Kisah Kanak-kanak Ismaila Sarr ditambah Fakta Biografi Untold

Kisah Kanak-kanak Ismaila Sarr ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Alchetron lan MrScout
Kisah Kanak-kanak Ismaila Sarr ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Alchetron lan MrScout

Paling Keri Dianyari

LB menehi Kisah Penuh Genius Sepakbola kanthi julukan "Isma". Kisah Kanak-kanak Ismaila Sarr Kita Fakta Biografi Untold Biografi Untold nggawa sampeyan crita lengkap babagan acara-acara penting wiwit jamane isih enom.

Gesang Awal lan Rising Ismaila Sarr
Gesang Awal lan Rising Ismaila Sarr. Kredit Gambar: MixedArticle, MrScout, TransferMarket lan dakarbuzz

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, crita, urip pribadi, bukti kulawarga, gaya urip lan fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti yen entuk kacepetan, trickery lan bisa entuk target sing apik - prasyarat kanggo FIFA Forward sing sampurna. Nanging, mung sawetara penggemar sing nganggep Biografi Ismaila Sarr sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Ismaïla Sarr lair nalika tanggal 25 wulan Fèbruè 1998 kanggo ibuné, Marieme Ba lan bapak, Abdoulaye Sarr Naar Gaad ing kutha gisik sisih lor-kulon ing Saint Louis, Senegal.

Kutha lair Ismaila Sarr, Saint Louis (didegaké 1659) dianggep minangka salah sawijining kutha kolonial paling tuwa ing pesisir Afrika sisih kulon, kadhangkala diarani minangka markas Prancis ing Afrika Kulon. Ing ngisor iki tampilan kutha ing pesisir Afrika Kulon ing endi Ismaila Sarr duwe akar keluargane.

Tekan Saint-Louis, Senegal- Sarr kulawarga
Ngerteni Kulawarga Ismaila Sarr - Saint-Louis, Senegal. Kredit Gambar: Wikipedia

Awalila Sarma Ismaila Sarr: Pemain bal-balan paling cepet saka asale kulawarga Afrika duwe bagian paling awal ing Saint Louis. Dhèwèké tuwuh bebarengan karo papat seduluré sing lair dadi wong tuwané yaiku; Papis, Kiné, Ndèye Ami lan Badara.

Ismaila Sarr njaluk saka latar mburi kulawarga kelas menengah ndhuwur sing dikendhalekake bapake sing wis dadi mantan pemain bal-balan. Ngerti pora?… Bapak Ismaila Sarr, Abdoulaye Sarr Naar Gaad minangka mantan internasional Senegal sing main kanggo negara Afrika Kulon nalika akhir taun 80an. Kasunyatan iki kanthi implikasi tegese bal-balan ing kulawargane matur nuwun karo bapake.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Education and Career Buildup

Kanggo luwih saka 20 taun sawise pensiun saka bal-balan, cukup gampang Abdoulaye Sarr Naar Gaad supaya bisa kerja liyane lan menehi hasil karo pensiun. Bapak super senengane ngolek lapangan bal-balan sing dianakake putrane kudu ora kompromi pendhidhikan bal-balan. Wiwitane, dheweke ndhaptar anak-anake kalebu Ismaila Sarr ing Oumar Syr Diagne School dumunung ing St Louis, Senegal.

Gething kanggo sekolah: Ismaila Sarr ngrampok sekolah lan ora seneng karo keputusan wong tuwané supaya ngirim sekolah. Nyatane, maca buku sekolah ora tau dadi dheweke lan akeh wong sing ngerti dheweke ing tetanggane, mlebu sekolah katon resmi. Kadhangkala, dheweke bakal muter sekolah supaya bisa main bal-balan karo kanca-kancane.

Wong tuwane Ismaila Sarr nampa pirang-pirang laporan sing ora becik saka guru sekolah lan nalika nindakake tumindak kasebut dhewe, dheweke mutusake tumindak putra. Dheweke ndadekake dheweke mandek sekolah lan dipeksa nggawa menyang sekolah tukang ngarang ing tetanggan supaya bisa sinau ngurutake (kegiatan utawa perdagangan tukang ngarang).

Kaya magang sing apik, Ismaila Sarr pancen asor sinau babagan dhasar ngarang, sing ditindakake kanthi rajin. Nanging, dheweke kalbu bal-balan ora bisa nglilani ngladeni bendarane. Cukup, manah dheweke kepengin bal-balan. Pungkasane, bocah gagah kasebut ngetutake atine nalika dheweke nilar tailoring lan kanthi kuat terus-terusan urip nafsune ing wiwitan, tanpa persetujuan wong tuwane.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Karir Awal

Ismaila Sarr mesthine wis lulus taun kalima ing Sekolah Oumar Syr Diagne sadurunge dheweke nilar sebab kasebut lan ndaftar kanggo nyoba karo AS Génération. Sawise nyoba sukses, bocah nom-noman mau mlebu sekolah kelas bal-balan.

Ismaila Sarr KTP Identity ing AS Génération
Ismaila Sarr KTP Identity ing AS Génération. Credits: Alchetron

Ismaila Sarr miwiti ing Akademi sing padha karo Sadio Mane. Dheweke sinau dhasar profesi ing AS Génération Foot amarga dheweke saben dina minangka kasempatan kanggo nggawe sing paling apik saka profesiku. Dheweke nulungi kemajuan klub saka undakan kaloro menyang penerbangan ndhuwur Liga Senegal. Kekarepan lan semangat dheweke menyang bal-balan ndeleng dheweke kepengin banget menyang Eropa.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Dalan kanggo Fame

Kaya dene pemain bal-balan sing seneng metu saka negara kasebut kanggo dolanan ing Eropa, tujuan sing asring asring dadi Kolon Prancis-Prancis. Ing taun 2016 weruh Ismaila nilar kulawargane lan mlebu kontrak profesional pisanan karo FC Metz.

Aku kudu adaptasi karo lingkungan anyar ora gampang Ismaila enom sing durung nate lunga negarane lan main ing lapangan asing. Amarga butuh kesengsem, Sarr nandhang ciloko sing diulang, amarga kakehan keterlibatan ing lapangan sing asring dadi sababe glitikal fisik. Kanthi lara bola-bali nggawe kulawargane wedi marang karier. Dadi serius yen bapake Sarr kudu melu-melu. Miturut juru main;

"Malah bapakku sering ngundang aku, njerit aku ngganti cara dolanan, supaya ora cilaka. Nanging aku ora bisa nulungi. Aku terus nglawan lan nglawan mungsuh nganti nganti saya kuwat lan tahan lara. "

Kemajuan Ismaila Sarr karo FC Metz ndeleng dheweke diarani tim kebangsaan negoro - impen dadi nyata. Dipanggil timnas dheweke diterusake kanthi kejutan sing paling gedhe sajrone uripe. Ngerti pora?… Ismaila Sarr bisa lunga menyang Spanyol lan melu ing Barcelona gedhe. Pemain bal-balan sing ngajanjeni nolak Barcelona sing nyatakake awal banget kanggo karir. Apa Sarr apik supaya bisa diarani Giant Spanyol?. Video ing ngisor iki nerangake ngapa dheweke entuk telpon dening FC Barcelona. Deleng sawetara sorotan tujuane.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Rise Fame

Ismaila Sarr nglirwakake Barcelona sing gedhe supaya bisa gabung karo Rennes ing ngendi dheweke nglanjutake bentuk pemarkahan gol sing paling apik (sawetara tujuane) kaya sing ditampilake ing video ing ndhuwur. Bagean iki ndeleng dheweke dadi jeneng ing skuad Senegal ing Piala Dunia FIFA 2018.

Nalika ing Rennes, Ismaila Sarr wiwit nonton video Sadio Mane - akselerasi, dribbling lan tujuane. Tanggal 13 Desember 2018, tujuan Sarr mbantu Rennes ngepasi papan ing tahap kalah UEFA Europa League 2018-19. Diganjar UEFA Europa League Goal of Season (tujuan pisanan sing ditampilake ing video ing ndhuwur) 2018–19 weruh klub-klub ngupayakake tandha tangane.

Tanggal 8 Agustus 2019, Sarr gabung karo klub Liga Premier, Watford, kanthi biaya transfer rekaman klub. Wiwit rawuh ing pemandangan Liga Premier, mula ana dadi romantis ekstra kanggo loro pemain FIFA lan penggemar Watford sing kesengsem banget karo kecepatan lan tipu daya Ismaila Sarr. Ing wektu nulis, wayahe standart Sarr ing klambi Watford wis ing game nglawan United ing ngendi dheweke mencetak tampar lan nyebabake paukuman sing mbantu timnya kalah ing United 2-0.

Tanpa mangu, Ismaila Sarr wis mbuktekake marang jagad iki minangka janji sing apik sabanjure generasi Senegal sawise Sadio Mane. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi mundhak misuwur lan mundhak ing pangarepan Liga Premier, bisa uga yakin yen sawetara penggemar kudu wiwit mikir babagan Ismaila Sarr duwe pacar utawa yen dheweke wis nikah.

Kasunyatane, ora ana sing nolak kasunyatan manawa dheweke tampan sing apik banget, pasuryan sing apik, eseman sing cair, ditambah karo sukses dadi pemain bal-balan ora bakal nyelehake dheweke ing dhaptar pesenan calon pacar lan garwa. Nanging, ing mburi juru main bal-balan sukses, ana pacar sing glamor sing dadi bojo Ismaila Sarr. Ing ngisor iki foto Ismaila Sarr lan bojone sing miturut DakarBuzz dadi kanthi jeneng Fat Sy.

Ketemu bojone Ismaila Sarr
Ketemu bojone Ismaila Sarr. Gambar Credits: DakarBuzz

Ismaila Sarr njupuk keputusan kanggo omah-omah nalika isih enom banget - sadurunge wis nggawe profesional. Ngomong babagan dhukungan saka garwane, Ismaila nate ujar karo wawancara karo DakarBuzz;

"Lemak Sy nyengkuyung akeh banget, sadurunge aku wis dadi pemain profesional. Dheweke nggawe akeh sumbangan kanggo rencana karir amarga dheweke dadi wong sing ngurus diet, jam latihan lan ngaso uga. Aku kepengin nikah kanthi awal, supaya stabilitas amarga panggodha akeh banget kanggo pemain bal-balan. "

Video ing ngisor iki ngemot katresnan jero Ismaila Sarr kanggo bojone Fat Sy. Persahabatan iku sejatine salah sawijining sebab utamane nikah nalika umur enom banget.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni babagan urip pribadi Ismaila Sarr adoh saka bal-balan bakal mbantu njupuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Ngerteni Urip pribadi Ismaila Sarr
Ngerteni Urip pribadi Ismaila Sarr

Wiwit mati, mula kita mutusake keputusane bakal rampung. Ismaila Sarr yaiku wong sing percaya yen ana calon muda sing pengin karir stabil kudu mbudidaya bisa urip awal. Iki dibutuhake supaya ora nggodha sing duwe urusan sing bakal ngrusak karir.

Kaping pindho, dheweke yaiku wong sing nggunakake pendekatan metodologis kanggo urip. Sarr ora digunakake kanggo meksa, percaya yen tumindak sing bener bakal tepat. Dheweke uga seneng ngrampungake kanthi cepet.

Pungkasan, babagan urip pribadi, Ismaila Sarr nalika nulis ora percaya marang 'Budaya Tattoo'misuwur banget ing jagad bal-balan saiki. Dheweke nggambarake agamane ing mesjid kasebut lan tetep tresna marang kulawargane lan ora ana ing awake kanthi tato.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Urip Keluarga

Sanajan skulter awal, wong tuwane Ismaila Sarr seneng amarga putra bisa nuruti kekarepane sing bener-bener wis mbayar. Praktek profesi ngarang isih mbantu dheweke ing karir. Miturut Sarr;

"Sanajan ninggalake profesi ngarang, aku tetep dadi hubungan karo master master lan dina iki, dheweke wis dadi kulawarga desainer fashion."

Sadurunge tindak menyang Prancis, Ismaila sumpah nggawe wong tuwane dadi bangga utamane kanggo kurban sing digawe kanggo dheweke. Aturane bapake, Abdoulaye Sarr Naar Gaad kanggo menehi hasil karo pensiun saka bal-balan. Dina iki, dheweke seneng bisa urip maneh ngimpi.

Babagan Saudara Ismaila Sarr: Miturut Ismaila Sarr tansaya munggah ing sisih papat saka seduluré. Dheweke duwe sedulur sing jenenge Papis Sarr sing dadi penasihat karir lan uga adhine sing jenenge Kiné, kaya ibune sing nomer loro. Liyane seduluré jenenge Ndèye Ami lan sing enom yaiku Badara.

Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Lifestyle

Sawise pirang-pirang riset babagan gaya urip Ismaila Sarr, kita ngerti yen dheweke mung wong sing sederhana kebutuhan praktis sing ora akeh biaya. Ing ngisor iki pemain bal-balan karo negarane Cheikhou Kouyaté lan ora ngerti babagan kepemilikan mobil ing mburi.

Ngerteni Gaya Hidup Ismaila Sarr
Ngerteni Gaya Hidup Ismaila Sarr. Kredit Gambar: Instagram lan DailyRecord
Milih antarane kepraktisan lan kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo Ismaila Sarr. Ing wektu nulis, Sarr durung katon mobil endah sing gedhe banget, omah gedhong sing gampang ditemokake karo para pemain bal-balan sing urip gaya urip flamboyant.
Ismaila Sarr Crita Kanak-kanak ditambah Fakta Biografi Untold - Faktor Untold

Dheweke banjur nyambut gawe bareng Sadio Mane on Charity: Ismaila Sarr minangka juru main bal-balan sing ora mung mencorong ing lapangan, nanging uga ana ing masarakat Senegal. Ing foto ing ngisor iki, dheweke katon nyambut gawe Sadio Mane ing sebab-sebab amal, amarga padha nulungi wong sing paling mlarat.

Ismaila Sarr mbayar maneh marang umate
Ismaila Sarr mbayar maneh marang umate. Kredit Gambar: Instagra,

Pace lan Dribble- Gunakake kanggo tukang game FIFA: Ing FIFA, ora ana sing seneng milih pemain sing alon. Nggunakake pamuter sing duwe Pace minangka prasyarat apa sampeyan lagi nyerang utawa nguber penyerang. Sarr sing umure umur 21 taun nalika nulis minangka berkah kanggo para pemain FIFA nalika entuk kemampuan lan dribbling.

Kanggo umure, Ismaila Sarr's Pace and Dribble minangka berkah kanggo tukang game FIFA
Kanggo umure, Ismaila Sarr's Pace and Dribble minangka berkah kanggo tukang game FIFA. Kredit Gambar: SoFIFA, FutHead lan GoonerNews

Ngerti pora?… Mung Sadio Mane sing nggawe dribbles sing luwih sukses tinimbang 27 Sarr ing Piala Afrika 2018.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Ismaila Sarr Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene