Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Super Jack". Kita Jack Wilshere Childhood Story plus Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep Biografi Jack Wilshere sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jack Andrew Garry Wilshere lair ing dina warsa enggal, 1st saka Januari, 1992 ing Stevenage, Inggris dening wong tuwa Kerry Wilshere (ibu) lan Andrew Wilshere (bapak).

Minangka pendhidhikan, Jack mung melu pendidikan dasar. Dheweke ora gelem ngrampungake sekolah amarga kabeh bal-balan. Wong tuwa dheweke ngajeni marang pilihane. Muter bal-balan yaiku siji-sijine perkara sing dheweke sinau ing sekolah awal.

Wilshere papat nalika dhèwèké narik kawigatèn ing bal-balan, main ing taman sing ana ing omahé omah semi-omahé ing Hitchin, Hertfordshire.

Dheweke isih enom kanggo nggabungake tim pemuda, supaya dheweke bisa nduweni kickabout karo Knebworth Youth Football Club, mung tim lokal sing njupuk lanang saka limang taun.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir Mulai

Amarga dhèwèké ora prelu nerusaké pendhidhikan sing disarujuki déning wong tuwane, Wilshere wiwit main ing bal-balan ing umur 5. Nalika main, kinerja apik ngasilake hadiah bal-balan ing klub bal-balan kawitane, Knebworth.

Jack Wilshere minangka penghargaan sepakbola pisanan

Nalika piyambakipun tansaya tuwuh, mentalipun dados beda kaliyan pemain sanesipun.

Karir Awal Jack Wilshere

Ing umur wolung taun, Jack nggawe dorongan gedhe ing karire, dheweke gabung karo Akademi Arsenal nalika Oktober 2001 nalika umur sembilan taun.

Jack Wilshere nalika gabung karo Akademi Arsenal

Dheweke munggah tahajud, lan nalika umur 15 diarani kapten 16. Dheweke uga nggawe sawetara penampilan kanggo ing ngisor-18. Wilshere minangka pamain sing sukses kanggo metu saka sistem pemuda Arsenal. Wenger Wilshere minangka papan ing tim utama Arsenal kanggo musim 2008-09.

Liyane kaya sing saiki wis disebutake sejarah.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Jack Wilshere asal saka latar kulawarga rata-rata. Bapakne, Andrew yaiku mantan pemain West Ham sadurungé pindhah menyang Arsenal amarga anaké. Ibu Jack, Kerry, 43, wis ndhukung Arsenal saka sawijining dina.

Jack Wilshere Parents- Kerry and Andrew

Gelandang Arsenal, Jack Wilshere, tau ngangkut penampilan orang tuanya ing telpon BBC Radio 5 Urip kanthi tweeting menyang pertunjukan lan takon nalika cuci rampung. Pitakon iki diarahake marang ibune sing biyen seneng ngumbah klambine. Ing tembunge,

'Dheweke tansah main karo bocah-bocah sing paling sethithik sepisan taun, kabeh wong pengin Jack ing sisih,' ngandika Kerry.

'Dheweke tansah kepengin dadi pemenang. Malah nalika kick around - karo kanca-kancane, kakang-kakang lan adhine - aku kudu ndhelikake akeh perkelahane. Dheweke ngilangi pirang-pirang hiasan ing omah aku nendhang bola. '

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Jack ana ing hubungan karo cah wadon sing jenenge, Andriani Michael sing dheweke nggambarake minangka "Tresna marang urip"

Andriani Michael lan Jack Wilshere

Dheweke wiwit pacaran wiwit 2015. Andriani iku putri garwane. Saiki, dheweke seneng karo perusahaan liyane.

Sawise upacara, Wilshere nulis: "Esuk aku nikah karo wanita-wanita ing impenku! Matur nuwun marang kabeh sing teka lan gawe dina supaya khusus. "

Andriani Michael lan Foto Pernikahan Jack Wilshere

Ora ana tandha pemisahan ing antarane wong-wong mau. Ikatan sing luar biasa bisa ditemokake kanthi gampang nalika ditemokake ing tangan umum.

Andriani Michael lan Jack Wilshere metu

Sadurunge, dheweke ana hubungan karo Lauren Neal. Dheweke mulai berkencan karo 2009.

Lauren Neal lan Jack Wilshere

Lovebirds sante saben perusahaan nganti 2015. Padha mlaku ing hubungane, nanging banjur wiwit dadi loro. Lan padha dipisahake ing 2015.

Sajrone wektu bebarengan, padha duwe loro anak bebarengan dijenengi, Archie Jack Wilshere, Delilah Grace Wilshere.

Jack lan anak-anake - Archie Jack Wilshere, Delilah Grace Wilshere.

Jack dadi tiyang sepah minangka remaja.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Masalah rokok

Swara taun, Jack wis dadi pusat kontroversi amarga ana udakara rokok. Foto ing ngisor iki nuduhake dheweke ngrokok ing njaba kelab malam London.

Mengko, akeh foto sing metu ing dheweke ngrokok ing kolam renang.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Masalah Polisi

Wilshere dipenjara ing jam dini wengi ing 29 August 2010 gegayutan karo "Fracas".Nanging, Wilshere main peran perdamaian lan ora nate ngalahake nanging nampa ati - ati.

Uga, ing Maret 2011, Wilshere nampa bebaya polisi kanggo muntahake sopir taksi, sing kedadeyan duwe topi saka saingan Arsenal Tottenham, sawisé sopir ora gelem nulungi omah amarga dheweke banget mabuk.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Meeting Pele

Jack Wilshere diwenehi kesempatan kanggo wawancara pemenang tiga kali Piala Dunia Pele nalika partai peluncuran global Talenta 10Ten.

10Ten talent wis ngreksa lan ngayomi bakat pemain bal, nuntun dheweke menyang dalan kanggo sukses lan milih kesempatan sing paling apik kanggo entuk gol jangka panjang. 10Ten didhususake kanggo pemain bal sing duwe peran No: 10 ing game kasebut. Pele lan Wilshere minangka panampa utama.

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cacah Bukti

Wilshere wis ngalami wektu sing kenceng kanthi ciloko, sing paling akeh saka cedera pergelangan sikil awal ing 2011.

Ngisor iki infographic Shocking saka wengi kabeh Wilshere ngipi elek ing Arsenal.

Jack Wilshere Biography - Infographic Injury

Jack Wilshere Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Gaya Play

Wilshere dikenal kanthi gerakan, visi, palilah lan kombinasi, sarta kepemimpinan ing lapangan.

Dheweke wis diterangake dening Arsène Wenger minangka gadhah "Teknik Spanyol, nanging atine Inggris."

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene