (Labile Shakur), Gaya Hidup, Worth Net ...

Fakta Ronaldo Luis Nazario de Lima Ditambah Untold

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan Legenda bal-balan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Fenomeno'. Kisah Kanak-kanak Ronaldo Luis Nazario de Lima Kita ...

Fakta Pembacaan Mohamed Mohamed Salah

Biografi Mohamed Salah kita nyedhiyakake jangkoan lengkap babagan Crita Bocah, Awal, Kulawarga, Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Gaya urip lan Urip pribadi. Cukup ...

Kisah Kanak-kanak N'Golo Kante Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi N'Golo Kante kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Gaya Hidup, Mobil, Worth Net lan Urip Pribadi. Ing ...

Kisah Sepakbola Global sing Ora Biasa

kesalahan:
Lengganan Lifebogger!

Goleki Crita Sepakbola menyang kothak mlebu.